Jachete de piele naturale din piele

Jachete de piele naturale din piele

Îmbrăcămintea exterioară modernă pentru femei corespunde ritmului vieții – este frumos și funcțional. În primul rând, se referă la o jachetă de piele de sex feminin. Acest lucru nu este doar la modă, ci și un lucru practic care câștigă din ce în ce mai popularitate.

Mai mulți oameni vechi au pus pe pielea animalelor selectate. Centura mai târziu, când progresul a dus la utilizarea textilelor și a tricotului în producția de îmbrăcăminte exterioară, hainele din piele sunt încă populare.

Pantaloni, jachete, căști din piele autentice au fost drivere care aparțin. Și numai în anii ’60, datorită rocii și rolei, jacheta din piele a devenit hainele cultice ale fiecărei modaliști.

Hainele din piele au devenit diverse, jachete au apărut pentru femei. Au început să decoreze cu încuietori de fulgere, nituri metalice, furie și dungi. Au apărut jachete din piele de iarnă.

Faimile designeri de modă creează din ce în ce mai multe imagini la modă din pantaloni din piele, fuste și jachete.

Ca și fiecare haine, jachetele din piele au plusuri și contra.

PROS

 • Materialul ecologic. Jachete din piele naturală nu dăunează sănătății.
 • Ele sunt calde și confortabile în vremea lui Windy și ploioasă, în îngheț, cu condiția ca jacheta să fie cusută dintr-un material de înaltă calitate, izolat corect.
 • Practic în șosete. Dacă ați prins o jachetă din piele, puteți îndepărta cu ușurință, frecați-l cu un burete sau o cârpă, pre-aplicați un detergent special. Spălați jacheta din piele nu poate!
 • Jacheta din piele salvează aspectul său estetic pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, puteți purta mai multe sezoane.
 • Piele naturală nu se sparge în frig, ceea ce este relevant pentru regiunile cu ierni dure.
 • Un avantaj important este eleganța. Jacheta selectată corect poate ascunde dezavantajele și poate sublinia avantajele figurii proprietarului său.

Minusuri

 • Preț mare. Procesul de consum consumator de coasere și costisitor. Acest lucru se reflectă în costul produsului finit.
 • Piele naturală absoarbe rapid umezeala și mirosurile. Prelucrarea produselor cu mijloace speciale cel puțin o dată pe lună. Astfel încât jacheta dvs. vă va dura mai mult.

Dacă jacheta din piele este tratată cu impregnare cu apă, cel puțin o dată pe lună, va dura mai mult aspectul estetic

Tipuri populare de piele

Magazinele moderne au îmbrăcăminte de la diferite tipuri de piele. Prețul și calitatea depind direct de mulți factori. Înainte de a merge la achiziționarea unei jachete de piele la modă, este mai bine să studiezi caracteristicile fiecărui tip de piele.

Porc

Cel mai mic buget și cel mai puțin atractiv al pielii. Datorită faptului că pielea poroasă este poroasă, ea absoarbe umezeala bine și mirosurile neplăcute, produsele au intrat rapid în disperare.

Citește mai mult  Clasic negru strat

Un alt dezavantaj al pielii de porc este inelasticitatea ei. Piele de porc este potrivită pentru fabricarea de îmbrăcăminte de iarnă. Gândiți-vă de mai multe ori, merită să cumpărați un produs care vă va servi nu mai mult de 2 sezoane.

Vacă

Versiunea cea mai optimă a raportului de calitate și a prețului. Pielea este mai puțin rigidă decât taurii, rezistentă la uzură și rezistentă la uzură cu o unitate plăcută pe partea din față. Cele mai frecvente nuanțe de piele de vacă sunt negre și maro, obiectele de la acesta sunt extrem de elegante decât pielea de porc sau bovină.

Taur

Pielea durabilă și densă, cu o grosime de 2,5 mm la 5 mm. Produsele sale nu sunt înclinate, posedă un nivel ridicat de rezistență la uzură. Costul jachetelor din piele bovină este relativ scăzut, prin urmare este folosit mai des decât altele în producția de îmbrăcăminte de înaltă calitate.

Bivol

Cel mai dens tip de piele. Grosimea sa de la 1 mm la 3 mm cu o desen caracteristic a „antetului” pe partea din față. În același timp, are un nivel ridicat de elasticitate. Unul dintre dezavantajele acestui tip de piele este greutatea grea și grosieră. Deși fiecare Fashionista poate transforma lipsa de avantaj cu alegerea corectă a accesoriilor. Un avantaj important atunci când alegeți un jachete din piele de bivoli va fi puterea sa, o astfel de sacou va dura de zeci de ani.

Konsky (Cordovskaya)

Pielea mare, a pielii grele și dense pentru coaserea îmbrăcămintei exterioare de înaltă calitate. Diferă de alte tipuri de piele strălucire caracteristică și culoare naturală roșie-maro. Avantajul special este rezistența la uzură și cea mai mică porozitate. Produsele bine dețin căldură, nu necesită îngrijire specială, dar în același timp este foarte scump. Toate deoarece pielea cordică este formată din stratul de cal subcutanat, care este situat sub piele.

Cu cât veți purta haine de la pielea cordică, riche ea va arăta

Vițel

Unul dintre tipurile de piele cele mai valoroase și de înaltă calitate. Structura fibrelor subțiri dă puterea produsului, nu formează un camion și fisuri. Pielea moale pe atingere, este este mai întâi, oferind răceli. Cele mai scumpe soiuri de piele de vițel sunt Opoek – pielea viței semi-anuali și Melc – pielea unui vițel nenăscut, grosimea ei abia ajunge la 1 mm. haine Calm-piele accentuează contururile corpului. Cel mai adesea utilizate pentru fabricarea de modele clasic pentru perioada de primăvară toamnă.

Olenya

Catifelată la atingere, durabil și elastic. Perfect tolera umiditate și temperatură picături, menținând în același timp forma. Cerb din piele are un model caracteristic pletos. produse finite uite nobil și bine așteptare cald. Mai gros pielea, mai scump produsul finit este. Cel mai adesea din piele de cerb face o piele de căprioară.

Oaie

Cele mai multe produse scumpe sunt produse din piele premium de oaie, prin urmare, acestea sunt dificil de a cumpăra într-o vânzare liberă. Ușor, flexibil, moale și durabil, are cea mai mică rezistență la uzură.

Citește mai mult  Parcul Bogner

Capră

Moale la atingere, subțire și durabil din piele. Are o textură ondulatoriu pe partea din față. Prost dor de umiditate și păstrează bine cald. Pentru femei produse din piele sunt scumpe, aspect elegant și să păstreze forma. Utilizate în producția de lucruri de marcă.

Yagnenka

Articolele de la Miel sunt scumpe. Grosimea ușoară, subțire și elastică de la 0,45 mm până la 0,5 mm piele de miel este foarte muls și salvează bine căldura. Îmbrăcăminte de la acesta este durabilă și confortabilă, potrivită pentru adaptarea jachetelor de stil complex.

Tipuri de piele rară

Specile rare ale pielii sunt din ce în ce mai utilizate în producția de jachete pentru femei, în ciuda costului relativ ridicat. Produsele din speciile rare ale pielii nu pot fi atribuite stilului casual.

Pielea pythonului, crocodilului sau șerpilor sunt utilizate din ce în ce mai mult în colecțiile de branduri globale bine cunoscute pentru producerea de lucruri luxoase. Principalul său avantaj este unicitatea fiecărui produs. Toate pentru că în natură nu există două bucăți identice de piele.

Skin Skin – de la Python

Fiecare produs din piele de șarpe este unic datorită unei varietăți de desen și culoare. Aceasta este ceea ce face fiecare lucru exclusiv. Producția este cel mai des folosit de piele de piton, mai rar – pielea cobra cu modelul său unic. Principalele avantaje ale produselor din piele de șarpe sunt de înaltă rezistență și varietate de texturi.

de la crocodil

, Superproof și elastic rezistent la uzură, este foarte apreciat de către producătorii de mărci internaționale. Exclusivitatea produselor minciuni într-un model unic de plăci din fiecare reptile. Cel mai scump a fost și rămâne pielea de aligator – produsele de lux din ea nu au analogii în lume. Pe locul al doilea în rândul de preț există o piele de crocodil.

Până de curând, Îmbrăcăminte din piele de crocodil a fost negru, maro sau bej. Acum, producătorii ne oferă o gamă largă de culori.

piele de strut

piele de struț este popular în lumea luxului, datorită elasticității sale, moliciune și originalitatea texturii. Datorită conținutului ridicat de uleiuri naturale, prevenind apariția crăpăturilor, pielea sterichului vă va servi mai mult de 10 ani. Tolstoy, pielea elastică și impermeabilă, cu un model sub formă de bule, este dificil de fals. Producătorii oferă sute de diferite nuanțe de culoare, care este unul dintre principalele avantaje atunci când alegeți o clasă de produs „Lux”.

Piele combinată

Producătorii folosesc din ce în ce mai mult o combinație ca o modalitate de a face un lucru maiic. Primul la popularitate este combinația de diferite tipuri de materii prime într-un singur produs, cum ar fi pielea și piele de piele, piele și cașmir. Al doilea în popularitatea viziunii combinate poate fi numit în siguranță conectarea a două sau mai multe texturi ale aceluiași tip de piele, de exemplu, pielea de oi în combinație cu pielea de șarpe. Astfel încât designerii fac costumul femeilor mai luminoase și mai interesante.

Citește mai mult  Shuba de la Cernoburki

Modelele moderne de îmbrăcăminte exterioară combină nu numai diferite tipuri de piele, ci și nuanțe de culoare, care conferă produsului o mare originalitate

Piele perforată

Piele deschisă își câștigă popularitatea. Piele naturală perforată este o piele netedă cu găuri de diferite dimensiuni și desen – a devenit un iubit al lumii couturier. Piele perforată poate fi ușoară sau grosieră, diferite scheme de culori. Producătorii o combină cu o piele întreagă.

Jacheta pentru femei din piele perforată poate fi o opțiune excelentă pentru a merge o seară rece de vară

Modul în care grosimea pielii afectează elasticitatea?

O varietate de tipuri de piele ca materii prime de pornire au o grosime diferită. Deci, pielea cerbiului are o grosime de aproximativ 0,45 mm, iar bivolul de piele – aproximativ 3mm. În același timp, pielea groasă a pielii poate fi elastică. Este într-adevăr o jachetă din piele groasă?

Cumpărarea unei jachete din piele naturală, trebuie să acordați atenție nu numai la grosime, ci și de calitatea materialului produs. Jachetele de piele groase pot fi mai moi și mai durabile, păstrând una dintre caracteristicile importante – elasticitatea, cum ar fi pielea taurului sau a cangurului.

Cum să faci o piele naturală de la artificială?

Luați în considerare principalele caracteristici din piele naturală:

 1. Căldură. Luați produsul în mână, țineți-l. Piele naturală ține corpul.
 2. Elasticitate. După pliere sau presare, piele naturală ia rapid sursa.
 3. Porozitate. Porii sunt localizați în mod arbitrar la întreaga lungime a produsului.
 4. Fundatia. Piele naturală este formată dintr-o varietate de fibre care sunt vizibile la tăiere.
 5. Miros. Piele naturala are un miros ușor vizibil.
 6. Grosime. Marginea din piele naturală dură.
 7. Culoare. Când vă întindeți produsul, pielea nu își schimbă culoarea.
 8. Rezistenta la apa. Dacă picătură de apă, apoi traseul va rămâne pe piele naturală.

producătorii moderni au învățat să imite structura și mirosul pielii, deoarece este din ce în ce mai dificil să se facă distincția piele autentică de artificială

Sfaturi pentru alegerea

Doriți să se bucure de sacou achiziționate pentru o lungă perioadă de timp?

Aflați pentru a alege jacheta de piele dreapta corect:

 • În cazul în care jacheta este grea, înseamnă că a făcut din piele de prost izolate+
 • Eticheta spune multe! producătorii de marcă indică modul în care să aibă grijă de produsul+
 • Grosimea produsului trebuie să fie uniformă. Dacă vedeți nereguli, aceasta înseamnă că pielea este slabă calitate și jacheta va pierde rapid acest fel+
 • Petreceți un cui pe suprafata. Piele nu lasă urme, luând aspectul său inițial+
 • Acordați o atenție deosebită zona axile și guler. În cazul în care materialul este diferit, atunci sunt bunuri de slabă calitate+
 • Căptușeală poate spune despre multe. Producătorii de marcă folosesc materiale de captuseala naturale+
 • Cheltuiți batista pe suprafața mantalei. lucru de calitate înaltă nu vor lăsa urme+
 • jachete cusături trebuie să fie îndeplinite frumos+
 • Lightning și butoanele de pe o jachetă de înaltă calitate, ușor de fixat+

Este important ca jacheta este în dimensiune și nu a alunecat de pe umeri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: