Totul despre seturi pentru păpuși de cusut

Totul despre seturi pentru păpuși de cusut

Oamenii a început să facă păpuși de multe secole în urmă ca jucării pentru copii, precum și pentru ritualuri sau aderarea la tradiții. În prezent, astfel de produse, care sunt cusute cu propriile lor mâini poate fi atât o jucărie și acasă decente decorațiuni interioare sau chiar expoziția în colecția.

Astăzi, fiecare persoană are posibilitatea de a se încerca în gherghef, ceea ce face o păpușă moale pe mekalam gata făcute. În acest articol, ne vom uita la tipurile de seturi de jucării de cusut, face o trecere în revistă a mărcilor de populare, precum și a da câteva sfaturi utile cu privire la alegerea unui set de reclame.

Privire de ansamblu asupra speciilor de bază

Kituri pentru fabricarea de jucării sunt dificultăți diferite, astfel încât o astfel de pasiune este potrivit atât pentru începători cât și needlewomen cu experiență. Există un număr mare de tipuri de păpuși interioare, printre care există mai multe majore: Tilda, „Snowy Fata“, dovleac, Cegal Doll, Waldorf Doll, precum și „Radias“. Va oferim Citește mai mult în considerare fiecare tip de decoratiuni textile de casa.

 • Tilde. păpușă simplă și laconică, inventat de norvegianul Ton Finngerger. Principalele caracteristici distinctive ale unor astfel de păpuși sunt membre lungi și cap cu ochii și nasul schiței. hainele Tildă sunt impregnate de culoare scandinav – de obicei, ei coase o rochie de epocă de umbra pastel, cu un model simplu, decorat cu dantelă de bumbac, pantofi de balet de aceeași culoare și lumină de golf. Uneori, meșteșugari sunt asociate cu păpuși cardigan adăugând strat de acasă.

 • „Fată zăpadă“. păpușă moale, care este, de asemenea, adesea numit bulgăre de zăpadă, a fost inventat de un cusătoreasă din Rusia – Tatyana Conne. Numele de jucării neobișnuite se datorează mari dimensiuni picioare, similar cu picioare Bigfoot. picioare mari – este un mare sprijin, permițând păpușa pentru a menține stabil dvs. picioare fără sprijin suplimentar. Zapada este proprietarul parul lung si drept sau ondulat și îngrijite față, schematică, care amintește de Tilda. Îmbrăcăminte astfel de păpuși sunt întotdeauna în iarna confortabil – ea pulovere, pălării, eșarfe și cizme drăguț.
Citește mai mult  Cum sa faci o imagine de numere din fotografie?

 • Tykvogolovka. Nume păpușile vorbește direct despre caracteristicile sale – un cap rotund mare, care amintește de un dovleac. Spre deosebire de Tilda și bulgări de zăpadă au lucrat Tykvogolovki caracteristici faciale – are ochi mari, un nas triunghiular elegant și un zâmbet dulce. Din cauza detaliind cum ar fi fiecare transformă papusa out unic, deoarece fiecare rukodelnik poate da totul caracterul și starea de spirit.

 • păpușă mansardă. Jucăriile de acest tip arată ca și cum ar fi fost scoase dintr-o cutie dărăpănată, uitată la mansardă cu mulți ani în urmă. Produsul textil provin din America reamintește acele vremuri în care imigranții au stăpânit doar noi terenuri și copii cusute de păpuși din materiale prudente – pungi, butoane ieftine, haine uzate și iarba uscată. În prezent, astfel de decorațiuni interioare sunt create din materiale naturale care subliniază balize și dilabilitate.

Produsele finite arata foarte drăguț și se potrivesc perfect în decorarea camerei de zi sau bucătăriei.

 • Păpușă Waldorf. Un artizanat neobișnuit, inventat de profesori germani, în special pentru copii. O astfel de păpușă îi ajută pe copii să obțină o idee corectă despre lume, pentru că el crește literalmente împreună cu copiii. Există două niveluri de complexitate a coaserea o astfel de jucărie: simplu – cu modele simple și un număr mic de piese, și complexe – cu atelierul feței și îmbrăcăminte sofisticate. Prima metodă de fabricație este oferită copiilor, iar al doilea – copiii mai mari.

 • „radiani“. Jucăria a fost inventat de coreean numit Jung Hee Young. In copilarie, fata visat Barbie, dar părinții ei nu au putut permite achiziționarea unei astfel de jucărie, astfel încât copilul a decis să facă o păpușă cu propriile ei mâini. Ca rezultat, sa dovedit destul de „Ragon” cu mânere și picioare elegante, îmbrăcat într-un costum frumos. O astfel de poveste a provocat apariția celui de-al doilea nume al jucăriei – DreamDoll sau „Doll Doll”. In zilele noastre, țesături scumpe și accesoriile sunt utilizate pentru a crea astfel de produse, astfel încât acestea să poată deveni o parte integrală a colecției.

Această listă conține opțiuni clasice pentru păpuși care pot fi realizate după achiziționarea unui set. Cu toate acestea, există o altă categorie de păpuși, foarte populară printre animalele de apă, – animalele moi. Păpușile de animale sunt cele mai diverse – de la pisici clasice și din dinozauri exotice și unicorns.

Este inclus în kit?

În funcție de marcă, echipamentul este diferit, astfel încât toate obiectele incluse în set sunt indicate întotdeauna pe ambalaj și în descrierea mărfurilor de pe pagina magazinului online. De regulă, vi se va da toate materialele necesare pentru a crea o păpușă, în unele cazuri acestea sunt completate și de instrumente. Setul minim pentru păpușile de cusut include:

 • Fabric – reduceri de materiale pentru corpuri de cusut, haine si pantofi Jucarii+
 • Modelul – modelele de piese care trebuie tăiate din material+
 • Decor – diverse butoane, panglici, dantelă și alte elemente de finisare+
 • Instrucțiune – o clasă de masterat detaliată pas cu pas, care este uneori completată de ilustrații+
 • Păr – dacă jucăria are părul, setul va avea crăpături speciale pentru a crea coafuri.
Citește mai mult  Totul despre cuverturi patchwork

În plus față de materialele indicate mai sus, următoarele elemente pot include: HolloFiber (umplutură moale pentru păpușă), minge pentru umplerea capului, fire de cusut și ac. Cu toate acestea, nu toți producătorii adaugă aceste lucruri necesare în set, astfel încât acestea trebuie adesea să se cumpere.

Pentru fabricarea de meșteșuguri cu propriile mâini, veți avea nevoie, de asemenea, de foarfece, știfturi adaptate, pistol adeziv și un creion simplu – aceste elemente nu sunt de obicei incluse.

Cele mai bune branduri

Crearea păpușilor cu propriile mâini este un hobby-uri foarte populare care sunt interesate de copii și adulți. În zilele noastre, multe companii sunt implicate în producția de seturi pentru jucăriile de cusut și toate diferă în gama de produse și nivelul de calitate. Vă sugerăm să luăm în considerare o listă cu cele mai bune mărci care produc kituri de înaltă calitate pentru creativitate.

 • Miadolla. O marcă mare rusă angajată în producerea unei varietăți de seturi pentru crearea păpușilor, jucării moi, accesorii și orientare. Gama companiei va satisface nevoile aculuiwoman de orice vârstă – printre seturile de creativitate există pudoare elegante doamnă Miadolla pentru oameni experimentați, cifrele MiaGirls pentru începători și animale mici pentru copii.

 • „Fabric de artă”. Compania produce seturi pentru crearea păpușilor de tip de zăpadă, precum și mai multe modele de animale. Marca de țesături de artă are grijă ca clienții să fi fost confortabili să se angajeze în creativitate, așa că face un bun set complet la bunurile dvs. și asigurați-vă că ați împiedicat materiale suplimentare.

 • Fericit făcut. Brandul face kituri pentru fabricarea jucăriilor de tip Tilde, precum și a diferitelor animale și creaturi magice umplute cu aromă scandinavă. Fiecare personaj HAPPY MADE, creat de propriile lor mâini, se va potrivi foarte bine în orice interior și să aducă căldură și confort la casa.
Citește mai mult  Ce este schițarea arhitecturală și cum să înveți cum să desenezi schițele?

 • „Vanilie”. Brandul nu este în zadar poartă numele condimentului aromatic, deoarece orice jucărie făcută dintr-un set de o companie ar fi în mare măsură în interiorul unei cafenele confortabile. Păpușile mărcii de vanilie au dificultăți scăzute la fabricare, astfel încât acestea pot fi făcute atât de acul cu experiență, cât și de nou-veniți.

 • „Tutty”. Cel mai bun brand pentru copii și cei care se familiarizează cu fabricarea păpușilor o fac singur. Toate seturile companiei „Tutty” sunt foarte simple, dar este concisitatea și ușurința că acestea afectează inimile fanilor jucăriilor de casă.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți o păpușă, în primul rând, este necesar să se bazeze pe vârsta și experiența unei persoane care va face o jucărie. Luați în considerare opțiunile potrivite pentru seturi pentru oameni de diferite vârste.

 • Un set pentru un copil trebuie să fie cât mai simplu posibil, dar în același timp luminos și interesant – cifrele de animale sau păpuși simple „Tutty“ sunt cele mai potrivite.
 • Pentru adolescenți, puteți alege deja kituri mai complexe, de exemplu, păpuși de tip de tilda sau bulgări de zăpadă – ei vor arata grozav în camera copiilor și cu siguranță nu te plictisesti cu timpul.
 • needlewomen adulte experimentale pot fi încercat să fabrice păpuși complexe cum ar fi „Radias“, de exemplu, Madmoiselle din MiaDolla.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: