Care este Ghanuer și unde este folosit?

Care este Ghanuer și unde este folosit?

Printre diferitele tipuri de piese de lucru sunt destul de simple, dar în același timp drăguț. De exemplu, Ganuto, Din care recent, multe meșteșuguri fac flori și bijuterii. Practic, este cea mai veche formă de culori diferite, dar de fapt posibilitatea acestei tehnici este nesfârșită. Puteți face brățări, coliere, diademe, părul și mult mai mult. Totul depinde numai de imaginația dvs., iar materialele necesare vor găsi cu ușurință chiar și la casa dvs.

Ce este?

Se crede că istoria echipamentului tehnicii este legată de Brazilia, unde se găsesc cele mai vechi produse ale unui astfel de plan. Inițial, localnicii au folosit rădăcinile plantelor și au înfășurat pe alge, pe felul viselor de capcane indiene. Tehnica de fabricație pentru aceste produse are într-adevăr o mulțime de lucruri similare. Cu toate acestea, spre deosebire de capturile, în care ramurile sunt uscate, algele și rădăcinile au fost luate brute, și produsele deja finite au fost uscate.

Mai târziu, Ganuto sa mutat împreună cu pelerinii creștini din Malta.

Aici tehnica sa schimbat semnificativ, din cauza cărora a apărut o nouă lucrare exclusivă de acul malteză.

Călugărițele locale decorate cu Ganutuvev și alte produse bisericești și teritoriu în jurul lor. Treptat, abilitățile lor a devenit atât de faimos încât elevii au început să vină la ei, iar gaucerul sa răspândit în întreaga lume.

Deci, a devenit nativ brodată pentru Maltesers și catolici Italia, că, chiar și numele echipamentului a fost în cele din urmă luată de italian. „Gaucker” se traduce ca „fire răsucite”, care reflectă exact elementul principal al tehnicii.

Școala din Malta a început să se estompeze cu dispariția monahii, cu toate acestea, la inițiativa guvernului din Malta a început recent să creeze școli și cursuri bugetare în care puteți afla această tehnică.

În Rusia, popularul Ganutor nu a devenit cu mult timp în urmă, dar a câștigat cu încredere admiratorii în detrimentul simplității și versatilității tehnologiei. Acum nu este doar accesorii casual și buchete interioare, ci și decorațiuni de seară sau de nuntă.

Citește mai mult  Cum de a face o broderie fără ramă?

Materiale și instrumente

Materiale de bază pentru echipamente Ganuto – linia de pescuit sau fire de diferite culori. Pentru începător este cel mai potrivit Sârmă de cupru și moulin, Deoarece aceste materiale sunt relativ ieftine și accesibile în orice magazin de cusut. Din motive de armonie deosebită, este posibil să alegeți un fir și un fir de o singură culoare. Moulin este cu o mătase sau de maree de nuanțe diferite, deci nu va fi o problemă. Opțiune mai scumpă – fire de mătase.

Sârmă de cupru Este, de asemenea, selectat deoarece este mult mai ușor să lucrați cu ea decât cu oțel. Ea este destul de flexibilă și pufoasă și păstrează forma. Asigurați-vă că verificați mișcarea cumpărată a calității stratului de acoperire colorată și a elasticității. Vopseaua de calitate slabă se poate bucura de fir în procesul de lucru sau deja pe produsul finit, care va strica în mod inevitabil aspectul său. Și elasticitatea excesivă a firului, care este cu ușurință de primăvară și se îndoaie rău, spune că nu este un fir de cupru, ci Aliajul de cupru și oțel – cu un astfel de material este mult mai greu de lucrat.

Dacă face flori, poate fi nevoie de panglici din satin de culoare verde. Ele sunt, de asemenea, vândute în aproape orice magazin de cusut.

Panglici sunt necesare în etapa finală de muncă, atunci când floarea este deja răsucite și aveți nevoie pentru a da o vedere estetic al tulpinii. În acest scop, puteți utiliza Moulin, cu toate acestea, atunci va trebui să-i încălzească pe fir lung. Cu panglici această lucrare se face mai rapid, iar un astfel de tijă arata foarte frumos.

Citește mai mult  Topicia de conuri: caracteristici și idei interesante

În plus față de materialele de bază, puteți utiliza masa altora. Unii meșteșugari combina chiar Ganuto cu alți tehnicieni. De exemplu Ornamentaţie cu mărgele – O astfel de brodată în tandem este foarte popular în design floral. Și stamine cu ajutorul Beery pentru flori sunt folosite aproape peste tot.

Din instrumentele pe care le Asigurați-vă că pentru a avea nevoie de un ac lung sau cârlig (Diametrul depinde de grosimea firelor selectate pentru produs). De asemenea, vor fi necesare Kusachachi Pentru sârmă sau Foarfece pentru metale, și Foarfece pentru panglici și fire.

Implementarea tehnicii

Gaucuer este o tehnica foarte simplu disponibile pentru incepatori. Puteți face cu ușurință propriile cercei sau flori. De obicei, este necesar să se taie o jumătate de metru de sârmă. Pas cu pas de execuție a unor astfel de elemente arată.

 1. Înfășurați firul pe cârlig sau acul, ținându-l cu degetele, astfel încât toate spirele sunt strâns adiacente reciproc. Deci, va fi mai ușor de controlat netezime se transformă, deoarece abaterile puternice vor fi bine vizibile pe produsul finit. Este nevoie de aproximativ 40-45 se transformă, după care câteva minute dețin firul pe ac de tricotat, astfel încât acesta va fi fixat în formă de fire răsucite.
 2. Veți avea nevoie de două astfel de arcuri pe cercei, pe floare – de numărul de petale. De obicei, nu mai puțin de cinci.
 3. Apoi scoateți arcul rezultat din ace de tricotat și rotiți-l în forma în care a fost ales pentru produsul dumneavoastră. Apoi, va trebui să răsuciți capetele de sârmă unul de altul pentru a fixa produsul. Acum, există un cadru de produs, și puteți trece la firul sa împletit.
 4. Ia firul de culoare dreapta, țineți-l la baza vârfului de „petale“ și înfășurați-l în jurul perimetrului.
 5. Cel mai simplu exemplu de realizare este un fir de cruce-înfășurare pe colivie. În acest fel se creează o rețea densă, cu o suprafață ondulatorie. fir final de lichidare este mai bine să ia baza de „petale“. Aici, cele două capete ale firului trebuie să se răsucească și se lipesc între ele, că acestea nu sunt deșirat.
 6. Pentru a lua stamine de sârmă de flori bucată șirag de mărgele și culoarea corespunzătoare. Ori în jumătate și introduceți un capăt al firului prin ea mărgele, astfel încât perlele s-au dovedit a fi exact în mijloc. Acum puteți răsuci capetele firelor sau să le înveliți cu un fir.
 7. Atunci când sunt făcute toate petalele și staminele, asambla floarea și răsuciți capetele tuturor elementelor pentru a obține un singur trunchi răsucit. Aceasta este o tulpina floare care acum trebuie să vânt panglica. Produs gata!
Citește mai mult  Totul despre fire Semenovsky

  Dacă decideți să nu floare, dar cercei sau pandantiv, va trebui să fie foarte răsuciți ușor capetele firului și a pus capetele firului.

  Cel mai bine este de a lua o pereche de margele, cu o gaură largă și împingeți capetele prin ea.

  Firul sfat poate fi, de asemenea, făcute Buclă pentru Swenza de la un alt capăt al margele, și apoi întinde vârful în direcția opusă și tăiat acolo.

  Unde se aplică?

  O astfel de tehnică poate fi folosită pentru orice meserii. Femeile adulte cel mai des decoratiuni, Iar pentru preșcolarii și în lecțiile de muncă din clasele elementare sunt potrivite flori sau Suspensie. Acest brodată este sigur pentru toți copiii care știu deja cum să se ocupe de foarfece.

  De asemenea, populare Fotografii cu flori și fluturi. Pentru a le crea, va avea nevoie în plus superclauses și un carton dens pentru a colecta toate elementele împreună. De asemenea, trebuie să urmeze calitatea de răsucire sârmă, așa cum prost se rotesc capetele scurte pot cădea în cele din urmă.

  Cum de a face o orhidee în tehnica de ceas ganuto în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: