Rochie de mireasă în stilul popular rusesc

Rochie de mireasă în stilul popular rusesc

Căutările pentru rochia impecabilă de nuntă ia o mulțime de timp și putere, mai ales că designerii de fiecare zi creează cele mai noi modele.

Dacă refuzi costumul de zăpadă cu zăpadă în favoarea unui model cu ornamente interesante, modele și broderie, atunci oaspeții de la nuntă vor fi amintiți de costumul tău colorat și luminos în stilul național rusesc. Deoarece o sărbătoare de nuntă în stil etnic va fi foarte originală și spre deosebire de alții.

Istoria rochiei de mireasă rusească

Acele vremuri au trecut când fetele rusești îmbrăcate în sundresele de nuntă roșie. Roburile cu adevărat frumoase erau broderii de lux.

Cu botezul Rusiei, rochii de nuntă ale unei specii foarte simple și modeste au ajuns la schimbare, uneori chiar negru. Pentru o sărbătoare de familie, în special venerat de oameni, dimpotrivă, a fost livrat din piepturile o rochie de lux de diferite nuanțe de roșu, ar putea fi o încrețire și cireșe sau eșarfă, vierme sau purpuriu, care simboliza viața, bucuria și dragoste.

pune fată original pe un tricou cu ornamente brodate cu propriile sale mâini. Sarafane, aceeași strălucitoare ca tricoul, a fost indicatorul de maestru modul abil de mireasa. El a fost, de asemenea, un indicator al bunăstării părinților ei. Mantaua de lux din brocart, decorat cu perle, a fost un semn că mireasa de genul princiar.

În general, greutatea tinuta ar putea fi mai mult de 10 kilograme din cauza decor sale bogate, care a inclus blană, pietre prețioase, broderii cu fire de aur, perle si margele.

Crearea o rochie solemnă a fost un proces lung și laborios, deoarece nu erau încă un număr mare de fuste mai mici luxuriante. Valoarea sa a fost grozavă și, prin urmare, a fost transmisă din generație la generație. A fost un fel de activitate de artă de bijuterii, relicvele la care au tratat cu respectul potrivit.

Fetele din familii insolvabile au fost forțate să decoreze capul cu cea mai ușoară coroană de flori sălbatice. Mirele din familii mai bogate au decorat capul Kokoshnik și cu cercul sau în panglicile de panglici multicolore. Metalele nobile și bronzul au servit ca decor de gâtul nou-născutului și consistența financiară a familiei.

Timpurile lui Petru primele multe schimbări, inclusiv haina de nuntă. În adâncurile imperiului rusesc, s-au schimbat puțin, dar aristocrații au fost forțați să urmeze moda Europei cu rochii de vot alb.

În timpul post-revoluționar sa schimbat și prezentarea oamenilor despre rochia de mireasă. costum de lux nu mai este perceput cu plăcere și cei mai mulți oameni de preferat pentru ceremonia de căsătorie apparels modeste.

Numai la începutul miresei 70 redobandit dreptul de a privi grațios, rafinate și delicioase în această zi solemnă.

Astăzi, situația este radical diferită – fiecare dintre mirese care doresc un costum unic, care va întruchipa dorințele și visele sale. Și fetele sunt norocos, tocmai la timp din nou în vogă parte unică unic de costum tradițional rusesc.

Citește mai mult  35 de ani de viață în căsătorie: ceea ce este o nuntă și cum este sărbătorită?

rochie modernă în stilul „a la Russe“

Atunci când alegeți un costum este necesar să adere la aceste reguli:

 • În rochie de tăiat poate arata ca ori de bal de tinutele Rusiei imperiale sau cele mai vechi timpuri Sundress.
 • Un element esențial al rochie rusesc este broderie. Modele de obicei, tradiționale, de exemplu, decorative florale și culoare fire pot fi roșu, argint sau aur.
 • Dacă sărbătoarea este programată pentru lunile de iarnă, va fi destul de potrivită pentru a arăta blană. Artificial sau natural sub forma unei capete încălzite, stropiți pe marginea rochii de tiv.
 • Fata cu o mulțime de niveluri – o bucată foarte interesantă de stil rusesc. Va fi bine combinată cu o coroană de flori sau cu o cerc extraordinar.
 • Accesorii pentru imaginea dvs. este o bijuterie extrem de clasică în stilul rusesc. Cercei mari și suspensii nobile mari, coliere mari de perle masive. Cuplaj de blană în iarnă sau mănuși lungi din satin în timpul verii – o modalitate excelentă de a atrage oaspeții.

Sărbătorile de nuntă de modă s-au schimbat și întotdeauna prezintă idei interesante pentru mireasă. În ciuda acestui fapt, detaliile naționale rusești din imagine va ajuta tinerii căsătoriți să dezvăluie lumea lor spirituală bogată și de a scăpa de zi cu zi.

Ce oferă designerii?

După ce a decis să-și petreacă nunta în stilul „A la Ruse“, aveți nevoie în mod ideal potrivit pentru atmosfera autentică de sărbătoare. Mireasa actuală poate fi cu greu în măsură să sarafane interes, care a pus pe fetele din acea vreme. Dar aici sunt unele elemente originale, care au fost caracterizate împreună cu timpul, se poate schimba ideile tale despre rochia de mireasa.

motive naționale într-o rochie de mireasa – una dintre cele mai tendințe neschimbate. Exemple de designeri pentru mirese actuale sunt foarte originale și curios, de exemplu, extrem de apropiate de rochii naționale rusești stilizate alb.

Ia gândul tradiționale naționale, materiale moderne și veți avea posibilitatea de a crea o frumusețe interesantă, fascinantă, o rochie de mireasa.

rochii albe stilizată

Combinație de broderie roșii, albastre și albi, elegantă de aranjamente de flori, ornament și finisaj de lux – aceasta este oferta de rochii de nunta moderne de moda in stilul rusesc. La urma urmei, este extrem de atractivă și foarte deosebit de asemănătoare cu mireasa într-o haină albă de zăpadă, cu detalii luminoase într-o rochie de pisici. Poate fi broderie în tonuri roșii sau albastre sau introducerea culorilor contrastante.

Fără îndoială, există mai multe oferte unice de la designeri la modă – costum de nuntă, încorporarea de lux, bogăție, frumusețe și originalitate. Este decorat manual cu cele mai bune fire din țesătură cu margele, perle nobile și pietre strălucitoare. Nu ar trebui să fie Sundress, designerii de modă oferă stiluri diferite pentru a alege.

Un model în formă de a-și atrage din ce în ce mai mult atenția și nu în zadar, silueta arată foarte feminină, grațios și sofisticată. Formează un corset care se transformă fără probleme într-o fustă extinsă, luxoasă pompul său.

Unul dintre principalele avantaje ale lui A-Silhouette este că îi impreostește cu succes fetele cu orice figură. Și datorită liniilor verticale, care sunt concepute prin tăiere, cifra oricărei mireasă arată vizual mai potrivită și ușor.

Principalele părți ale stilului „A la Ruse” includ mâneci, în formă asemănătoare laniar, buclă de lungime impresionantă și fustă luxuriantă.

Citește mai mult  14 ani de colaborare: Ce este această nuntă și cum să sărbătorim aniversarea?

În voia dvs. veți alege o tinuta de nunta cu doar o deschidere cu umeri fermecata sau cu un neckline intrigant. Dar dacă este planificată nunta, veți avea nevoie de un costum foarte modest sau o frumoasă bolero, cape sau palatină.

Sarafan în stil folcloric

Sarafan este atractivă nu numai abundența vopselei, ci și luxul de neegalat. Pentru miresele la modă să aleagă de la o masă de variații ale unui ceas clasic cu o talie mare și curele largi.

Fusta sarafane se întâmplă pe ambele redus, dar fusta de adeziv are recunoaștere mare printre femei.

mirese gravide O astfel de haină va trebui să facă față și poate ascunde burtica.

Fetele care au nevoie de o atenție sporită la persoana ei și care doresc să arate unicitatea și unicitatea lor, se propune de a alege un sundress de țesături luminoase.

Cu toate acestea, dacă vă place, imagini ating blând, atunci este mai bine pentru a opri alegerea pe modele de culori pastel pe care designerii reprezintă, de asemenea, în colecțiile lor.

Charming modele florale, tăiat simplu – a crea o imagine a unei reale fată incredibil de emoționant, modest, rusă roșu.

Accentul principal într-o astfel de haină simplă este realizat manual abil: broderie cu panglici multicolore și fire mai fine, margele spumante, pietre nobile. Munca este cu adevărat complexă, dar creând o frumusete incredibila pentru cei care merg sub coroana.

Neobișnuit și frumos arată supragan sub forma unui handker scurt. În ea puteți petrece o fotografie originală, de neuitat.

Modele cu modele rusești și broderie

Hainele actuale în stilul „A la Ruse“ sunt foarte luminoase, multicoloră și speriat, și există, de asemenea, cele care sunt similare cu tricouri. Dar aceasta este, caracteristica lor excepțională originală.

rochii moderne, în stil rusesc extraordinar, surprinzătoare și sunt întruchiparea de idei neobișnuite cu vieți pline cu flori, modele de broderie si motive florale sau animale.

Materiale de cusut lor trebuie să fie din in real sau bumbac.

Furtune similare cu felinare, desene imprimate și ornamente Gzheli și Khokhloma, foarte accentua stilul rusesc. Este demn de remarcat faptul că rochia cu modele ar trebui să fie modeste, fără un decolteu adânc și de lungime medie.

Desenul poate fi pe fusta rochii fie pe legătura, dacă coaseți comanda, apoi faceți o broderie unică.

După cum sa menționat deja, fetele au fost muchii calificați și pentru că echipamentul de nuntă a fost decorat luxos. Doar mai devreme în popor credeau că modelele, s-au brodat pe hainele lor, protejează împotriva ochilor răi și a daunelor. Culorile principale ale firelor de broderie au fost, pe lângă culoarea albastră și roșie, negru și aur.

Citește mai mult  Alege o rushman pentru cavalerie nunta

Rochii cu diferite modele și ornamente sunt în colecțiile multor designeri. Fără îndoială, vor fi foarte transformând mireasa, făcându-l un punct de vedere, interesant și cu un punct culminant. Această rochie magnifică este potrivită pentru sărbătorile și vara și iarna.

Cui se va potrivi

Proprietarii unei varietăți de figuri în față vor fi un sunet în stilul rusesc.

Curra de Sundhan poate fi o figură potrivită fie cu o talie copleșit și linii directe în stil amplional. Ultima opțiune este o soluție minunată pentru miresele într-o poziție sau cei care au forme luxuriante.

Excelent Sarafan complet Sarafan sau cămașă de in cu mânecă lungă sau scurtă.

Evitați un costum scurt. Potrivit pentru a crea imaginea potrivită – aceasta este o gleznă ușor ușor mai mică. Să acorde atenție faptului că este destul de necorespunzător deschis, o fată rusă prin natura lui timid și modest. Decizia de culoare a umărului de nuntă este destul de extinsă. Puteți combina astfel de culori ca fistic verde, roșu, negru, bej și alb.

Fata și accesorii

Rochia stilizată de nuntă trebuie combinată cu succes cu restul elementelor de imagine, apoi integritatea și originalitatea vor fi salvate. Un detaliu vizibil și interesant al imaginii vor fi pantofi roșii sau cizme, care în această soluție de culoare sunt destul de tradiționale.

La cererea miresei, o Vene poate fi schimbată pe o coroană strălucitoare colorat de culori naturale, cu un add-on sub forma unei panglici.

Fata, ca detaliul principal al imaginii, după rochia, trebuie să fie combinate cu modul în care, în general,. Este mai bogată și haina de nuntă de lux, de reținere și mai modestă ar trebui să fie. Fata poate fi monofonice sau cu modele sau broderie.

Cocosar va fi decorarea originală a capului miresei, așa că nu uitați să acorde o atenție. Și cercei mari și coliere va deveni un decor excelent.

Coafura miresei este cel mai adesea panglica, în stil grecesc, Bocho, coș și așa mai departe. În cazul în care mireasa are parul scurt, puteți contacta specialiștii dvs. cu extensii de par sau aplica Shignon de sărbătoare.

Fața unei fete căsătorit în stil popular rus ar trebui să fie cât mai aproape posibil de naturale. Atenție la machiaj pentru ochi si un blush pe obraji.

Un bun plus față de imaginea în sezonul rece, va fi un amar sau de cuplare, precum și o haină de blană.

Și, în sfârșit

 1. sărbători nunta stilizată au devenit foarte populare.
 2. Dacă alegerea ta a căzut pe o nuntă în stil popular rus, este important de a alege în mod corect o rochie.
 3. Mai multe scări potrivite, decorate cu broderii colorate. Modelul poate fi într-un stil Ampir și o formă sau un stil care se potrivește cifra.
 4. Tinuta poate adăuga, de asemenea insertii de pietre.
 5. Destul de lenjerie cămașă albă cu mâneci drepte.
 6. Urmând obiceiul tradițional oferă posibilitatea de a decora inițial cap cu un cocosar proaspăt căsătorit, decorat cu pietre colorate și adăugați paiete ca decor.
 7. Parul poate fi atent împletite panglica si se decoreaza cu panglici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: