Caracteristicile picturilor prin numere de dimensiuni mari

Caracteristicile picturilor prin numere de dimensiuni mari

Mai devreme pentru a crea o imagine frumoasă cu propriile mâini, artiștii au lucrat ani de zile peste lucrările lor. La început au studiat la școli de artă, și-au îndemnat abilitățile la domiciliu și numai după un număr mare de încercări au creat o capodoperă. Acum, oricine poate face o decorare frumoasă de perete, doar pentru a cumpăra și picta imaginea după numere.

Ce este?

Pictura conține multe elemente complexe, cum ar fi compoziția și aspectul, selectarea paletei de culori și capacitatea de a amesteca nuanțele necesare. Începătorii încep cu ilustrații de mare dimensiune și trece treptat la panza unui format din ce în ce mai mare, deoarece la nivelul inițial pentru a umple zonele mari obositoare și dificile. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică ilustrațiilor pe numere, deoarece acestea sunt de diferite nivele de dificultate, pentru colorarea lor este necesară doar suficient timp și ambițiozitate.

Imaginea din numere este întinsă pe un cadru din lemn și acoperit cu vopsea albă de panza, pe care se aplică conturul modelului de vopsea palid. Au inclus astfel de bunuri există întotdeauna perii de diferite dimensiuni, liste de verificare și vopsele numerotate. Ciucurile de diferite forme și dimensiuni au o grămadă sintetică, o clemă de metal și un mâner din plastic. Astfel de perii sunt perfect potrivite pentru aplicarea vopselelor acrilice care vin într-un set. Lista de verificare Cu același model numerotat ca pe panza, nu este necesar să colorați – servește ca un pat, ajutând la vederea numerelor pictate aleatoriu pe panza.

Imagini în funcție de numerele de dimensiuni mari pentru a atrage mult mai ușor decât crearea unei imagini pe panza curată. Pictura numerotată Seamănă cu desene anti-stres, deoarece în timpul procesului creativ, artistul se relaxează și uită de preocupările sale. Ilustrația finalizată devine o decorare excelentă la domiciliu sau un cadou valoros realizat manual.

Imaginile pe numere pot fi vopsite pentru o lungă perioadă de timp, deoarece cutiile convenabile cu vopsea sunt închise ermetic, împiedicând solidul. Perii sintetice vor servi, de asemenea, de foarte mult timp, chiar și după finalizarea imaginii – pentru că acestea trebuie să fie spălate temeinic cu săpun după fiecare sesiune de desen.

La pumnul satului nu și-a pierdut forma, după spălarea din nou a vopselei, acoperiți-o cu săpun, formați forma necesară și lăsați să se usuce într-o poziție orizontală. Înainte de următorul proces creativ, spălați cu ușurință săpunul cu ciucuri.

Revizuirea speciilor

picturi de mari dimensiuni cu numere se disting prin marime, complexitate, precum și stilul de model rândul său. Ilustrația este considerată mare dacă dimensiunea sa este de cel puțin 60 de 80 cm. În majoritatea cazurilor, panzoanele sunt întinse pe sub-cadre dreptunghiulare de 60 la 80, 50 până la 120, 70 la 100, 100, 125 și 100 la 150 de centimetri. Cea mai mare imagine a cifrelor are 1000 de formate pentru 2000 mm, un astfel de produs imens este mai bine dobândit numai atunci când sunteți gata să cheltuiți o cantitate impresionantă de timp. De asemenea, există picturi pătrate pe numere, mărimea lor este de obicei 80 la 80, 100 la 100 și 120 la 120 de centimetri.

Citește mai mult  Totul despre păpuși amigurum neobișnuite

Dacă doriți să vă decorați camera dvs. o imagine de ansamblu, dar nu doriți să vă încurcați cu o pânză pentru o lungă perioadă de timp – puteți cumpăra și vopsi triptych-ul. Un astfel de produs este de trei panze (cel mai adesea aceeași dimensiune), pe care se aplică conturul modelului, continuând sau păstrând modelul de ilustrația adiacentă. Colorarea poate fi umplută în activități de a nu arunca munca într-o cutie lungă prea mare. Formatul imaginii este indicat de obicei de cel general – în cazul în care pachetul de triptic este dimensiunea indicată 150 la 100 cm, aceasta înseamnă că există trei pânze în mărime de 50 la 100 cm.

În ceea ce privește complexitatea, pictura în număr este împărțit în 5 categorii. Primul nivel de complexitate este o ilustrare simplă, cu o cantitate mică de nuanțe și detalii mari. Al patrulea nivel este cel mai mare posibil pentru începători – există deja detalii foarte mici pe ea, dar puteți face în continuare, dacă stai la timp suficient de creativitate. Imagini cu al cincilea nivel de dificultate au o mare cantitate de nuanțe și piese mici, care trebuie să fie vopsite în mod corespunzător pentru transmiterea fiabilă a ideilor de imagine.

picturi complexe sunt recomandate pentru a cumpăra numai atunci când aveți suficiente abilități pentru a le efectua.

picturi dreptunghiulare diferă la rândul lor – acestea sunt verticale și orizontale. Este foarte important să acordați atenție localizării imaginii, dacă ați planificat un loc în avans unde veți avea loc lucrările.

Sapaturile pe numere sunt cu cele mai diverse desene, astfel încât fiecare persoană poate alege ceea ce el sufletul. Printre picturile există imagini interioare cu flori, ilustrații cu animale și păsări, peisaje frumoase, siluete fantastice, portrete și desene animate încă din desene animate și anime. Separat, este posibilă evidențiarea imaginilor, complet umplute cu fructe de padure sau fructe pe care artiștii și artiștile aleg adesea să decoreze bucătăria.

Citește mai mult  Decupaj pentru incepatori de la servetele: alegerea materialelor și pas-cu-pas ghid

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți o imagine mare prin numere, este necesar să se acorde atenție valorii sale și nivelul de complexitate. Luați în considerare recenziile clienților dacă veți face o achiziție prin magazinul online. Descriem mai mult fiecare element.

  • Preț. Canvasul pentru scopuri artistice sunt, de obicei, create din materiale de bumbac și de lenjerie – produsele mai bine țineți forma și rezistă la sarcină din vopsea. Costul acestor materiale nu este, de obicei, cel mai ieftin, dar imaginea va menține aspectul original de foarte mult timp. Bunurile ieftine sunt fabricate din țesături sintetice granuloase și, în majoritatea cazurilor, nu au „primeri” cu vopsea acrilică albă, astfel încât culorile arată mai puțin mai puțin pe ea și, datorită marcajului aplicat, nu va funcționa independent. Materialul sintetic este mai rău deține vopsea, deci cu timpul de desenul poate fi prins și stropit.
  • Nivel de dificultate. Dacă achiziționați o imagine a numerelor pentru un copil, trebuie să alegeți 1-2 niveluri de complexitate. Cel de-al treilea și al patrulea nivel este potrivit pentru acei oameni care au încercat anterior să deseneze sau să picteze imagini complexe pe cont propriu și doresc să încerce să lucreze cu materiale noi. Al cincilea nivel de dificultate este mai bine să alegi oamenii care au dispărut cu succes picturile 4 și doresc să creeze ceva mai complicat.
  • Recenzii. Opinii online joacă un rol foarte important, deci este mai bine să alegeți un produs care are cel puțin 3 comentarii și o evaluare bună.

Nuante desen

Pentru cei care au vopsea numai cu creioane și markeri, vopseaua de vopsea poate fi neobișnuită și dificilă. Ar trebui să se țină cont de faptul că setul de imagini din numere include vopsele acrilice care nu trebuie să se dilueze cu apă. Efectuați pictura prin numere prin mai multe metode diferite: pe nuanțe, fragmente, în direcția și planificarea. Luați în considerare mai mult în fiecare direcție.

  • Prin nuanțe. Metoda este de a umple toate aceleași numere de pictura de vopsea culoarea corespunzătoare. Completați toate elementele, mergeți la următoarea nuanță și continuați până când lucrarea este finalizată.
  • Prin fragmente. În picturile cu un număr mare de articole, le puteți umple la rândul său,. De exemplu, în cazul în care este o imagine cu flori, puteți picta separat primele flori mari, apoi mai mici si termina imaginea, vindeca o crenguta și fundal.
  • Către. vopsea acrilica ia ceva timp să se usuce, astfel încât să puteți cu ușurință pata. Pentru a evita acest lucru, vopsea parcelele, se deplasează de sus în jos și de la dreapta la stânga (dacă ai dreptate) sau de la stânga la dreapta (dacă stânga).
  • La planificarea. Metoda este de umplere treptată la început planul din spate, apoi mijlocul și la sfârșitul frontului. Modul în care ajută să lucreze detaliile și să facă un desen mai voluminos.
Citește mai mult  Soiuri și selecție de fire de bumbac

În următorul videoclip, acesta nu se spune despre cum să atragă imagini de numere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: