trădare pentru bărbați: motive, statistici și psihologie

trădare pentru bărbați: motive, statistici și psihologie

Unii oameni cred că oamenii diferă în mod semnificativ de trădare femela. Se presupune că este mai superficială, și nu ar trebui să fie tratate în mod serios.

În opinia lor, ar trebui să fie percepută de soția sa ca un fel de polaritate ușoară, care este caracteristică bărbaților din cauza gândirii lor ciudate.

Toți oamenii sunt capabili de trădare?

La această întrebare, fiecare femeie va răspunde, desenând pe experiența sa de viață. Unii vor spune că există oameni care nu se schimbă niciodată, iar aceștia sunt soții lor. Alții, dimpotrivă, vor răspunde că toți reprezentanții sexuali puternici sunt capabili să-și trădeze a doua jumătate, dacă anumite condiții sunt colaborate.

Și aceștia și alții sunt complet în opinia lor, deoarece fiecare dintre noi este individual în natură și opinii asupra vieții. Ce starea de spirit depinde de bărbații noștri?

Este imposibil să răspundeți la această întrebare unilaterală. În multe privințe, atitudinea soțului ei față de soția sa este supusă comportamentului femeii însuși. De multe ori există astfel de situații în care același om se comportă diferit cu diferite femei în caracter.

Toate acestea se întâmplă, pentru că unul dintre ei îi permite să se schimbe sau să se comporte astfel încât soțul să fie forțat să se uite la față. Celălalt își păstrează cea aleasă în „mănuși de ajutor” sau astfel încât el nu are nici o dorință de a privi la stânga.

Orice iubito-uri pot fi folosite dacă efectuați o lucrare permanentă privind prevenirea trădării. Doar ca un om decent și cinstit poate merge pe trădare dacă a doua jumătate nu-i pasă de păstrarea relațiilor.

Trebuie să ne amintim că căsătoria este o muncă foarte grea. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei. Nu e de mirare că spun că sexe frumoase sunt custozi ai vrăjii.

Dar din toate regulile va exista întotdeauna cel puțin un lucru, dar excepția. Există astfel de cazuri atunci când o femeie este neputincioasă înainte de împrejurări.

Desigur, există bărbați care sunt incapabili de relații pe termen lung. Și astfel de cazuri sunt găsite.

Într-o astfel de situație, nu ar trebui să dai vina pe o femeie. Ar trebui să se înțeleagă că are un partener cu o stare mentală instabilă. Cel mai probabil, un astfel de stat a provocat unele vătămări mintale, poate chiar copii. De aceea, omul-Donzhuan nu poate să locuiască la alegerea unui partener permanent.

Insultul tipărit provoacă un bărbat care să se aducă de fiecare dată, el este capabil să găsească un cuplu în orice moment și în orice moment. Nu va fi niciodată respinsă, aruncată și umilită, pentru că este, în opinia sa, perfecțiunea.

După ce a întâlnit un astfel de om și realizând esența naturii sale, Nu vă supărați și încercați să găsiți defecte în tine pentru a justifica comportamentul mierii.

În acest caz, cea mai bună cale de ieșire va decide să încheie o astfel de conexiune o dată pentru totdeauna. Trebuie să vă amintiți că în viață veți întâlni încă un om care vă va putea să vă dau dragoste și respect.

Statistici

Experții după studii au susținut că bărbații în majoritatea cazurilor se schimbă pentru a obține o satisfacție sexuală. Starea lor mentală nu este întotdeauna „implicată” în acest proces. De aceea mulți susțin că trădarea bărbaților nu înseamnă nimic.

Citește mai mult  Totul despre singurătate de sex masculin

Femeile se schimbă „cu toată seriozitatea” și așteaptă de la partenerul lor același întoarcere psihologică caldă. Nu e de mirare că spun că o femeie, schimbându-și soțul și a fi într-un apartament detașabil, pune inconștient mobilierul și încercând să aranjeze un cuib de familie confortabil.

Dar, în ciuda tuturor lucrurilor, majoritatea contemporanilor noștri, aproape 51%, nu considerăm trădarea unui divorț. Se poate întâmpla, deoarece mai mult de 70% dintre bărbați și mai mult de 26% dintre femei au schimbat a doua jumătate despre o dată în viață.

Să dăm câteva statistici.

 • La locul de muncă, aproximativ 30% schimbări, acest număr include atât bărbați, cât și femei. De obicei, o astfel de trădare este un fenomen unic.
 • Vecinii schimbă 14% dintre bărbați și femei.
 • Fiind în vacanță, femeile (34%) se schimbă mai mult decât bărbații (20%).
 • În natură sau la cabana, există o schimbare de 30%, iar în apartamente în care unul dintre partenerii trăiesc cu familia, schimbă 30% din oameni.

Astfel, se poate spune că nu toți locuitorii planetei noastre sunt capabile de trădare sistematică.

Familia puternică și copiii de multe ori împiedică rafalele care duc la un comportament imoral.

Psihologie și motive

Psihologii susțin că există multe premise și factori care provoacă starea de spirit a unui om pe trădare. Un astfel de fenomen poate provoca criză de vârstă mijlocie. După patruzeci de ani, unii soți încep să par să apară că viața lor sexuală activă ajunge la finalizare.

În plus, până în acest moment, copiii din multe familii devin destul de adulți. Ele apar interesele și hobby-urile lor. îngrijire părintească se deplasează în fundal. Un om se simte nimeni nu este necesar, și îl împinge să se găsească o persoană ca și în alte clase.

Sentimentul unui cuib ruinat este numele acestui fenomen. Omul getterman, el este folosit pentru speranță pentru ajutor și îngrijirea lui. Capul familiei continuă să lucreze și „trage cureaua“, iar satisfacția de întoarcere și morală nu se simte. El vine în mod constant la faptul că fiul său poate crea deja beneficii materiale el însuși, iar fiica are grija de un reprezentant complet străin de un sex puternic.

În acest context, un om începe să par să pară a fi pierdut în viața lui și nu a fost testat. Dacă un astfel de reprezentant al unui etaj puternic nu găsește o cale de ieșire din situația actuală, el poate fi supus fenomenului psihosomatice. Psihosomatica va atrage după sine boli grave.

Prin urmare, pentru a scăpa instinctiv din depresie, dorește să prindă și să obțină multe înălțimi. Și ce inspiră? Desigur, impulsuri romantice. Răspunsul la astfel de rafale există întotdeauna. Va întâlni cu siguranță o femeie care își va împărți hobby-urile și își va înălța starea de spirit. Lumea în acest caz va juca vopsele noi.

Acest lucru se întâmplă când chiar și cel mai iubitor soț / soție începe să „plece” de la credincioșii săi. Se pare că bărbații își schimbă soțiile, dar nu părăsesc familia. Adesea, soțul / soția este de mult timp în ignoranța faptului că soțul ei are o amantă.

Situațiile în care soțiile însele sunt de vină pentru comori, se găsesc și în societatea noastră. Motivul aici este nemulțumirea sexuală sau atitudinea rece a soției sale. Pentru a vă crește stima de sine, un bărbat din cauza lipsei de atenție va merge la căutarea „pe partea” lui „.

Există un număr mic de reprezentanți ai sexului puternic, care nu este inițial capabil de a crea o familie puternica. Mulți factori psihologici afectează acest fenomen. Un anumit depozit de caracter și atitudinea egoista disponibile în astfel de oameni nu va contribui la păstrarea unor relații pe termen lung cu femei.

Citește mai mult  Cum să nu mai fie nevrotic?

Trebuie să recunoaștem că există și astfel de reprezentanți ai sexului puternic pe planeta, care pot fi atribuite burlaci lansate. Dacă un om trăiește singur, aceasta nu înseamnă că el nu are nici o relație romantică cu partenerii. De obicei, astfel de relații nu sunt promovate, și, prin urmare, nu face nimic oblige.

Burlaci trăiesc ca niște lupi singuratici. Nu încercați să „îmblânzi“, cum ar. Numai mai rău face-te.

Efecte

ecouri negative din partea soțului trădare poate fi diferit. Când soția află despre trădarea soțului ei, stima de sine se încadrează brusc și cade în depresie. Pe fundalul acestui lucru, întreaga familie suferă și mai întâi de toți copiii. Apoi, femeia începe să fie supărat pe soțul ei pentru greșelile sale. Și această condiție nu se încheie cu nimic. Emoțiile negative nu au ajutat pe nimeni încă.

Ca urmare, un reprezentant al ofensat podeaua poate amenda se merge la trădare la răzbunare. Distrugerea familiei aici va fi inevitabilă. Când soții a trăit în căsătorie pentru o lungă perioadă de timp, atunci trădare unul dintre ei va arata ca „Thunder printre cerul senin“. Nu toate femeile sunt capabile să ierte trădarea soțului / soției și trebuie să vă amintiți.

Femeie jumătate din omenire cel mai sofisticat răzbunare. Din disperare, o soție înșelată poate decide să se răzbune. Acest lucru nu poate fi permis. Mulți oameni pot suferi de acțiunile ei agresiv, inclusiv proprii ei copii. Dacă o femeie sparge legea, atunci va fi trasă la răspundere. Și aceasta este o tragedie care va provoca daune ireparabile tuturor.

Și un moment mai important, care nu poate fi pierdut de la tipul într-o schimbare cu trădare – este pierderea încrederii. Soția ofensată nu va mai putea trata căldura soțului ei. Ea va părea la fiecare pas pe care soțul ei o schimbă din nou. Și numai după ceva timp, suspiciunea ei va fi satisfăcută. Dar în timp ce starea de odihnă vine, vor exista multe scandaluri și necazuri în familie.

Dacă sa întâmplat trădarea, atunci nu merită câștigată la resentimente. Este necesar să trăiești. Timpul tratează, iar resentimentul dvs. va merge dacă vrei tu singur.

Barbat uita la problema

Unii bărbați, în general, nu cred că trădarea lor este ceva supranatural. Ea vine vorba de faptul că unii reprezentanți ai sexului puternic spune așa: „Și ce fac eu? Am dreptate complet la trădare. Soția și familia mea nu au nevoie de nimic. Nu beau, nu fumezi. Pot avea cel puțin un fel de defect?”.

Este greu de imaginat, dar mulți dintre ei sunt convinși de corectitudinea lor și nu cred că fac ceva greșit. Un astfel de reprezentant al unui sex puternic nu va schimba niciodată opinia. Va merge spre dreapta și va pleca în timp ce are suficiente forțe. Da, este necesar să adăugăm că din familie un astfel de tip de bărbați este rar.

Acest comportament este inerent unui egoist tipic. În viață vrea să încerce totul și imediat. El este întotdeauna într-o stare bună. Aceasta este doar o soție și iubitor, nu se simt foarte confortabil cu un astfel de satelit de viață. Adevărat, nu toți oamenii aparțin consumatorului lor iubitor de femei. Printre soți noștri există aceia care se confruntă cu suferințe mentale insuportabile pentru că trebuie să rătăcească și să înșele.

Citește mai mult  Cum să-i spui unui tip pe care o facem?

El va înțelege perfect ce este incorect, iar căsătoria se poate prăbuși din trădarea. Frica și remușcări de conștiință corosiv din interior. Dar, cu aceasta el nu poate face nimic, pentru că soția și amantul l drumuri, și fiecare dintre ele în felul său.

Situația în acest caz, este permisă în două moduri: soțul fie părăsește familia pentru amanta sa, sau va rămâne. Aici totul va depinde de circumstanțele în curs de dezvoltare.

Cum de a supraviețui?

Dacă există o mare dorință pentru acest lucru, atunci puteți supraviețui acestui fenomen. Ia emoțiile în cifra de afaceri și de ton cu un mod pozitiv. Fără această mooding nu ar trebui să facă nimic. Apoi, este mai bine să divorțeze decât să facă ceva jumătate. Deci, te-ai decis să păstreze familia și căsătoria. Apoi, efectuați următoarele:

 • Nu îi reproșează soțului tău și nu vă reamintesc despre trădare+
 • Creați o atmosferă confortabilă în casă, să pregătească diferite bunătăți și aranja în comun de băut ceai+
 • mai des crea un mediu romantic, atunci când sunt unu la unu cu soțul meu+
 • du-te pentru a vizita prieteni apropiați și să demonstreze tuturor că totul sa îmbunătățit+
 • Ai nevoie pentru a dezvata soțul tău să se uite la alte femei, pentru aceasta să fie mereu aproape+
 • Ia-sport de formare împreună în comun+
 • lăsând mai multe ori întreaga familie a naturii+
 • Comunicati cu rude apropiate, părinți+
 • Nu atrage copiii la conflictele – acestea sunt încă mici și va fi foarte îngrijorat de faptul că mama și tata poate divorț.

Toate eforturile tale nu vor trece fără urmă. Treptat, se diminueaza durere, și, în același timp, va apărea starea de spirit optimist. Tu însuți nu va observa modul în care toată lumea va configura dorit. Principalul lucru nu este de a plăti pentru problema și nu se încadrează în depresie.

Cum să evitați?

Crede că nici un risc va decide să conducă soțul tău, dacă ea subconstient simt că el este inferior la tine pentru toate feminitatea. Ea nu va pierde timpul pe fabulos atunci când au mers pe jos în jurul valorii de alti oameni care au mai rău mai rău decât – o astfel de singuratic și frumos.

Amintiți-vă că ochii tăi ar trebui să fie întotdeauna vopsite, iar coafura este in stare excelenta. În timp ce lucrează la păstrarea căsătoriei, aspectul dvs. ar trebui să fie întotdeauna fără cusur.

Nu nega soțul tău în apropierea intimă fără un motiv special. Refuzul dvs. trebuie să fie justificată în mod logic. În același timp, să nu fie prea intruziv, mai ales dacă sunt ambele deja destul de matur vârstă. În caz contrar, soțul tău va începe să vă faceți griji cu privire cuprinzătoare și consistența puterii sale de sex masculin.

Încercați să evitați neînțelegerile cu privire și fără motiv. Să se străduiască că există o înțelegere reciprocă și un respect reciproc. Fi pozitiv chiar și atunci când nu există dispoziție.

Omul însuși poate crea în jurul valorii de el însuși și pe cei dragi o atmosferă plăcută. Totul depinde doar de tine, și nu credeți în mod constant că soțul te poate schimba în orice moment. Lupta cu temerile tale și le înfrânge.

Opinia expertului privind trădarea de sex masculin A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: