Totul despre brodată Japoneză

Totul despre brodată Japoneză

Știu totul despre brodată japoneză este foarte interesant și incitant. Există diferite tipuri de hobby-uri din Japonia și tehnicile lor individuale, inclusiv brodată din țesături. Căutând-te ocupația originală este util să dau seama ce este japonez pasionat de ceea ce și un hobby de a alege.

Particularități

Că Japonia se distinge prin unicitate, nimeni nu secretă. Dar printre obiceiurile și tradițiile ei, brodată japoneză în special alocate. Nu este mai puțin diversă decât în ​​alte zone din cultură. Unele dintre ele nu sunt chiar și în afara prea celebru din Japonia, dar există hobby-uri peste limitele acestei țări.

Hobby-uri în Japonia – ceva mai mult decât de obicei ocupația și modul de plăcere Delve. Acolo acționează ca o caracteristică reală a stilului de viață și statutul personal. hobby-urile din Japonia depind de bunăstarea materială, de la vârsta într-o mai mare măsură mult decât în ​​alte țări. În același timp, spectrul de hobby comun, judecând după chestionarele în rețelele sociale, poate fi cu greu comparat cu ideile străinilor despre cultura japoneză.

În multe cazuri, locuitorii soarelui în creștere aleg ceea ce este asociat cu munca lor sau dictat în modă. Ei nu se opresc nici măcar înainte de cheltuieli solide, dar totuși există aceste interese care nu necesită costuri ridicate.

Revizuirea speciilor

Vorbind despre cele mai populare hobby-uri din Japonia, trebuie să fiți atenți în primul rând pe Amigurumi. În mod literal, acest termen înseamnă „înfășurate tricotate”, care caracterizează elocvent esența cazului. Cu ajutorul unui cârlig sau a unor spițe tricotat pe o traiectorie spirală a diferitelor creaturi reale sau fictive. Instrumentele de lucru trebuie să aibă un diametru mai mic decât fire.

Densitatea de împerechere solidă face posibilă eliminarea celor mai mici găuri.

Destul de mulți oameni în Japonia și în alte țări sunt pasionat de canzashi sau culoare tesatura de luare tehnica. Satin ribbons sunt de obicei folosite pentru munca. Abordarea autentică, cu toate acestea, implică utilizarea de mătase materiei conectate prin adeziv de orez. Cu toate acestea, în Rusia, ei pot face acest lucru cu greu posibil, prin urmare, este necesar să se coase un atlas manual.

Citește mai mult  Caracteristici Break Dance

istorie foarte veche a Teryry. Interesant, că mai degrabă nu este de origine japoneza, inițial, ci o pasiune din China. În TEMPOR trecut, sau bile brodate, a făcut pentru cadouri pentru copii. Astfel de cadouri sunt un simbol de principii prietenos și devotament personal.

Pentru a atinge un înalt profesionalism în Temari, potrivit japonezilor, este necesar să stăpânească această abilitate de cel puțin 6 ani și să facă un independent de cel puțin 150 de bile.

Este foarte interesant de a face cu propriile mâini și Midzohiki. În teorie, este popular în Japonia, un analog al macrame. Distincțiile har și în miniatură, care, în macrame tradiționale nu sunt atinse. Din cablurile sub formă de noduri, care se disting prin frumusete incredibila. Midzohiki a apărut în secolul al XVIII-lea + este utilizat pentru:

 • scrisori de decorare+
 • decorare de cărți poștale+
 • pungi și cadouri.

Japonezii, de asemenea, le place să creeze modele volumetrice, în care cartonul este combinat cu o cârpă sau hârtie simplă. Compoziția este formată prin aplicelor. Această pasiune se numește Osie. Nici un material este potrivit pentru locul de muncă, dar numai hârtie specială Vasi. In trecut, Osie nu a făcut din material nou, dar din kimono vechi special reciclat, care este, de fapt, ei nu au făcut dintr-o viață mai bună.

Atenție merită și kinusayig. Acest gherghef unește armonios:

 • mozaic+
 • applique tradițională+
 • Mozaic+
 • fir de mașini.

Primul pas este de a crea o schiță pe hârtie. Când el este gata, această schiță este transferat la placa. Strict pe un contur caneluri tăiate. Apoi, să ia pânză vechi (nou nu ar trebui să fie luate pentru a face autentic). patch-uri feliate ar trebui să fie concepute pentru a umple canalul înainte de + o imagine rezultată este obligat să fie frumos și realist.

Citește mai mult  Alegerea unei lămpi inel pe telefon

Este demn de menționat, de asemenea, furoshiki, o țesătură tradițională sau pliere. O astfel de artă este adesea folosit într-un ambalaj. Se pare atât de frumos și convenabil, sunt adesea în măsură să realizeze originalitate. tradus literal, furoshiki sau furoshiki, înseamnă „mat baie“ + pentru această ambarcațiune utilizează bucăți pătrate de tesatura.

Din cele mai vechi timpuri cunoscute și Terim – un fel de gherghef înrădăcinate în perioada de glorie a feudalismului japonez. Printre cifrele de acțiune Terim dominate de plante și animale condiționate, dar puteți alege alte subiecte. In mod traditional, acest lucru a fost făcut de către femei. În secolul XVII, a început să includă Termen crearea de pungi decorative cu umplutură parfum.

Dar o astfel de analog al Sasha a fost treptat din uz, iar acum therim este redusă la o funcție pur decorativă.

Putem țese nu numai noduri, dar, de asemenea, șireturi. Confirmarea primara este arta de a Kumichimo. Cea mai veche mențiune este datată la mijlocul secolului I al erei noastre. Multe secole Kumichimo folosite pentru a fixa arma, repara armura pe cai sau bind elemente grele (ca analog al benzii moderne). Dar acum, această artă este deja decorativă.

S-au găsit în practica japoneză și similaritatea la distanță a Patchwork, cunoscut sub numele de Sashiko. Numele lui, ceea ce înseamnă literalmente o „punctie mică“, caracterizează exhaustiv esența lucru manual. Sashiko, cum ar fi Osie, a apărut pentru a salva. În acest fel, haine vechi uzate au fost reconstruite. Broderie are o valoare mitologică pronunțată.

Bunka – un alt tip de broderie. După formarea desenului necesar utilizeaza un ac special cu un fir de creier. De lucru mai rapid, astfel încât pentru persoanele fără experiență această metodă nu se potrivesc. Bunca vă permite să creați imagini mari. Firele sunt, de asemenea, folosite non-standard, care formează un desen deosebit de frumos.

Citește mai mult  Soiuri și trăsături ale unui cal

Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

Depinde în primul rând de hobby-uri personale.

 • Cei care doresc să arate originalitate reală și atinge hobby nemussian, este în valoare de alegerea Temari. În plus, în acest domeniu, este posibil să se îmbunătățească lung și persistent, pentru a introduce noi orizonturi.
 • Amigurum se va potrivi mai mult pentru cei cărora le place de tricotat, inclusiv lucruri neobișnuite.
 • Kanzashi poate fi încercat, dar este necesar să se realizeze că este doar asemănarea artei originale. Fa-o face în mod serios sens numai într-un singur caz – atunci când îi place cu adevărat.
 • Midzohiki poate veni la gust pentru iubitorii de cusut subțire și de țesut, precum și stăpânește deja macrame. Pentru aceasta din urmă, va deveni dezvoltarea logică a fostelor competențe.
 • Osise alege mai bine cunoscători de picturi de casă și de desen, la toate, precum și cei cărora le place să lucreze cu „reciclare“.

În ceea ce privește alte specii, atunci:

 • Kinusayigoy ar trebui să fie angajat în căutarea imediat la cea mai intensă activitate complexă și cu multiple fațete+
 • Furoshiki va mai mult ca cei care sunt în căutarea pentru o lecție+
 • Trebuie să se angajeze în cunoscătorii de sculpturi mici și statuete+
 • Sashiko, BUKUKA Permis de astazi cu un cost minim reproduceți garderoba lor+
 • Kumichimo are un caracter pur decorativ, și este în valoare de încercarea doar pentru o varietate de a înțelege doar ceea ce este, în esență, este potrivit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: