Cum de a face rafturi pentru culori de creștere?

Cum de a face rafturi pentru culori de creștere?

Culorile de creștere sunt foarte populare în lume. Ele sunt uriașe și luminoase, servesc decorarea a numeroase magazine, la cumpărături complexe, evenimente și sunt adesea subiectul art. Realizat din isolon, polipropilenă, lemn, fier, hârtie și alte materiale disponibile. Florile sunt doar enorme și, în consecință, foarte greu, prin urmare, motivul pentru care ar trebui să fie stabil. Este fundația și să stea, care este un element important în fabricarea culorilor de creștere.

Principalele tipuri de baze și standuri

Alegerea bazată pe materiale.

  • Metal. Puteți achiziționa în magazin gata sau de a face o comanda de la un sudor în conformitate cu schița. Este destul de scump.

  • Beton sau gips. Sunt populare, ca fiind foarte accesibil și ieftin.

  • De lemn. Pentru a face, trebuie să aveți unelte speciale sau plasa o comanda la lemnar.

Puteți întâlni, de asemenea, modele combinate. De exemplu: metal beton pentru o mai mare cântărire. Cu orice alegere a standului trebuie să ia în considerare greutatea și înălțimea culorilor.

Vaze, containere, kashpo,, forme geometrice pătrate, dreptunghiulare, ovale si alte rotunde pot fi un cadru de bază. Tot ceea ce place, cel mai important, stabilitate.

Principalele tipuri de rafturi

Când alegeți rafturi, decideți câte culori, greutatea lor, dimensiunea stem. Pe baza acestor parametri, se vor determina diametrul și dimensiunea rack-ului. Puteți face mai multe rafturi cu o bază.

Alegerea bazată pe materiale.

  • Plastic (țevi din PVC). Utilizați cel mai adesea. Au dimensiuni diferite de diametre, lungime, grosime, culori. Bend o astfel de conductă este foarte simplu. Nu sunt necesare instrumente speciale.
  • Racordurile metalice dețin stemul bine. Durabil. Pot fi utilizate pentru alte culori. Arata foarte elegant si rezista o mare greutate.
  • De lemn pauză destul de repede, abilitatea de a le cere ascuti corect. Utilizate în principal o singură dată sub un fel de proiect definit.
  • Flush Stoiki. În PVC, țevile de isolon au turnat o soluție de la ciment, fixarea ipsosului într-o anumită poziție, oferind o stabilitate suplimentară. Această metodă este utilizată dacă este necesară un stand foarte neobișnuit.
Citește mai mult  fire Euron Chineză

Cum se face?

Aici este o modalitate ușoară de a face o bază în aer liber, cu propriile mâini pentru culori de creștere.

  1. Pregătirea. Alegeți un recipient (vază) volum mare. Alegem țevi din PVC. Cumparam ciment sau gips (este mai ușor). Ciment este ales rapid. Prin timp este de 8 minute, apucând 4 minute. Puteți lua de obicei, dar îngheață pentru un timp foarte lung.
  2. Asamblare. Efectuarea unui șurub gros la volumul de 1/3 din vaza. Noi amesteca soluția de apă și ciment într-un raport de 1: 3. Prima parte a soluției este turnată în vaza, conducta este instalat în mijloc. Va asteptam timp de 8 minute. Apoi este necesar să toarne următoarea parte a soluției. Se pare că triplul turnarea soluției în Vazon, la care este distribuit uniform. Pipe cu un astfel de turnare are o stabilitate și o bună fiabilitate. Câteva ore, mici de pregătire – și dumneavoastră de bază în aer liber, cu un suport pentru o floare de creștere este gata.

Cum de a face rapid un stand pentru creștere în creștere, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: