Porțelan rece cu mâinile lor: Metode de fabricație

Porțelan rece cu mâinile lor: Metode de fabricație

Lrack – lecție preferată pentru mulți din copilărie. Și la vârsta adultă poate deveni pasabil și chiar o sursă de venit. Nu folosiți neapărat plasticină standard, deoarece produsele pentru creativitate au astăzi cele mai diferite. De exemplu, puteți utiliza China rece – blând, moale, maleabil, permițându-vă pentru a face compoziții realiste și sofisticate incredibile.

Ce face China?

porțelan rece se numește o masă plastică pentru modelare, care se bazează pe porumb sau amidon de cartof, precum și PVA lipici. Din cauza asemănării externe cu porțelan, această compoziție a fost numit.

Numai dacă veți compara masa lipicioasa cu originalul, este în valoare de a spune că porțelan rece nu are nevoie de sinterizare de înaltă subțire, și se solidifică într-o temperatura normală a camerei.

Și este minunat, deoarece chiar și același plastilinei păstrează încă plasticitate, în ciuda solidificarea condiționată.

Care sunt cele mai favorabile părți ale porțelanului rece:

 • El este ușor de pregătit, pentru că poate fi pregătit acasă+
 • Toate componentele sunt ieftine, deoarece hobby-ul nu este cu siguranta de asteptare+
 • Compoziția este chiar și în condiții de siguranță pentru copii – pot fi împărțite cu ei hobby-uri+
 • Compoziția flexibilă după ce îngheață+
 • Compoziția are o textură netedă și plăcută+
 • doar de lucru cu el+
 • el are o ușoară contracție în timpul uscării+
 • Acest material se distinge prin plasticitate ridicată.

  Istoria vechi porțelan rece: Se crede că el a apărut în secolul al XIX-lea din Argentina. Dar, în spațiul post-sovietic, astfel memerial dobândită în ultimele decenii. Adulții și copii lucrează cu el. Se creează compoziții florale unice. Este deosebit de plăcut faptul că maestrul lucrează la fabricarea de masă în sine: ea nu cumpără doar o compoziție gata făcute în magazin, dar foloseste una sau alta reteta. Reteta clasica de porțelan rece arată astfel:

  • 200 amidon (porumb / cartof)+
  • 200 g de lipici pva (uneori înlocuit cu clei tapet)+
  • 1 linguriță glicerină+
  • 1 linguriță vaselina+
  • suc de lămâie 1 linguriță.

   Amidonul poate fi luat oricare, dar proprietățile compoziției se vor schimba pe baza cărora ați ales opțiunea. De exemplu, adăugarea amidonului de porumb, veți face compoziția netedă, omogenă, cremă vizuală – acestea sunt caracteristici optime. Dar când utilizați amidonul de cartofi, amestecul va deveni mai transparent și va fi o textură granulată. Va fi un sentiment că boabele de zahăr au fost adăugate la sol. Un astfel de amestec, apropo, se pregătește mai repede.

   Perfect dacă utilizați două tipuri de amidon. Deci, veți primi 2 opțiuni: pentru părțile colorate, vopsite optime, va fi un amestec bazat pe amidonul de porumb, dar elementele luminoase sunt făcute în mod optim din lut cu amidon de cartofi. Adezivul este, de asemenea, important, mulți maeștri preferă să cumpere lipici cu plastifiant.

   Glicerina este folosită din cauza higroscopicității sale, înseamnă că poate trage umiditate. Deoarece este convenabil să lucrați cu un amestec, nu se va lipi de piele. Și Glicerina este perfect pentru a face față rolului emulgator și agentul de îngroșare. Vaselina este necesară pentru a spori plasticitatea aluatului. Dacă maestrul refuză de la un astfel de aditiv, atunci în procesul de lucru, masa poate pur și simplu să se rupă.

   Astfel încât argila de porțelan nu mucegă, ia ușor diluat cu suc de lămâie cu apă.

   Unele rețete implică crearea unui porțelan bazat pe sifon, în acest caz, sifonul va înlocui componenta lichidă – adeziv. Mai mult, unii maeștri oferă să aleagă această opțiune pentru a crea compoziții floristice, deoarece masa bazată pe sifon privează flori de toate artificialitatea, arată ca realist.

   Cum se face în cuptorul cu microunde?

   Porțelan rece puteți găti într-un mod standard, dar uneori la domiciliu este mai convenabil să utilizați cuptorul cu microunde. Principalul lucru este să luați un recipient adecvat care este lăsat să se încălzească în cuptorul cu microunde. Pentru fabricarea masei, vor avea nevoie de:

   • Capacitate adecvată (de dorit să nu mai utilizați pentru gătit)+
   • pahar+
   • Film de film+
   • Mănuși de farmacie (pot fi înlocuite cu polietilenă)+
   • scotch+
   • Container de plastic+
   • Ulei de cosmetică (fie legume).

   În primul rând, vrăjitorul va măsura adezivul conform măsurării prescripției, după care o adaugă la capacitatea de lucru curată, gata pentru muncă. Apoi o linguriță, măsurați glicerina, vaselina, adăugați-o la adeziv. Apoi, strângeți sucul de lamaie, adăugați și la. Trebuie să amestecați foarte bine toate componentele lichide. Măsurați amidonul în funcție de rețetă, amestecați amestecul. Apoi, plasați recipientul în cuptorul cu microunde, expunând puterea limită în ea. Începeți încălzirea. Compoziția este imposibilă să se încălzească într-o singură abordare, trebuie să faceți intervale la fiecare 15-20 de secunde.

   După orice navigație, cuptorul cu microunde se oprește, compoziția devine, amestecată și din nou pusă în cuptorul înfricoșător. Așa ar trebui să se repete până când aluatul nu atinge gradul dorit și nu se îngroașă. Este dificil de spus un anumit moment, deoarece depinde de ce cuptor cu microunde este acasă (puterea sa și chiar caracteristicile pereților sunt importante).

   În clasele de masterat pentru începători, principalele momente de gătit sunt enumerate, dar de multe ori nu se referă la unele nuanțe care duc la primirea maselor de calitate slabă pentru modelare.

   Observații importante privind gătitul porțelan rece în cuptorul cu microunde:

   • După gătirea unui porțelan în cuptorul cu microunde, unii vrăjitori sigilează imediat o masă moale în pachet, dar dacă ați luat compoziția și ați obținut o consistență densă, puteți să sculpt imediat+

   • Cu cât aveți mai mult o cremă pe mâinile mele, cu părul, porțelanul se va întoarce, vopseaua va, de asemenea, o înmoaie+

   • Se întâmplă că prima gătire a amestecului în cuptorul cu microunde conduce la digestie – bulgări foarte dure pot fi într-adevăr aruncate, dar putem sparge cauciucul, pur și simplu prin îmbunătățirea mâinilor adezivului+

   • Felii de amestec pe care le luați dintr-un cuptor cu microunde, foarte cald (până la sfârșitul lucrării – cel mai fierbinte), pentru a nu vă arde mâinile, trebuie să ambiați o bucată în celofan fără găuri, legați și puneți sub frig apă, a distrus tortul chiar în pachet.

   Dacă masa este gătită corect, nu se va lipi de mâini și dacă mâinile sunt lubrifiate cu cremă, atunci porțelanul va aluneca, rularea într-un strat subțire.

   Începând să sculpt, veți vedea că, de exemplu, petalele nu va începe răsucirea, va păstra formularul. Detaliile sunt bine făcute unul cu celălalt, nu cad.

   Pregătirea unui amestec pe placă

   Făcând un material moale – procesul creativ în sine. Frământarea și gătitul, schimbarea rețetelor de pe metodele autorului sunt fascinate.Mulți maeștri cu experiență să înțeleagă că Compoziția de casă este mai bună decât vânzarea de bunuri pentru creativitate și chiar mai bine cele mai populare care oferă cursuri de master. Deoarece experiența face posibilă compararea, să se adapteze la diferite rețete și pe baza observațiilor pentru a face propria dvs., care este potrivit pentru tine.

   reteta de porțelan standard cu gătit pe aragaz:

   • Amidon de porumb – 150 g+
   • crema de mână albă – 1 linguriță+
   • Glicerina – 1 linguriță+
   • Apă – 100 ml+
   • Clei PVA – 150 ml+
   • Pan (bine, în cazul în care pentru fabricarea de porțelan rece va avea o cratiță separată).

    Clasa maestru de dificultate specială nu reprezintă.

    1. Ia-o cratiță, se amestecă toate ingredientele lichide în ea, le amestecă bine.
    2. Se incalzeste sub oalele de foc mediu sub cratiță, se fierbe amestecul pe ea până uniformitatea, amestecând periodic masa.
    3. Adăugați amidon ușor, fără a înceta să se amestecă.
    4. Păstrați amestecul pe foc pana se ingroasa.
    5. În continuare, pentru a primi compoziția fierbinte, pune-o pe un prosop de bucătărie.
    6. Destul de înfășurat compoziția într-un prosop, se spală amestecul ca aluatul obișnuit până când se răcește.
    7. După aceea, prosopul poate fi îndepărtat și a continuat să se spele pe mâini.
    8. Ai nevoie să se spele atât de mult timp până când amestecul devine moale, până când se oprește lipirea mâinile. După aceea, acesta poate fi mutat într-o pungă de plastic.

    Există rețete complicate. De exemplu, următoarele:

    • 1 kg de vinil adeziv+
    • 0,5 kg de amidon de porumb+
    • 1 lingura de benzoat de sodiu+
    • 1 lingură de acid stearic+
    • Emulsie 1 lingură pentru albirea dinților (este adesea înlocuit cu vopsea albă)+
    • 1 lingura de suc de lamaie+
    • 2 linguri de glicerol+
    • 3 linguri de Vazelina.

    Se prepară un amestec și, în medie, și pe foc slab. Nu există nici un consiliu universal – aveți nevoie pentru a încerca și să compare. Dacă fierbeți o căldură slabă, trebuie să amestecați compoziția cu o lingură de lemn. Orientarea timpului de gătire este momentul în care aluatul va începe săparea tigăi de pe pereți. Procesul de gătit cu mai multe etape: În primul rând, compoziția seamănă cu crema, atunci este deja mai mult ca brânza de cabana și devine groasă. Când aluatul se află în spatele pereților, scoateți-l din foc. Așezați-vă pe bara de lucru și puneți-o la starea de netezime și plasticitate. Și porțelanul transparent și opac se pregătesc pe sobă aproape la fel, dar compoziția amestecului va fi diferită.

    Depozitare

    O întrebare foarte importantă în care începătorii sunt adesea confundați, depozitarea porțelanului rece. Prima și eroare principală – Depozitarea unei astfel de masă în frigider. Dacă ea lovește în frig, va începe să se prăbușească, își va pierde calitățile de bază (inclusiv vâscozitatea). După aceea, China rece este de fapt necorespunzătoare. Gândiți-vă la un exemplu atât de simplu: dacă ați pus cleiul obișnuit al PVA în frigider, după un timp veți vedea că a fost mirosit în apă și „brânză de cabană”. Cu porțelan rece va fi la fel.

    De aceea, cea mai bună opțiune de depozitare pentru pulpa de casă va fi în pachet. Împachetați aluatul, faceți un pachet sau pur și simplu, astfel încât aerul să o poată face. Dacă aerul pătrunde în pachet, porțelanul va împinge. Și nu merită să păstrați aluatul de casă în întuneric – acest lucru este plin de ciuperci. Dacă fungul „atacurile” în China, masa va deveni lipicioasă și urâtă. Și dacă acest lucru se întâmplă cu testul, nu va salva nici o cremă. Mai ușor învelit în porțelan de polietilenă trimite în recipientul din plastic, aproape strâns cu un capac. Ei bine, înainte de filmul alimentar, aceasta nu este cea mai bună opțiune. Ea lipsește aerul, pentru că nu va funcționa în ea de mult timp.

    Produsele din porțelan rece trebuie protejate de:

    • umiditatea (în timpul ăștia sunt stoarse și nu achiziționează întotdeauna aspectul original)+
    • lumina directă a soarelui (altfel produsul arde și vopseaua este pur și simplu transpirație)+
    • Frost și temperaturile scăzute la rece vor face din China fragile și chiar atingând că poate duce la înfundații+
    • Umiditatea ridicată – și amenință produsele, deoarece datorită impactului său, acestea pot pierde aspectul original (de exemplu, nu aveți nevoie de o compoziție florală dintr-o porțelan rece pentru a pune în baie).

    Dar pentru a adăuga un produs de rezistență și durabilitate, trebuie să fie acoperit cu lac.

    Și nu este atât de important încât să fie pentru lac: puteți folosi artistic și acrilic și aerosoli. Dar lacul pentru copac este mai bine să nu ia – este doar o ușoară masă. Unele meșteșuguri folosesc poloneză de unghii incolore. Dar Dacă sunteți acoperit cu un produs lac, întrerupeți elementul nu va mai reuși, Flexibilitatea este pierdut.

    Deoarece amidonul este prezent în masă, produse din porțelan rece pot fi atractive pentru insecte – iar acest moment trebuie să fie luate în considerare. conservanți Chiar și care sunt utilizate în rețete nu va proteja produsul de la insecte. Dacă aveți de gând să porțelan curat, ai nevoie de un șervețel, o cârpă sau o perie rigidă. Praful poate fi chiar si suflate departe cu un uscător de păr, dar să fie atent cu regimul de temperatură. Dacă dintr-o dată ceva blocat pe produs, nu este necesar să-l freca, poluarea se poate înscrie în textura. Într-o astfel de situație a, o bandă adezivă pentru haine de curățare este adecvat.

    Desigur, Orice produs poate fi rupt sau lăcuit pentru a rupe în jos o bucată din greșeală. În cele mai multe cazuri, situația salvează superciles (ia numai opțiunea că opțiunea sa este potrivit pentru plastic, și în mod necesar transparent). Produsul finit trebuie să fie stocate într-o cutie separată fără a se amesteca cu alte decoratiuni.

    Fiecare produs este caracterizat de așa-numita oboseală mecanică, prin urmare nu este necesar să se poarte decorațiuni dintr-o porțelan rece sub haine sau sub îndepărtarea capului.

    Cum de a face China rece o faceți singur, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: