Ce este un Breakout și cum să-l folosească?

Ce este un Breakout și cum să-l folosească?

Dispasses nu a reușit sau linii inutile pe tesatura a fost tot – atât cusături profesionale și începători în afaceri de cusut. Din acest motiv, în arsenalul fiecărui cartuș cu experiență, trebuie să existe un instrument special – un neplătit, care este un ac metalic cu baza.Cu acesta, puteți apela cu atenție și rapid orice cusătură, îndepărtați firul inutile, fractura un buton sau tăiate prin bucla pentru butoanele.

Descrierea și speciile

În vremurile sovietice, o lama obișnuită de ras a fost folosită mai des, care a fost și periculoasă și ineficientă. Putem să tăiați întotdeauna prea mult lama. Este bine că acum un astfel de instrument ca un instrument nepermeală sau este complet cu alte dispozitive la mașinile de cusut sau poate fi achiziționat la orice magazin cu consumabile de cusut. Neprețuit în multe cazuri de adaptare.

Splitterul cusăturilor are o formă neobișnuită, care este excelentă pentru îndepărtarea firului fără a afecta structura țesăturii. Acest instrument are două capăt: unul arătat din interior, cu un vârf și o singură blot. Această structură vă permite să vă agățați fire în orice locuri inaccesibile, iar țesătura ca rezultat arată aproape neatinsă.

Vârful are două sfaturi, dintre care unul este foarte ascuțit, ca un bisturiu, lama, nu ar trebui să se îndoaie sau să schimbe formularul atunci când lucrați. Este cu ajutorul lui pe care le puteți trage în mod eficient fire. Pe al doilea vârful mic există o minge de protecție, cu care puteți calcula materialul în acele locuri în care vor fi făcute buclele pentru butoane, apoi utilizați mijlocul lamelor pentru a face tăieturi mici pe tesatura.

Citește mai mult  Caracteristici și tipuri de fire Lobzik

Mânerul sparkper nu poate fi prea alunecos, trebuie să aibă o suprafață aspră confortabilă, se află confortabil în mâna croitoreasă atunci când se lucrează.

Diferiți producători pot produce diferite instrumente în dimensiune și producătorii. Dimensiunile disting două tipuri principale de despachetează: standard si extins. Dimensiunile mari sunt mai des folosite pentru extragerea cusături cu fire mai mari și dense pentru cusut. Acest tip de dozator este utilizat pentru a lucra cu dens și lucruri grele (paltoane, jachete, blugi). Lungimea sa este de aproximativ 15 centimetri. O îmbinare standard sunt proiectate pentru a elimina fire mai fine cu mai multe lucruri ușoare (cămăși, rochii).

Un astfel de instrument de cusut vine de obicei cu un capac. Când dispozitivul de cusut nu este utilizat, capacul trebuie să se aprindă calitativ pentru a preveni posibilele deteriorări ale vârfului instrumentului. Alocă și pentru uneltele de rupere care sunt utilizate pentru munca de broderie.

Ele sunt folosite atunci când trebuie să eliminați foarte atent multe cusături. În acest caz, ar trebui să lucrați cu o atenție deosebită. În caz contrar, puteți deteriora ceva ce nu ar trebui.

Cum să-l folosească?

Înainte de a începe, trebuie să determinați densitatea și puterea cusăturilor de țesături de îmbrăcăminte. Și în funcție de instrumentul ales al. Și, de asemenea, foarte important pentru iluminatul bun. Din motivul că marginea lamelor este foarte accentuată, este mai bine să o păstrați de la copii.

Pentru a înflori cusătura de accident vascular cerebral, ar trebui să fie mai întâi, de preferință din partea greșită a cusăturii, pentru a tăia fiecare al treilea cont de cusături. Firul inferior va fi tăiat, cel de-al doilea fir poate fi doar tras.

Citește mai mult  Cum de a asambla o lampă inel?

Pe cusături prea durabile, cu cusături lungi, puteți întări fiecare cusătură la o distanță de la 3 la 5 cm pentru ca procesul să meargă mai repede. Va fi necesar să trageți firul și în acele locuri în care începe să se rătăcească, tăindu-l.

Pentru a face o incizie, trebuie să puneți instrumentul atunci când cusătura. Și mișcarea luminii taie cusătura firului. Când scoateți cusăturile din jurul buclelui de la suprasolicitare, trebuie să mergeți de la marginile buclelor la mijlocul lor.

Dispenserul este foarte convenabil de tăiat prin bucle, dar pentru a nu tăia accidental buclele, la capătul buclă, puteți pune un ac restrictiv.

Sfaturi pentru îngrijire

Acest dispozitiv de cusut necesită ca acesta să fie utilizat numai pentru scopul destinat, exclusiv pentru coaserea de lucru. Lama ar trebui să fie întotdeauna curată. Așa că rămâne ascuțit pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să-l curățați după utilizare. Deoarece murdăria poate contribui la ceea ce se produce o parte de tăiere ascuțite, lama se va rupe firele, și nu tăiat. Un astfel de proces va necesita un efort mare pentru a elimina cusături inutile.

Pentru a evita deteriorarea mecanică la vârf și nu impass le este mai bine pentru a pune întotdeauna pe un capac special atunci când se află scula fără. Este necesar să-l păstrează în locuri în care umezeala sau alte substanțe care nu pot intra. Din când în când puteți lubrifia cu mașini ruginirii Evitați.

De-a lungul timpului, așa cum se utilizează lama, acesta poate fi blocat, chiar și cu cea mai mare grijă atentă. Lucrul cu el poate fi imposibil. Deci, ca să nu strice materialul, dozatorul este recomandat să ascuți. În scopul de a se ascuți în caz de extremă urgență, aveți posibilitatea să utilizați elementele de licență: șmirghel, burete metalic sau pila de unghii de unică folosință.

Citește mai mult  Toate tipurile de lemn despre ardere seturi

Dar, în cele mai multe cazuri, în ciuda masa metodelor de acasă de ascuțit lama, nu este de dorit să le ia pe cont propriu. Deoarece există mai multe nuanțe importante în acest proces. În plus, este posibil să se deterioreze, pur și simplu lama. Prin urmare, instrumentul este cel mai bine fixat înlocuit cu unul nou sau să ascuți un specialist iscusit, care poate salva cu ajutorul unor cunoștințe speciale și echipamente special prevăzute.

croitorese Novice nu poate ști despre acest instrument, dar studentul a Croitoreasa nu se poate face fără ea, pentru că în multe muncă de cusut este pur și simplu indispensabil.

Despre ce este o astfel de defalcare și cum să-l folosească, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: