Cine, conform statisticilor, se schimbă mai des: bărbați sau femei?

Cine, conform statisticilor, se schimbă mai des: bărbați sau femei?

În societate, trădarea oamenilor sunt mai des discutate, își fac detaliile, expune un bărbat cu un adevărat erou, în timp ce trădarea femeilor nu este cea mai populară subiect de discuție. O femeie care și-a schimbat soțul este condamnată de societate, iar aceste fapte au devenit rar. Și, prin urmare, apare întrebarea – care schimbă mai des partenerii: bărbați sau femei?

Ceea ce femeile sunt cel mai adesea schimbate?

Nu credeți că modelele sunt în mare parte bărbați. De asemenea, femeile nu rămân în datorii. Experții zilnici de telegraf au ajuns la această concluzie, ceea ce a negat toate faptele de statistică. Ei au publicat propriile date obținute printr-o compasiune anonimă la scară largă. Rezultatele lor au arătat acest lucru 2 din 5 femei cel puțin odată au schimbat soții sau aleseni, în timp ce doar 3 din 10 bărbați au fost rezolvate pe Ajulter.

Aproximativ jumătate dintre femeile care au fost confirmate pe termenii anonimatului, au raportat că sa întâmplat la o petrecere, în club. Un sfert a recunoscut că au avut (au) un roman cu un coleg la locul de muncă, o treime a recunoscut că semnele de atenție din partea oamenilor străini îi determină la dispoziție inspirată și jucăușă, iar 10% din nevestele greșite au declarat că acestea erau principiul lor vital , care este că viața nu merită cheltuieli pentru monogamie.

Mai devreme sa crezut că femeile auto-suficiente, lucrează și bogate. Dar cele mai recente date ale sociologilor sugerează acest lucru Trădarea femeilor nu cunoaște un astfel de lucru ca statutul de securitate sau social – gospodinele schimbă nu mai puțin de cele mai des decât femeia de afaceri. Până la 90% dintre schimbători au recunoscut că sexul de pe partea le ajută să scape de o supratensiune emoțională negativă.

Ceea ce femeile sunt predispuse la trădare soțului ei.

Dezamăgit

Doamna, sa căsătorit, a avut ideile despre un om, construit așteptările și iluziile. Viața de familie a pus totul în locul său, iar soțul sa dovedit a fi în nici un caz atât de prinț, așa cum se părea în oficiul registrului. O femeie care se consideră înșelat, subconstient gata pentru a înlocui partener. În același timp, ea nu caută întotdeauna să distrugă căsătoria, deoarece soțul poate fi foarte confortabil și confortabil pentru partenerul de viață.

Împăduriri și obosit

În cazul în care sentimentele pentru soț sunt pierdute, și curajul de a rupe relația lipsește sau există alte motive să rămână căsătoriți, nevoia de sensibilitate, dragoste experiențe, dezvăluirea sexualitatea lor este încă salvată. În acest caz, Adulter devine adesea mântuirea pentru un psihic de sex feminin, și, adesea, totul se termină cu un roman furtunoasă pe partea și prăbușirea unei căsătorii existente.

Educat

Mai ales dacă nivelul lor de educație este mai mare decât formarea partenerului. Mai devreme sau mai târziu, împărțirea este planificată într-o astfel de pereche – devine nimic pentru a vorbi despre. O femeie caută o creștere personală, și partenerul ei mai puțin educați râde numai deasupra ei, nu aprobă aspirațiile sale. Iubitor, care va sprijini creșterea și dezvoltarea personală nu devine atât de mult un partener de sex ca un prieten adevărat. Sexul la o astfel de adulter este atașat în motive secundare.

Citește mai mult  Memorizarea: ce este și care sunt factorii care determină eficiența?

Plictisit

O femeie care nu are timp a fost pictat la fiecare oră are mai mult timp pentru intalniri (inclusiv pe internet), pentru flirt pe partea.

Sub 25 de ani și după 40 de ani

Primele sunt încă prea frivol, al doilea este deja destul de înțelept și a luat puțin de la fiecare dintre elementele precedente – au format, dezamăgit, a ratat rutina, și cu moderație obosit.

Având moralei libere

Acest lucru, de regulă, femeile care au văzut cum mama schimbă partenerii care justifică prietenele care sunt ușor de dependent și schimbă bărbații, precum și femeile care au avut o experiență sexuală bogată înainte de căsătorie.

Femeile merg pe trădare, de obicei, nici măcar pentru sex. Ei vor să fie de dorit, iubiți, vor să-i admiră, fără să o primească în familie. Ei doresc curea și sentimente pasionate, o experiență emoțională bogată, înțelegere, comunicare, doresc să prindă fiecare cuvânt, le apreciază.

Dacă un bărbat din familie nu poate sau nu vrea să observe acest lucru, adică probabilitatea ridicată că va fi un soț înșelător.

Ceea ce oamenii nu sunt adevărați?

Bărbați prin poligamine naturale. Prin urmare, nu este necesar să cerem unui om să viseze și să fie visat de dezvăluire. Cu toate acestea, nu există doar o dorință naturală de a avea o mulțime de doamne, dar și de educație, religie, principii, trăsături personale. Și ei sunt cei care sunt un factor de descurajare. Psihologii aloce mai multe tipuri majore de oameni care au efectul factorilor externi nu atât de mult, și, prin urmare, acestea sunt cel mai adesea tratate.

Băiat

Pe plan extern, un om ca un om, dar în suflet, el rămâne un copil etern, cel mai bun caz, un adolescent. El este pasionat de jocuri, nu să dedice timpul său liber la prieteni, el de multe ori se ocupă cu sporturi extreme și soția sa este atitudinea destul de respectuos – ca la mama. Cu cât este mai soția, ținând cont de infantality soțului, pune interdicțiile, cu atât mai mult, treizeci de ani, sau în vârstă de patruzeci de ani „adolescent“, reconstruita si nu te superi, să găsească o prietena pe interesele de pe partea. Dar astfel de oameni nu se grăbește să rupă căsătoria.

frumuseti mai vechi

Această categorie include bărbați în 40 de ani, care sa căsătorit destul de devreme și nu au avut timp pentru a experimenta toate farmecele vieții înainte de căsătorie. După 40 de ani, vine o înțelegere că, dacă nu acum, este deja puțin probabil să vreodată. Ei cred cu sinceritate că soția nu mai merge nicăieri, și, prin urmare, flirtarea lumina pe partea va admite destul. Soția în secrete nu dedicat – protejează ei și nervii.

Căutător de aventuri

Un astfel de om are o singură pasiune adevărată – pasiunea de aventuri. El nu știe cum să trăiască calm și măsurat, va trebui cu siguranță să găsească o aventură și nervi gâdila. Motto-ul său – „Nici o zi fără adrenalină!”. El poate fi un soț bun, dar viața de familie este rapid enervant, devine în stare proaspătă pentru el. Trădarea este nevoie să-l ca un medicament din plictiseală. Cu toate acestea, el nu caută modalități simple și de multe ori face romane foarte riscante – de exemplu, cu prietena prietenului său sau soția prietenului său, astfel încât este mai periculos și mai interesant.

Citește mai mult  Ce este rușine și ce este diferit de alte sentimente?

Autosuficiente și narcisist

Astfel de bărbați își încep soția pentru a arăta oficial totul – proprietarul, câștigătorul, dar el nu depinde de soțul său. Mai mult, ea este proprietatea sa și, prin urmare, acești oameni cu noi victorii pe partea din față nu o ascund de la prieteni și nici măcar prea mult deghizați în fața soției legitime. Ei practic nu văd nimic rău în comportamentul lor. Dar trădarea soților nu va accepta niciodată și nu va eșua.

Pragmatist

De obicei, căsătoria unui astfel de om a existat de mult numai prin obișnuință sau de coincidență. Pasiune și dragoste Nu, soția nu este binevenită. Dar divorțul este armonie și, uneori, este neprofitabilă atât pentru el, cât și pentru soția sa. Prin urmare, oamenii trăiesc, dar îl numesc familia este foarte dificilă. Tristețea de gri de zi cu zi un astfel de om întreabă un adulger. Omul nu poate avea nici o amanta, el nu se simte vinovat înainte de soția sa, și, prin urmare, nu maschează, soția știe multe lucruri, dar preferă să tacă.

Doubting ratat

Astfel de oameni suferă îndoieli. Soția este bun, dar dintr-o dată există femei mai bine pe partea? Verifică, se mișcă, dar el este prea laș să-l declare ca dreptul său, și, prin urmare, minciuni și răsucite. În duș, se schimbă faptul că soția într-o zi nu va sta și se lasă ea.

Victimă a manipulări

Astfel de oameni sunt, de obicei căsătoriți cu femei foarte autoritare și puternice, care reușesc chiar sexul pentru a face un instrument pentru gestionarea soțul său – aceasta trebuie încă să fie câștigat. Trădare pentru ei doar pentru a satisface dorintele sexuale, relaxare. Ei de obicei nu părăsesc familia.

Statistica de schimbare căsătorit

Statisticile de infernarity din Rusia sunt destul de curios, și poate interes atât reprezentanți ai sexului puternic si femei frumoase:

 • Aproximativ 62% dintre bărbații care preferă soții schimbare să se întâlnească pe partea cu femeile căsătorite, doar 10% dintre barbatii care sunt casatoriti, risca o relatie cu fete singure+
 • trădare femei este mai constantă – până la 45% din femei în căsătorie au un amant permanent și nu sunt înclinați să-l schimbe la altul, și doar 19% dintre factorii de bărbați se pot lăuda cu aceeași constanța+
 • până la 75% dintre bărbați și până la 24% dintre femei se schimbă sistematic soțiile și soții lor sau cel puțin o dată le-a schimbat+
 • Nemulțumirea cu viața sexuală este cauza divorțului în 9% dintre bărbați și 13% dintre femei+
 • Dorința de a experimenta noi sentimente ascuțite inerente 14% dintre bărbați și 7% dintre femei+
 • Noua dragoste adevărată – 7% dintre bărbați și mai mult de 25% dintre femei+
Citește mai mult  Totul despre Chromatophobia

 • Creșterea stima de sine, dorința de a afirmat – 14% dintre bărbați și doar 4% dintre femei+
 • Separarea pe termen lung, forțată de cazare separată devine motivul pentru infidelitatea de 12% dintre bărbați și 8% dintre femei+
 • din plictiseală și de rutină, în noua relație „run“ 3% dintre bărbați și 7% dintre femei+
 • trădare aleatorie se obține (sub acțiunea alcoolului, la o petrecere, petrecere corporate și t. D.) 14% dintre bărbați și 7% dintre femei+
 • Trădare în represalii cu un partener incorect – cea mai mare parte de sex feminin de reacție: acest lucru este atât de incubat 11% dintre femei și doar 0,5% dintre bărbați+
 • Cel mai adesea schimba cu colegii de la locul de muncă 30% dintre bărbați și aproape aceleași femei+
 • Statiunea este schimbat mai des femei – 34% din răspuns realizeaza modificarea, în timp ce de îndată ce 19% dintre bărbați a permis o aduilter în vacanță+
 • cu vecinii și aproape o familie la modificări de până la 10% dintre femei și aproximativ 5% dintre bărbați.

Pentru a completa imaginea, este de remarcat faptul că cele mai multe ori trădarea se întâmplă în casa unuia dintre iubitorii. Aproximativ o treime dintre iubitorii preferă să călărească o cabana sau de ședere în cunoștințe comune. Doar 10% elimina apartament sau camera de hotel.

Cine este mai capabil de trădare: fete sau baieti?

Dacă vă bazați pe statistici, atunci oamenii se schimba mai des, dar fetele nu rămân deoparte. Capabile de trădare toate, pentru că circumstanțele care pot împinge la acest lucru poate fi cel mai diferit.

Este important ca cuplul este de a pune în conceptul de trădare. Din punct de vedere al psihologilor, nu există nici o trupească sau trădare morală – nu semitonuri. Din momentul în care unul dintre parteneri permite el însuși gândul de posibile relații cu cineva de pe o parte, el devine un Moder. Și astfel de gânduri chiar și în căsnicii fericite pot veni la parteneri. Acest lucru nu înseamnă că ei frânghie pentru schimbare. Nu uita despre experiența personală, natura omului, educația sa și credințele.

Dar, în familii, în cazul în care înțelegerea, asistență reciprocă, încredere, în cazul în care soții au interese comune și să știe cum să comunice unul cu celălalt pe orice subiect, trădare întâmplă mult mai puțin. Tot importantă este cantitatea și calitatea de sex, prezența copiilor comuni, un hobby comun, o modalitate de a efectua weekend-uri comune, tradițiile familiale și mici semne de atenție la reciproc.

Probabilitatea de a crește trădare familii în cazul în care nu există nici o înțelegere în cazul în care nu știu cum să vorbească și să rezolve problemele comune împreună, în cazul în care partenerii nu simt sprijin, ignora nevoile reciproc. În acest caz, probabilitatea de trădare de sex masculin va fi întotdeauna puțin mai mare decât probabilitatea de feminin, dar trădare reciprocă nu este exclusă.

Despre ce ne-am schimba, care sunt cel mai adesea bărbați sau femei, cum să ierte, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: