brodată utilitara

brodată utilitara

Cu siguranță mulți nu au auzit de brodată utilitare, dar produsul care creează oamenii care sunt angajate, cu mare probabilitate, au văzut. Acestea sunt rogojini, confortabile, calde, atractive în ceea ce privește crearea unui interior unic acasă, și să le facă din haine vechi, petice si nu numai. Cei care sunt aproape de filozofia de reutilizare a lucrurilor, astfel un fel de gherghef creativitatea poate veni la suflet.

Ce este?

covorașe de casă din împletitură a existat, se pare că, întotdeauna, doar din când în când a mers la umbra. Astăzi, când interioarele tipice create pe baza de mobilier a brandului scandinav (sau replica lui), vreau să „diluata“ ceva unic, oamenii se întoarcă la brodată. Dacă nu le găsiți apoi masterat în rețelele sociale, care oferă un decor atmosferic cald făcut cu propriile mâini. Dar mulți sunt decise de a decora o casa fara intermediari: ei încep să se scufunde în subiectul gherghef mai adânc și să vină la gândul de țesut covoare, deoarece nu pare atât de dificil ca, de exemplu, tricotat sau broderie. Cu toate acestea, aceste produse nu sunt numai țese.

Cum se poate rogojini.

 • Din țesături și haine vechi. De exemplu, să ia vechi tricouri, taie-le pe dungile și apoi pânza zbura din aceste benzi. Densitatea ei depinde de materialul utilizat. Și în scopul de a consolida covor, acesta este fixat pe materialul adeziv sau cauciucată dens.

 • De la pachete vechi. Pachetele de la magazin alimentar poate fi, de asemenea, tăiate în dungi și să le utilizeze ca fire. Țesutul va fi în schema de obicei, numai materialul este oarecum diferit de materialul textil.

Astfel de covoare pot fi folosite la intrarea în casă (pe verandă), în baie, pe balcon, în gospodina.

 • De la trafic. covorașe Cork sunt adesea numite masaj, pentru că dacă încearcă să „fier“ picioarele lor, vă puteți relaxa și de a obține senzații plăcute într-adevăr. De obicei, astfel de covoare găsi locul lor în baie, și aproximativ 3 sute de dopuri de sticle de vin. Acestea sunt lipite la baza de cauciuc cu jumătăți, adică, să înceapă cu fiecare dop, este tăiat în două. Și fixat de cauciuc va fi plat. Pentru munca este nevoie de un pistol de lipire.

 • Din regiunile din lemn. Se pare că un mat plin. Plintii vechi vor merge, care după reparație ar putea merge la deșeurile de deșeuri. Dar ele sunt selectate, au fost scrise pe spațiile de aceeași lungime, în care se fac prin găuri. Și apoi scândurile pur și simplu fixează un cordon sintetic. Și pe beton, iar pe țiglă pot fi așezate acest covor.

 • De la Kosichek. Să presupunem că firele de grăsime durează. Mutarea porcilor sunt făcuți, lungă și suficient de densă. Aceste pigioane sunt apoi nituite și fixate pe o bază densă, adezivă sau cauciucată. Fixat pe lipici. Se pare că este un covor rotund blând, noptieră, cum ar fi.

Dar covorașele pot fi numai pe podea, ci și pe perete. Apoi se transformă într-un panou interior frumos. Aceasta nu este macrame, ci mai degrabă tehnică mixtă asociată cu țesutul. Covoarele sunt folosite și ca șervețele, fețele de masă, piese. Ele pot fi slăbite cu praguri de fereastră, se aplică ca o gunoi pe un scaun și t. D. Produsele pot fi complete (adică un set în care unitatea materialelor și unitatea tehnologiei este trasată) sau unică, fără a avea o pereche sau lucruri partenere.

Master Clasa pentru a crea un covor

Populare covoare țesute, ele concurează cu produsele de jurământ, dar ambele opțiuni arata grozav în interior.

Braidul va stăpâni fiecare, dar trebuie să găsească un instrument (sau să o facă singur).

Cadrul pentru țesut ar trebui să fie puțin mai mult decât dimensiunea presupusului panza. Pe cele două laturi opuse ale cadrului, este necesar să umpleți cuișoarele (capacele lor ar trebui să fie mici), puteți folosi și știfturi din lemn. Distanța dintre pini – 2-2,5 cm.

Plug-panglici cu propriile mâini pas cu pas.

 • Mai întâi trebuie să fixați fundul bazei. Este posibilă utilizarea aceluiași cablu de lenjerie, un fir gros, un semnal sonor sau doar clapete asociate în lungime. Capătul firului trebuie să fie fixat la cuisoare superior de colț, atunci ea servește șerpi în jurul tuturor garoafe de pe traversele superioare și inferioare.

Tensiunea ar trebui să fie suficientă, nu prea puternic.

 • Este timpul să se pregătească fir lucrătorilor. Foarte mult timp nu este necesar, pentru că țesutul va constant „chestii“ despre deșirare lor. Banda de următoare trebuie să fie atașat ca scurtarea predecesor.

 • Țesutul începe cu o trecere alternativă Strips firului de lucru peste filamentul fundație sub ele.

 • Când capătul rândului se apropie, se transformă în jurul valorii de fire de lucru șirul extrem al bazei, și interlacing continuă în cealaltă direcție.

 • Prin mai multe rânduri, țesut trebuie să fie de etanșare (și așa mai departe de a face în mod regulat), rândurile țesute va trage în sus în sus. Foarte convenabil, în acest sens, un plug de lemn, cu toate că puteți face și mâinile. Cu cât țesutul mai strâns, cu atât este mai lung intervalul, cu atât filamentele mai puțin vizibile ale bazei, care este foarte bun.

 • Țesutul merge conform schemei, numărul dorit de rânduri este numărat, Prin necesitate, firul crește (sau schimbarea benzii de altă culoare). Dacă culoarea firelor trebuie schimbată pe marginea produsului, acesta trebuie să fie tăiat aproape de el și să lege o nouă bandă sau chiar să se clătească. Nodul va rămâne pe greșit. Dar există o altă opțiune: benzi de legare pe margine pentru a rămâne cozi lungi. Apoi marginile produsului se vor dovedi cu o margine, care arată prea mult.

 • Când toate rândurile sunt conectate, covorul este îndepărtat ușor din cadru. Dacă doriți să complicați țesutul, în loc de un fir de lucru, puteți elimina două, vor fi interconectate cu bazele bazei și între ele.

Odată ce petreceți timp pe cadrul cadrului, va fi posibil să o utilizați pentru o lungă perioadă de timp, creând convenabil covorașe de casă.

Opțiuni pentru cusut de mozaic

Coaserea de mozaic se referă, de asemenea, la o lucrare utilitară și este foarte interesantă, cu mari oportunități, tip de creativitate.

Ce tehnici oferă acest ac.

 • Clasic. Se bazează pe orice țesătură în care clapetele au nevoie inițial reciproc și apoi vor fi suprapuse în interiorul problemei de bază. Țesăturile și cârpa de clapete sunt cusute. Desenul de patchwork devine fața produsului, iar materialul preluat pentru baza este nevalid.

 • Crazy-Materchwork. În această tehnică, Loskutka poate fi un fel de formă, toți sunt introduși la bază, munca devine luminoasă, vreau să mă uit la ea.

 • Blocuri pătrate. Mulți nou-veniți în coasere de mozachere încep cu piețele rusești: aceleași fragmente pătrate sunt tăiate din diferite eșantioane ale țesutului. Dintre acestea, se formează desenul, pătratele sunt conectate.

 • Bandă. De asemenea, principiul în combinația fragmente de țesuturi diferite, numai în acest caz va fi fâșii.

Acestea pot fi conectate în diferite direcții, de exemplu, prin spirală sau în zigzag.

 • Triunghiuri. Începătorii sunt mai ușor de a lucra cu fragmente, care sunt reprezentate de un fel de triunghiuri prezidat. Astfel, puteți coase servetele, poteci pe masă, cuverturi de pat și covoare.

Foarte misto tehnica – Lyapokha. Desigur că o astfel de gherghef cineva ar putea preda bunica. Baza de țesut dens este luată, este necesar să se coase flapsurile de aceeași lungime. Benzi sunt cusute de o parte, și pot fi folosite cu țesuturi care sunt foarte diferite în structura. Dar există o opțiune „pentru avansate“: marginile acestor clapete trebuie să fie prăbușit în tubul (sau îndoiți unghiul), astfel încât ceea ce pare mai luxuriant. Într-o astfel de tehnică, se obțin perne canapea foarte drăguț.

  Cele mai atractive din mozaic este faptul că lucrurile sunt obținute foarte confortabil. Prin urmare, tehnica este adesea folosit pentru pături de cusut pentru copii (și pe un extras inclusiv). Puteti realiza o fata de masa superba din baloane, perdele, sac, șorț. se transformă cu design elegant pe masa pe masa, capsate de aceeași schemă. Dar eu vă rugăm, de asemenea, căutarea de materiale, pentru că lucrurile pot fi folosite care au servit deja. De exemplu, rochii vechi, perdele, fețe de masă: au ieșit din modă, a rupt, dymering desenul lor, dar l-au aruncat rău. Și, sub forma unui produs în tehnica mozaic, acestea vor continua existența lor.

  master-class detaliate privind crearea covorașe din lucruri vechi pot fi găsite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: