Totul despre broderia diamante brute

Totul despre broderia diamante brute

Pietrele bune și de înaltă calitate fac broderie cu diamante perfectă. Din materialul acestui articol veți afla ce fel de tipuri și caracteristici, cum să le alegeți corect și să utilizați.

Soiuri

Clasificați piesele de straturi pentru mozaicul de diamant poate fi în diferite semne. Dimensiunea lor poate varia de la 2 la 5 mm. Tipuri de margele mai mici sunt mai dificil de muncă, dar ele fac imaginea mai realist.

Forma cristalelor sunt rotunde și pătrate. Primele tipuri de elemente utilizate de multe ori în calcul parțială. Ei au avut o cantitate mare de stres, trece jocul fantastic de lumină.

tipuri pătrat de margele sunt mai mult în cerere. Ei umple complet panza, sunt paletă mai largă de culori. Datorită umplerea completă a web a crea un efect de broderie mai realist.

Strase pentru diamant broderie număr diferit de fețe. În funcție de tipul lor poate fi un 9 sau 13. În plus, există elemente clasice și nekleevymi.

Textura și materiale

Materiale pentru producerea de paste sunt acrilice si sticla. Fiecare tip de material dă pietre efect. Cele mai multe dintre perlele au un grad mediu de luciu și opacitate.

În plus față de elementele lucioase de vânzare găsite cu soiuri de textură mată acrilic. Specii separate – Pietre Swarovski cu transparență caracteristică și luciu de diamante.

Margelele fațete cu textură translucidă se disting prin reflectarea luminii care trec prin pietrele însele. Translucida este caracteristică elementelor rotunde.

Astăzi, există seturi cu elemente multi-flux. Pachetul include elemente de tip mixt. Asemenea imagini arată neobișnuite.

De exemplu, în setul poate fi pietre de rinie cu diferite grade de luminozitate. În plus față de margele convenționale, bine zgâriate, producătorul adaugă pietre transparente.

În acest caz, există pietre de dimensiuni diferite și de formă (perle rotunde, pătrate, ovale, similare).

Citește mai mult  Caracteristici Break Dance

Ce mai bine?

Alegerea dintre pietrele rotunde și pătrate, este necesar să se concentreze asupra unui număr de factori.

  • Elementele rotunde necesită o mai mare precizie în lucrare. Ele nu diferă unul de celălalt. Nu se potrivesc pentru a pune imagini pe fotografie. În ciuda simplității adunării, acestea nu sunt potrivite pentru portretele stabilite.
  • Pietrele străine sunt strălucitoare, nu la fel de mult ca și rotund. Dar vă permit să colectați fotografii prin fotografii, în ciuda complexității adunării și efectul mic al reflecției luminii.

Dacă comparați numărul de articole, atunci când vă așezați mai mult frunze pătrate. Cu toate acestea, acest factor sporește claritatea detaliilor.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea pieselor de legătură pentru lucrările de ac, trebuie să luați în considerare mai mulți factori. Unul dintre ei este vârsta care se ocupă de calculul pietreturilor. De exemplu, lipici de margele non-brace pe adeziv special.

Adesea, cumpărătorul alege pietrele din setul finit. Pentru copii încearcă să cumpere seturi cu margele de dimensiuni medii. Acestea sunt de obicei seturi cu picturi simple și o mică paletă de culori de împrăștiere.

Adulții cumpără seturi de broderie cu diamante cu straturi standard. În funcție de complexitatea și imaginea realistă a paletei, pot exista mai multe nuanțe și semitonuri.

Elemente de dimensiuni Închide sunt bune pentru dezvoltarea motilitatii la copii mici. O astfel de lucru tinde spre perfecțiune, în același timp, din cauza dimensiunii strasuri, desenul merge cât mai repede posibil.

În plus, margele mari dobândi pentru persoanele în vârstă. Ele sunt confortabile în lucru, în același timp, este de preferat să cumpere elemente de formă rotundă, având în vedere consumul de timp mai mic de calcul a acestora.

În ceea ce privește practic, este mai ușor să aibă grijă de panza cu dispuse stras pătrat. Din cauza lipsei de goliciune, praful nu este înfundat în ele.

Citește mai mult  Decupaj piept o faci singur

Pentru portret este mai bine pentru a alege margele mat. În calcul se vor crea un efect realist. Brilliant și translucide mai potrivite pentru decorarea panza. Ele nu vor da efectul corect.

Nuante utilizare

Rhinestones sunt atașate la pânză pe bază de adeziv special. Pentru a simplifica munca, producătorul indică locațiile de fixare direct pe panza. Pentru a face pietrele mai ușor de lipit la bază, trebuie să urmați regulile simple ale mozaicului Diamond. Pentru a face acest lucru, utilizați un creion special (stylus) și tavă.

Creionul cu vârf adeziv elimină necesitatea unei clești cu clemă. Tava este necesară, astfel încât margelele să nu se întoarcă peste partea din spate. În plus, este mult mai convenabil să le luați din container decât de la sac.

Experimentat masterat sfătuiți să nu neglijeze conducătorul. Vă permite să aliniați un număr de Rhines atunci când este imposibil să le stabiliți pentru baza cu precizie perfectă.

În lucrarea este necesar să se țină seama de proprietățile lipiciului. În apelurile pentru broderia cu diamante, se aplică în fața pânzei și acoperită cu un strat protector. De îndată ce stratul este curățat, adezivul începe să împingă. Având în vedere acest lucru, eliminați filmul de protecție necesită fragmente mici. De obicei, este tăiat cu un cuțit de papetărie.

La finalizarea calculului pietrelor pe coadă acrilică acoperită cu panza. Datorită acestui fapt, rezistența la tracțiune este îmbunătățită, iar imaginea dobândește speciile finite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: