Rochii de mireasa pentru a doua căsătorie

Rochii de mireasa pentru a doua căsătorie

Ce să poarte, dacă căsătoria nu este prima dată? Astăzi, tradiția care interzice drastic mireasa să poarte o ceremonie de căsătorie repetată. Rochia albă a scufundat în zbor. Rochia de mireasa pentru a doua căsătorie, de regulă, pentru a alege mult mai dificil. Naturale dorința de a face mai bine decât pentru prima dată, va fi extrem de important, iar rochia în această chestiune ocupă un loc foarte important. Și abordarea alegerii sale va fi, de asemenea, specială și atentă.

Decizia cu privire la o re-căsătorie este o decizie de oameni maturi care sunt gata să își asume responsabilitatea în relațiile, cu bagaje considerabile greșelilor din trecut și concluzii, și gata de a construi relații mature, baza care va deveni un sentiment mai profund.

Foarte des, mireasa pentru ceremonia de la a doua căsătorie reprezintă tinuta lor nu este prea luxuriantă și, desigur, nu alb și crem sau în culoarea Ivory și în mod necesar, cu o buclă lungă elegantă.

Silueta este, de preferință, elegant, tăietura poate fi creativ, și nu ca în tinerețe – cu o mulțime de Ryushki și dantelă.

A doua căsătorie este începutul unei noi vieți fericite și orice femeie vrea începutul lui să fie original și memorabil.

De multe ori mireasa alege o variantă a unei rochii de mireasa scurta, care va deveni o alternativa minunata la alb lung de-a lungul, dacă nu vreau să se repete.

Ce poate fi pus pe a doua nunta?

Atunci când alegeți o poziție, o atenție accentuată asupra caracteristicilor figura dumneavoastră, și nu în vârstă.

Cele mai multe mirese pe a doua nunta alege costumele drepte și Armătură. De exemplu, sirena.

Acest stil nu este potrivit pentru fetele care au o talie pronunțată. O nunta scurt sau lung stil Ampir rochie este potrivit și aici, în stil grecesc. Acest costum plite doar burta existente.

Permiteți-vă pentru a opri alegerea cu precizie pe un astfel de model de a rochia pe care ai visat, dar nu a putut permite la prima căsătorie. Dacă doriți să poarte un costum luxuriante de lux – uzura si nu asculta pe nimeni.

Nu mai alegerea pe rochii simple, culturi. În ciuda laconicity, acesta va fi elegant. Adăugați la bijuterii stricte. Rețineți că dantelă scumpe, pietre și perle va sublinia numai frumusetea.

Dacă se întâmplă în aceeași zi și nunta, apoi să acorde o atenție la rochie cu un tren, este acceptabil dacă v-ați decis să abandoneze complet Fata.

Citește mai mult  Cum să dansezi un corset pe o rochie de mireasa?

Dacă se dorește, purta o rochie albă. La urma urmei, vremurile au trecut mult timp atunci când a doua căsătorie are timid pentru a face o vacanta mare, iar a doua oară familia a apărut modest și fără excese complicate. Împreună cu restul prejudecăților, interzicerea tinuta alba a miresei a fost uitat atunci când re-căsătorie. Poate pentru că în acest fel curățenia și mireasa a fost afectata subliniat anterior, dar acum este puțin probabil ca alegerea culorii ar trebui să fie subordonată unor astfel de criterii. Deci, pe culoarea alba a doua nunta nu ar trebui să fie pus în categoria tabu.

Uneori, mireasa refuză dintr-o rochie alba, motivându-l cu tendințele modei sau categoria de vârstă. Apoi, rochia alternativă albă ca zăpada poate fi crem sau culori pastelate de tinuta, precum culoarea Ivori. Cu toate că, de fapt, culoarea si stilul de-a doua rochie de mireasa nu este absolut principială. Fii tu însuți, urmați dorințele tale, de a crea starea de spirit, de a crea și de a avea fantezii.

În ceea ce privește alegerea de voal de mireasa – Rochie. Nu insista pe toate prejudecățile și să organizeze nunta ta, după cum doriți.

Dacă nu doriți să poarte un voal lung, înlocuiți-l cu o diademă sau poti nevoie de o flori vii in coafura – aceasta este o alternativa foarte romantic la soarta si multe mirese aleg exact un astfel de decor.În această zi, este extrem de important ca ea a fost perfect. Prin urmare, utilizați serviciul de master care nu va crea doar o capodopera a parului, dar, de asemenea, le va ataca, astfel încât acestea să rămână în stare perfectă până la sfârșitul vacanței.

În loc de Fata, puteți atașa, de asemenea, o nunta vesta sau o pălărie pentru coafura. Se pare foarte frumos și tradițiile de căsătorie vor fi respectate.

Idei pentru o rochie de mireasa

Cel mai ideal pentru răspunsul la această întrebare de ardere vă va da doar propria imaginatie, putem sugera direcții.

Scurta tinuta clasica în principal, în culori strălucitoare. În cazul în care planurile tale intră doar semneze și aranja o celebrare a unui eveniment de bucurie exclusiv într-un cerc cald de rude și tovarăși, aveți posibilitatea să selectați în condiții de siguranță o rochie scurta si nu te limita în selecția de culori. Scurt sau de lungime medie rochie se obișnuiește să se aleagă la a doua (sau următoare) nunta.

Citește mai mult  Cum de a alege și de a purta o eșarfă de nunta?

rochie de seară elegantă cu pietre, margele, pietre semi-pretioase sau alte decoratiuni.

Cutezător și arată ca o rochie de sărbătoare în stilul anilor ’60.

Puteți încerca pe un costum de pantaloni de culoare albă și o pălărie, iar în cazul în care mirele scuturat la fel, uita-te suflare, acesta va fi foarte elegant.

Oricare dintre costumele populare de persoane în cazul în care o nunta are loc pe unele subiect particular.

Pentru a doua rochie de mireasă, puteți selecta un model cu o centură de culoare sau inserții în rochie sau buclă.

Poate că ceremonia dvs. aleasă va fi prima în viața lui, iar pentru dvs. o căsnicie este deja a doua. Amintiți-vă că această sărbătoare este prima în viața sa și poate că vrea o nuntă magnifică, cu respect pentru ritualuri și tradiții. În acest caz, alegeți o rochie de nuntă de dantelă de tonuri ușoare.

Principalul lucru este confortul dvs. și ce trebuie să simțiți eroina la această sărbătoare.

Alternative

Desigur, o soluție alternativă care va fi înlocuită cu uimitor de o rochie de nuntă va fi un costum de șoarece. În ea, mireasa va arăta, de asemenea, orbitor.

  • Cea mai bună opțiune, desigur, va fi un costum în fața căreia țesăturile de texturi diferite vor fi combinate.
  • Nu va fi ușor să rezolvați problema și ce va fi partea de jos a costumului? Foarte simplu. Ceea ce este convenabil pentru dvs. Vreau să subliniez frumoase picioare – apoi, desigur, o fusta chic. Vrei un costum pentru a repeta silueta o rochie lunga – alege pantaloni frumoase.
  • Gorgeous va arata o jacheta din Ghipura din același ton ca și în partea de jos a costumului, el va da o solemnă șic de-a lungul.
  • Dintre țesăturile cele mai relevante vor fi jacquard, mătase densă sau tafta. Doar nu uitați despre finisarea costumului de joc tesatura. Aici puteți elibera o fantezie la libertate și experimentarea cu o selecție de țesături ca suflet, variind de la qhipura zboară la cea mai fină lână.
  • Gândiți-vă în imaginea de la A la Z. Nu vă puteți permite să arate ca un invitat pe petrecerea de ceai regal, astăzi sunteți Regina! Totul ar trebui să fie în armonie și de a crea o stare de spirit solemnă de la accesorii la un anturaj comun. Dar, de asemenea, la suprasarcină imaginea este, de asemenea, imposibilă. Găsiți mijlocul de aur.

Culoare și țesături

Am spus deja că mireasa și cea de-a doua nuntă pot alege în siguranță o rochie de nuntă de zăpadă. Dar dacă sunteți poziționați de priviri oblice de adepți stricți de tradiție, atunci, bineînțeles, merită să vă opriți alegerea pe o altă schemă de culori pentru rochie. În plus, astăzi costumele de nunta coase într-o gamă largă de culori și nuanțe. În plus față de tonuri luminoase, puteți alege curajos luminos.

Alegeți culoarea potrivită pentru dvs. Fetele ușoare se potrivesc aurului, albastru deschis și ton de piersici. Pentru bruneturi o alegere minunată va fi culori de argint sau alb. Femeile cu coajă de păr roșu-roșie.

Stofa clasică pentru rochii de nuntă de cusut sunt tul și satin, mătase și taffeta. Corsetul rochiei este adesea decorat cu sifon, făcând draperii.

Citește mai mult  Idei de cadouri practice și originale la părinții nunta de tineri casatoriti

Fabric la modă consideră că organiza ușoară. Are o strălucire moale și plăcută. Cusute din lumina ei de îmbrăcăminte și aer.

Ce tesatura nu ar fi ales, principalul lucru este că acesta va deveni mai bogat la punctul de vedere al utilizării de dantelă și broderii sau aplicei, mărgele și pietre. Ele sunt în principal decorate cu rochii și mâneci. Puteți utiliza filete devinoase și pietre semiprețioase.

Accesorii și încălțăminte, pe ce să vă opriți alegerea?

Accesoriu foarte elegant la rochia de mireasă – mănuși. Alegerea lor este incredibil de imens, lungimi diferite, tip, tesatura, culoare, stil. Ridicați mănuși pe baza stilului costumului.

mănuși lungi sunt purtate numai cu rochie fără mâneci, iar în cazul în care există un manșon de mic, atunci lungimea mănușilor nu trebuie să depășească 30 de centimetri.

Dacă tinerii liberi sau femeile pierdute sunt invitate la celebrare, puteți adăuga un buchet de nuntă și un jartiere la accesorii. Și la sfârșitul sărbătorii, cu ajutorul lor pentru a determina cine va juca următoarea nuntă.

Pantofi pentru o rochie de nunta trebuie sa ridice. Este important ca pantofii nu sunt mai întunecate. Averse Opțiunea Classic pentru ceremonia de nunta – de mare Stud bărci. Dacă vă petreceți nunta în vara și a luat o rochie scurta ca o rochie, apoi sandale elegante sunt minunate pentru ea.

Acesta va fi rezonabil să cumpere pantofi pentru ceremonia de nunta cu mult înainte de acea zi fericită și mâna peste casele ei. În handicap într-un astfel de important disconfort zi simt din cauza unor astfel de lucruri un minor puțin, pantofi ca nu pe deplin confortabil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: