Cum un om devine îmbrăcat pentru o nunta in vara?

Cum un om devine îmbrăcat pentru o nunta in vara?

Este evident că îndoieli cu privire la tinuta corect selectat pentru celebrarea se confruntă cu numai femei. Dar jumătate bărbați este, de asemenea, foarte responsabil pentru alegerea unui costum, în cazul în care este vorba de un eveniment important, de exemplu, despre nunta. Este de remarcat faptul că, la vedere un astfel de eveniment ceapa nu va fi evaluată doar de ochii numeroase invitați, dar, de asemenea, capturat pe echipamentul foto și video.

Reguli generale pentru alegerea hainelor

Codul vestimentar pentru nunta este strict reglementată. Printre importante cerințe, care trebuie să fie respectate cu strictețe în ceea ce privește alegerea tinuta, puteți selecta mai multe:

 • Costumul trebuie sa fie „cu ace“: separate, proaspete, fara pliuri menta si extravaganta excesiva+
 • el trebuie să se armonizeze cu tinuta tovarășilor+
 • El nu ar trebui să fie ca un costum de mire+
 • Acesta trebuie să respecte formatul selectat al evenimentului (plajă și articole sportive nu sunt permise, în cazul în care acest lucru nu este nunta tematică)+
 • Toate atributele imaginii trebuie să fie armonizate între ele (de exemplu, este imposibil să se poarte împreună cu un costum clasic de mocasini).

Deoarece nunta este un eveniment semi-oficial, este permis să poarte lucruri colorate.

Acestea din urmă trebuie să se potrivească proprietarului lor și se apropie de tipul său de apariție.

Înainte ca un om decide cum sa se imbrace pentru o nunta in vara, este necesar să se clarifice formatul celebrării. Alegerea finală a costumului va depinde de locul de vacanță. În cazul în care celebrarea este tematic, tinerii informează oaspeții în prealabil cu privire la acest lucru în invitațiile expulzate.

Nunta, care trece prin canoane tradiționale în sala de banchet, sugerează un costum de dublu. Pentru vara, acest costum va fi cea mai potrivită, pentru că, în ciuda aerului condiționat de lucru, acesta poate fi fierbinte. După ce a scos jacheta și rămase într-un tricou cu un manșon lung sau scurt, un om invitat nu va pierde eleganta ei.

În sezonul următor, jachete două rigide de ștampile echipate, care au disquitations mici și buzunare sunt deosebit de populare. Lungime produs – media. Pantaloni din câte doi sunt adesea îngustat în partea de jos, dar poate fi o tăietură dreaptă. Costume din velur și catifea sunt foarte populare, dar pentru evenimente care trec în sezonul cald, este mai bine să aleagă țesături ușoare: bumbac, bambus sau de in. Modelele de satin cu sclipici moale nu mai este la modă.

Cele mai multe culori relevante pentru un costum de dublu masculin:

 • albastru+
 • albastru+
 • smarald+
 • cafea+
 • Burgundia.

Desigur, întotdeauna în modă tradiționale culori: negru, alb, gri de argint.

Bruneturile mai bine alegeți costume în nuanțe gri albastre, Rusim – în cremă maro. Sorochka este mai bine să poarte alb, deoarece va câștiga mai mult cu orice soluție de culoare la alte elemente de imagine.

Costum de trei elemente (pantaloni, sacou, vesta) mai potrivite pentru nunti in timp rece (primăvara-toamna). Dacă vă îmbrăcați în primele trei, puteți sta imediat. Dacă luna de vară a fost rece, această opțiune ar fi, de asemenea, admisibilă. Țesătura unui astfel de costum ar trebui să fie monofonică, netedă, fără amprente. O bandă verticală îngustă este permisă ca o excepție.

Citește mai mult  Cât durează nunta în biserică și cum trece sacramentul?

Nuntele de vară permit prezența unui bărbat într-o cămașă și pantaloni, fără o jachetă. Pentru a sublinia soliditatea lor, oaspetele poate completa arcul cravată strictă (pentru mai multe tonuri mai întunecate) și pantofi eleganți. Pantaloni trebuie să aibă o tăietură clasică, o cămașă este mai bine de a alege în culori strălucitoare. Ornamente sau imprimeuri luminoase nu sunt permise. Tricou cu siguranta reumple în pantaloni.

Mergând la celebrarea nunții într-un restaurant, un om-oaspete poate pune pe un smoching. Dacă acest element de îmbrăcăminte are revere ascuțite, apoi o vesta este pus pe ea, în cazul în care revere sunt cabluri – curea-cuccus.

plus obligatoriu pentru fracul este un fluture.

  În sezonul actual, suntem la modă la uzură fracul, subliniind linia trunchiului, cu curele late de satin si revere. Modelele cu buzunare au ajuns aproape de moda.

  În cazul în care formatul de nunta presupune un „partid prietenos“, atunci un om poate purta haine confortabile: Jeans, tricotate Jumper, Trench, Culoare Argintiu. Este important ca elementele ceapa sunt combinate una cu alta culoare. De exemplu, o cămașă poate fi strălucitoare și pantaloni – umbra mai retinuta.

  Imagine suplimentară de sex masculin ACCESORII: Stimati clienți ceas, inel, butoni, lanț de aur, centura elegant de o culoare cu pantofi. Numărul de decorații purtate sub un costum clasic este în valoare de minimizând.

  Ce să meargă la tatăl miresei?

  Pentru nunta fiicei sale, în cazul în care trece în sezonul cald, tatăl poate alege un costum de in sau bumbac. Gama de culori – Lumina. Bărbați pentru 40 de costume adecvate de nuanțe de bej-gri, nisip și albastru.

  Ansamblul Preferred Cămașă Pantaloni-. Mai bine, în cazul în care partea de jos va fi cusute, iar camasa este confectionata din roz pal sau crem din bumbac.

  Men-oaspeți

  Toate componentele imaginii festiv trebuie să se apropie de figura, tipul feței și vârsta unui invitat Male. Pantaloni pot fi alese în orice schemă de culori, cel mai important -, astfel încât acestea să arate armonios cu o cămașă, sacou și pantofi. Selectarea unui stil depinde de caracteristicile fizicul. Zvelt de oaspeți Guy cu Athletic Corp Aveți posibilitatea de a alege îngustat și scurtat pantaloni. În cazul în care caracteristicile părăsi corpul mult de dorit, este în valoare de a face o alegere în favoarea tăiat tradiționale. Pentru pantaloni, este de dorit să se aleagă un material care aproape nu minte.

  Citește mai mult  dans Tatăl și fiica la nunta: Caracteristici de selecție tradiție și muzică

  Combinația dintre cămașă cravată se potrivește oameni de toate vârstele. Puteți adăuga acest tandem cu pantaloni-un singur foton de o taietura clasica, o vestă elegantă, sacou montate. tricouri de culoare pot fi orice. oamenii conservatori ar trebui să fie de preferat muștar bej, cafea și nuanțe de gri. natura Bold și îndrăzneț poate sta afară pentru o cămașă de albastru, portocaliu sau roșu. Cu toate acestea, prezența unor inscripții comice sau ambigue nu este permisă.

  Va fi interesant de ceapa privi cu pantaloni luminoase, o cămașă în culori pastelate și o jachetă de culoare închisă. Mocasini sau pantofi pot fi folosite ca pantofi.

  În cazul în care o nunta tematică este planificat cu un anumit desen, este necesar să se aleagă costumația corespunzătoare. În cazul în care culoarea nou selectat este un oaspete de sex masculin, nu este potrivit sau nu cum ar fi, nu este necesar de a alege haine elemente în această culoare. Destul să poarte șosete și fluture necesare umbra.

  La întocmirea o nunta, ar trebui să solicite sfatul rudelor sau prietenilor. Din partea va fi vizibil toate dezavantajele care pot fi eliminate rapid.

  Cerințe speciale sunt supuse unui oaspete al oaspete mai vechi de cincizeci de ani, atunci când aleg un costum.

  1. Este necesar să se acorde prioritate cămăși de nuanțe calme (muștar, gri-verde și T. D.). Modelele de imprimare Bright va fi inadecvat. Este foarte important de a alege mărimea potrivită. Manșonul trebuie să ajungă la începutul degetul mare, iar gâtul ar trebui să se simtă liber cu o camasa complet nasturii.
  2. Cumpara are nevoie de costum, având pantofi cu tine în care aveți de gând pentru a merge pentru o sărbătoare. Numai în acest caz, poate fi sigur că toate componentele imaginii vor fi combinate în culori, iar pantalonii vor fi selectate de lungimea corespunzătoare. În mod ideal, pantaloni ar trebui să meargă un pic pe pantofi. Principalele condiții atunci când aleg un sacou – lungime maneca confortabil confort și.
  3. Întregesc imaginea unui om matur va ajuta la ceasuri poleite (puteți alege un model cu pulverizare de titan) și elita cravată de mătase.
  4. blugi de nunta nepotrivit. Excepție este o sărbătoare în stilul partidului de tineret. Cu toate acestea, pentru un astfel de format un, există anumite cerințe: blugi ar trebui să fie tonuri monofonice, suprimate, fără nituri metalice, încuietori și buzunare extravagante. Frumos uite blugi pe figura de ton negru sau albastru, completate cu lumină cu cămașă mâneci scurte și mocasini. Imaginea festivității Adăugați pălărie albă și fluture elegant.

  Ce să pun la nunta fiului?

  Părintele Mirele ar trebui să arate impresionant. Ceapă perfectă pentru el – ciocolată, albastru sau gri. De asemenea, puteți purta un costum în culoarea gri-verde cu o cușcă fină. Pentru această imagine, o cămașă este potrivită în gamma gri deschis, cremă sau gamă moale. Cravata este selectată în culoare, similară cu un costum sau un ton mai întunecat.

  Citește mai mult  Ce să dea o soție la aniversarea de nunta?

  Tatăl poate experimenta decizii de culoare ale cămășilor și pantalonilor în funcție de culoarea rochiei soțului. De exemplu, dacă tonul principal al costumului său este menta, atunci soțul dvs. puteți alege pantaloni gri deschis, o cămașă de o nuanță de menta, o cravată gri și o jachetă de tonuri turcoaz luminoase.

  Dacă tatăl mirelui este un om destul de extravagant, el poate prefera costum galben deschis în combinație cu o cămașă albă de zăpadă. Pentru o personalitate conservatoare, se recomandă un costum de culoare asfalt umed, cu un tricou maro verde strălucitor. Complement imaginea unei cravată pentru mai închis câteva tonuri. Reținut și solide va arata un costum cu pantaloni crem, un ton pe ton, cu o mai inchisa si o culoare maro deschis sacou cu applique imprimat.

  stylists sfaturi

  Atunci când alegeți un costum în valoare de vedere: El trebuie să stea ca un liber, nu să se estompeze mișcări, dar nu agățat. Shirt poate fi nu numai alb. La alegerea acestui articol, se concentreze pe culoarea ochilor. Barbatii cu ochii gri și albastru va fi la fața de tonuri Soro-albastru și albastru. oaspeții Barglazy li se recomandă să aleagă cămășile de nuanțe de crem și cafea. Barbatii cu ochii verzi se va potrivi cămășile de verde blând și nuanțe de nisip.

  La întocmirea unei rochii de mireasa, urmați o atenție adecvată stilului și rezolvarea de culoare pantofi, șosete și centura. Toate aceste accesorii trebuie sa fie bine combinat cu cămașă și pantaloni.

  Pentru a da imaginea de eleganță și completitudine în buzunarul de la piept, un handkerchie frumos pliat. La nunta tematică (cu un aranjament prealabil cu mirele), oamenii pot găzdui în buzunarele boutonnieres.

   Pentru a ascunde caracterul complet în sezonul cald, este în valoare de alegerea ca material pentru pantaloni in, bumbac sau cașmir, cu o bandă verticală îngustă. Acest lucru va permite vizual pentru a face o siluetă mai subțire. De asemenea, nuante inchise ușor de îmbrăcăminte.

   Bărbați și cu creștere Sleepy corporale adecvate Clasic Outfit sau la modă, ușor Prounted Costume. Pe un costum nu trebuie să existe benzi situate în direcția verticală, așa cum este vizual chiar mai mult de creștere „extins“. cravată tradițională ar trebui să fie înlocuită cu un fluture elegant.

   În cazul în care selecția independentă a rochiei de mireasa este dificil, este mai bine să se întoarcă la stilist. Acesta va ajuta alege combinația perfectă potrivită pentru un anumit eveniment, ținând cont de datele externe de oaspeți.

   Citiți mai multe despre cum sa se imbrace un om pentru o nunta, veți învăța din videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: