Fire pentru brățări de țesut

Fire pentru brățări de țesut

Subiecte pentru lucrul cu margele sunt, de obicei diferite, ele pot fi diferite între ele prin anumite caracteristici – grosime, densitate și chiar de grade de tensiune. Înainte de a începe să creați o brățară șirag de mărgele sau un fir, trebuie să selectați corect un astfel de material țesut, ceea ce va face procesul de creativitate cât mai confortabil, iar rezultatul este cel mai frumos.

Particularități

Dacă visezi te pentru a crea o brățară frumos, creativ pentru tine sau la comanda, apoi fără fire speciale de țesut bratari pur si simplu nu se poate face.

Principalele avantaje.

  • Astfel de fire nu va denatura o imagine de răchită, Astfel, lăsând produsul este foarte frumos.

  • Materialul nu va fi răsucit, Nu rupeți selecția corectă pentru un anumit produs.

  • Firul nu va provoca alergii în timpul lucrului. Va fi la fel de confortabil în muncă.

Când alegeți un fir pentru țesutul unei brățară, trebuie să alegeți cel care nu va fi vizibil în produsul finit. Acest tip de fir este adesea acoperit de o compoziție specială, datorită cărora devin cât mai puternici posibil, fără a cântări.

Un astfel de fir va păstra cu ușurință forma oricărei brățări de mult timp, în timp ce nu provoacă tulpină și întindere puternică.

Vizualizări

Sârmă pentru țesut

Unul dintre materialele cele mai accesibile pentru brățări este considerat un fir special. Cel mai adesea acest tip de fir este înfășurat pe bobine, care pot diferi în funcție de dimensiune (în funcție de grosimea materialului).

Citește mai mult  Arborele de sculptură: Cifrele pentru incepatori

Dacă începeți să vă încercați într-o țesut de la margele, atunci sunteți cel mai bine să vă opriți alegerea pe cel mai simplu fir de argint. Ea nu va fi confuz, nu va fi întârziată în noduli, cu ea vă ajuta să puteți crea cu ușurință cea mai simplă brățară. Culori pentru astfel de fire o mare cantitate – de la culoarea obișnuită de cupru și oțel, la tonuri de roz, galben, roșu, verde.

Dar, în brățări, colorarea țesere este extrem de important, ca o astfel de sârmă o va fi vizibil de sub un șirag de mărgele de răchită.

Lesk, mononite

Toate firele sintetice grosime sunt de obicei împărțite într-o linie de pescuit și monoin:

  • monofilamente – Diferite cu o secțiune transversală 0.1-0.3 mm+

  • Lesk – are un diametru 0.3-1, 5 mm.

Pentru a crea acest tip de produse, materiale cum ar fi poliamidă, nailon, polietilenă și alte substanțe chimice care pot topi și întindere.

Pentru a asigura piese mari pe pungi goale sau brățări, linia de pescuit se va potrivi mai bine. Și caracteristicile elastice ale monofilamente nu pot fi întotdeauna luate în considerare, plus sale. Uneori trebuie să adăugați la mononon de mai multe ori pentru o mai bună fix locul specific. Precum și monounit prea fină, spre deosebire de linia de pescuit – noduli pe ea va fi întârziată mult mai bine.

Fire Moulin pentru șular phenushek

Mulți maeștri, în special cei care sunt doar incepand de a studia elementele de bază ale țesut, atunci când aleg Moulin pentru a crea brățări, în primul rând, uita-te la nevoia de colorat pentru procesul de țesere. Cu toate că, de fapt, rolul principal în alegerea Moulin, în acest caz, este calitatea de joc. Calitatea de orice Împletită și complexitatea procesului de tesut in sine va depinde în mod direct de caracteristicile calitative ale firului. Bad Moulin poate fi în mod constant confundat în timpul țesut, și Banes pot obține iniety, și nu va face griji.

Citește mai mult  Alegeți un copac Dragă pentru copii

fire elastice

În principal, spandex este utilizat pentru țesut diverse bijuterii din margele mari și mijlocii. Acest lucru este în primul rând brățări și colier fără incuietoare. Datorită elasticității și forței acestui fir, ele sunt ușor de tras și de uzură, precum și ele sunt durabile. Proprietățile firului sintetic vor permite decorarea să servească pentru o lungă perioadă de timp, fără a se teme de umiditate și de frecare.

Fibre naturale

Acesta este un tip natural de material, cel mai adesea cu o paletă atractivă de colorare, foarte moale și cea mai plăcută la atingere. Cu toate acestea, în rezistență, un astfel de fir va da la material armat și sintetic. Fire naturale, din păcate, se vor purta foarte repede.

Fire armate pentru țesut

Materialul armat pentru margele de broderie este considerat unul dintre cele mai bune. Cu toate acestea, acest material este rezultatul unei reacții chimice, din acest motiv este imposibil să se excludă probabilitatea de alergii la aceasta.

Fileu de cauciuc

Folosit pentru a crea decorațiuni din materialele „ușoare”. Se caracterizează prin elasticitate ridicată și ușurință de utilizare, datorită faptului că este fabricat din poliuretan.

Cum de a alege?

Pentru a ridica cele mai bune fire pentru brățări de țesut, este important să acordați atenție mai multor criterii.

  • Caracteristicile calității materialului selectat. Alegerea va depinde de scopul în care doriți să îl utilizați – țesut o brățară tare sau elastică.

  • Culori. O mare valoare în selectarea materialului pentru țesut are o culoare sau mai degrabă, saturația sa. În unele cazuri, este mai bine să alegeți un fir incolor care nu va fi vizibil în produs.

  • Producător. Nu credeți că numai materialele scumpe sunt de înaltă calitate, foarte multe fire chinezești ieftine sunt perfect potrivite pentru a lucra cu margele.

Citește mai mult  Totul despre arderea lemnului pentru copii

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: