Producția de pături de patchwork pentru începători

Producția de pături de patchwork pentru începători

Faceți o pătură de pădure de pădure decât să o coaseți din material solid. Dar este piesele amuzante multicolore de țesătură, conectate la maeștri, creează o atmosferă de confort în interiorul dormitorului. Strămoșii noștri cusute ca lucrurile din economii, iar astăzi este o întreagă direcție în creativitate (patchwork), care are un număr mare de tehnici. timbre ștanțare a rămas în Haos trecut. Timpul inteligent al timpului nostru conecta în mod constant detaliile tăiate în formă de forme geometrice drepte – pătrate, dreptunghiuri, poligoane. Lucrările sunt logice și coerente, cu toate că acestea creează o stare de spirit de abundența de petice pestrițe.

Particularități

Caracteristica principală a cusut mozaic este unicitatea ei. Abundența de piese multicolore și diferențiale de material nu permite să se repete operația de două ori, astfel încât fiecare produs în stilul de Patchwork exclusiv. Există și alte avantaje în pânză mozaic.

 1. Eficiența se datorează faptului că produsele sunt cusute din tesatura trunchiere sau de la lucruri vechi.
 2. Panza de patchwork nu este limitată în dimensiune, ceea ce face posibilă pături de diferite specii, de la copii mici la modele mari de forme non-standard.
 3. Tehnica de lucru cu fragmente de țesături vă permite să implementați mai mulți meșteri fantezi, de exemplu, „Play” cu culoarea, scoateți desenul sau introduceți aplicarea în cârpă.

  Pătură de patchwork în dormitor face ca setarea de confortabil. Dar prezintă câteva cerințe interioare.

  • Ar fi frumos să susținem tema pestruss și alte lucruri: un colaj pe un zid sau un covor de patchwork în pat. Dar principalul lucru nu este de a fi îndepărtat, mozaicul este echilibrat pe marginea, între farmec și o cameră, trebuie să încercați această margine.

  • Într-o cameră mică puteți face o pătură strălucitoare cu un model mic. Pentru camere mari, trebuie să luați fragmente mari pentru reticulare, cred că peste cromaticitatea, nutritivă a ornament sau linia de reprezentare grafică a desenului.

  • Pentru mai multe interioare, este important ca gama de culori coincide cu setarea in camera.

  • Desenul nu ar trebui să fie apăsat pentru vedere, astfel încât doar câteva nuanțe principale sunt alese pentru a crea un web și 2-3 culori pentru formarea fundalului produsului.

   După cum puteți vedea, mozaic de cusut nu este o acțiune haotică, și creativitate grijuliu și responsabil.

   selecție Fabric

   În alegerea tesatura pentru produsele în stilul Patchwork, compatibilitatea texturi și o soluție de culoare grijuliu este importantă. Restul restricțiilor pentru crearea pânzelor de mozaic nu sunt furnizate. Mulți preferă să facă coperți din fragmente de țesături naturale, ecologice și plăcute la atingere.

   Dar, pentru o utilizare confortabilă, stratul de căptușeală de jos este important, este în contact cu corpul, în cele mai multe cazuri, acesta este fabricat din bumbac.

   Pentru stratul de mozaic, puteți utiliza următoarele tipuri de țesături.

   1. Bumbac. material natural și durabil în condiții de siguranță. Bazat pe fire de bumbac a creat un număr mare de țesuturi.
   2. Flanel. De multe ori folosite pentru a crea pături și plicuri pentru copii pentru nou-născuți. Finet este moale și plăcut la atingere, compoziția sa include fibre de bumbac.
   3. Lenjerie. grosier Dens bine rateaza o cârpă aer. Are higroscopicitate mare, care este, colectează umiditate, dar nu îl eliberează.
   4. Kulirka. Cel mai subțire tricotaje din bumbac, cu finețe frumoasă, plăcută la atingere. De multe ori folosit pentru a crea pături pentru copii.
   5. Lână. Fabric ușor de îngrijire. Aceasta se referă la produse sintetice, dar foarte ușor și moale, tiltingly plăcută.
   6. Mătase. mătase naturală este chiar scump ca fragmente. Elementele cusăturii sunt mai complicate decât din bumbac, iar suprafața glisantă nu este inclusă. Dar unele stiluri (orientale, istorice) au nevoie exact în astfel de materiale. Toate cele de mai sus pot fi atribuite Atlasului.
   7. Sitz. Material frumos frumos cu culori suculente și o varietate de ornamente. Păturile sitcenene sunt obținute ieftine, vesel și elegant. În stilul de mozaic pentru a crea o pătură, puteți folosi nu numai țesături, ci și firele, dintre care pot ieși magnifice panzoane tricotate.
   Citește mai mult  Lac pentru decupaj: Cum de a alege și de utilizare?

    Pentru umplerea pădurii de patchwork este mai bine să alegeți un material ușor și subțire. Poate fi natural sau sintetic, important pentru a sări cu ușurință aerul.

    • Bumbac. Filler natural „respirabil”. Reamintește batting, doar mai subțire și mai moale, respectiv, și mai scump. Înainte de utilizare, se recomandă spălarea pentru a evita contracția produsului finit.
    • Bumbac cu poliester. De la adăugarea la materialul de umplere a materialelor chimice din bumbac numai victorii. El nu sta jos, trece aerul, pași perfect și costă mai ieftin.
    • Lână. Material moale și cald natural, este ușor să lucrați cu el. Dar păturăul se poate așeza în timpul spălării, nu se potrivește cu alergii și are un cost ridicat.

    Instrucțiuni pas cu pas

    Pătură din clapetă este ușor de a coase cu mâinile lor. Oferim o clasă de masterat pentru începători, cu o descriere detaliată a produselor tăiate, de asamblare și margine.

    Înainte de a continua cu locul de muncă, ar trebui să vă întindeți sau să vă înmuiați în apă caldă a fragmentelor de țesături selectate.

    Acestea trebuie să dea o contracție naturală, astfel încât deformarea păturăului să nu apară în timpul funcționării sale. Apoi, clapetele sunt bine dezvăluite. Țesăturile de bumbac pot fi pulverizate cu soluție de amidon, își vor îmbunătăți aspectul.

    Alegerea fragmentelor, verificați-le pe compatibilitate. Pentru aceasta, clapele de diferite facturi ar trebui să fie scos ușor, amploarea stretchingul ar trebui să coincidă. conectată incorect, de exemplu, material dens cu tricotaje. Dacă nu acorde atenție la compatibilitate, patura va pierde forma în timp. Din același motiv, în timpul reticulare fragmente, direcția firelor este luată în considerare.

    Pentru munca, nu numai clapă ar trebui să fie pregătite, dar, de asemenea, materialul restante, precum și materialul de umplutură. fire, în continuare nevoie de instrumente de cusut și schița lucrărilor viitoare. Acesta este ales de către una dintre tehnicile disponibile în Patchwork, și aruncă afară desenul de hârtie. Newbies mai ușor de a lucra cu pătrate sau dreptunghiuri.

    Ridicarea gama de culori, nu trebuie să uităm despre armonie.

    Ei bine, uite alb-negru. Tonul de bază a păturii poate coincide cu culoarea cortinei sau tapet. cuverturi de pat pentru copii face luminoase sau cu legarea la sexul copilului (pentru băieți – pentru fete).

    Citește mai mult  rețete de săpun populare din bază de săpun

    Crearea unei schițe

    Chiar și profesioniștii nu neglijează schița, ci pentru activele de începători, calculul și schema atât a părții de bază, cât și a întregului proiect – o condiție prealabilă. Newbies funcționează mai bine cu detalii mari. Puteți tăia aceleași pătrate și pur și simplu le-ați coase unul cu celălalt, dar mult mai interesant de gândit și pliați desenul, lucrați cu culoarea. Pentru aceasta, se creează schițe pe care elementele sunt trase. Potrivit schemei, ele sunt colectate în blocuri și de la blocuri coase cârpa.

    Pentru a simplifica fluxul de lucru, detaliile privind porecla diagramei, aceleași numere sunt transferate în fragmente ale țesăturii.

    Chiar mai simplifică lucrarea de creare a șabloanelor din carton sau plastic. Cu ajutorul lor, clapetele sunt ușor de tăiat și tăiate în cantitatea potrivită.

    Material de tăiere

    Rulisajul de patchwork poate facilita foarte mult munca de tăiere. Cu un desen simplu (pătrate, dungi) puteți face fără ea. În timpul lui Croy, sunt luați în considerare mulți factori.

    1. Principalul lucru este să ne amintim că tăierea ar trebui să ia în considerare firul de capital, altfel va fi în întregime.
    2. Pentru a tăia pătratele, suficient pentru țesătura desenați grila și folosiți foarfece. Pentru alte cifre, va trebui să participați la șablonul și cuțitul cu role. Detaliile privind dificultățile speciale sunt dezvoltate folosind o linie specială.
    3. Atunci când pictează, este necesar să se arate un maxim de precizie, în caz contrar liniile de sobe nu vor coincide între ele.
    4. Elementele de tăiere, este necesar să lase o țesătură de 1,5 cm de la toate laturile la alocație.
    5. Părțile încorporate ar trebui să fie numerotate conform schemei.

     După tăierea fragmentelor, mergeți la locul de muncă cu un substrat și umpluturi. Acestea sunt tăiate în funcție de dimensiunea selectată. Lucrul cu substratul, trebuie să vă amintiți indemnizațiile pentru cusături. În ceea ce privește detaliile, meșteșugarii novice lucrează mai ușor cu elemente pătrate. Substratul și toate fragmentele înainte de ansamblu sunt bine netezite. Apoi puteți face fiting: răspândiți suportul și puneți pătrate pe el, având în vedere tonul produsului viitor.

     Construi detalii

     Mai ușor de lucrat cu pătrate. Dimensiunea maximă a golurilor nu este mai mare de 25×25 cm, minimul – 6×6 cm. Cel mai popular parametru al părții 12×12 cm. Pătratele sunt colectate între ele în bandă, a căror lungime trebuie să se potrivească cu lățimea păturii viitoare. Stripurile finite sunt cusute unul cu celălalt, formând o cârpă mare.

     Trebuie să monitorizeze că cusăturile au mers de-a lungul părții greșite a produsului.

     Pentru desene mai complexe, blocurile sunt colectate pentru prima dată. Părțile numerotate în funcție de schemă sunt cusute împreună. Porniți ansamblul bloc rezultă din elemente mari și apoi sunt adăugate piese minore. În timpul fluxului de lucru, puteți utiliza pinii englezi care ajută fragmentele nu se târăsc.

     Citește mai mult  Pantofi pentru tango argentinian

     Toate detaliile sunt cusute cu cusături de margine. Blocurile gata ar trebui să fie netezite înainte de formarea unei panza. Dar puteți împrumuta de călcat și pe scena finală. Atunci când stratul de mozaic este format complet, ar trebui să fie pus în partea care implică și corecta cu atenție cusături de andocare, dezvăluind marginile. Apoi, este necesar să se deschidă cusături cu partea din față a produsului.

     Când panza de patchwork este gata, începeți să coaseți pătura în sine. Țesătura căptușeală este plasat pe podeaua pe față, un synthetone sau un alt material de umplutură este de stabilire pe ea și acoperite cu un strat de mozaic. Toate aceste stații „sandwich” în jurul perimetrului.

     Unele acul care asamblează trei straturi produc într-un alt mod.

     Înainte de a plasa umplutura, au desut căptușeală la patul de pat pe o parte, apoi așezați umplutura și acoperiți-o, deja fixată de stratul de patchwork. Rămâne să coaseți încă trei laturi ale produsului. Această metodă este mai sigură și lăsând mai puțin pini pentru fixarea marginilor. În ultima etapă, toate firele lopeti pătură. În cazul în care este dificil să se facă pe o mașină de cusut, va trebui să lucreze manual.

     Borduri și decorațiuni

     Borduri este necesară pentru a ascunde cusături merge în jurul perimetrului pătură și pentru a da specii estetice. Pentru a face acest lucru, Kant este pregătită, culoarea care poate coincide cu una dintre nuanțele implicate în pânza Patchwork.

      Pentru a face tăiate, următoarele etape.

      1. Se măsoară perimetrul pătură și se adaugă încă 20 cm, aceasta va fi lungimea lui Kant.
      2. Lățimea benzii este aleasă pentru gust. Valoarea populară – 6-8 cm fără litere.
      3. benzi de țesut încercuite sunt reticulate la un unghi de 45 de grade într-o singură bandă mare.
      4. Kant Sneak și accident vascular cerebral.
      5. O parte a întreaga lungime a benzii este cusută mucoasei pătură.
      6. A doua marginea supraînălțării cade pe partea din față a produsului.

      Pătura finalizată poate fi decorată cu aplicații, dantelă, panglică, margele, orice decor care va trebui să guste aculwomanul.

      Exemple de muncă frumoasă

      Patchwork – Frumoasă artă și nu depășește țesăturile vechi. Acest lucru poate fi văzut în acest sens, având în vedere exemplele lucrărilor originale prezentate în fotografii.

      • Rânduri de case formate din bucăți de țesut, arata pe stranele de pe cârpă.

      • Ling-ul volumetric cu linia originală introduce confortul atmosferei camerei.

      • Produsele pentru copii conțin adesea appliques și seamănă cu modelele textile. Contemplarea unei astfel de creativități dezvoltă imaginația copiilor.

      • Pat setat în stilul Provence, realizat de tehnica de mozaic.

      • Mozaic de mozaic strălucitor.

       Lucrurile de stil de patchwork sunt atractive și unice, este imposibil de repetat. Pătura de patchwork va face orice interior de original și confortabil.

       În următorul videoclip, veți învăța cum să coaseți cu ușurință un mozaic de la pătrate în 30 de minute.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: