Totul despre arsură pe piele

Totul despre arsură pe piele

Cât de des nu știm ce să dea o persoană apropiată. Astăzi vă sugerăm să ia în considerare opțiunea făcută de propriile mâini pe tehnologia pirogravat, dar va fi de aproximativ arde pe o suprafață de piele. De la publicarea, pentru a afla în detaliu modul de a face aplicei pârlită le cum să facă un ac de păr sau broșă din resturi de piele.

Ce este?

Arderea pe piele este un fel de pirogravat. În acest fel, puteți ascunde defectele produselor din piele, actualizați geanta substanță sau un alt lucru din piele, ascundeți petele frecat pe jacheta din piele.

În cele din urmă, dacă doriți să străluciți darul original, utilizați această metodă de gravare pe suprafața pieilor.

Darul dvs. va fi diferit de ceilalți nu numai de faptul că sunteți în mod independent, dar și un design neobișnuit.

Gravura pe piele din cauza arderii nu poate lăsa pe nimeni indiferent: bărbații o astfel de copie va adăuga cu siguranță brutalitatea, iar într-o femeie va adăuga misteriozitate. Pyrografia pe piele – ocupația este destul de fascinantă și vă puteți interesa de orice vârstă.

Nu cumpăra neapărat piele de construcții – puteți utiliza o bază de piele de la un sacou vechi sau pelerina de ploaie. Pentru a face desenul, veți avea nevoie de un dispozitiv special pentru arderea sau lipirea fierului, trageți pe piele cu un laser.

Instrumente și materiale

Pentru a obține desen de înaltă calitate, nu salvați pe materialul. De obicei, îmbrăcăminte de la SEW de capră sau de porc fuste, precum și de vițel.

Apropo, carne de porc și în piele de oaie pentru arderea nu este mai bine să utilizați, dar lustruit (de la bovine) este considerată optimă pentru un astfel de caz. De o mare importanță pentru pirogravat are o metodă de piele de stejar:

 • gras+
 • vegetal+
 • Zirconian+
 • formaldehidă+
 • stejar Chrome și din alte specii.
Citește mai mult  Patchwork Coaseți blugi magice

De multe ori se aplică o combinație de diferite metode, dar pentru haberdashea, pielea este cel mai frecvent pielea tratată cu o instalație plutitoare. Este un material destul de strâns și din material plastic, dar din cauza scumpe pentru ceea ce necesită procesare complexă.

Pentru munca pyrographic este destul de potrivit pentru pielea de stejar crom.

Semnează mai bine pe suprafață fără acoperire artificială, deoarece, de exemplu, filmul polimeric este imediat topit și se va distinge în substanțele mirositoare ale aerului rău, slab.

Arderea admisibilă pe felii de vopsea – acesta este un material din piele fără o suprafață tratată (comparabil cu un produs semifabricat). Dar se referă la instrumentele pentru pirografie pe piele, atunci nu există o deducere specială pentru acest tip de.

Prin urmare, aceste dispozitive se vor mișca ca și pentru arderea în jurul copacului, majoritatea seamănă cu un fier de lipit. Pentru a lucra pe suprafața pieilor, este mai bine să alegeți astfel de dispozitive care au un mecanism de ajustare a temperaturii, deoarece pentru arderea fundației în cauză, aveți nevoie de o putere mai mică decât atunci când lucrați la suprafața lemnului.

În caz contrar, principiul muncii este același: grosimea liniilor se realizează în funcție de durata locației vârfului pe suprafața pielii și nu de la presiune excesivă.

in orice caz, Există dispozitive cu diverse duze – lucrul cu un astfel de instrument este ușor și convenabil: Liniile subțiri și piesele mici pot fi făcute cu duze de sârmă sau cu ace speciale.

Cea mai convenabilă modalitate de pirografie pe piele este laserul de ardere. Care are o astfel de oportunitate, este mai bine să achiziționați un astfel de dispozitiv.

Pentru începători, setările speciale sunt vândute, care includ bucăți de materiale și diverse dispozitive pentru confortul de lucru performanței.

Progresul

Numai la prima vedere se pare că este dificil să arzi imagini pe materialul din piele, de fapt, tehnologia acestui proces este destul de simplă și poate fi stăpânită acasă. După clasa noastră de masterat, puteți face un păr de pește cu mâinile tale.

Citește mai mult  Prezentare generală a mașinilor din lemn

Și crede-mă că va îndeplini toate dorințele și va aduce cu siguranță noroc. Deci, am recolta următoarele instrumente și materiale:

 • Piele (nuanță preferabil lumină)+
 • Pernele pentru desen+
 • Violary+
 • Hartie de copiat+
 • Foarfece, markerul, PVA lipici, fixatori hârtie.

Vom descrie cursul lucrărilor.

 1. Alegeti desenul dorit de pește și traduce la urmărirea.
 2. Acum aveți nevoie pentru a face un șablon, pentru acest lucru, am lipici de tracțiune cu hârtie și taie conturul.
 3. Template pus pe piele, marker de cerc de contur. Pentru a nu elimina resturile de marker, alege culoarea brun (sau negru, dar nu de culoare).
 4. Cu ajutorul copiei, traducem desenul (părți în interiorul conturului). În acest caz, vom lua un creion simplu, fie pasta overshadic de mâner, și doar o baghetă de lemn.
 5. Șablonul este strict în circuitul rezervat, și astfel că schița este imprimat bine, apăsați destul de mult pentru toate liniile de desen.
 6. Toate părțile interne sunt, de asemenea, marcator de by-pass pentru confortul de lucru performanței.
 7. Pentru a facilita deplasarea pielii în procesul de ardere, acesta poate fi pus pe o bucată de placă (o placă de bucătărie de tăiere este potrivită).
 8. Înainte de a lucra, deschide fereastra fie în fereastră, oferă acces aer proaspăt în camera în care arde, pentru că de la primele mișcări vei simți mirosul specific.
 9. Inițial, conturul general al desenului va fi ars, apoi părțile centrale interne sunt arse.
 10. La finalizarea procesului, este necesar să se dea timp să se răcească.
 11. Cum se va răci desenul, trebuie să fie tăiat conturul. Fă-o imediat sau în două etape: mai întâi tăiat cu indemnizația, apoi direct de-a lungul conturului – atât de garantează că cifra nu va fi coruptă.
 12. Mai mult, produsul poate fi decorat la discreție și gust: Figurină de pește pot fi vopsite cu vopsele acrilice sau cu pâslă fackers, puteți cerc un marker permanent, adăugați scânteie.
 13. După ce produsul a dobândit forma dorită, culoarea și luciul, este necesar să se lipi o bucată suplimentară de piele de pe verso (unul poate și alte culori) pentru a da duritatea.
 14. Când uscat bază lipici, peștele este tăiat cu o bază suplimentară.
 15. Pentru a distinge ușurarea produsului, acesta este umezit cu compoziția adezivă (în 200 ml de apă adăugată 1 oră. L. Clei PVA).
 16. Cand machiajul se va usca pe suprafata „pește“, văzătorul poate fi de mers pe jos de-a lungul liniilor interioare ale desenului. În cazul în care nu cusute, elemente ascuțite din setul de manichiura sau scobitoare de obicei de bambus sunt potrivite.
 17. Dacă doriți un vârf de cuțit mai întunecat, apoi Dink liniile de „pește“ cu o compoziție specială sau convențională de ceară cremă de pantofi conținând.
 18. Apoi, întoarceți produsul la părul de păr. Pentru a face acest lucru, scrieți în „peștele” două găuri și vânzarea unei baghete reacționate sau cumpărați un mecanism special pentru părul de păr în chioșcul auxiliar.
Citește mai mult  croșetat inima amiguruchi: schemă și tehnica de execuție

În conformitate cu exemplul „Barring-ului nostru”, puteți face o broșă prin atașarea unui pin spate sau o clapetă. Puteți pur și simplu să ardeți orice desen și să faceți o aplicație din piele (în acest caz, puteți face fără o bază suplimentară), cu ajutorul unei mașini speciale pentru a coase pielea să o atace în locul potrivit.

Producția de produse prin arderea modelului pe piele mare set – totul depinde de fantezia și de dorințele maestrului. Principalul lucru este de a asimila cum să efectuați corect această lucrare, să respectați măsurile de securitate și să vă bucurați de procesul în sine și rezultatul obținut!

Clasa Master pe arderea pe piele în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: