Totul despre sketching acuarelă

Totul despre sketching acuarelă

Acuarelă schițare este o tehnică destul de comună de desen. Ceea ce este necesar pentru el, care genuri și tehnici au acest tip de pictură, spune-mi în acest articol.

Ceea ce este necesar?

Schițele de acuarelă pot fi efectuate prin vopsele obișnuite și creioane colorate. De asemenea, este permisă utilizarea diferitelor markeri de alcool, markeri și alte atribute pentru creativitate. În general, în setul de bază este recomandat să aibă un caiet de schite pentru desen sau foi dense de hârtie pentru acuarele, ghivece acuarelă, creioane stilizate, pensule de diferite dimensiuni, șterge, capacitatea de apă de mijloc, precum și prosoape sau șervețele uscate de unică folosință, și , uneori , referințe, care sunt necesare , astfel încât artistul poate naviga la ceva în timp ce desen.

O atenție specială trebuie acordată selectarea schite. În prezent, pe piață sunt prezentate o mulțime de opțiuni, care diferă una de cealaltă prin format, legare, culori și textura foilor de hârtie. Toți acești factori sunt la fel de importanți. Este necesar să alegeți nu numai din preferințele dvs., ci și din caracteristicile materialului utilizat pentru desen.

Deci, dacă intenționați să trageți acuarele de acuarelă, atunci este mai bine să oferiți preferințe pentru schițe cu hârtie groasă, care se potrivește cu crearea de schițe rapide și imagini mici de acuarelă. Hârtie netedă, dimpotrivă, va fi mai potrivită dacă sunteți obișnuiți să lucrați cu un creion și cu cerneală. Prezența sau absența unui arc în asemenea, este important schite. Deci, dacă este, atunci foile nu se va indoi atunci când deschiderea, ceea ce va face procesul de desenare mai convenabil.

Genuri de acuarelă SCHITCH

Există multe genuri de schiță de acuarelă. Fiecare dintre ei are propriile sale caracteristici, dar să spună care dintre ele va fi mai simplă și ce, dimpotrivă, este mai dificil, destul de dificil. Asa de, Desert gen, sau produse alimentare schiță, desen implică diferite feluri de mâncare, dacă prăjituri, avocado, fructe, cafea sau altceva. Acestea sunt imagini tipice, care sunt necesare pentru a avea capacitatea de a crea un plan de meniu planificat sau să facă un gol pentru scenele de fotografii.

Călătorii de călătorie este un gen de călătorie. Include schițe de orașe, străzi. De regulă, arhitectura caselor și a clădirilor din astfel de imagini nu este plătită prea multă atenție, dar pe imagini sunt vizualizate clar scheme de călătorie, mașini, siluete de trecători.

Genul botanic, de asemenea, idei starit pentru schițare. Aceasta implică desenarea unui peisaj pe o foaie predeterminată, pentru care marcarea perspectivelor de la telecomandă, este adesea implicată, care se află pe planul principal. Astfel, procesul de tragere la distanță și a obiectelor din apropiere este oarecum facilitată. În acest gen, puteți desena o varietate de peisaje: natura și în primăvară, și pomi de iarnă.

Dar genul subiect este adesea folosit pentru a crea postere, afișe și bannere. De regulă, o foaie este plasată vizual pe mai multe părți, în care sunt reprezentate elemente de beton, fiecare dintre ele este un obiect independent în figură.

Moda implică desen schiță rapidă și schematizate a elementelor de îmbrăcăminte. Anterior, astfel de schiță făcute adesea designeri de haine și croitoreasă pentru a aproba schița și să prezinte un lucru mai vizual.

sketching industriale este imagini în care se reflectă esența principală a obiectului, care este, ar trebui să existe ceva de genul o previzualizare. Omul desenează o schiță a viitorului subiectului și continuă pur și simplu face anumite modificări, dacă este necesar.

Citește mai mult  Caracteristici și tipuri de fire de Angora

gen interior, așa cum reiese din numele, este dedicat pentru a crea camere de contur interior sau spații pentru organizații. O astfel de desene de ajutor pentru a prezenta vizual atmosfera viitoare, estimarea design.

sketchings floristică sunt de obicei destinate pentru imaginea de proiectare peisajului planificat și nu numai. Această orientare a genului este cea mai potrivită pentru crearea de spații libere atunci când dezvoltați decorațiuni pentru sărbători. Toate articolele și decorațiile sunt trase în album, fie că există flori sau altceva. Și pe foaia în care se află în această poziție, în care vor fi ulterior în viața reală.

Revizuirea recepției

Există tehnici diferite pentru schițare care vă permit să faceți desene simple și complexe. Pentru schițele simple, de regulă, apucă utilizarea de linii, puncte, cifre din geometrie sau curse. Dar pentru a complica compoziția, puteți utiliza mai multe „tehnici de răcire”. De exemplu, prezența în perspectivă, și nu numai în desen clădiri și interioare, dar și în imaginea de schițe de haine, în cazul în care puteți adăuga un model în mișcare, ceea ce va complica în mod semnificativ.

Prezența de iluminat și de umbre este o altă recepție, care vă va permite să facă o imagine mai complexă. Fără utilizarea de iluminat, imaginea va fi mai mult ca munca unui copil. Și utilizarea acestuia va permite obiectul mai voluminos și naturalistă. Ecloziunea este, de asemenea, o recunoaștere importantă care complică schița. De obicei, accidente vasculare cerebrale mici de ajutor indică părțile unghiulare ale interiorului, și să acorde o atenție larg pentru grinzi sau elemente volumetrice care sunt caracteristice de convexitate.

Tehnicieni principali

Glazură

Această tehnică este, de asemenea, adesea numit gumption sau gllaz, ceea ce înseamnă că pictura multistrat. Este necesar pentru ca desenul să fie învingerea mai adânc. Această tehnică implică o aplicație treptată a nuanțelor unul pe celălalt, ceea ce vă permite să obțineți o culoare mai bogată. Există mai multe soiuri ale acestei tehnici. Unul dintre ele este „umed umed”. Esența acestei tehnici este simplă: umbra se aplică culorii de bază, care nu este încă. Acest lucru vă permite să obțineți o nouă culoare, care se datorează translucidității stratului superior de vopsea.

O altă tehnică este „uscată umedă”. Ea nu este atât de ușoară ca cea anterioară. În această tehnică, două straturi de acuarelă pas cu pas s-au pus unul pe celălalt, ceea ce creează un sentiment de amestecare a două culori. De fapt, pigmenții de culori se suprapun parțial reciproc, fără să se amestece într-o masă omogenă. Iar a treia tehnică este „uscată uscată”. Aceasta implică aplicarea periilor de frotite, astfel încât culoarea principală sa suprapus. Adesea, această tehnică de aplicare a culorilor este utilizată în designul industrial.

Vorbind despre tehnica mai mică ca un întreg, merită să spunem că nu se aplică peste tot, deoarece această metodă ajută la a arăta luminozitatea nuanțelor, ceea ce le permite să vină înainte. Din acest motiv, luciu apare, scapa de faptul că, înlocuindu-l cu adâncime mată, nu va fi ușor. Deci, de exemplu, această tehnică nu este complet adecvat atunci când cristalul.

Română acuarelă

Semnificația acestei tehnici este că culoarea este aplicată pe foaia de hârtie, care trebuie amestecată în avans în apă. Cât de mult model de bază de hârtie ar trebui să fie umed depinde de ceea ce a crezut creatorul. De regulă, în multe cazuri există suficient un nivel de umiditate, în care apa de pe foaie nu sclifează cu iluminare bună. Maeștrii experimentați pot controla umiditatea hârtiei cu mâna.

Citește mai mult  Cum de a lega un câine amigurum?

În general, această tehnică are avantaje și dezavantaje. Dacă vorbim despre partea pozitivă, aici puteți selecta faptul că, atunci când desen, se obțin nuanțe deschise și moi, care sunt aproape transparente. Tranzițiile dintre ele sunt moi, ceea ce oferă o lucrare o sensibilitate specială. Destul de des, această tehnică este folosită ca imagine peisagistică.

Cu toate acestea, există contra. Acestea sunt în dificultate în lucrul cu această tehnică, deoarece vopseaua acuarelă este caracterizată prin fluiditate, care poate strica ideea artistului. În același timp, doar un fragment specific este cel mai probabil să corectați – trebuie să faceți modificări ale restului desenului. Desigur, puteți încerca să preziceți „comportamentul” acului acuarelor, cu toate acestea, probabil că nu va fi capabil să fie chiar cel mai experimentat maestru.

Rezervare

O altă tehnică interesantă. În general, sub cuvântul „rezervare“ este înțeleasă ca parte a prospectului, care este cea mai strălucitoare sau deloc este umplut cu culoare. Adică atunci când lucrați în această tehnică, artistul ar trebui să lase locuri din beton alb, să le ocolească pentru a-și pune în aplicare pe deplin ideea. Mai ales această tehnică este potrivită atunci când scrieți peisaje de Anul Nou, deoarece în natură în natură, de regulă, o mulțime de alb.

Adesea, aplicarea acestei tehnici, artiștii folosesc materiale suplimentare pentru a nu picta accidental fragmentul alb de care aveți nevoie. Adesea, banda, parafina, creioanele de ceară sunt implicate pentru acest lucru. Uneori, cu locurile necesare, vopseaua este pur și simplu înconjurată de o lamă de ras. Și, în unele cazuri, astfel de locuri sunt realete cu o perie presată sau un șervețel uscat – ele trec prin strat, care nu a avut încă timp să se usuce.

Lucrați pe o frunză umedă cu rafinament pe uscat

Această tehnică include două metode menționate mai sus: „Pe Wet” și „pe uscat”. Esența sa constă în faptul că, cu un grad ridicat de umiditate al periei alege orientarea „uscată” și cu un grad ridicat de hidratare a hârtiei – „umed”. Adică, se pare că două tehnici de desenare a echipamentelor sunt operate simultan. Toate acestea vă permit să obțineți contururi neclare și mai moi, culoarea care este amestecată cu mai multe nuanțe contrastante, care se datorează difuziei: hârtia se extinde în acele părți în care este copleșită și culoarea pătrunde acolo.

A LA PRIMA

Această tehnică se bazează pe un ritm rapid de lucru, este cel mai potrivit pentru schiță. Aceasta implică aplicarea operațională a unui strat de culoare pe foaia de hârtie a hârtiei. Această tehnică este adesea descrisă de mare cu nave, cu toate acestea, alte desene în ea pot fi de asemenea efectuate. Folosind această tehnică, puteți asigura că efectele frumoase ale divorțului și amestecarea nuanțelor diferite sunt formate pe foaie. O astfel de modalitate de lucru vă permite să creați un desen rapid, în care nu este nevoie să atrageți elemente individuale.

Pe școala italiană uscată

Această tehnică implică vopsea la unul sau două straturi, după care lucrarea merge la uscare. Aplicarea culorii într-un singur strat, trebuie să faceți curse exacte, în timp ce ciclism o cantitate mare de vopsea. Dacă nu se dovedește nu cea mai bună predare a culorii, este permisă îmbunătățirea acestuia prin adăugarea unei umbre într-un strat care nu este încă uscat. Când utilizați două straturi, este de obicei folosit două nuanțe. Acestea sunt aplicate până când culoarea primului strat conduce. Echipamentul cu două straturi vă permite să obțineți accente mai colorate și mai luminoase care se suprapun în primul strat.

De regulă, numai nuanțe luminoase sunt folosite în această tehnică, care se face pentru a evita poluarea. Dar pentru scrierea picturilor naturale, unde se găsește adesea fundalul întunecat, o astfel de tehnică nu se potrivește.

Al naibii

Această tehnică poate ajuta la crearea promptă a mai multor straturi de un ton simultan. Esența este după cum urmează: mixajele Creator vopseaua cu apă într-un raport de 1 la 6 sau 1 la 8, obținându-se astfel fluid aproape transparent cu culoare. Acesta este adesea folosit pentru a crea un fundal translucid sau se aplică în mai multe straturi pentru a obține o nuanță de lumină de o singură culoare. De multe ori, o astfel de utilizare echipamente designeri de arhitectură, pentru că de multe ori au nevoie de un model de fundal transparent, care nu va trage toată atenția.

Citește mai mult  Toate covoarele despre pentru brodată

Utilizarea de materiale diferite

Diferite materiale pot fi de asemenea folosite în schițare acuarelă. De exemplu, sarea a căror cristale sunt aplicate unui strat de vopsea neîngrădit. Ulterior, ele absorb tot excesul de apă, motiv pentru care este creat un divorț frumos și unic. Poate fi interesant de a bate. De exemplu, acest divorț poate deveni o ceață ușoară în cer sau un nor moale. Unii când desenați hârtie murdare. Vopselele acuarelor pe o astfel de hârtie se comportă foarte standard. Datorită fluidității sale, se acumulează în acele locuri în care hârtia este îndoită, ceea ce vă permite să creați un volum mai mare. Cu toate acestea, atunci când se utilizează astfel de echipamente, este necesar să decideți cu exactitate că va fi reprezentat în imagine și care va fi implicată tehnică de foaie de inflexiune.

Nu mai puțin de multe ori artiștii folosesc filmul alimentar la desen. De obicei, se aplică imaginii deja completate, fără a aștepta uscarea completă a vopselelor. În timp, filmul este îndepărtat – acuarele ar trebui să se usuce până în acest moment. După îndepărtarea filmului, puteți detecta formarea unui astfel de efect care este atins prin lescing, adică efectul suprapunerii stratului.

Sfaturi începători

Nu vă fie frică să utilizați noi tehnici la locul de muncă, deoarece experimentele, mai ales dacă vine vorba de creativitate, nu este rău. Dimpotrivă, puteți încerca noi tehnici, descoperiți ceva neobișnuit și, probabil, chiar și îmbunătățiți abilitățile. Nu bateți pentru idealitatea desenului, mai ales dacă începeți să lucrați de la zero. Perfecționismul aici va fi în mod clar inutil, pentru că ceva va fi dificil de a desena ceva fără defecte, dacă nu imposibil. La început, ceva nu poate obține sau ieși, nici un fel. Cu toate acestea, cel mai important lucru în această etapă nu este de a arunca munca, dar continuați să încercați. Numai, în acest caz, puteți obține experiență și umpleți-vă mâna, pentru că în căutarea erorilor.

Merită să spuneți despre materialele necesare pentru schiță. Dacă sunteți un novice în această chestiune, atunci nu ar trebui să urmăriți imediat materialele scumpe – poate decideți să aruncați această ocupație, din cauza căreia banii vor fi întrebat. La început, puteți depozita materiale de bază: album sau sketchbook, creioane, radieră și vopsea pentru schițarea acuarelor. Va fi de ajuns. În viitor, dacă vă decideți să vă dezvoltați în această direcție, va fi posibil să cumpărați mai multe materiale de cea mai bună calitate.

Exemple frumoase

Există multe exemple de schițe de acuarelă. Aici, de exemplu, portretele animalelor. Printre ei sunt owl și o pisică și o vulpe.

Și aici sunt imaginile efectuate în genul de desert. Este demn de remarcat faptul că arată destul de apetisant.

Peisaje realizate prin acuarelă, arata, de asemenea, foarte spectana si frumoasa.

Step-by Step Master Class pe schițarea acuarelor pentru începători Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: