Lana Grossa Fire

Lana Grossa Fire

„Made in Italy“ – cuvinte asociate cu cea mai înaltă calitate, rafinament tendințelor gust și la modă. Toate aceste caracteristici se aplică, de asemenea, fire Lana Grossa.

Particularități

Lana Grossa – marcă italiană-german, lider mondial în producția de lână de lux pentru tricotat manual. A fost creată o companie în 1980 în Italia, în cazul în care există fabrici de producție, iar biroul se bazează în Germania. Politica de marketing de brand conceput pentru a crea materiale inovatoare speciale combinate cu versiuni tradiționale ale firului.

Fiecare fir al acestui producător are o structură unică, aspect la modă și funcția gândită cu atenție. Toate acestea se datorează faptului că materiile prime sunt achiziționate de la furnizori de încredere, care au cea mai bună reputație pe termen lung.

Producția este livrat în prestigiosul rețeaua de comerț din SUA în Germania, Austria, Belgia, Luxemburg, Elveția, Țările de Jos.

Sortiment pentru copii

Brand îi pasă în special pentru tinerii consumatori. line Organico de Linea Pura – una dintre cele mai serii copii popular. Fire ecologice și complet hipoalergenic, este proiectat pentru a contactul cu pielea îngrijirea copiilor delicate. Este higroscopică, permeabil la vapori și nu-și pierde catifelarea după spălări și în timpul șosete tricotate produse. Firul este format din cea mai înaltă bumbac de calitate, care este cultivat pe soluri pure, fără a adăuga substanțe chimice.

fire sunt, de asemenea, făcute colorare fără utilizarea chimiei dăunătoare. Fiecare incurca este supusă unui control de calitate. În același timp, firul are o culoare originală, care se obține prin pulverizare de la pulverizatoarele cu conținut multicoloră.

Soluții de culoare neomogenă – una dintre tendințele la modă, astfel încât copilul în produsul de la un astfel de fire se va arata foarte elegant.

De asemenea, pentru fabricarea de produse atât pentru copii și adulți, lucruri pe care le puteți utiliza următoarele soiuri de fire.

  • Lana Grossa Chiara constă dintr-un fir de vâscoză (70%), super Mochler și Poliamida. fir Mochlorian este ascuns în fire vascoza strâns legate, prin care satul Village se face prin. Volumul Fire și de prelucrare bine supuși. Este pufos, dar, în același timp, nu urca, dă un produs tricotate o sărbătoare. Culoarea și paleta structurale arata foarte eficient: luciul de vâscoză de metal și o turmă blând de o capră creează un efect de perlă de nedescris. Ideal pentru utilizarea în produsele pentru adulți și copii. Acesta poate fi asociat cu ambele lucruri festive si casual.
Citește mai mult  Porțelan rece cu mâinile lor: Metode de fabricație

  • Lana Grossa Alta Moda Sera Conține lână (90%) și Lurex (10%). Este o dantelă gros de lână, în combinație cu un fir subțire de lurex. Datorită acestei combinații de fire, are o stralucire abia prins. Din aceasta puteți face orice garderoba element. Este potrivit pentru adulți și copii pentru orice anotimp.

fire de spălat

Lana Grossa în sortimentul are o mulțime de suturarea serie fire, din care, mașină de spălat produse stabile foarte durabile nu numai frumoase, dar, de asemenea,.

  • Meilenweit Uni – fire buruieni clasic, din lână naturală (80%) și poliamidă (20%).

  • Meilenweit 100 Soja Lago Interesant plus la compoziția clasică de lână plantelor de soia. Fire are o zvâcnire în 4 fire, dintre care una (poliamide) servește pentru a consolida. culori ale firului fragmentat și în produsul finit dintre ele sunt haotice dungi sau pete.

Printre fire de buruieni apar și noi periodic.

  • Bumbac Bamboo Limone. Se compune din fibre de origine atât animală și vegetală: bambus, bumbac, lână. fibre de bumbac dure sunt înconjurate de fire de lână moale. O astfel de combinație cu o imprimare secțiune face fire ușor ondulat. Lucrurile din fire sunt obținute elastic, tosing ușor corpul. O astfel de fire de sutură este potrivit nu numai pentru șosete. Un alt se pare blaturi excelente de vară.

  • Meilenweit 100 Solo Cotone Mare. În compoziția sa, un astfel de produs o conține bumbac (87%) și poliester (13%).

Alte tipuri de fire

Există câteva soluții mai interesante de brand.

  • Aran are o structură complexă: Merino Lână (40%), Babi Alpaca (30%), Poliamidă (28%), Elastan (2%). Acesta este un fir mai puternic. Ea este foarte blândă și aer. Datorită lui Elastan, cârpă comprimă ușor, iar structura produsului este foarte asemănătoare cu cașmirul. De la astfel de fire pot fi tricotate sau croșetate de șaluri superbe și chiar haina. Seria are 17 nuanțe de culoare.
Citește mai mult  Totul despre sârmă cu memorie

  • Marmo include fire de mătase (30%), bumbac (35%) și vâscoză (35%). Tipurile de tip panglice întotdeauna orice culoare. Textura originală a firelor cu tranziții treptate. Ea este tactilă foarte plăcută. Mătase de intrare la acesta este capabil să mențină un microclimat favorabil la orice temperatură ambiantă. Fibrele naturale de bumbac se indegoase perfect și oferă senzații plăcute când este atins. Viscoza dă netezime de mătase, prospețime rece. Ca rezultat, se dovedește compoziția, produse perfect adecvate pentru vreme caldă. Datorită naturalețea produselor hipoalergenice pentru piele.

  • Doar combine Tweed în cele mai diverse culori paleta de mătase strălucire și noduli tweed. Are Merinoshea lână (76%), poliacril (16%), mătase (5%) și viscoză (3%). Combinația de lână și mătase creează un efect unic de rafinament și gust excelent. Cardigan elegante sunt obținute numai din Tweed.

  • needlewomen deosebit de popular utilizează fire purtătoare de carte Onda. Se compune în principal din alpaca (86%), include, de asemenea, fire de poliamidă (13%) și Elastan (1%). Aceste fire se va potrivi tricotat novice. Produsele tesatura sunt obținute foarte moale, texturate, cu bucle caracteristice.

Oricare ar fi fire Lana Grossa pe care o alegeți, produse conexe va fi confortabil, frumos și original.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: