Totul despre mozaic de diamant, cu pietre de sticlă

Totul despre mozaic de diamant, cu pietre de sticlă

Diamond broderie cu pietre de sticla este un hobby excelent modern, care poate trece atât un adult și un copil. Puteți crea o adevărată capodoperă cu mâinile tale.

Ce este?

Acest punct de vedere neobișnuit de hobby-ul a apărut în China, pentru o lungă perioadă de timp. În procesul de creare a picturilor lor, de obicei, de masterat utilizate pietre naturale. Ele au fost atașate la stratul dens de țesătură. Acum, în loc de pietre prețioase folosesc pietre multicolore. Dar munca din cauza aceasta nu arata mai frumos.

Diamond seturi de broderie Vand foarte usor. Ele sunt acum vândute atât în ​​magazine obișnuite și pe internet. Setul include o panza speciala cu imaginea imprimată pe ea. Foaia este acoperită cu o bază de adeziv și un strat de hârtie netedă. Împreună cu el sunt enumerate în setul.

 1. Tavă. La rezervorul de pietre este un fund neted cu nervuri. Ia cristalele de la foarte convenabil. Mai ales popular este organizatori cu mai multe departamente. Ele sunt convenabile pentru a pune pietre în culori diferite.
 2. Stylus. În unele cazuri, este atașat la duzele. Folosind-le, maestrul poate captura mai multe cristale simultan. Datorită acestui fapt, el reușește să umple multe zone monofonice mari mult mai repede.
 3. Filler pentru stilou. Este folosit pentru a face vârful stiloului lipicios. Masa este ambalată într-o pungă mică.
 4. Pensetă. Acest instrument este folosit pentru a captura pietre netede pietruite. Poate fi plastic și metal.

Pietrele în sine sunt de obicei vândute în saci mici. Ele sunt rotunde sau pătrate. Lucrați cu ei convenabili.

Ce imagini sunt?

Deoarece broderia cu diamante este acum populară, există multe picturi diferite realizate în această tehnică. Toată lumea poate alege cea mai potrivită schemă.

Pentru copii

Picturile copiilor cel mai adesea fac simplu și îngrijit. Astfel încât copilul este interesat să facă acest tip de creativitate, imaginile ar trebui să-i placă. Asa de, Dacă îi place să vizioneze filme despre Harry Potter, el poate cumpăra o broderie diamant tematice, cu unele personaje din această poveste. Copiii mai mici pot alege picturi cu diverse eroi fabuloase. De asemenea, ei arata frumos și neobișnuit.

Citește mai mult  pătură Patchwork - lucru elegant, de la lucruri inutile

La fel ca și copii picturi animale. Acesta poate fi cai, câini sau pisici dragute. Un aspect neobișnuit picturi cu pauni luminoase sau unicorn fabulos.

Alegeți un set pentru un copil recomandat cu el. Start de lucru standuri cu imagini mici.

Pentru adulti

De lucru pentru adulți, de regulă, sunt mai complexe. Acestea creează bucurie picturi de mari dimensiuni.

 • Natură. Bright de lucru cu imaginea la mare, păduri sau lacuri ca majoritatea oamenilor. Această imagine făcută de propriile mâini poate fi un cadou bun pentru un iubit. Procesul de creare a unor astfel de lucrări ajută în jos calm și să colecteze pe gânduri.

 • Flori. Imagini cu culori luminoase foarte asemănătoare fetelor. Există multe opțiuni interesante pentru astfel de lucrări.

Mosaic cu buchete se potrivește perfect în interiorul dormitorului sau al camerei de zi.

 • Arhitectură. Arată interesant și desene cu unele locuri celebre. Există multe picturi frumoase în vânzare cu atracții populare. Alegeți cea mai bună imagine a locurilor dvs. preferate sau a colțurilor planetei în care doriți să vizitați.

Popular în rândul cumpărătorilor și reproducerilor faimoaselor lucrări de artă. Ele nu arată mai puțin efectiv decât desenele obișnuite. Lucrul cu astfel de scheme, o persoană se poate simți ca un artist real.

Cum să stați corect?

Procesul de a crea picturi originale în această tehnică este destul de simplu. Instrucțiuni de utilizare pentru începători arată așa.

 1. Pentru a începe, panza trebuie să fie amplasată pe o suprafață plană. Este cel mai convenabil să o faceți pe masă.
 2. Apoi, dintr-o mică secțiune a imaginii aveți nevoie pentru a elimina o bucată de folie de protecție. Deci, ca să nu se strice desenul, completați strasuri spațiu liber se află la colțul de sus.
 3. secțiunea selectată a imaginii trebuie să fie umplut cu pietre colorate. Pentru aceasta, cristalele culoarea dorită se toarnă în tavă și aliniați cu grijă stratul rezultat.
 4. Stiloul câștigă o cantitate mică de masă lipicios. După aceea, cristalele sunt necesare pentru capturarea și transferul la suprafața desenului. Necesitatea de a lucra rapid. La urma urmei, cu timpul, stratul lipicios pierde lipicioasă. Din acest motiv, pentru a repara cristale devine mai dificilă. strasuri Spread netezi de obicei rânduri.
 5. După ce a terminat cu o parte a imaginii, trebuie să completați în același mod în spațiul rămas. Numărul de timp petrecut depinde de dimensiunea imaginii. Ce este mai mult, cu atât mai mult de pietre vor trebui să fie lipite.
 6. Atunci când lucrările vor fi gata, desenul trebuie să fie de control cu ​​atenție. După împlinirea strasuri, imaginea va arata foarte frumos. În cazul în care unele cristale mutat sau a căzut, au nevoie să fie returnate la locul. În același timp, puteți utiliza mânerul obișnuit.
Citește mai mult  Opțiuni pentru crearea de buchete de la fire

Pentru a prelungi durata de viață a broderiei diamant, desenul poate fi acoperit cu un strat de lac.

  Are nevoie de ea foarte atent. Lac pe imagine este aplicat printr-un strat subțire. În munca pe care se poate folosi lac acrilic obișnuit sau mijloace speciale pentru acoperirea unor astfel de picturi mozaic. După ce a terminat cu procesarea imaginii, trebuie să-l părăsească. În același timp, ea trebuie să se afle într-o încăpere bine aerisită.

  Gata de lucru poate fi fixat pe subcadru, a pus sub geam și atârnă pe perete. Va fi o decorare excelentă interioară.

  Sfat

  maeștri Novice care învață numai pentru a crea astfel de picturi neobișnuite, cu propriile lor mâini va ajuta oamenilor sfaturi cu mai multă experiență.

  1. Lucrul cu broderie de diamant este necesară într-o cameră luminată de bine. Detaliile sunt foarte mici, deci sunt prost vizibile în întuneric. Cel mai bine este să lucrați la crearea unei imagini după-amiaza, astfel încât să nu vă obosiți.
  2. Unele seturi se întâlnesc de la Ment Cannis. Ei trebuie să se alinieze înainte de muncă. Asigurați-vă că este foarte simplu: suficient pentru a încerca pânza din partea greșită a fierului. Pentru a nu deteriora materialul, îl puteți acoperi suplimentar cu un prosop.
  3. Dacă stratul lipicios este contaminat, trebuie să fie curățat cu un bumbac și pensete. Fixați cristalele la locul selectat va trebui să ia lipici.
  4. Nu se potrivesc la vârful stylusului prea mult lipicios. Acest lucru poate duce la faptul că va rămâne pe panza. Imaginea va părea inexactă din cauza asta.
  5. În cazul în care rhines de culoare din dreapta nu au avut suficient, ele pot fi înlocuite cu cristale similare degetele de la picioare. Nu va strica aspectul imaginii. În plus, pot fi achiziționate pietrele culorii dorite. Ele sunt vândute nu numai în seturi, ci și separat.
  6. resturi de cristal nu ar trebui să fie aruncat afară. Ele pot fi utilizate întotdeauna pentru a crea unele cărți poștale sau meserii.
  7. Dacă rândurile sunt obținute prin curbe, ele pot fi ușor aliniate cu rigla. Principalul lucru este să Notă inexactitate la timp.
  8. Dacă nu a existat nici o tavă pentru strasuri în set, puteți utiliza de obicei paleta de vopsea sau de gheață pentru a le stoca forma. Lucrul cu ei este, de asemenea, foarte convenabil.
  Citește mai mult  Totul despre sketching acuarelă

  Dacă urmați aceste sfaturi obișnuite, imaginea finită va fi frumoasă și spectaculoasă.

  Exemple frumoase

  Atunci când se planifică pentru a face imaginea originală cu propriile mâini, puteți utiliza ca surse de inspiratie Exemple de lucrări interesante.

  Bright animale

  Această lucrare realizată în culori strălucitoare arată destul de neobișnuite. Ea va dori iubitorii de picturi de culori non-standard. Crearea unui broderie diamant mare într-un astfel de stil a este cel mai bine să se angajeze într-o persoană adultă.

  Imaginea pe teme religioase

  Există multe lucrări interesante care ilustrează îngerii și sfinții. Lucrul la crearea unor astfel de imagini este destul de dificil. Acest proces durează mult timp. Dar arata ca aceasta lucrare este foarte frumoasa. O imagine mare făcută într-o astfel de tehnică, va fi în siguranță să atârnă în cameră într-un loc proeminent.

  Casă în sat

  O astfel de imagine constând dintr-o varietate de detalii de culoare arată foarte drăguț și confortabil. Ea va arăta bine atât în ​​camera de zi, cât și în copii. Îl puteți crea cu copilul dvs. Lucrul cu pietrele multicolore va fi capabil să-l captiva.

  Portret original

  Schema pentru o astfel de imagine poate fi făcută la comandă. Un portret similar va fi un cadou excelent pentru un iubit. Imaginea poate fi negru și alb și culoare. Alegerea nuanțelor depinde de preferințele umane.

  Picturile create în această tehnică arată frumos și în timp nu își pierd recursul. Deci, ele pot fi folosite pentru a decora casa sau da cei dragi.

  Cum de a mozaic de diamant corect collect, uite în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: