Cum sa faci flori din săpun do it yourself?

Cum sa faci flori din săpun do it yourself?

Acum, există o mare varietate de seturi de cadouri pentru îngrijirea corpului, astfel încât să puteți alege cu ușurință un sampon de înaltă calitate, gel de duș sau săpun, și cele mai multe dintre aceleași seturi au un ambalaj de lux. Cu toate acestea, așa că vreau să vă rugăm să o persoană strânsă cu unele cadou special creat cu suflet și dragoste cu propriile mâini. O opțiune excelentă pentru ziua de naștere sau de 8 martie, podeaua frumos va fi săpun lucrate manual. Se pare deosebit de frumos săpun, făcute în formă de flori, cum ar fi trandafiri sau crini cute delicate.

Un cadou poate fi prezentat într-o cutie frumoasă, de asemenea, creat de către personalul. O astfel de prezenta original, cu siguranță nu va fi ignorat.

Particularități

Săpuneală este un tip special de artă, cunoscut pentru o lungă perioadă de timp. sofisticare speciala are o floare de săpun: fragilitatea și rafinamentul pieselor sunt capturate de Duhul. Fiecare petală indică o lucrare fină și migăloasă, care a fost atent făcut de masterat de parfum.

Pentru a crea o aromă chic, puteți adăuga o cantitate mică de miros favorit: uleiuri esențiale sau vanilie – la cererea săpun. Unele retete sunt permise pentru a folosi ierburi picante, miere, cafea și alte ingrediente.

Toate aceste adeverește infinitatea acestui tip de creativitate.

Lucrate manual Săpun Compozițiile pot înlocui buchete de flori familiare. La urma urmei, florile vii sunt rapid fading, în timp ce un buchet atractiv de săpun este în măsură să dea un parfum parfumat pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a păstra parfumul florii din săpun poate fi depozitat într-un alt fel de mătase. Buchetul de săpun poate fi utilizat nu numai pentru spălarea și curățarea pielii, ci și ca o bucată de decor în baie.

Citește mai mult  Prezentare generală a mașinilor din lemn

Coturile subțiri de tulpini, o paletă strălucitoare de culori, frumusețea fără limite a fiecărui parfum de petale și uimitoare sunt principalele avantaje ale buchetelor de săpun care le fac drept daruri frumoase și unice pentru cei mai iubiți oameni.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că florile din săpun făcute de mâinile lor pot provoca o mulțime de emoții pozitive.

Fabricare

Există multe clase de masterat diferite. Adesea pentru a crea o mică rozetă din săpun spumant Următoarele componente sunt utilizate:

 • 100 de grame de bază de săpun+
 • 1 glicerină de lingură de masă+
 • aromă+
 • Coloranți.

Instrucțiuni pas cu pas.

Baza pentru săpun este tăiată în mai multe părți și plasate în cuptorul cu microunde sau topituri pe cuptor, în vase rezistente la căldură. În acest caz, este important să nu se suprapune peste masa, astfel încât să nu începe să fiarbă.

 • Glicerina se adaugă la amestec, ceea ce face o mulțime de culoare modelare mai plastic. Efectul mat al săpunului poate fi administrat prin adăugarea unei mici cantități de pulbere de dioxid de titan la glicerina, care este adesea folosit în crearea de produse cosmetice, în fabricarea de creme și de gătit.
 • Următorul pas este de a adăuga un colorant cosmetic. 100 de grame de masă va avea nevoie de doar 5 picături. În această etapă, puteți adăuga, de asemenea, arome în mărime de la 5 la 10 picături.
 • După ce se prepară baza, există o coadă de modelare flori. Pentru a face acest lucru, masa preparată se toarnă pe suprafața netedă. Folosind un pahar mic, cercuri tăiate ca atunci când gătiți găluște de acasă.
 • Apoi, pe spanks sau bețișoare înfășurați cercurile Deci, se pare că petale de trandafir. Al doilea cerc este suprapus pe partea de sus a primului. În mod similar, se face cu toate petalele. După ce a dat forma, shinker trebuie îndepărtate cu atenție. Pentru un efect mai bun de fixare din partea de jos a florii, puteți lubrifia baza topită.
 • După trandafirul este format complet, fiecare petală poate fi ajustat cu mâinile ude. O astfel de floare va fi foarte frumos și neted.
 • Rose săpun poate fi instalat pe stand, care se face de prietena. Cel mai bun dintre toate aceste flori o va uita într-un coș, care pot fi realizate din folie convențională sau carton. Puteți face o cutie de frumos, de exemplu, de la cărți poștale colorate cu imaginea culorilor corespunzătoare.
Citește mai mult  Totul despre firul de lemn de contur

   Compoziția de muguri poate fi un cadou original pentru prieteni și prieteni care vor aminti pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a crea aranjamente de flori uimitoare, va lua munca, preferabilitatea și o fantezie stupidă a săpunului.

   Adăugarea de coloranți și arome în proporții diferite va ajuta la crearea unui luminos și buchet spectaculos, cu o aromă uimitoare și unic.

   Priviți mai jos tutoriale video pe crearea de culori din săpun.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: