Ceea ce oamenii iubesc singurătatea?

Ceea ce oamenii iubesc singurătatea?

În zilele noastre, se crede că o persoană succesivă ar trebui deschisă și sociabilă, iar întreaga sa viață ar trebui să fie ca o palmă. Pe de altă parte, istoria arată că foarte multe personalități istorice de succes nu s-au străduit să fie în mod constant în companie. Pentru a comunica cu astfel de oameni a fost la fel de confortabil și pentru ei, și pentru tine, merită să aflu ceea ce oamenii iubesc singurătatea și cum să coopereze în mod corespunzător cu ei.

Cine este?

În antichitate sa remarcat că unii oameni preferă tot timpul în societate, în timp ce alții evită întâlniri zgomotoase și tind să-și petreacă timpul într-o companie cu propriile lor gânduri. Cu toate acestea, cercetătorii timpurii ai comportamentului uman nu au împărtășit încă oamenii în direcția gândurilor lor și, în schimb, au funcționat cu concepte complexe de temperament. Numai în secolul al XIX-lea Karl Jung a împărțit toți oamenii de la extroverts, a căror energie vitală, în conformitate cu definiția sa, a vizat lumea exterioară și a comunică cu înconjurătoare și introverte care se concentrează asupra lumii propriilor gânduri.

Termen „Introvert” Educat din fraze latine intro verdere, care tradus înseamnă „întoarcerea în interior”. Psihologul german Ganesa Aizenk a împrumutat acest cuvânt la Jung și și-a schimbat sensul puțin. Dacă Jung are acest concept, nu atât de mult pentru comportamentul unei persoane, cât de multe la motivele lor, atunci Eizenk folosit acest termen pentru a descrie persoanele care preferă singurătatea și evitarea comunicării.

Este de remarcat faptul că, în psihiatrie având în vedere valorile termeni familiari diferă ușor de la scară largă. Deci, conform lui Karl Leongard, cei extroverts sunt oameni fără voință puternică, ușor afectate de influența unei terțe părți, dar el a numit introvertiti, care a chemat oamenii volitive care ar putea acționa fără a ține cont de avizul altora.

Astfel, în cultura de masă modernă, un introvertit este o persoană care iubește singurătatea și nu caută să comunice în mod constant cu el.

trăsături de caracter de bază

Natura introvertiti în cele mai multe cazuri, are astfel de caracteristici de bază:

 • Deschiderea spre noi idei+
 • Independența față de opinia unei alte persoane+
 • Organizațiile și dorința de a vă stabili propriul set de reguli pentru dvs. și pentru oamenii din jur+
 • Prezența unor frontiere dure permise în comunicare (și, în același timp, respectul față de granițele personale ale altor persoane)+
 • Dragostea pentru citire+
 • Abilitatea de a se concentra asupra obiectivului și de a atinge rezultatul, indiferent de stimulii externi+
 • punctualitatea și meticulozitatea chiar și în titluri+
 • Calm și rezistență la negativ (reflecție constantă și buclă pe propriile lor gânduri fac ca oamenii singuri să fie foarte persistenți)+
 • Autosuficiență+
 • Conștientizarea valorii timpului (dacă introvertul vă va onora cu o conversație, puteți fi siguri că timpul petrecut cu el nu va fi irosit)+
 • Loialitatea față de prietenii și rudele selectate (dacă introvertul vă include în cercul dvs. de comunicare, nu vă puteți îndoi că va fi întotdeauna credincios și nu se schimbă pe noi cunoștințe care să pară mai interesante pentru el)+
 • Dorința de auto-îmbunătățire.

Interesant, multe dintre aceste calități fac introvertiți în lideri inovatori. La prima vedere, o astfel de concluzie poate părea în contraintuitiv. Dar, capacitatea de a ignora opinia unei alte persoane și să ia soluțiile cele mai suspendate permit introvertit pentru a găsi calea cea dreaptă de cele mai multe situații și să conducă restul.

Psihologii au reușit să stabilească faptul că natura introvertiti afectează de multe ori nu numai comportamentul lor, ci și pe obiceiurile. Astfel de oameni:

 • preferă lucruri practice (inclusiv de îmbrăcăminte), frumoase dar nepractice+
 • Iubesc muzica mai relaxat și filme mai puțin saturate decât extranerts+
 • încercând să izoleze locul de muncă din afară și rareori decorați.

Nu cred că extra- și introversie va determina pentru totdeauna viața persoanei și afectează toate acțiunile sale. Chiar și iubitul literar mai avoyed poate fi un moment bun în compania unui interlocutor bun, și chiar și cele mai luminoase extrovertit se pot bucura de o zi de tăcere și calm. Această caracteristică a fost observat de către creatorul termenului „introvertit“ Karl Jung însuși.

Studii recente au arătat că într-o situație în care comunicarea cu oamenii în mod inevitabil, introvertitii poate părea contigue mai extrovertes decât extrovers reale. Acest lucru se datorează faptului că comportamentul public al extroverts este intuitiv și organic, și ei aproape că nu se gândesc la cuvintele lor, gesturi și expresii faciale, în timp ce introvertitii trebuie să se gândească la fiecare cuvânt și mișcare.

Ca urmare, uneori, ei reușesc să creeze o imagine mai profundă și atractivă pentru alții decât iminența directă a acestor extrovertiți.

Cum de a interacționa cu oamenii?

Pentru a comunica cu oamenii care doresc să fie în singurătatea ei, nici tu, Este necesar să se respecte reguli simple și destul de logic.

 • Nu impune. În cazul în care amatori singur nu este interesat în comunicarea cu tine, atunci nu va reuși cel mai probabil să-l convingă.
 • Observați frontiere. Introvertitii aprecia foarte mult spațiu personal, așa că nu încercați să învețe în cazul în care acestea nu sunt de gând să te las. Timpul va trece, și dacă poți cuceri încrederea unei astfel de persoane o, el va complet deschis pentru tine.
 • Respect timpul. Iubitorii Lovely știu prețul timpului și întotdeauna vorbesc în esență. Deci, încercați să fie laconică.
 • Niciodată nu va grabiti astfel de oameni. Este important pentru ei să formuleze gândul cât mai curând posibil, și este nevoie de timp. Dacă trage din ele răspunsuri – acestea sunt confuzi și, cel mai probabil, se va opri conversația.
 • Nu intrerupe. În cazul în care un amator singur spune, el nu poate interfera cu. În caz contrar, el va crede că nu sunteți interesat de el.
 • Arată interes. În ciuda faptului că introvertiti nu depind de opinia unei alte persoane și nu au nevoie de o hrănire emoțională constantă, este extrem de important pentru ei ca interlocutorul lor a experimentat un interes sincer pentru ei, și nu doar a ucis conversație timp.
 • Si cel mai important – nu permit etichete și stereotipuri să conteste persoana însăși. Chiar dacă cineva de la prieteni sau rude se potrivesc sub toate semnele introvertit, aceasta nu înseamnă că poate fi evitată și ignorate, mizând pe faptul că societatea dumneavoastră nu este interesat. Chiar este nevoie de amant lubeant cel mai avoyed suport sau companie.

Se poate părea că un astfel de număr mare de norme face comunicarea cu introvertiți de o provocare. Inițial, va fi greu pentru a lega chiar și o conversație cu o astfel de persoană.

Dar, dacă reușesc să găsească o abordare pentru el, atunci vei primi un devot și interesant în comunicare prieten.

Iubitorii celebre de singurătate

Punct de vedere istoric, introvertitii a obținut un succes în domenii în care intuiții interne și zboruri de gânduri sunt mult mai importante decât capacitatea de a lucra în echipă. Nu este surprinzător faptul că printre renume mondial poeți, artiști, compozitori și mai ales oameni de știință, introvertitii se completează până aproape cea mai mare.

Introvertiti care au obținut cel mai mare succes în domeniul științei.

 • Isaac Newton – Închiderea fizica mare a fost bine cunoscut de contemporanii săi, și în multe privințe „mulțumită“, un astfel de desen a caracterului său nu a reușit să găsească un soț. El nu a fost prieteni aici și reală, și aproape întreg cercul de comunicare a unui om de știință talentat fiert în jos la colegi și studenți. Dar, chiar și comunicarea cu mintea mari, cum ar fi el însuși, Newton a reușit să intre în conflict cu ei, dacă el crede că acestea încalcă arcul strictă a regulilor stabilite de el. conflictele sale cu Robert Google, John Flemstide și Gottfried Leibnic, sunt larg cunoscute. În ciuda unui astfel de caracter dificil, astăzi, Sir Isaac Newton este considerat drept unul dintre părinții fizicii moderne.
 • Albert Einstein – Fundamentele „Teoriei Generale a relativității”, oferindu-i faimosul fizician din lume sau la conferințe științifice și lucrează cu un funcționar modest în Biroul Brevet Elvețian. Un astfel de loc de muncă a permis lui Einstein să evite comunicarea cu un număr mare de oameni și să se concentreze asupra cercetării lor științifice. Spre deosebire de Isaac Newton, Einstein a fost de două ori căsătorit și a avut mulți prieteni la nivel mondial, dar chiar fiind o celebritate mondială, el a preferat întotdeauna cărți și formule pentru a comunica cu publicul.
 • Stephen Hawking – Un bărbat care ne-a schimbat opiniile asupra universului era aproape toată viața lui a fost legată la un scaun cu rotile de înaltă tehnologie și nu putea decât să comunice cu ajutorul unui computer special. Aceasta, desigur, puternic limitată capacitatea sa de a interacționa cu oamenii, așa că ar putea fi numit un introvertit care. Dar Ștefan însuși, într-un interviu cu BBC, a recunoscut că el încă simțea ca un introvertit însuși și nu a fost în căutarea pentru societate a altor persoane. Este posibil ca acest depozit de caracter ia permis să se miște eroic cea mai grea boala si nu rupe cât mai multe într-o astfel de situație, dar pentru a atinge noi culmi științifice.

Paradoxal, dar printre introvertiti au existat o mulțime de politicieni restante.

Poate că abilitatea de a se concentra pe propriile lor gânduri ajutat să vă asigurați.

Cel mai bine-cunoscut introvertite politicieni.

 • Abraham Lincoln – Datorită perseverenței și taigt sale de a auto-dezvoltare, unul dintre cei mai buni președinți ai Statelor Unite din istorie au reușit să stăpânească în mod independent diploma, și apoi a obține o licență de avocat fără educație profil. Acesta a fost capacitatea de a nu se uite în jurul valorii de la opinia altora Lincolno ajutat să ia o decizie istorică de a anula sclavie, și apoi înfrângerea într-un război civil severă.
 • Mahatma Gandhi – Capacitatea de a asculta-te și calm întâlni orice lovituri ale sorții ajutat luptător pentru independența Indiei pentru a atinge succesul în această misiune dificilă.
 • Munții Albert – In zilele noastre, tema încălzirii globale a devenit o politică de masă, dar în urmă cu doar 10 ani, a fost El munții care a fost unul dintre puținii care a ridicat în mod constant această problemă în discursurile sale publice. În cazul în care vice-presedinte a fost mai dependentă de opiniile altora, care, pentru obsesia mediului le-a considerat ciudat, el nu s-ar fi obținut un succes în popularizarea „tehnologiilor verzi“.

Datorită perseverență, auto-suficiență și depozitul neobișnuit al minții de iubitori singuratice, este posibil să se obțină un succes chiar și în astfel de profesii publice, ca muzică, filme și sport. Aici sunt doar câteva dintre introvertiti Celebrity:

 • Keanu Reeves+
 • Johnny Depp+
 • Audrey Hepburn+
 • Meril Strip+
 • Salma Hayek+
 • Courtney Cox+
 • Lady Gaga+
 • Michael Jordan+
 • Karim Abdul-Jabbar.

După cum se poate observa din această nu o listă completă, dacă doriți, un introvertit poate realiza aceeași activitate în orice domeniu, dacă nu mai mult succes, cum ar fi cea mai strălucitoare și popular extrovertit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: