Prezentare generală Mount Nurge Hobby

Prezentare generală Mount Nurge Hobby

Dacă intenționați să faceți broderie, atunci ar trebui să cumpărați degete în avans. Acest produs este un dispozitiv destinat întinderii țesăturii sau a pânzei. Vă permite să creați o tensiune uniformă a materialului atunci când broderia. Astăzi vom vorbi despre spatele brandului turc Nurge Hobby.

Particularități

Capete Nurge Hobby de brand sunt cel mai adesea produse din materiale plastice de înaltă calitate. elemente de fixare din metal. Și producătorul produce și modele din lemn.

Cel mai adesea mostre de lemn de fag din lemn crea. Acesta este în mod necesar tratată cu atenție și măcinarea. Un astfel de material se caracterizează prin rezistență crescută la deformații, duritatea și densitatea.

Produsele companiei pot avea un diametru diferit, orice cumpărător va putea alege pentru sine cea mai potrivită opțiune. Toate modelele au o greutate minimă, astfel încât acestea sunt confortabile pentru a păstra în mână. În plus, toate produsele se disting prin forma cea mai convenabilă, zona de spațiu liber, pentru broderie va fi destul de mare.

In magazine va fi posibil să cumpere seturi întregi de astfel de produse de broderie. De regulă, acestea constau din patru cercuri din plastic multicolore de aceeași dimensiune.

O varietate de sortimente

În gama de produse, puteți găsi cadre pentru broderie pentru diferite forme. Cel mai adesea sunt dreptunghiulară, pătrată, rotundă. Și, de asemenea, ele diferă unul de celălalt, în funcție de design. Cercurile pot fi vândute împreună cu un suport special, fie fără ea.

În plus, în magazine specializate puteți găsi modele speciale de auto-înregistrare. Lucrează pe principiul primăverii. Pe produsele sunt mici „urechi”. Apăsând pe ele, inelul din interior începe să se micșoreze și apoi să inserați în partea exterioară. După aceea, „urechile” sunt coborâte, inelul este stoarse, înălțându-se strâns în canelură.

Ca rezultat, pânza este puternică și strâns întinsă. În același timp, în timpul lucrării, nu va trebui să strângeți periodic materialul, deoarece tensiunea va persista.

Stâlpii acestui producător pot diferi și în funcție de dimensiunile lor. Deci, în magazine puteți achiziționa modele 25×28 cm, 19.5×22 cm, 22×22 cm, 14.5×16.5 cm. Cel mai adesea, produsele sunt efectuate în palete bej și maro. Unele modele sunt realizate în culori strălucitoare (verde, galben, roșu, albastru).

Descrierea titularului

Spatele de masă sunt vândute împreună cu un suport special pe care este fixat cadrul. Ele pot fi două specii.

  • Desktop. Ele sunt echipate cu o fixare care vă permite să blocați cercurile. Un astfel de dispozitiv poate fi plasat pe desktop, nu va fi necesar să păstrați în mod constant cadrul cu mâinile. Fixați produsul poate fi în orice poziție convenabilă pentru utilizator. Modelele desktop sunt adesea constând din legături separate, interconectate, vă permit să ajustați cu ușurință poziția și înclinația suportului. Cadrul în sine merge și într-un set.

  • Scaune. Astfel de soiuri sunt cel mai adesea constau, de asemenea, din mai multe departamente care sunt conectate între ele. design similar vă permite să reglați înălțimea produsului. În acest caz, modelele scaunului pot fi instalate aproape pe orice suprafață cu un picior cu o laba largă. De regulă, astfel de soiuri au o înălțime mai mică.

Unele titularii sunt realizate sub forma unui design dintr-o singură bucată, în partea centrală a căreia există o fixare specială. La extinderea acestui element, va fi, de asemenea, posibilă modificarea poziției și înălțimii produsului.

Examinați recenzii

Mulți cumpărători au vorbit pozitiv despre cercuri produse de Nurge Hobby. Separat, sa spus că acestea oferă cea mai mare zona de broderie. În plus, în funcție de utilizatori, produsele de marcă au o ușoară masă, deci este convenabil să lucrați cu el.

Cumpărători remarcat faptul că toate modelele sunt suficiente Confortabil. Suprafața lor este absolut netedă, fără bavuri și alte defecte. Toate degetele sunt puternice, în procesul de lucru frecvente acestea nu vor fi deformate și pauză.

Dar unii consumatori remarcat faptul că produsele pot fi prea strâns, astfel încât materialul va fi strânse pentru prima dată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: