Rochii de nunta la moda in 2021

Rochii de nunta la moda in 2021

Astfel încât femeile sunt aranjate că sunt întotdeauna interesate de modă, fac tendințe la modă și nu doare liniștit tendințele de la designerii de modă străină. Ce să spun pentru miresele care sunt nedumerite de alegerea rochiei. Am selectat cele mai moderne rochii de mireasă și am analizat stilurile populare analizate.

Fuste bufant

Nu se poate spune că astfel de timbre sunt la vârf de popularitate și se îndreaptă spre toate spectacolele de modă, dar încă refuză complet designerii se grăbesc.

Dimpotrivă, a introdus chiar și o nouă tendință de a se alătura fundului magnific cu un corset strălucitor, decorat abundent cu tot felul de lucruri strălucitoare, care nu sunt indiferente față de frumoasa jumătate a planetei.

În moda rămâne și rochii imense cu o fustă cuplați cu mai multe straturi. Aplicația de flori va adăuga imaginea sensibilității și a romantismului și a marginirii culorii – farmecul.

Silueta Mermaids

Modelele de montare cu „coada” sunt foarte confidențiale care câștigă popularitate printre miresele din toate țările lumii.

Designerii au venit buna folosirea dantelă, care mărește numai efectul îmbătrânirii seducătoare. Dantelă poate fi densa sau greu de greu și transparentă ca un cowkin. Nu există restricții și în raport cu numărul său – mai multe aplicații pe corsetă sau pe baza creării unei rochii.

Moda din acest an generos pe garnituri:

 • Asimetric,
 • haotic,
 • Orizontală sau verticală.

Ei poartă în spatele sarcinilor, dau fusta mobilitatea și volumul, dar păstrează grație care a fost concepută inițial de către designer. De asemenea, poate fi dantelă, de exemplu, sub forma lui Kant.

Opțiunile pentru decollete nu s-au schimbat prea mult, dar regulile alegerii lor sunt exact neschimbate:

 1. Combinația de gât înalte cu umeri transparenți este salvată pentru mirele cu răcire scăzută, ceea ce nu ar împiedica să pară puțin mai mare.
 2. Inima din domeniul decolletei poate alege mirele cu sânii luxurianți, care ar putea fi făcuți și mai seducători.
 3. Golțul în formă de V bine ascuțită va ajuta la echilibrarea fundului îngust și fundul larg.
Citește mai mult  Rochii de mireasa cu Corset

În cazul în care rochia de sirena are o combinație neobișnuită de țesuturi, iese în evidență la grația sau are o caracteristică unică de Croy, atunci imaginea nu face neapărat decorațiuni luminoase.

Rochie-o silueta

Probabil moment nu va veni atunci când în formă de A costumele de nunta va ieși din modă și nu vor apărea în colecții.

Designerii continuă să prezinte lor variații la modă pe acest subiect, iar miresele nu pierdeți ocazia de a se reîncarneze în printesa:

 • Atlas întruchipează clasice ale genului și vă permite să creați orice element de designer necesar+
 • Asigurați-printesa rochie de culoare Interesant de ajutor inserturi. Belt, ca ecou la culoare, cu un buchet, cravata mirelui sau boutonniere sale, dantelă în culori strălucitoare, care se repetă în decorațiuni. Opțiunile sunt de fapt foarte mult, trebuie doar pentru a face o alegere+
 • Big Bow pe o centură sau un castron mic pe o curea este adesea găsit în imagini drăguțe care sunt umplute cu feminitate+
 • Manșonul lung poate fi considerat o componentă modestă și poate fi utilizată dintr-un punct de vedere practic în timpul răcoros al anului+
 • Funcțiile atribuite curelelor, totul și atât de clar, dar pot fi încă decorate, schimbați forma și faceți elemente neobișnuite.

Toate elementele bine-cunoscute sunt elemente bine-cunoscute – un decolar cu o inimă sau un val, muls și o fustă simplă în falduri – rămân relevante ca înainte.

Rochii drepte de nuntă

Combinația de stiluri simple de tăiere și linii nepretentioase este semnul principal al rochiei drepte de nuntă. Dacă aveți o nuntă de ieșire, ar trebui să vă gândiți serios la alegerea acestor rochii.

Citește mai mult  Pregătirea pâine nunta

Un element nou utilizat pe scară largă de designeri – incizie în fața fustei. Acesta începe de obicei, de la linia de jos a șoldului, care contribuie nu numai o notă de sexualitate, dar oferă, de asemenea libertate de mișcare pentru mireasa.

Un pas îndrăzneț făcut de brand Solomerav, prezentând o rochie de mireasa dreaptă cu o tăietură adâncă din spate pe o fusta.

stilul Gypsy

rochii destul de ciudat, dar publicul ușor de acceptat, în care elementele sunt prezente, caracteristice rochii țigănești, – ușor de reținut în corset lor de lux, prezența unei cantități bogate de voluntari, franjuri si volane in fusta.

Rochii cu talie gratuit

Aceste utilaje sunt ușor de ghicit pe tăietură dreaptă, țesuturi de aer și absența elementelor timide în zona taliei. Cu ajutorul nod liber, puteți ascunde defectele din figură și se adaugă o enigmă pentru imaginea.

Concentrați-vă pe spate

Designerii au părut plictisitoare de lucru pe decolteu și au trecut la partea din spate. Puteți selecta mai multe opțiuni de bază pentru tăiat pe spate:

 • În formă de V+
 • semi-oarna înapoi din cauza dantelă înapoi+
 • Aur înapoi cu tăierea de la dantelă+
 • Curele refractare de diferite lățimi.

Rochii cu bucle detașabile

În căutarea unor imagini frumoase, nu uitați de confort, fără de care nunta se poate întoarce la mireasa nu la cea mai fericită zi, dar într-un coșmar adevărat. Alegerea unei rochii cu o buclă detașabilă, vă puteți schimba imaginea pe tot parcursul zilei cu elegant pe lumină și gratuit.

Îmbrăcăminte de transformare

Dacă alegeți cea mai convenabilă și practică costum, palma campionatului va fi administrată rochiei de transformare care se mișcă ușor:

 • de la scurt la lung+
 • De la sirena la direct+
 • de la luxuriante și curgând într-o dreaptă și simplă+
 • A complexului în mai multe niveluri multiple.

Modele închise de rochii de nuntă

Modestia în acest sezon este la modă ca niciodată. Astfel de costume sunt închise și au mâneci lungi. Ele ar putea fi comparat cu faptul că ați folosit pentru a purta fete orientale, dar elemente de dantelă și bijuterii aldine nu permit acest lucru să facă.

Citește mai mult  Cum de a alege un cadou pentru 43 de ani de viață din ziua nuntii?

rochii scurte

În acest sezon pe modelele de multe ori a fost posibil pentru a vedea rochii scurte cu un decupaj dificil sau modele complexe împrăștiate de-a lungul. Retururi și fuste luxuriante scurte, care fac o astfel de rochie este opțiunea perfectă pentru celebrarea tematică.

rochii clasice scurte, cu silueta stricte aleg adesea mirese mai vechi de 30 de ani. Rochie de un astfel de stil de un atlas sau finisaj dantelă pot fi folosite după nunta pentru a introduce evenimente importante de lumină și vizitarea.

În culorile, designerii nu se limitează, și, în consecință, există mai multe opțiuni pentru mirese. Chiar și o rochie albă devine mai interesantă în nuanțe de vanilie, în culoarea fildeșului sau perle. Ei bine, pentru cei mai creativi mireasa, designerii pregătit mai multe variante de costume albastre, șî și culori de coral.

umeri deschise

Rochii cu „Angelica“ decupaj sau chiar o versiune mai profundă corset umbri toate celelalte utilaje. Cu toate acestea, la urma urmei, umerii goi femei disipă sexualitatea secretă și ascunsă.

Prezența drapets sau utilizarea abilă de dantelă este chiar mai intrigat și îngrijorat.

Cum te vezi, alegerea de rochii la modă nu este doar mare, este imens. In moda nunta, feminitatea imagini și romantismul tinutele. Tot mai multe colecții apar cu modele fermecătoare, în care fault lumină și sensibilitate necondiționată predominante. În unele modele, chiar și un stil retro, concretizată în mâneci lungi, forme închise, prezența unei dantelă, voal și absența completă chiar și cel mai mic indiciu de.

Sub orice formă puteți alege o rochie relevantă care va arăta bine și nu la tendințele la modă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: