Totul despre fire moulin

Totul despre fire moulin

Broderie este un hobby pe care îi place atât copii cât și adulți. Pentru a crea modele colorate de lux de needlewomen folosesc cel mai des fire Moulin. Tablouri brodate Astfel arata frumos chiar și câțiva ani după terminarea lucrului.

Ce este?

Muline este fire, care include atât fibre naturale și sintetice. Pentru vopsirea ei, coloranți sunt folosite de diferite nuanțe. Deci, fire de culoare arata foarte frumos și luminos. Broderiile folosesc fire Moulin pentru broderie cu netedă și transversală, precum și pentru a crea locuri de muncă în echipamente pentru fabricarea covoarelor. Aceste fire sunt de obicei vândute.

Fiecare producător are propria paleta de culori. Prin urmare, alegerea de fire trebuie întotdeauna să fie responsabil. În caz contrar, lucrări brodate nu poate arata asa cum este necesar.

Vizualizări

Există mai multe varietăți principale de fire de vânzare. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici.

Bumbac

Acesta este cel mai popular fel de moulin. Astfel de fire sunt puternice, luminoase și rezistente la decolorare și expunere la diverse substanțe chimice. Este un astfel de fir care este cel mai adesea adăugat la seturile finite pentru broderie. Există mai multe fire de bumbac multicolore Moulin de vânzare.

Trebuie remarcat faptul că acestea nu au nici o strălucire naturală. Prin urmare, lucrările gata făcute sunt obținute de Matte. Dar mulți cumpărători ca acest rezultat.

Lenjerie

Astfel de fire sunt fabricate din materii prime naturale. Ele sunt subțiri și foarte durabile. Au o structură matasoasă și o culoare omogenă.

Deoarece coloranții foarte persistenți și de înaltă calitate sunt utilizați pentru a viza firele de legare a semințelor, s-ar putea să nu se teamă că imaginea va pierde atractivitatea în timp.

Stofa de lînă acrilic

Acest tip de fire este semnificativ diferit de ceilalți. De obicei, pentru tapiserii și covoarele de broderie.

Lucrul cu astfel de fire este destul de dificil. Prin urmare, să le cumpere doar pentru broderia cu experiență.

Metallizat

Compoziția acestor fire include o cantitate mică de poliester. De aceea acestea sunt întoarse frumoase și strălucitoare. Există fire, cu un efect de perla, precum și cu imitație de aur sau argint.

De regulă, acestea sunt folosite pentru broderie tinute diferite sau picturi de mari dimensiuni.

Melangen

Astfel de fire arata foarte original,. Moulin cu un gradient este potrivit pentru a crea luminoase și lucrări neobișnuite.

Trebuie să se înțeleagă că este, de asemenea, destul de dificil de a lucra cu astfel de fire. Prin urmare, ele sunt mai potrivite pentru meșteșugari cu experiență.

Luminos

Iubitor de picturi neobișnuite brodate va dori firele care strălucesc în întuneric. Acestea sunt de obicei folosite pentru broderie diverse utilaje sau accesorii.

Există fire de diferite grosimi si culori diferite. Prin urmare, pentru a alege ceva potrivit foarte ușor.

Satin

fir moale lucios este adesea folosit pentru broderii de diverse utilaje si accesorii. Luciul acestor fire seamănă cu strălucirea de bijuterii orientale. În plus, acest material este foarte plăcut la atingere.

Citește mai mult  Alegerea unei lămpi inel pe telefon

Producătorii

Mulți producători sunt angajate în materiale de lansare pentru broderie. Nota cele mai populare branduri.

„Gamma”

Acesta este un producător intern testat timp. Moulin face din bumbac egiptean de înaltă calitate. Culoare firele sunt omogene. Există mai mult de 500 de nuanțe diferite de fire. Broderie pot alege pentru ei înșiși metalizată, melanj sau bumbac produse.

Toate firele sunt netede și durabile. Pe toamna tesatura lin, nu confuz și nu legat în noduri. Muline de la acest brand este caracterizat prin luminozitate și rezistență la culoare. Prin urmare, munca brodate cu astfel de fire, lung arata frumos.

Dar sunt produse de la acest producător și contra. Deci, mulți cumpărători rețineți că Nuanțe unor fire din diferite părți nu coincid. Dar, din moment ce produsele de la acest brand este ieftin, acest dezavantaj este nesemnificativ. Moulin a companiei „Gamma“ este o opțiune excelentă pentru începători.

„PNK-le. Kirov „

Acesta este un alt producător de fire de culoare internă. Materialele fabricate de el sunt, de asemenea, realizate din bumbac egiptean de înaltă calitate. Ele sunt durabile și de încredere. Firele sunt foarte strânse pe pânză. În procesul de broderie nu țipa. Există mai multe sute de nuanțe diferite de Moulin de vânzare. Toate acestea sunt vândute atât în ​​MOTKI și în bobinele mari. Compania este unul dintre principalii producatori de materiale pentru broderie nu numai în Rusia, dar și în afara țării.

Minus principal al acestor fire sunt subtilitatea lor. Unele embroiders lucra cu un astfel de material poate o fi un pic neobișnuit.

DMC

Aceasta este una dintre companiile franceze de epocă. A fost ea, care a început să producă masiv Moulin. Materialele de la acest brand se disting prin calitate înaltă. Ele sunt placute la atingere, moale și strălucitor. Firele cad perfect pe tesatura, creând un model frumos și neted. Tehnologiile moderne europene sunt folosite pentru colorarea Moulin de la acest brand. De aceea, firele rămân luminoase și frumos pentru o lungă perioadă de timp. Lucrul cu fire de la acest brand este foarte convenabil. Ele nu sunt confuzi și nu se grăbesc. Puteți utiliza aceste fire pentru broderie broderie chiar novice.

Lipsa semnificativă de produse de la acest brand – prețul său ridicat. Cumpara astfel de fire de cele mai multe ori cu experiență needlewomen.

Ancoră

Popularul Firma britanică este angajată în eliberarea acestor fire pentru broderie. Gama de companii au fire de bumbac și melanj. Ele sunt rezistente la uzură și păstrează perfect culoarea. Prețul de fire destul de consistent cu calitatea lor.

Minusuri esențiale din acest produs de la acest brand. Dar unii needlewomen remarcat faptul că nu este întotdeauna posibil de a găsi fire de vânzare.

Madiera

Aceste fire sunt produse în Germania. Există mătase și bumbac. Ele sunt foarte înaltă calitate și plăcută la atingere. Firele sunt bune pe material, astfel încât nu există probleme cu broderie. Vândute în pachete confortabile.

Dezavantajul acestui brand broderia numesc o gamă mică de culori.

Belka

Produse din acest brand din China nu este de calitate inferioară de bunuri de la alte companii. La fabricarea Moulin este din bumbac de înaltă calitate folosit. Firele sunt puternice, care lucrează cu ei frumos. În procesul de producție Muline, compania chineză este axat pe marca DMC. De aceea Culorile firelor ale acestor producători sunt foarte similare.

Trebuie remarcat faptul că este destul de dificil de a cumpăra produse de la acest brand, deoarece de multe ori nu se așteaptă.

Cosmo

Produse din acest brand japonez este, de asemenea, o raritate. Aveți posibilitatea să le cumpere departe de pretutindeni. Dar, recent, fire colorate sunt din ce în ce apar în magazine. Moulin se distinge prin rezistență ridicată și textura matasoasa plăcută. Firele sunt foarte bine vopsite în timp și nu vor fi atenuate.

Sunt produse de la acest brand destul de scump. Dar broderia cu experienta aprecia foarte calitatea ei, astfel încât acestea să nu regret banii ei.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți fire, Moulin merită atenție nu numai la marca, dar, de asemenea, la alte puncte importante.

  1. Culoare. Atunci când cumpără un fir de cusătoreasă uite mai întâi la culoarea lor. Pentru comoditatea de cumpărători există cărți nuanțe speciale. Este foarte important ca firele nu linake. Puteți verifica rezistența la Linka prin atașarea unui șervețel umed și ușor pierde-l. În cazul în care materialul este într-adevăr de înaltă calitate, acesta nu va avea nici urme de vopsea.
  2. Calitate. Din calitatea firelor depinde de modul în care se va lucra în convenabil cu ei. Acestea ar trebui să fie durabile și bine vopsite. În acest caz, ei nu se vor rupe. Brodate cu fire bune ale imaginii menținând lungi luminozitate și atractivitate. Alegerea unui fir, este important să se asigure că nu există noduli, îngroșați sau alte defecte.
  3. Dimensiuni. La alegerea lui Moulin este, de asemenea, important să se ia în considerare cât de multe fire sunt în motki. Achiziționarea de materiale pentru o anumită imagine, este necesar să se bazeze în avans cât de multă fire va trebui să o creeze.
Citește mai mult  benzi de cauciuc de păr în tehnica Kanzashi

Avanele cu experiență preferă să cumpere Moulin în cantități mari, creând propriile seturi. În acest caz, toate nuanțele necesare vor fi întotdeauna la îndemână.

Cum se păstrează firele?

Astfel încât firele să nu se estompeze în timp și au rămas întotdeauna de înaltă calitate, trebuie să fie în mod constant în cald și uscat. Există mai multe metode de bază de stocare Moulin.

Plastic sau bobine de hârtie

Cel mai adesea, fire de culoare este înfășurat pe role din plastic. Cumpăra astfel de produse din material plastic pot fi în orice magazin cu bunuri lucru manual. Ele sunt ușoare, compacte și durabile. În partea de jos a fiecărei bobine există crestături speciale. Marginile filetele sunt foarte confortabile.

În cazul în care casele sunt stocate un număr mare de fire de Moulin, fiecare bobină lipici sau aduce eticheta de marcă din Macurile. Dacă doriți, în schimb, puteți imprima în mod independent, autocolante mici, cu numerele necesare.

Este posibil să înfășurați firele colorate de pe semifabricatele din carton dens. Astfel de produse sunt mai puțin durabile decât bobinele din material plastic. Deci, ei trebuie să le schimbe mai des. Pentru a nu cheltui bani pe achiziționarea de astfel de produse, ei pot face cu ușurință cu ușurință. Pentru aceasta, sunt utilizate carton strânse și modele gata făcute. Numerele necesare cu privire la astfel de bobinele pot fi scrise pen Carioca cu vârf sau mâner.

Înfășurat pe bobinele din plastic sau din carton pot fi depozitate în cutii mari sau containere. Unii embroiders cumpăra organizatori speciale pentru Moulin. Ele pot fi găsite în magazinele pentru brodată. In schimb, bobinele pot fi stocate în cutii convenționale, care sunt mult mai ieftine. Unele needlewomen folosesc chiar și cutii goale de la bomboane sau cookie-uri pentru acest.

Concedieze semifabricatele convenabil în culori. În acest caz, găsiți dreptul de nuanta Moulin va fi foarte simplu.

Oase și pungi de plastic

De asemenea, este ușor de găsit oase speciale de depozitare Moulin. Pentru a pune pe ele orice e-mail, nu rebobinare. oase stocate Moulin în pachete speciale transparente. De obicei, ele sunt clasificate în funcție de culori și pus într-un dosar special.

Această metodă de depozitare este ideal pentru persoanele care călătoresc adesea. Folder cu broderie materiale pot fi luate într-o excursie. Deci, moulin va fi întotdeauna la îndemână.

pungi transparente

Astfel, de regulă, resturile de fire sunt stocate. motches mici sunt stabilite în pungi transparente cu încuietori dense. Există etichete cu numere. pungi transparente sunt, de obicei stocate în organizatori de carton. Ele pot fi atât de mici și mari. Totul depinde de numărul de acasă materiale depozitate.

Citește mai mult  Totul despre topiarul de la cafea

Clothespins

Unele needlewomen vânt fire pe clothespins obișnuite. Plusul principal al acestei metode de stocare este că cusătoreasă nu trebuie să cheltuiască bani pe achiziționarea de containere și alte dispozitive. În plus, marginile sunt ușor fixate pe partea de jos a clothespins. Prin urmare, acestea nu sunt relaxare la mai momentul nepotrivit.

Sfaturi pentru utilizare

Lucrul cu moulin suficient. Aflați cum să utilizați broderii frumoase folosind aceste fire may needlewomen chiar începători. îi va ajuta în acest sfat de brodat cu mai multă experiență.

  1. Așa că firele în procesul de brodat nu sunt confuz, nu ar trebui să utilizați opțiuni de prea mult timp. Lungimea medie a firului ar trebui să fie în termen de 20 de centimetri.
  2. Când broderie, nu ar trebui să cravată un nodul pe marginea. Atunci când lucrările vor fi gata, va fi posibil să-l văd în lumina. Firul este recomandat să se stabilească frumos, ascunde marginea ei sub cusătura greșită.
  3. De lucru pe o anumită broderie,păstrarea în valoare de fire utilizate într-un mic organizator. În acest caz, întreaga paletă va fi în mod constant în fața ochilor tăi.
  4. După terminarea lucrărilor, produsul finit ar trebui să fie înfășurat. Așa va arăta mai curat. În cazul în care firele sunt de înaltă calitate, acestea nu vor ridica în timpul spălării.

Știind toate aceste informații, pentru a alege fire de culoare și să învețe să lucreze cu ei va fi foarte simplu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: