Alegeți o cârpă pentru broderie

Alegeți o cârpă pentru broderie

Broderie se bucură de lin nu mai puțin popular decât broderie cu o cruce. Fiecare tehnica are propriile sale secrete de execuție. Ce tesatura de a alege și ce caracteristici ar trebui să acorde o atenție – acest lucru va fi discutat în articolul nostru.

Particularități

Finetea este o tehnică specială în care firele umple complet golurile din suprafața. Speciile de copci pentru muncă în această tehnică Există o mulțime, dar toate acestea combină finețea tranziției de la unul la altul, astfel încât „netede“ sunt obținute desene.

Pentru a lucra în această tehnică, cea mai potrivita problema neextensibile. Alegerea de tesatura pentru cusatura de broderie, de obicei, depinde de ceea ce produsul este planificat pentru a crea. Dacă aceasta este o imagine pentru a decora un interior sau un model pe haine, să ia bumbac, in, blugi, senzație de apăsare. Pentru fabricarea de broochs aplică pâslă tare. Nazală șaluri brodate de batistu subțire. Calcarea sau satina este potrivită pentru lenjeria de pat.

Vizualizări

Este important să vă amintiți: tehnică netedă – universală, va arăta frumos pe orice material. Bumbac – Material perfect pentru locurile de vârstă începător. Aceasta este o bază subțire, dar suficient de densă. Astfel încât firele să meargă la culcare, bumbacul este recomandat pentru a netezi fără probleme.

Soiurile de bumbac sunt populare satin, batist, muslin, catifea, plis.

FLAX – de obicei alegeți o varietate subtilă, Pentru compoziția multifinită, materia gros și nepoliticoasă este potrivită. Puteți brodezi într-o tehnică mixtă, combinând cusăturile și str-prins.

Calcuresul – utilizat pentru croitorie de masăAmbele lenjerie de pat, Picturi și panouri brodate. Calcule bine tensionate pe subframe.

Pe acest material este mai bine să faci cusături puțin paturi, astfel încât suprafața desenului era chiar.

Silk, Atlas – Aplicați pentru broderia tradițională chineză sau japoneză. Lucrul cu aceste specii necesită anumite abilități și experiență.

Citește mai mult  Totul despre țesuturile pentru broderie

Simulate, Fabricat din amestec natural și artificial de fibre artificiale. Orice curbare pe ea poate fi netezită, doar apă inaugată. Trebuie amintit că atunci când efectuați un ornament mare, s-au simțit întinderi.

Lână și semide – Pentru aceste specii iau fire de lână. Ornamentele sunt obținute de câțiva dragi, dar mici deficiențe sunt ușor de ascuns. Pentru produsele din lână, puteți încerca suprafața în vrac.

FATIN – aer și material translucid dens Vă permite să creați modele decorative cu efectul greutății. Și, de asemenea, decorează bluze ușoare sau rochii.

Piele – Este mai bine să luați pielea subțire de 0,3-0,5 mm, este potrivit pentru italiană. Aplicați pentru sacoșe de decorare, brățări, centuri și haine.

Țesături mixte – Aceste materii includ orice formulări în diferite rapoarte, poate fi de mătase și mătase artificială, vâscoză și in, spandex și bumbac și așa mai departe. Este important să acordați atenție calității structurii dense, fie că se întinde. Dacă da, flazelina este lipită de interior.

Fliselin – folosit ca mucarie pentru soiuri trase: tricotaje, materie de întindere. O parte este netedă și există o bază de lipici. Tratarea unui fier fierbinte, lipit pe orice suprafață. Nu este înclinat să stropească.

Canada – ia pentru a număra stroit, Dar numai mic, numărul de dimensiuni 22. Ca rezultat, se obțin ornamente geometrice netede.

Canvasul solubil în apă este o bază de plastic cu găuri, Pot exista culori diferite. Puteți atașa PhLizelină pe o bază subțire sau trasă. Potrivit pentru broderii combinate și în vrac. Când înmuierea în apă caldă se dizolvă rapid.

Citește mai mult  Efectuarea topiei sub forma unei inimi din cafea

Scheme tipărite – Puteți folosi nu numai contururi pentru stroit, dar, de asemenea, kituri pentru trecere cruce. Unele craftswomen aplica o cusatura lunga pentru a lucra pe panza sau pasiune. Aproximativ 10 copci închide zona în 40 de cruci.

Cum de a alege?

Incepator needlewomen, uneori, cred că, cu o lipsă de experiență pentru broderie, Kanva este potrivit. De multe ori luați la coaserea accident vascular cerebral de numărare. De cusut pe panza plat stroking nu este atât de confortabil: este prea poros, și va fi dificil de a realiza un circuit de buna.

Țesătura este cel mai potrivit:

  • Cu o suprafață netedă+

  • Cu țesătură uniformă de fire+

  • suficient de dense.

Acest lucru nu înseamnă că este imposibil să broda modelul pe fundațiile desenate și focalizabil. Neted este potrivit pentru tricotaje, dar cu interior, este sigur pentru a pune Flizelina.

Cum se utilizează?

Pentru a efectua tehnologia tradițională, nu puteți achiziționa seturi speciale, este suficient pentru a găsi o imagine adecvată și pentru a muta modelul materiei. Desigur, puteți cumpăra scheme și spații pentru lucru manual, dar aceasta tehnica este atat de universal – puteți salva nimic.

Începătorii sunt mai bune pentru a selecta imagini simple, fără ornamente complicate și nuanțe complexe, lăsați-l să fie una sau două obiecte de dimensiuni mici, în culori contrastante.

Cel mai simplu mod de a traduce model cu hârtie:

  • Produsul este șters și ușor uscat+

  • Cu atenție Irigatiei+

  • a pus pe planul și să stabilească+

  • Întuneric copierea Suprapunerea de hârtie+

  • top plasate desen și pini portroy Fixati, magneți+

  • Contururile vor fi alimentate de un creion ascuțit, foarte greu sau un mâner de sinucidere.

Citește mai mult  Prezentare generală a imaginilor pe numere și zăpadă alb

Puteți utiliza pentru formate mici Fereastra de obicei.: Loskut și hârtie cu un model sunt fixate pe sticlă, cu o bandă adezivă și deturna creion moale. Fă-o într-o zi luminoasă de zi.

În loc de ferestre, orice suprafață transparentă este adecvată – masă de sticlă, stand. Puteți pune o foaie de sticlă groasă pe suport, lampa luminos este pus în partea de jos – ornamentul va fi în mod clar vizibile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: