Totul despre tăiere pentru scrapbooking

Totul despre tăiere pentru scrapbooking

Nu iubitor de echipamente scrapbooking nu face fără diferite tipuri de rele. Ele completează imaginea produsului în general. În plus, cu ajutorul unor astfel de elemente decorative, puteți ușor și rapid problema creațiile tale.

Ce este?

Cifrele de tăiere sau de tăiere sunt tăiate în jos pe un anumit model de hârtie groasă, carton, placaj subțire și a simțit.

Acestea sunt utilizate pentru decoratiuni album pentru fotografii, cărți poștale, cărți culinare, vizite, rame foto și meserii, care nu sunt asociate cu scrapbooking.

Până în prezent, numărul de diferite forme este foarte mare. Printre acestea se află:

 • Fluture+
 • arcuri+
 • Mini-cadru+
 • Inimile+
 • Envodushki+
 • săgeți+
 • coroană+
 • chei+
 • Etichete+
 • flori+
 • Fulgi de nea+
 • scrisori și mai mult.

Toate acestea pot fi cumpărate în formă finită atât în ​​setul și plăcinta. Vanzare într-un magazin de construcții brodată.

Tăierea sunt adesea aproape decorarea principală a produsului: dau aer și volum, folosind atât un element independent în compoziție, cât și la bordură, care este situată cu marginea.

Există diferite tipuri: acoperite și fără, deschidere și obișnuite. Tăierea cu o acoperită are deja o culoare sau o imagine specifică, și fără acoperire – acestea sunt figurile obișnuite incolore care pot fi vopsite sau aranjate la preferințele dvs.

Instrumente și materiale

Pentru a obține aceste elemente frumoase și interesante pentru decor, se utilizează o mașină specială de tăiere.

Dacă ocupația de scrapbooking provine din cauza cazului, este mai ușor și mai ieftin decât o tăiere în magazin, deoarece achiziționarea mașinii este plăcerea așteptată.

Dar dacă acest tip de creativitate este o activitate generând, este mai bine să cumpărați această unitate. Gama este suficient de mare, alegeți-vă la gustul dvs. La alegerea unei mașini, este necesar să se țină seama de astfel de indicatori ca:

 • echipamente+
 • marimea+
 • Pot folosi cuțite de la alți producători+
 • Preț+
 • Ce materiale de densitate pot fi utilizate pentru tăiere+
 • Cuțite de tăiere de calitate+
 • Comoditatea de utilizare.

Cu un astfel de aparat, nu numai că veți obține cifrele unui formular interesant, ci și de a face de asemenea. Este o jaf pe hârtie, nu tăiați. În acest scop, pot fi utilizate absolut orice cuțite.

Există două tipuri de mașini de tăiat: automate, în cazul în care o atingere butonul este un produs sau o emblegere de înaltă calitate și mecanică, în cazul în care aveți nevoie pentru a derula singur.

Desigur, prețul modelului automat va fi mult mai mare. Merită prea mult – pentru a vă rezolva, pentru că nu veți derula prin mâner. Procesul de tăiere este foarte simplu. Materialul este montat pe o placă specială, din care modelul va fi sculptat, cuțitul tăind cuțitul în jos și din nou placa. De marginile mânerului, mișcarea platformei și sandwich-ul, care este pe ea, conduce între două role de presiune, tăind astfel figura pe hârtie sau alt material.

Citește mai mult  Caracteristici de-o singură etapă și două-au cracare

Există astfel de mașini care au tăiat chiar și plăci subțiri de metal. Dacă faceți tăierea din țesutul fină, atunci pliați-l de mai multe ori. Și pe partea de sus pe placă poate fi pus un alt strat de hârtie. Acest lucru este în cazul în care pusions rolelor nu sunt suficiente pentru tăiere eficientă. În general, orice material de țesături va reduce mult mai bine dacă încercați înainte de a aplica.

În plus, curățarea atentă a cuțitului de rămășițele materialului va fi o cheie bună pentru faptul că data viitoare când sloturile vor fi de înaltă calitate, iar produsul poate fi ușor îndepărtat din bază.

Și ele însele se pot întoarce uneori la aliniere. Pentru a îndepărta rămășițele materialului de la șablon și cuțit, utilizați un cuțit, o simplă AWL sau un ac mare. Nu vă grăbiți să aruncați tăieturi confiscate: ele pot fi folosite ca elemente de decorare a confetti sau individuale.

Embossing-ul este realizat de oricare dintre cuțite, dar se utilizează o garnitură specială care nu permiteți cuțitul să taie materialul prin. Pentru a face acest lucru, a pus garnitura, apoi foaia de hârtie, apoi covor, cuțitul, placa și plimbare prin mașină. Ca rezultat, acesta va fi un model minunat pe hârtie, care este utilizat în decorarea diferitelor elemente.

  În plus față de mașină, sunt folosite foarfece și găuri curly. Iar cei care și altele sunt de diferite forme. Cu ajutorul foarfecelor, puteți face rapid și ușor o margine frumoasă pe hârtie. Punctul de gaură de frontieră se confruntă, de asemenea, cu această sarcină, doar marginea este deschisă.

  Există un pumn gaura buclat, care sparge prin găurile în formă de o anumită valoare.

  Atenție la recomandările de densitate de hârtie. Dacă utilizați un material prea subțire, atunci puteți deteriora gaura. Există, de asemenea, un compostor colțuri, face marginile hârtiei frumoase. În cazul în care nu există astfel de instrumente la îndemână, dar chiar am nevoie de tăiere în jos, puteți face fără a le.

  Citește mai mult  Prezentare generală Mount Nurge Hobby

  Cum se face?

  Pentru a face butași din hârtie, țesături, și chiar un copac, aveți nevoie pentru a imprima pe imprimantă sau desena matrita. Cut și atașați la baza de la care doriți să obțineți rezultatul final. Apoi, foarfece manichiură tăiat cifra. Procesul este destul de plictisitor si lung. Dar, fluturi, flori si alte detalii pentru tăiere de proiectare în acest fel nu va fi dificil, dacă nu este o tăiere ajurata.

  Pentru ajurata este mult mai convenabil de a utiliza un cuțit groapa. Există mai multe opțiuni de lame:

  • ascuţit+
  • cu rotunjirilor+
  • persană+
  • Papetărie+
  • disc.

   Discurile sunt împărțite în lame:

   • cu linia figurată+
   • linie punctata+
   • Linie directa.

   Ar trebui să lucrăm la covoare de cauciuc speciale. Ele sunt create tocmai pentru acest tip de activitate, împiedică scalpul atât cuțite, cât și blancuri.

   Puteți face o tăietură și cu ajutorul cuțitelor pentru mașină, fără a utiliza dispozitivul în sine. Pe hârtia de proiectare puneți un cuțit tăind în jos. Fixați-l cu ajutorul benzii de pictură, îndepărtând anterior excesul de îmbrăcăminte, astfel încât atunci când ștergeți nu introduceți stratul superior de hârtie. Apoi, întoarceți hârtia la etaj și cu ceva metalic, de exemplu, de partea din spate a pensetelor, a condus cu forța în locuri unde este cuțitul.

   O ocupație destul de dificilă, dar nu este nimic imposibil dacă vrei să vrei.

   Embossing cu propriile mâini ușurează-o. Luați în considerare o clasă de masterat.

   Materiale necesare:

   • Pulverizator cu apă+
   • Rolarea normală+
   • Placă sau folder pentru emblesing+
   • hârtie+
   • Pernă de cerneală la voință.

    În primul rând, trebuie să presărați hârtie de hârtie. Dacă doriți să vă imbricați cu o nuanță, atunci perna de cerneală plăcută culorile, mergeți de-a lungul părților convexe de pe placă. Apoi, o foaie de hârtie pusă în dosar cu partea selectată la suprafața de colorare, acoperiți capacul de sus și cu o presiune puternică pentru a merge la știftul de rulare. Aceasta este o alternativă bună, în plus, foarte buget.

    Citește mai mult  Decupaj pentru incepatori: caracteristici de tehnologie și de master clase

    Flori pentru scrapbooking nu numai că pot tăia într-o imagine plată, ci și materiale volumetrice. Ia în considerare mai multe moduri.

    Pentru fabricarea trandafirilor din bumbac, trebuie să tăiați benzile de lățime de carton dens într-un centimetru, iar benzile de țesuturi – de două ori mai largi. Îndepărtați țesutul longitudinal în cap și curgeți fierul. Apoi, aduceți o helix la carton și încercați din nou. Scoateți hârtia și vântul fâșiei de țesătură pe un creion sau un schelet gros, formând un trandafir, stick cu un știft. Apoi tăiați din cercuri groase de hârtie, un diametru puțin mai mult decât bud – aici puteți utiliza gaura curbată. Hârtie de lipire liberă, pune o floare pe partea de sus și îndreptarea petalelor, adeziv.

    În mijloc puteți introduce un Brda, butchete, marge – la discreția dvs.

    Alternativ, puteți face flori de aer de la sifon. Pentru a face acest lucru, tăiați cercurile de o anumită dimensiune, în funcție de ce fel de floare este necesară. Pentru o floare de cinci cercuri este destul de suficient. Pentru a da o imagine petale mai interesant, cad cu atenție pe lumânare lor brichetă sau.

    Fiecare petală se pliată în jumătate, în mijlocul picurării un mic lipici și roll perpendicular pe primul guler.

    Apoi, tăiați simțit sau o bază simțită pentru o floare sub formă de cerc. Aplicați lipici și atașați petale. Nu este necesar să le apăsați cu degetele la baza: printr-un lipici pânză subțire Ezită ușor petalele complet, ca urmare a care vor cădea și nu va fi aer. Sub formă de miezuri, puteți utiliza strasuri, margele, margele, fibra de sticla, și așa mai departe.

    Vedere detaliată a unei mașini mecanice pentru a crea butași A se vedea în continuare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: