Cum la domiciliu ghearele tăiate Spitz?

Cum la domiciliu ghearele tăiate Spitz?

Atunci când există o rasă păsărică pufos amuzant de Spitz, a se bucura întreaga familie. La urma urmei, acest lucru taxele de animale de energie din gospodărie, oferă o mare stare de spirit pentru o zi întreagă. Cu toate acestea, numai un câine sănătos poate da bucurie, iar sarcina principală a proprietarului, este de a menține starea de sănătate a animalului tau. Una dintre cele mai importante pași în conținutul Spitz – Gheare. Această procedură realizează nu numai estetic, ci de asemenea, îmbunătățirea funcțiilor.

De ce arunca gheare?

Aceste abandonate gheare lungi non-grele la câini pot deveni o sursă de boli grave. Infecții, creșteri, arme – toate acestea minciuni Spitz cu non-pelerine. În același timp, gheare lungi livra disconfort grave la un astfel de câine mobil și energic, acestea afectează mersul ei, postura si tonul general musculare sunt rupte.

În plus, în casă, Spitz activă devine adesea un companion de jocuri de orice copii. Și ghearele lungi pot răni grav un mic proprietar. În timp util tunsoare va salva nu regres numai pielea proprietarului, dar, de asemenea, suprafața mobilei.

Nu toate aparțin în mod serios la o astfel de procedură ca o tunsoare de gheare. Unii proprietari nu văd în această necesitate, ceea ce duce la o scuză pentru argumentele pe care, de exemplu, nimeni nu îi pasă de ghearele unui câine fără adăpost, și labele ei sunt în stare bună. Între timp, în natură, animale, inclusiv câini vagabonzi, gheare scenă pe asfalt, copaci și alte suprafețe solide. Nu există nici o astfel de posibilitate pentru homepie ei, și, prin urmare, proprietarul ar trebui să monitorizeze cu ghearele.

Citește mai mult  Soiuri de plante vii pentru acvarii și cultivarea lor

Prea gheare lungi interfera cu câinele la mersul pe jos, degetele rănit, lână crește între ele, căpușa subcutanat sau ciuperca se produce. Toate acestea conduc la faptul că câinele în sine începe să dezarhiva unghiile mele. Văzând un astfel de comportament, proprietarul trebuie să atribuie un animal de companie medicului veterinar. Faptul este că Claws de imprimare este caracteristică nu numai pentru animalele cu gheare lungi, dar și pentru câinii care au paraziți.

Specialistul veterinar va da o inspecție competent, va numi cauza exactă a unui astfel de comportament, prescris tratamentul adecvat și va ține laba de igienă și ghearele.

Structura unghiilor

Înainte de a continua cu tunsoarea ghearelor, ar trebui să studiați structura acestei părți a corpului. Foarte important în procesul de tunsoare nu atingeți pulpa, există vase nervoase și de sânge în ea. Dacă ați lovit această parte, atunci câinele va avea durerea, sângerarea va începe. De aceea Procesul trebuie efectuat foarte atent. La câinii unui strat de culoare deschisă, pulpa este vizibilă și este practic imposibil de confundat, dar în soiuri întunecate, pentru a distinge granița destul de problematică.

Recomandat în turlele cu lână de culoare întunecată de control de unghii În partea de jos. Pentru a face acest lucru, câinele este mai bine predat la partea din spate. În această poziție, fața este mai bine vizibilă între gheare și pulpa. De multe ori în timpul tunsoarea pe marginea suprafeței decupată puteți vedea spotul întunecat. Acest lucru indică faptul că vasele de sânge sunt aproape, și nu mai taie.

În cazul în care procedura este în mod regulat, pulpa se va muta treptat, și în timp, tăiați ghearele vor fi mai ușor.

Pregătirea

Procedura de gheare de tunsoare nu este atât de complicat. Nu este necesar de a conduce un câine la un medic veterinar sau îngrijit și, din nou, provoacă situații stresante pentru ea. gheare pot fi taiate la domiciliu. Poate că prima dată când un animal și sperie, dar în timp se va obisnui. În mod corespunzător proces efectuat nu va oferi un câine senzații dureroase.

Citește mai mult  Decât hrănirea Korlela?

Cel mai bine este sa smulga un catelus la o tunsoare de la vârsta tânără. În mod tipic, procedura este efectuată de două ori pe lună. Pentru animalele care sunt lungi și adesea merg, puteți reduce numărul. În timpul iernii, se recomandă tăierea ghearelor mai des, ca din cauza zăpezii, câinii nu pot completa ghearele de asfalt.

Când vă pregătiți pentru o tunsoare, veți avea nevoie de:

 • Cunning, poate fi cumpărat într-un magazin de animale de companie sau clinică veterinară+
 • pană+
 • Peroxid de hidrogen, pulbere de mangan și copii+
 • betisoare de urechi+
 • La cererea de noroc.

Cum să tăiați ghearele?

Procesul de tăieturi de șoim constă în următorii pași.

 1. Puneți câinele într-un complot bine luminat, astfel încât să nu fie teribil și ați fost confortabil.
 2. Luați animalul în spatele laba, împingeți ușor pe tampon, apoi câinele va arăta ghearele.
 3. Determinați granița în care începe pulpa, este mai întunecată decât restul ghearei.
 4. Sfat compactitiv de cogging fără a atinge pulpa. La granița cu o secțiune de viață ar trebui să rămână 2 mm.
 5. Acordați o atenție deosebită degetelor laterale, practic nu le-au spus pe cont propriu și, prin urmare, au nevoie în special de o tunsoare.
 6. Dacă navele sunt încă enumerate, gheara va începe să sângereze. În acest caz, tratați cu atenție laba cu peroxid, umeziți o baghetă de bumbac în mangan sau complot în pulbere și apăsați pe suprafața rănită. În viitorul apropiat, urmăriți câinele law.
 7. Pentru netezime, tratați ghearele de umplere.
 8. La va acoperi ghearele.

Recomandări

Profitați de claws suplimentar spitz.

 • Pentru prima dată se recomandă efectuarea unei proceduri împreună. Lăsați o persoană familiarizată cu câinele, deține PSA, iar al doilea îndeplinește procedura direct.
 • În timpul tunsoarelor discutați ușor cu un animal de companie, laudă-l pentru răbdare, și chesh pentru ureche.
 • După o sesiune, tratați un animal de companie cu un fel de delicatețe. Data viitoare când câinele va ști că, după o astfel de procedură inconfortabilă, ea așteaptă remunerația și nu va fi atât de speriată.
Citește mai mult  Dock: Descrierea Mongrel câini și subtilitățile cultivarea lor

Despre cum la domiciliu taie ghearele spitz, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: