sticle decupaj Reverse

sticle decupaj Reverse

Recent brodată, din ce în ce mai multe și mai popular. O modalitate de a face ceva cu propriile mâini este decorarea diferitelor sticle de sticlă în tehnica inversă Decupaj. Care este această ocupație și cum să aranjați o sticlă decorativă în această tehnică, să vedem.

Ce este?

Decupaj este o modalitate de a decora diverse suprafete folosind imagini depuse pe suport de hârtie. De obicei, în aceste scopuri, servetele de hârtie sunt utilizate, imagini speciale pentru decupaj, fotografii sau cărți poștale.

Decupajul invers este unul dintre tipurile acestei tehnici care este utilizat numai pe obiecte de sticlă, cel mai adesea este folosit pentru a decora sticle, cutii, suporturi lumanari. Cu această metodă de decorare a imaginii este suprapus pe recipient de sticlă în așa fel încât partea sa frontală este lipit de sticla. Ca urmare a designului pe sticla în sine, rămâne o fereastră inacceptabilă prin care va fi Peck.

Mai ales interesant, o astfel de imagine pare, refractată prin grosimea lichidului din sticlă.

Materialele

Pentru a face o sticlă în tehnica decupajului invers, veți avea nevoie de un set simplu de materiale.

Sticla în sine

Puteți folosi ca o sticlă goală și umplută, de exemplu, vin. Capacitatea nu ar trebui să aibă nici un autocolant, Sticla trebuie să fie absolut curată.

Imagine cu motiv

În aceste scopuri, puteți cumpăra șervețele speciale pentru decupaj care sunt vândute în magazine pentru lucrări de lucru, utilizați cutile obișnuite de la hârtie, utilizați o fotografie sau o carte poștală. Ultimele două tipuri de imagini sunt destul de dense și înainte de utilizare, va trebui să faceți ca stratul de hârtie din spate cât mai mult posibil, astfel încât motivul să fie mai bine să mergeți la geam.

Citește mai mult  Revizuirea de accesorii de cusut și alegerea sa

PVA Glue

Este mai bine să utilizați clei de construcție aici, nu lasă divorțurile galbene. Această substanță trebuie să fie făcută mai mult lichid, în acest scop ar trebui să adauge apă la adeziv Proporția 1: 1.

Vopsele acrilice

Vopsele artistice convenționale sunt adecvate, care pot fi, de asemenea, cumparat din magazin pentru gherghef în magazine pentru artiști, și pot fi, de asemenea, găsite în centrele de construcții. Culorile trebuie alese în funcție de proiectul destinat.

lac acrilic

Acest material poate fi mată sau lucioasă. De asemenea, depinde de ideea că incarnezi.

degresant

Aici puteți utiliza alcool sau lichid de îndepărtare lac obișnuit. White-spirit sau acetona se va potrivi, de asemenea,.

Bucata de spumă de cauciuc și perii

Cu aceste instrumente pe care le va aplica vopsea, lac și lipici la sticla.

Și s-ar putea nevoie de un chit pentru decorul de sticla ferestrei în sine, fire sau sfoară pentru complot, margele, panglici, pietre, bucăți de materie, metalizată, paste, coajă de ou, margele.

Alegerea materialelor suplimentare depinde de ce fel de proiectare aveți de gând să pună în aplicare.

Master-class

Pregătiți toate materialele și instrumentele, Du-te la decorarea unui flacon de sticlă cu o fereastră și fotografie.

 1. Închirierea unei fotografii. Pentru a face acest lucru, vom face un card din spate și scoateți ușor degetele cu un strat de hârtie. Aici principalul lucru este să nu exagerați și să nu deterioreze imaginea.
 2. Am procesa o sticla cu un degresant din toate părțile, vom da fluide la mai blândă.
 3. Vom aplica pe o sticlă, precum și pe partea frontală a imaginii cleiului, aplicam o fotografie interior imagine la sticlă, și suntem lipici pe partea din spate a cardului.
 4. Lasati sa se usuce lipici.
 5. Acoperiți sticla stratului de grund vopsea acrilică, lăsând fereastra prin care fotografia va fi văzut. Vom aplica un pigment cu ajutorul unui burete prin mișcări flipping. Culoarea alege în funcție de fundal interior pe care doriți să fie văzut în fereastra. out uscat Să.
 6. Noi divorta soluția finită de chit cu adeziv PVA la consistența smântânii. Vom aplica pe o sticla pe partea de sus a stratului de vopsea în 0,5 mm.
 7. Vom lua un elicopter portocaliu pentru manichiura si trage pe miel chit, astfel încât sunt formate frumoase divorțuri. Un loc poate fi trecut de mai multe ori, mieii trântit în direcții diferite. Îngrijit divorț decora fereastra. Dăm acoperirea să se usuce.
 8. Intocmim cu un dop de plută sfoară.
 9. Puteți tonifiat suprafața, aplicând vopsele acrilice de culoare pentru aceasta, dând produsul nuanța dorită.
 10. Se acoperă sticla de lac. Ei bine uscat
 11. Puteți decora în plus o sticla de paiete, strasuri, margele si alte elemente.
Citește mai mult  Răsfoiți firele de bumbac cu Viscoză

Idei interesante

Idei pentru înregistrarea sticle de sticlă cu ferestre în tehnica inversă decupaj un set imens. Iată câteva opțiuni interesante pe care le-ar putea interesa.

 • Asigurați-un decupaj nu numai în fereastră, dar, de asemenea, decora aceasta tehnica toată sticla. Principalul lucru este la imagini într-un singur stil.

 • Puteți face o sticlă și sub forma unui turn și puneți cadrul de la aceeași chit.

 • Textura de pe sticlă poate fi creată cu ajutorul unei cochilii de ouă. Apoi, suprafața se va asemăna cu o zidărie de piatră.

 • Sticla cu fereastra poate fi decorată și cârpă. Și astfel că problema păstrează forma, trebuie să fie impregnată cu adeziv.

 • Sticla pătrată de whisky poate fi emisă ca o lampă antică.

 • Copacii de pe sticla jucate cu o lut de polimer, continuați perfect peisajul în fereastră.

 • Pentru o sticlă de stil marin, puteți folosi în plus cadouri de mare ca decorațiuni sub formă de scoici, perle, stele.

 • Sticla Provence cu motive florale și panglici decorative ca cadru a ferestrei va deveni un element decorativ excelent în cameră decorată în același design.

 • Cărămizi și curte de iarnă în fereastră astfel amintește peisajul Sf. Petersburg.

Master Class pe Decougage inversă Vezi în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: