Cum de a lega un câine amigurum?

Cum de a lega un câine amigurum?

Arta Amigurum a venit la noi din Japonia îndepărtat. Această țară a fost mult timp cunoscut pentru dragoste pentru produse miniaturale. Nu este surprinzător faptul că a fost acolo că tehnica de tricotat jucării mici originea. Treptat amigurum iubit în întreaga lume.

Mamele tinere pe plac copiilor cu jucării de mână. Tehnicienii experimentați sunt perfecționate de către abilitate, efectuarea de figuri din ce în ce mai complexe. În cele din urmă, toate tricotat a primit posibilitatea de a vă rugăm să suvenir dulce close. Este demn de curling și face cunoștință cu particularitățile acestei arte brodată pe exemplul câine amigurumi.

Particularități

Tie un câine din fire sub puterea chiar și un începător mașină de tricotat. Cu toate acestea, Amigurum are o serie de trăsături caracteristice doar pentru acest stil.

 • Miniaturitatea. Amigurum dimensiunea câine poate fi de 1 cm, dar nu trebuie să depășească 50 cm.
 • Milosity. Amigurumi – jucării cu starea de spirit. Maestrul trebuie să dea expresivitate ochilor și o față de câine. La prima vedere, ar trebui să fie clar starea de spirit, care este această jucărie: bucurie, tristețe, tristețe sau chibzuința.
 • Disproporţie. Câinii Amigurums se disting printr-un cap mare, trunchi mici și labe scurte sau alungite.
 • Tehnica de tricotat. jucării Amigurum tricot croșetate, într-un cerc, fără a face cusături. Ca urmare, se transformă meșteșugar dintr-o pânză densă. Detalii de jucării sunt umplute cu material de umplutură și de conectare prin fir sau balamale.

Instrumente și materiale

Start de lucru pe câine Amigurum standuri cu selectarea materialelor. În primul rând, vorbim despre fire din care este planificat pentru a face o jucărie. În cazul în care se presupune a efectua un caine in miniatura, este mai bine să oprire pe filetele „Iris“. perfectă acrilic incredibil de moale fire de jucării pentru copii. Nu există nici o villion pe ea, pe care copilul poate înghiți accidental. fire de lîna face produsul Heavy, iar shaggy „iarba“ va ajuta la crearea unui caine pufos. fire de bumbac va duce la un produs incredibil de durabil.

Tipul de tricotat fire de valoare care optează pe baza experienței dvs. tricotat Novice va face mai ușor o jucărie dintr-un fir de lână, și needlewomen cu experiență vor dori cu siguranță să experiment.

Atunci când este selectat fire, ar trebui să alegeți un cârlig. Numărul de cârlig trebuie să se potrivească grosime fire. Este permis să ia cârlig la dimensiunea mai puțin pentru a face o pânză densă. Apoi jucăria va păstra forma pentru o lungă perioadă de timp, și materialul de umplutură nu iasă din buclele. Ca material de umplutură, veți avea nevoie de un synthetone sau holofiber. Aceste materiale nu se rostogolesc, iar produsul este foarte moale. Este în valoare de cumpărare fire care vor fi cusute și foarfece ascuțite (dacă nu există nimeni la domiciliu).

Citește mai mult  Decal: Ajutor istoric și tipuri de tehnologie

Etapa finală este de a cumpăra elemente de decor: Peefoles, gură, margele, appliques de la pâslă și piele. Se crede că toate materialele ar trebui cumpărate în același timp. Dar procesul creativ este imprevizibil. Poate că Needlewoman va dori să se retragă din șabloanele specificate și să facă ceva în schema finalizată. Prin urmare, este mai bine să veniți la magazin cu un câine finit și să-l luați decorațiunile necesare.

Master Clases

Chiar și o veche începător va discerne rapid cum să lege o jucărie amiguri distractive. Esența acestei tehnici de tricotat este simplă: toate tricotarea se efectuează într-un cerc sau oval de coloane fără NAKID.

Când se completează următoarea rundă, bucla crește. Pentru a începe, este necesar să se întindă cercurile netede tricotate și ovalele de croșetat. De îndată ce totul funcționează, puteți începe câini de tricotat. Mai mult decât atât, puteți să vă conectați nu numai un cățeluș puternic, ci și un PSA cu rasă nobbă. Tehnica de tricotat variază în funcție de rasă.

Taxa

 • Toate părțile sunt confundate de spirale. Mai întâi ei fac cap: ei câștigă șase bucle și închise într-un cerc și apoi tricot cu baruri fără.
 • Șase bucle adaugă pe al doilea rând, în fiecare ulterior la al cincilea rând – două bucle.
 • 6-11 tricot cu coloane fără nakid. În 12 și 13 rânduri, șase bucle sunt reduse. În 14 rânduri, se adaugă trei bucle, 15 este pronunțată.
 • 16-17 – Pentru a distrage trei bucle și ambalaj.
 • 18 este listat neschimbat.
 • 19-21 reduce trei bucle.
 • 22 – șase bucle sunt pronunțate, se adaugă șase bucle în 23 de rând.
 • 24 – șase bucle sunt reduse. Toate rândurile ulterioare ale balamalelor sunt reduse la închidere. Subiect nevoie să tăiați și să se ascundă în interiorul detaliile.
Citește mai mult  Indicatii Valentines in scrapbooking Tehnica

Se potrivesc în mod similar corpului impozitelor viitoare. Doar o creștere a șase bucle sunt efectuate de la al treilea la al șaselea rând.

 • 7-8 este pronunțată de coloane fără Nakid, iar în 9 rânduri și 11 rânduri reduce 6 bucle.
 • În 14, 3 bucle sunt reduse.
 • 15-22 sunt scrise de coloane fără Nakid.
 • În 23, se efectuează reducerea a trei bucle, la 24 – șase.
 • Șase pellers din rândul 24 sunt pronunțate de coloane fără Nakid. Îndepărtarea se efectuează înainte de închidere. Filetul tăiat și se ascunde în interiorul detaliilor.

Pentru a conecta urechile, este necesar să adăugați șase bucle în al doilea rând, în a treia – trei. Cea de-a cincea și a șasea rânduri sunt pronunțate cu reducerea a trei bucle. Rândurile a șaptea-zecime se lipesc de coloanele fără Nakid. În 11 rânduri efectuează o reducere de trei bucle. Detalii pliuri în jumătate și cusute. Firul se ascunde în interiorul detalii.

Labele sunt fabricate după cum urmează: în al doilea rând și al treilea adăugați șase bucle. Cea de-a patra-a cincea rânduri tricot cu baruri fără nakid. Două bucle sunt reduse în al șaselea rând, în al șaptelea – trei. Două rânduri ulterioare sunt pronunțate și strânse detaliul umpluturii. În 12 rând, există o pietriș pe trei bucle și se reduce până la închidere.

Tricouri de coadă într-un cerc de coloane fără nakid. Ar trebui să existe 5 rânduri. Fixele de fixare, tăiate cu atenție și ascunde în interiorul produsului. Toate elementele sunt cusute împreună. În primul rând, capul este cusut, apoi urechi, nas și ochi. După aceea, labele și coada sunt cusute, iar arcul sau margelele sunt le-au spus pe gât. Dachshund este gata. Această schemă este universală. Cu ea, puteți face un mic lanț cheie și o pernă de canapea. Totul depinde de priceperea nevoii și de sarcinile pe care le-a stabilit.

Taur terrier se potrivesc în același mod. Conform descrierii, botul și labele trebuie să fie făcute masive, iar torsul – scurt. Acest câine este renumit pentru agresiune, dar un catelus drăguț de fire de pluș va cuceri orice inimă.

Spitz

Fluffy Spitz reamintește în mare măsură de un chanterelle complicat. Prin urmare, este necesar să-l tricot, cum ar fi o vulpe. Dar, din moment ce este un caine destul de pufos, aceasta este în valoare de tricotat ea din fire, cu o gramada lung.

 • Pentru cap de scor de șase bucle de aer.
 • 2-13 rânduri – adăugați șase bucle.
 • 14-23 coloane Knit fără Nakid.
 • De la 24-30 redus șase bucle.
 • Șeful umple umplutura.
 • Pe rândul 31 face un pietriș în șase bucle și începe să ridice fața. Pentru fata este mai bine pentru a alege un fir de lână convențional.
 • 32-34 coloane Knit fără Nakid.
 • 35 – Grad de șase bucle. 36-39 Knit ca de obicei.
 • 40 – șase bucle și Întreruperea tratamentului umple umplutura de fructe.
 • 41 – Snove, 42 – eliminare a șase bucle, 43 – Digit patru bucle. Rulați un pachet de restul feței.
 • Scoaterea buclele până când se închide gaura.
Citește mai mult  Decupajul vaselor de flori: alegerea materialelor și clase de masterat pas cu pas

Spitz trunchiului se potrivesc în același mod. Numai comandantul va trebui să facă mai larg.

În caz contrar, principiul de tricotat nu se schimba. Acesta este motivul pentru amigurumi jucărie la fel de simplu ca acestea pot fi create, chiar și pentru începători!

Pentru a afla cum de a lega amigurumi pug adorabil, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: