Toate broderie diamant cu privire la subcadru

Toate broderie diamant cu privire la subcadru

Diamond broderie – de la un spirit de nume îți taie răsuflarea, iar aspectul rezultat chiar mai uimitor. Să nu există diamante naturale în imagine, dar sponsorul schiței spumante justifică destul de comparație. O minune similară se poate face cu propriile lor mâini.

Ce este?

Diamond broderie este, mai degrabă, un mozaic, postat pe o bază specială cu pietre artificiale, pietre de diferite reduceri. Inițial, seturi pentru tablouri au fost vândute cu panza moale, laminate într-o rolă, atunci gama a fost completată cu imagini de pe subcadre. Acesta a crescut în mod serios costul de seturi, dar prețul este justificat de confort în muncă, precum și alte avantaje.

 • Diamond broderie pe subcadru este protejat de șansele, nu se produce în timpul procesului de lucru.
 • Mobilitate – O bază dură vă permite să vă așezați cu munca oriunde, chiar și pe covorul sau canapeaua preferată. În plus, subframe-ul face posibilă schimbarea rapidă a zonei de lucru, trebuie doar să o luați în mâini și să vă mutați.
 • După semnalul de straturi, acoperirile lacului de pânză și uscarea completă a tuturor evenimentelor sunt finalizate. Imaginea este gata și nu are nevoie de accesorii suplimentare pentru ao aranja (cadru, sticlă, baghetă).

În cazul în care producătorul proprietarului sau master încheie un produs gata făcute într-o bordură, atunci este ghidat de propriile interese, dar nu de urgență.

Schițele de schițe sunt la fel de diverse ca și temele pentru pictura. Poate fi compoziții florale, peisaje urbane și naturale, animale și păsări, mări și deșerturi, orașe și motive rurale – alegerea este infinită. Pictura cu diamante Puteți decora orice spațiu – de la camera copiilor la birou, de la interiorul clasic la stilul țării și provence. Broderia cu diamante poate fi un hobby pentru satisfacție personală sau poate deveni o sursă de venit. Set sau produs finit – cadou perfect pentru vacanța personală sau calendaristică.

Citește mai mult  Cum sa faci o amigurum lup?

Ce se întâmplă mozaic?

Piața oferă diverse dimensiuni de broderie cu diamante pe subframe. Formatul de 40×50 cm este cel mai solicitat, dar puteți cumpăra întotdeauna un set de format 30×40, 30×30, 30×20, 20×25, 20×20 cm. Materialul subframe este, de asemenea, diferit.

 • Carton – opțiunea perfectă pentru începători, procesul de aplicare a vopselei este mult mai ușor și economisit.
 • Canvas. Este mai dificil de a lucra cu el, veți avea nevoie de mai mult de vopsea, dar avantajul ca un produs finit similar cu activitatea acestui artist.
 • subcadru Lemn potrivit pentru masterat cu experiență, care au însușit panza si carton. În lucrul cu copac, de asemenea, veți avea nevoie de vopsea mai mult, astfel încât structura este complet tonifiat, îmbinările dintre panourile sunt invizibile.

Pictura a făcut în stilul de mozaic de diamant are o greutate destul de impresionant, desigur, în comparație cu panza fara un subcadru, poate cântări până la 1 kg sau mai mult.

Atunci când alegeți un model și caracteristicile sale, trebuie să ia în considerare caracteristicile percepția vizuală a benzii datorită mărimii și forma pietrelor.

Tipuri de pietre:

 • Piața transparentă, translucide, opace pietre, au o gamă mai mică de chipuri mai puțin strălucire, nu lăsați lacune, paleta de până la 400 de nuanțe+

 • Round Rhinestone – Opac, transparent, translucid strălucitor, au un număr mai mare de fețe, prin urmare, un efect mai puternic de pâlpâire, când se așează între ele, rămân lacunele, paleta de până la 200 de nuanțe.

Structura poate fi completă și incompletă, aceasta din urmă este mai potrivită pentru copii, deoarece nu atât de obositoare în muncă. Un astfel de calcul poate fi descris pisicile, cum ar fi pisica roșie sau leu, nave, flori, cum ar fi trandafir, orhidee, șemineu. Declanșatorul complet este folosit pentru a proiecta un complot complex – spațiu, natura și t.D.

Dimensiunea și geometria imaginii (pătrată, dreptunghiulară) pe panza sau subframe de lemn depinde de preferințele personale sau de orice convenții.

Ce va fi necesar pentru muncă?

Înainte de a continua creativitatea, trebuie să aveți grijă de un loc de muncă convenabil. Există mașini-unelte pentru broderie de diamant, în aer liber și desktop-uri, cu toate acestea, există destul de scumpe, dispozitive de lucru o singură dată. Pentru a crea un diamant pictura pe subcadru, sunt necesare scule și dispozitive standard:

 • tavă+
 • stylus+
 • pensetă+
 • Organizator+
 • Gel pad.
Citește mai mult  Iquiban: Ce este, istoria și regulile creației

Nu vă grăbiți și să cumpere toate cele de mai sus, acesta va fi în toate seturile. De-a lungul timpului, cei care sunt angajate într-un mozaic de diamant pe o bază continuă, un număr foarte mare de dispozitive identice acumula. Este necesar să se aibă grijă de iluminare bună, probabil suplimentare pentru a proteja ochii de prea multă muncă puternic și surmenajului.

Crearea unei imagini

Totul este pregătit pentru creativitate – suprafață de lucru, lumina, scaun sau fotoliu, set de pietre, panza pe un subcadru, unelte. Este timpul pentru a continua. În cazul în care un set de mozaic este cumpărat în formă finită, atunci ea are tot ce ai nevoie. În cazul în care se decide să se bazeze pe propriile mâini, atunci panza trebuie să se strângă pe subframe-ul fabricat.

Primele rânduri sunt un proces care necesită o atenție deosebită. Baza de lipit este destul de plastic, iar primele pietre se pot schimba. Următoarele rânduri vor fi deja un suport și va fi mai ușor. Puteți atașa primul rând de către un conducător ca lângă limitator, mutați pietrele la aceeași distanță.

 • Puteți lucra cu pietre fațete cu pensete, este bine deținând pietre fațete, dar pietrele netede rotunde trebuie să ia un stilou cu un gel lipicios la capătul tijei. Folosind pensete, trebuie să vă amintiți întotdeauna prudență – acoperiți piatra pe laturi, fără a zgâria suprafața.
 • Filmul de protecție este scutit de sectoarele mici, se află în acea zonă care va fi acoperită de pietre pentru intervalul de timp de lucru.
 • În caz de calcul incomplet, desenul să iasă puțin dincolo de limitele, care se încadrează pe fondul principal. Este imposibil să presupunem că marginea este contaminată, altfel efectul vizual va fi răsfățat. Pentru a evita necazuri similare, frontiera poate fi sigilată de felii eliberate ale filmului de protecție.
 • Pentru strasurile se întind confortabil cu fața în sus, tava trebuie să fie agitată – aproape toate pietrele vor cădea în calea cea bună.
 • Pentru lucrările simultane cu mai multe culori, puteți utiliza paleta în loc de tavă.
 • La calcularea, este necesar să încercați să maximizați limitele de culoare, corectarea frontierelor de nereguli și proeminențe. O atenție deosebită este acordată pietrelor pătrate – nu ar trebui să existe lacune între ele. Geometria pietrelor rotunde nu permite să facă fără lacune, ci și să respecte limitele.
 • În cazul în care nu există suficientă culoare, puteți ridica strasul potrivit sau cumpărați necesarul necesar.
 • Ready Canvas trebuie să se usuce. În mod tipic, schița cursa fierului cald, plimbare cu suprafața știftului de rulare, apăsând ferm diamante în mod adeziv.
Citește mai mult  Fire de la producător Adelia

După uscarea suprafeței imaginii trebuie fixată – pentru a acoperi cu lacuri acrilice lucioase sau mată, uneori crackering este utilizat în acest scop. Această tehnică este necesară nu numai în scopuri decorative, este, de asemenea, un fixator suplimentar de pietre.

Când lucrați cu lac, trebuie amintit: un lac pe perie este absorbit destul de puțin, un număr extrem de limitat. Dacă nu observați această măsură, masa lacului va cădea între pietre, claritatea estompată a limitelor și lăsând bulele mici. Mosaicul va pierde imediat o parte din frumusețe și perfecțiune, astfel de defecte sunt vizibile în mod clar la distanță. După uscarea finală, imaginea este gata.

Următorul videoclip va spune despre broderia cu diamant mai detaliat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: