Totul despre sârmă cu memorie

Totul despre sârmă cu memorie

Fiecare femeie stie ca decor frumos poate crea o imagine de completat, făcându-l unic. Multe femei caută să aibă un nou decor pentru fiecare ansamblu realizată în anumite culoare și stil. Cu toate acestea, magazinele nu oferă întotdeauna o alegere potrivită. Asigurați-vă accesoriul necesar, puteți face singur. Pentru a face acest lucru va avea nevoie Sârmă cu memorie.

Ce este și pentru ceea ce aveți nevoie?

Astăzi, există seturi cu margele, margele, margele, cristale, pietre, elemente de sticlă. Dintre acestea, puteți face aproape orice decor: colier sau colier, bratara, brosa, inel. Cu toate acestea, elemente trebuie să fixeze ceva. Pentru aceasta există accesorii speciale: fir, linia de pescuit, cordon, sârmă. Pentru colier, bratari din margele sunt cele mai potrivite cu memorie.

Sârmă cu memorie este un fir metalic răsucită cu o spirală. În caz contrar, acesta este numit Wire Memorie. caracteristică ei este ea isi pastreaza forma ei perfect și întotdeauna restabilește după comprimare. Bratara din material cu efect de memorie nu are nevoie nici de o blocare. Este ușor de pus mâna, el ia imediat speciile sursă datorită proprietăților firului.

Produsul este vândut sub forma unui Meak spiral, care este foarte convenabil dacă doriți să faceți un articol multistrat: În magazin veți reduce numărul corect de rotiri. Prețul este, de obicei, indicat de o rundă. Diametrul inelului și grosimea firului în sine pot varia. Acest lucru face posibilă alegerea dimensiunii dorite în funcție de dimensiunea circumferinței gâtului sau încheieturii mâinii.

Grosimea firului este un indicator destul de important, deoarece depinde de alegerea elementelor pentru rulare. Pentru margele, de exemplu, un fir cu cea mai subțire secțiune transversală este potrivită.

Unitatea de măsurare a grosimii sârmei – Milimeter – numit calibrare a sârmei.

Citește mai mult  Totul despre Coaserea manechinelor

Soiuri

Pentru a crea utilizarea bijuterii Diferite tipuri de sârmă, Din materiale diferite. Produsele sunt caracterizate Diverse grade de duritate, grosime, tipuri diferite și culoarea stratului de acoperire. Interesant, de exemplu, Sârmă sau sertar francez, Prezentând un izvor. Metalul mai scump este folosit pentru fabricarea sa, subțire va fi bucle. Ea pune pe un cablu de bijuterii, deseori decorează un rol decorativ în brățări și coliere.

Există Sârmă de bijuterii, Din metale prețioase sau având o cantitate mare de ele în compoziția sa.

Trebuie să se înțeleagă că utilizarea firului de bijuterii va fi inadecvată în fabricarea bijuteriilor de la margele sau alte elemente ieftine.

În afară de ea Sensibil la daune mecanice. Este folosit de maeștri profesioniști pentru bijuterii.

Produsele de efect de memorie fac din din oțel inoxidabil. Are un grad ridicat de rigiditate, absolut nu este potrivit pentru țesut. În dimensiune, poate fi împărțită în 3 tipuri:

  • Pentru colier+
  • Pentru brățări+
  • pentru inele și cercei.

În acest ultim caz, este folosit mai mult ca un cadru care Ai grijă alte materiale. În plus față de dimensiunea inelelor, firul cu efect de memorie poate diferi în culoarea acoperirii. Cel mai adesea producători oferă produse cu acoperiri De aur, Argint Flori sau sub bronz, Există și alte nuanțe, mată sau Sclipitor. În sortimentul companiei americane Beadalon pot fi găsite Placat cu argint și Placat cu aur Produse pentru colier, brățări și inele. În plus, firul poate avea secțiune transversală dreptunghiulară, și se transformă ei pot fi oval.

Cum de a alege?

Selecția de sârmă depinde în primul rând de decor pe care se va face. Decide cu tipul de produs și alegerea dimensiunii rândul său, trebuie să-l clarifice diametru. La urma urmei, de exemplu, diametrul inelului de sârmă pentru brățări poate varia între 4 și 7 cm. Bratara de dimensiuni mari este puțin probabil să arate frumos pe o mână fragilă subțire a unei tinere fete.

Citește mai mult  Ce se poate face mâner 3D?

În plus, trebuie să luați în considerare, Ce articole veți folosi pentru decorare. Dacă sunt mari, apoi tăiați bobina cu o rezervă. Asigurați-vă că alegeți firul de calibru drept. Pentru margele – este de 24-30 (de la 0,30 la 0,51 mm). Cu toate acestea, firul subțire nu este potrivit pentru margele mari de piatră și alte materiale: deși firul este un produs puternic, stocul rezistenței nu poate fi suficient.

Și, de asemenea, trebuie să ia în considerare culoarea margelei sau a margelelor pe care le veți fi desenate. Este de dorit ca combinația lor de culoare să armonizeze cu culoarea bazei.

Sfaturi pentru utilizare

Înainte de a trece cu fabricarea primului dvs. produs, merită să ascultați sfatul maeștrilor experimentați.

  1. În primul rând, trebuie să pregătiți instrumentele necesare pentru tăierea și îndoirea capetelor produsului, precum și materialele pentru decor. Pentru a tăia firul, nu trebuie să utilizați manichiura: materialul destul de greu poate lăsa borcanul pe scule.
  2. Trebuie remarcat faptul că atunci când crearea decorațiilor pot avea nevoie de alte tipuri de sârmă pentru fixarea pietrelor, suspensiei, încuietorilor.
  3. Cel mai bine este pentru brățara unuia sau multi-rând sub formă de spirală. Înainte ca margelele sau margelele să fie făcute la un capăt al stratului de acoperire a buclei pentru a avertiza slingul elementelor. Nu aveți părți mari pe marginile rândului: sub greutatea margele grele ale marginii se pot îndoi și se asimilați.
  4. La fabricarea de decoratiuni complexe etajat-multiple folosind separatoare speciale, o soluție bună va plasa mai întâi elementele din secvența dorită pe masă, prin crearea modelului lor.
  5. Ar trebui să fie gândit în avans cum veți întocmi capetele produsului sau ce utilizare.
  6. De precizie specială și prudență vor necesita procedura pentru covoarele de arome tricotate și alte părți alungite. Deoarece firul deține forma, capătul său ascuțit poate străpunge elementul decorativ și se strică.
  7. Dacă intenționați să părăsiți zonele de brățară, elemente decorative neacoperite, este de dorit să nu aplicați materialul culorii de aur – este destul de plictisitor.
Citește mai mult  Trandafiri de la rece din porțelan: Caracteristici de producție

Despre cum să faci un colier pe firul cu memorie, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: