Imagini pe numere triptych

Imagini pe numere triptych

Simți-vă cu un adevărat artist care poate crea o capodoperă, va fi complet capabil de oricine a decis să deseneze o imagine prin numere. Modele similare încep să câștige popularitate, permițând oricui dorește să se înceapă pe acest domeniu, să dezvăluie potențialul creativ. În articol vom vorbi despre picturi prin numere de triptic.

Ce este?

Seturi de desen picturi de numere sunt o pânză în formă de pânză cu un subcadru, un set de pensule și borcane numerotate cu vopsele. Însăși pictura este pre-împărțit în segmente mici, cu numere care corespund tonul vopselelor.

Nou-veniții ar trebui să acorde o atenție la dimensiunea mică a modelului, cu un număr minim de piese. Mai multe opțiuni de complexe sunt potrivite pentru mai multe avansate de masterat.

„Triptic“ este o compoziție teren constând din trei părți. Acest foarte concept de „triptic“ a avut loc la adjectivul „Triple“. De obicei, astfel de opere de artă au o bază mare în mijloc cu laturile mai mici, situate pe părțile laterale, dar există opțiuni compuse din panouri echivalente.

picturi triple, cu segmente numerotate sunt imagini combinate cu o idee unificată. Astfel de panza pot fi amplasate vertical sau orizontal. modele modulare pe panza in format Triptic va deveni un element decorativ excelent capabil de a decora orice cameră.

La crearea triptykhs, utilizarea, cu excepția panza numerotate, materiale suplimentare, permițându-vă pentru a crea o capodopera uimitoare cu propriile mâini.

Asta e ceea ce este inclus în set finit.

 • Pînze având zone predeterminate pentru pictura ei.
 • Perii de diferite dimensiuni – variind de la ciucuri foarte subțiri pentru desen mici elemente pentru perii largi, care permit să picteze zone mari.
 • recipiente mici numerotate cu vopsele. Fiecare borcan de vopsea acrilică are numărul său propriu care corespunde cu numărul de pe Picture-triptyhe. O astfel de numerotare va permite să efectuați o calitate de locuri de muncă și fără probleme.
Citește mai mult  Anul Nou Quilling: Original Idei Artizanat

Și, de asemenea, în setul pot exista instrucțiuni cu recomandări, o foaie de linie de probă, ambalaje.

Imaginile extrase de vopselele acrilice arată foarte frumos și interesant datorită culorilor luminoase și suculente. Cu astfel de vopsele ușor de lucru. Ei au o bază de apă, absolut în siguranță în muncă, au o paletă de culoare mare. Când atribuiți o eroare în timpul lucrului, acesta poate fi corectat, după o uscare completă a zonei problematice, construirea acestuia în culoarea dorită.

Revizuirea speciilor

Printre modelele triptykh pot fi distinse mai multe tipuri.

 • Modele modulare verticale sau orizontale care descriu animale.

 • Portrete.

 • Schițe pe tema „Dragoste”.

 • Peisaj. Pe astfel de picturi, peisajele maritime sau oraș sunt descrise, schițe pentru subiecte rustice, schițe dedicate subiectelor sezoniere. Peisajele orașului pot fi puse pe un pas cu picturi portret. Orașe mari, cum ar fi Paris, New York sau Tokyo, precum și satele mici pe astfel de pânze arata foarte organice.

 • Natură moartă. Această opțiune poate fi numită una dintre cele mai populare. Acestea includ schițe de aranjamente de flori, imagini de fructe. Cel mai adesea pe astfel de imagini trage flori, cum ar fi trandafiri, bujizi, orhidee. Imagini de culori pe modele triptic arate neobișnuit de fermecătoare. Acest lucru poate fi verificat prin selectarea pânzei „busteni roz” cu un set de vopsele constând din 24 de nuanțe. Alegerea uneia dintre opțiuni prin desenarea unui câmp de lavandă sau un buchet de gladiolus, puteți face o parte centrală a panzei de interior sau să o utilizați pentru a evidenția o anumită zonă. Deci, un câmp de lavandă sau Sakura, ilustrat pe panza, va arata foarte mult în interior, realizate în stilul de Provence, rustic sau în stilul clasic. Triptil „Cherry Blooming” cu o dimensiune de 50×120 cm va fi adecvat să se uite într-o cameră de zi mare strălucitoare sau chiar în birou.
Citește mai mult  Cele mai bune markeri pentru schițare

 • Compoziții de scenă. Acestea includ imaginea „Balkerina” cu o dimensiune de 40×50 cm, realizată pe o panza albă de zăpadă cu un subframe. Se compune din trei elemente separate care sunt combinate cu o linie de poveste comună. Prezența vopselelor acrilice netoxice pe o bază de apă vă permite să creați capodopere fără amestecarea nuanțelor, deoarece toate culorile necesare sunt deja în set.

Tripticul făcut cu mâinile tale nu numai că decorează nicio cameră. Acesta este un cadou minunat pentru orice dată.

Nuante desen

Înainte de a începe să lucrați la crearea propriei capodoperă, achiziționând o imagine prin numere, ar trebui să vă familiarizați cu anumite nuanțe referitoare la desen.

Unul dintre criteriile atunci când alegeți o pânză este nivelul de complexitate. Depinde de anumiți factori la care mărimea segmentelor, precum și aplicarea contururilor, numărul de nuanțe utilizate în set. În ceea ce privește complexitatea, pot fi distinse mai multe specii.

 • Nivelul este inițial, care constă din desen elemente majore.
 • Nivel mediu. În astfel de imagini, nu numai mare, dar, de asemenea, mediu, precum și elemente mici sunt de obicei prezente.
 • Nivel complex. Există deja segmente foarte mici pe astfel de pânze folosind un număr mare de nuanțe.

Nou-veniții Este recomandabil de a alege un web cu un nivel inițial sau mijloc de complexitate a imaginii. Și, de asemenea, ar trebui să acorde o atenție la claritatea cererii. De multe ori, în procesul de lucru, va trebui să utilizați o lupă sau un alt dispozitiv de mărire.

Pentru vopselele incluse în set, folosiți borcane mici cu numere relevante. Ei nu au nevoie pentru a dilua, ei le pot folosi imediat. Vopsele acrilice pentru desen pe panza face pe baza de apa. Dar, atunci când interacționează cu aerul, ele incep sa groase cu punctul și să se usuce. Pentru reanimării, este suficient să scadă într-un borcan cu puțină apă și se amestecă.

Citește mai mult  Am ales foarfece pentru brodată

Pictura picturi, inclusiv triptic, pot fi realizate în diferite moduri.

 • Incepand cu desenul de parcele mari, și trecerea la mici. Această metodă este mai potrivită pentru artiști novice, care vor putea practica.
 • Opus mod în raport cu versiunea anterioară, adică, începând cu imaginea pieselor mici și terminând cu segmente mari.
 • Trasând segmente, pornind de jos și de cotitură.
 • Folosind utilizarea consecventă a nuanțe numerotate.

Alegeți o metodă de aplicare a vopselelor în funcție de complexitatea desenului, nivelul și abilitățile, preferințele personale. Atunci când se aplică nu este de dorit pentru a merge dincolo de site-ul. Când obținerea în jos la secțiunea adiacentă, vopseaua este îndepărtată cu o umedă, se spală în apă curată perie. Se așteaptă un strat de uscare, se aplică, de preferință, al doilea, făcând mișcări orizontale.

Pentru a face o tranziție lină de la o culoare la alta, se bucură de un ciucure uscat cu o picătură de vopsea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Oana

  Ce reprezintă aceste imagini pe numere triptych? Sunt fascinant de armonioase și colorate, dar nu înțeleg exact mesajul pe care îl transmit. Sunt ele o reflectare a unei părți din viața artistului sau au o semnificație mai profundă? Aș fi interesat să aflu mai multe despre acest triptic și interpretarea sa.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: