Cum de a alege o cârpă pentru perdele în dormitor?

Cum de a alege o cârpă pentru perdele în dormitor?

În cele mai multe cazuri, oamenii nu sunt grave cu privire la modul de a alege o cârpă pentru perdele în dormitor. Cel mai adesea acest lucru se datorează faptului că acestea nu atașați importanța rolului pe care acest produs joacă. Și, în același timp, de la alegerea dreptul de tesatura pentru decor de ferestre, care atmosfera va domni in camera.

Material pentru perdele

O greșeală comună pe care oamenii efectua este achiziționarea de produse dormitor translucide. Specialiști în acord cu faptul că perdele transparente sunt potrivite pentru orice altă cameră din casă, dar nu pentru dormitor.

Mai ales în cazul, Dacă oamenii au obișnuit să doarmă mai mult, apoi în camera cu perdele transparente, nu va fi posibil să o facă. Produsele Translucent nu întârzie razele soarelui, care, în dimineața va pătrunde în cameră. Prin urmare, este recomandat pentru un dormitor pentru a cumpăra perdele negre. Proprietățile perdele depinde de materialul din care sunt cusute.

Pentru perdele dense folosesc următoarele tipuri de țesături.

  • Velveen. Este incredibil de popular ca material pentru perdele. Acest lucru se datorează faptului că materialul arată elegant și frumos. piese Dense dau perdele rafinat și transforma camera. De exemplu, în cazul în care este necesar ca pereții camerei devin vizual mai mare, specialistii recomanda folosirea perdele din Venelvet. Nu uitați că produsele din catifea aparțin multifuncțional: dacă alegeți forma corectă, le puteți folosi pentru a decora orice cameră.
  • Velvet, velur. Sunt țesături sofisticate considerate, deci nu este surprinzător faptul că aspectul lor unic a scăzut cu mai multe. Când se utilizează astfel de țesături, principalul lucru este să nu exagerati, în caz contrar se va deteriora toate afișările de la apariția.

Perdele din aceste țesături sunt potrivite pentru decorarea de stil Ampir, modern, baroc, clasic.

Perdele din materiale naturale.

  • Lenjerie. Dragi perdele cele mai multe ori coaserea in nemelitat. Și chiar dacă materialul este dur, produsele din ea sunt grațios. Acest material este larg răspândită, atunci când coaserea perdele, deoarece are o serie de calități pozitive, cum ar fi cu randament sporit, fiabilitate, siguranța sănătății.

  • Bumbac și Atlas. Acestea se referă la categoria de țesături lucioase, așa că trebuie să le aleagă cu precauție. La urma urmei, în cazul în care perdelele sunt alese incorect, camera va fi complet lucioasă. Și dacă, în plus față de aceste produse, alte elemente ale luciului va fi prezent în dormitor, situația va deveni o deplorabilă. Prin urmare, atunci când aleg o perdea din aceste materiale, trebuie să vă asigurați că acestea vor fi combinate cu restul elementelor de finisare dormitor.

  • Mătase. Se referă la materiale scumpe. Ei bine, se armonizează cu o nuanță aurie, așa că, dacă această culoare este prezentă în cameră, puteți fără perdele Obținere din mătase. Dar aici este important pentru a preveni un exces, în caz contrar, camera va arata foarte curat.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți o perdea dormitor Este necesar să se acorde o atenție la următoarele puncte.

  • ar trebui să fie luate în considerare de proiectare, direcția stilistică pentru care este cusut produsul. Se recomandă să se aleagă produse care sunt armonizate cu un dormitor comun.
  • Perdelele ar trebui să fie un plus față de finisare decor, servesc drept decor pentru ferestre. Aceste produse pot fi un accent luminos, dar nu trage toată atenția.
  • Dimensiunea camerei. În cazul în care dormitorul este mic, nu este recomandat să perdele voluminoase dobândesc. Produsele miniaturale realizate din tesatura nuanțe deschise sunt potrivite aici.
  • fereastră Locul de amplasare. În cazul în care se află pe partea însorită, acesta va fi mai potrivite pentru produsele din tonuri reci. perdele întunecate vor arata bine. Dacă fereastra este situat pe latura de nord și rareori bau razele soarelui acolo, nu va arata ca rău nuanțe calde, dar ar trebui să fie evitate nuanțe reci.

Modele

Pentru dormitor, opțiuni laminate sau diferite pentru perdele romane care vor fi cele mai potrivite. Ele pot fi aplicate singure sau în combinație cu Tulle. Astfel de produse se va potrivi atât pentru primăvara și vara. Ele sunt șterse cu ușurință și netedă, se potrivesc perfect în orice interior, poate avea o compoziție diferită a materialului și umbra.

Soluții de culoare în dormitor

Selectați culoarea cortinei este necesar, pe baza asieta dormitor. tendințe și combinații de culori generale vor fi în măsură să evite greșelile. Perdele dormitor Alege în funcție de culoarea de fundal sau mobilier. Camera într-un singur ton va avea un impact negativ asupra stării psihice a persoanei. Dacă trebuie să se concentreze pe lumina, perdelele ar trebui să fie mult mai întunecată. În caz contrar, culoarea este rezolvată, și va afecta negativ forma generală a camerei.

Se pare bine cu orice soluții de culoare pentru tonuri neutre. Această opțiune este cea mai optimă pentru cei care fac independent proiectarea dormitor. Aici, accentul este adecvat pe detaliu – de exemplu, modele geometrice, care sunt bine combinate cu restul decorului din cameră. Un alt exemplu: dungate perdele va fi perfect combinat cu perne, cusute din aceeași țesătură.

Dacă fereastra are un loc central în proiectarea camerei, este de dorit de a alege perdele luminoase pentru a face se concentreze pe ferestrele.

Dacă există o dorință de a adăuga un pic de căldură, atunci ar trebui să alegeți perdelele de portocaliu, colorat galben, roz. Ei nu numai că își pot îndeplini funcțiile, dar, de asemenea, servi ca un element de decor, apoi jaluzele sunt folosite pentru a întuneca camera. În acest caz, densitatea materialului nu contează, perdelele pot alege orice.

Moda schimbat și nu toate direcțiile de moda vor fi operate pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât atunci când aleg o perdea, proprietățile de material sunt. tesatura de calitate va da posibilitatea de a obține un produs care va fi folosit pentru un timp destul de lung. nu trebuie să uităm despre caracteristicile de îngrijire pânză. Alegerea materialului pentru cortinei depinde în mare măsură de preferințele personale, dar trebuie amintit pentru combinația de elemente de design.

Cum de a alege o cârpă pentru perdele în dormitor, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: