Alegeți foarfece pentru tăiere ghearele la pisici

Alegeți foarfece pentru tăiere ghearele la pisici

Tăierea Ghearele La pisica acasa este o procedură obligatorie, care permite nu numai pentru a menține o sănătate pentru animale de companie, dar, de asemenea, pentru a proteja elementele de interior din ghearele lanț ale animalului. Puteți atribui o pisica la un medic veterinar pentru a îndeplini procedura pentru tunderea gheare. Și puteți cumpăra foarfece speciale și să învețe cum să tăiați ghearele. Mai ales că aceasta este o procedură simplă destul.

De ce arunca gheare?

Scopul principal al procedurii este prevenirea colmatării. De îndată ce gheara începe să crească în țesuturi moi, procesele inflamatorii, abcesul începe în interiorul corpului, pisica începe să lingă.

În plus, prea lung gheare poate provoca disconfort în rândul animalelor activi, de exemplu, se poate declanșa un prejudiciu atunci când sari de la inaltime.

Animalele cu bucle decupate nu sunt la fel de periculoase pentru tapet, mobilier tapițat și alte elemente de interior. Și, de asemenea, să ia unghiile de pisici importante în mai multe cazuri,.

 • Conținutul apartamentului Cat. În cazul în care trăiește casa in casa, care are acces la strada, apoi, de fapt, el va putea face față cu lungimea de ghearele sale, pentru că în natura pisicile „face manichiura“ cu ascuțire de suprafețe solide sau o scoarță de lemn. O pisică care trăiește mereu în casă nu are capacitatea de a urca pe copaci și gheare gazdă, așa că are nevoie de o artificială tundere.
 • Stil de viata sedentar. Cat de apartament, în special neatred, este adesea leneș și vrăcios, el este pasiv și, de cele mai multe ori, preferă să-și petreacă culcat pe canapea. Acest animal trebuie să fie efectuat în mod regulat pentru a efectua o procedură pentru ghearele de circumcizie.
 • Vizitați expoziția. Astfel încât participantul cu patru picioare la expoziție să rănească vizitatorii, are nevoie să trimită ghearele. Același lucru se aplică și altor activități din viața pisicii, de exemplu, scăldat.
 • Apariția copiilor. Când copiii mici au apărut în casă, ar trebui să fie, de asemenea, siguri de ghearele de feline tenace, deci este important să strângeți în mod regulat ghearele la domiciliu.
Citește mai mult  Grand Câine Feed Review

Tipuri de viclenie

Strike gheare de pisici poate patru opțiuni pentru viclenie.

 • Foarfece speciale. Arată ca foarfece manichiură obișnuite, dar lamele lor au o formă rotundă concavă, iar o gaură este formată în centru. Clawul de pisică este plasat în această zonă, lamele sunt comprimate și stoarce lungimea dorită.
 • Forceps. Amintiți-vă Passatei. Pentru a decupa gheara la o anumită lungime și nu răniți animalul, un astfel de instrument este echipat cu un limitator special. Și, de asemenea, aici există o siguranță care împiedică divulgarea completă a lamelor. Datorită mecanismului de protecție, dispozitivul este sigur pentru copii.
 • Ghilotină. Cea mai populară opțiune. Acest instrument este ușor și rapid stoarce ghearele de pisici, dar înainte ca acest proprietar să fie adverse. Faptul este că, atunci când folosim ghilotina, carage-ul este complet neclar, astfel încât proprietarul trebuie să se obișnuiască mai întâi cu această metodă de lucru, după care va învăța să pună corect pentru a-și ghemui animalul.
 • Macinatoare. Acesta este un aparat electric cu duze detașabile care funcționează ca o băutură. Dispozitivul inclus în rețea începe să rotească capul, care și taie gheara. Unele modele sunt echipate cu limitatoare care permit eliminarea unei anumite gheare. În mod obișnuit, acest echipament este folosit pentru a lucra în saloane de îngrijire profesională.

Cum de a alege?

Alegerea în magazinul de rafturi din magazin pentru ghearele de pisici, încercați să luați instrumentul selectat în mână. Încercați să vă simțiți cât de convenabil vor folosi un model specific. Dacă animalul de companie este încă foarte mic sau aceasta este o rasă miniaturală a pisicii, se recomandă să dea preferință foarfecelor sau cleștelor. Asigurați-vă că alegeți un instrument din oțel de înaltă calitate, dar astfel încât pe mânere, există căptușeală din cauciuc – astfel de foarfece funcționează mai convenabil.

Dacă alegerea a căzut pe ghilotină, apoi luați un model echipat cu un limitator.

Cum să taie?

Pentru a efectua în mod corespunzător o procedură de tăiere a ghearelor de pisici, ar trebui să studiezi structura acestei părți a corpului. Privind la Cohotok în lumină, se poate observa că pictura sa este diferită. Fiți atenți la partea roz a ghearelui. Acestea sunt vasele de sânge, astfel încât tăierea în această zonă este interzisă.

În procesul de creștere a capilarelor de gheare, pătrunde în interior dacă în timpul tăierii unui capilar, poate provoca sângerări.

Firește, animalul de companie în același timp va avea durere și data viitoare va fi destul de dificil de a forța să stați liniștit în timpul manipulării.

Citește mai mult  plante de acvariu nepretențioase: soiuri, alegere și îngrijire

Pentru a evita o astfel de problemă, se recomandă să strângeți doar partea curbată a unghiei, la locul în care vasul este adiacent. Este mai bine să începeți să efectuați o procedură de la vârsta tinerească, astfel încât pisoiul să fie utilizat pentru circumcizie. În ciuda faptului că este îndeplinită corect pentru un animal fără durere, un disconfort al pisicii încă se simte. La urma urmei, de obicei trebuie să-l țină greu în pătură și sperie animalul. Dacă tăierea se face din copilărie, animalul de companie se va obișnui cu aceasta, deci nu va fi coaptă la vederea foarfecelor. Procedura constă în mai multe etape.

 1. Pregătiți instrumentele. Dezinfectați-l, spălați-vă mâinile.
 2. Este mai bine să efectuați o pisică „manichiură” cu asistentul. O persoană trebuie să păstreze animalul, al doilea – transporta. Dacă partenerul nu este, atunci pisica este recomandată strâns înfășurată în pătură, lăsând doar capul și laba dreaptă.
 3. Bine fixarea animalului de companie trebuie să luați laba și să puneți presiune pe tamponul de pe tampon, atunci animalul va arăta ghearele.
 4. Dacă gheara este lumină, atunci se taie la o distanță de 1-2 mm în zona roz. Pigmentat Furot este tăiat cu 1-2 mm de vârf.
 5. Dacă proprietarul a purtat încă un vas de sânge, se recomandă să se umezească o placă de bumbac cu peroxid de hidrogen și deteriorarea mânerului.

Următoarele recomandări suplimentare ar trebui urmate:

 • Se crede că foarfecele de obicei pentru a lua unghiile la pisici nu se poate, dar acest lucru nu este chiar așa – foarfece simple sunt într-adevăr destul de inconfortabil în uz, dar în cazul în care proprietarul de animale are o vastă experiență în efectuarea procedurii, se va putea face față acestei instrument+
 • Înainte de a începe, lasa pisica mirosi instrumentul nefamiliare, astfel încât să realizeze că acest articol nu este periculos+
 • Pentru a calma animalul de companie după o astfel de manipulare inconfortabilă, se recomandă să o recompensați cu „dulce”, accident vascular cerebral, laudă pentru răbdare într-o voce delicată+
 • Frecvența procedurii de la domiciliu depinde de stilul de viață al unui animal de companie intern, rata de creștere a ghearele unui anumit factori individuali și de altă natură, dar intervalul general acceptat este considerată o dată la două săptămâni.
Citește mai mult  De ce apa verde în acvariu și cum să se ocupe de ea?

Consultați Prezentare generală a cataloagelor pentru pisici și caracteristici ale utilizării lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: