Ambalaje pentru cadouri de Anul Nou: idei originale

Ambalaje pentru cadouri de Anul Nou: idei originale

Anul Nou este o vacanță magică, pe care oamenii nu numai că așteaptă miracole, ci și de schimb de cadouri cu oameni scumpi și apropiați. Și, desigur, unul dintre atributele principale ale cadourilor este ambalajul luminos și original.

De ce ai nevoie de hârtie ambalaje?

Oricine va fi încântat să obțină un cadou care este frumos ambalat, și nu skidul va fi înfășurat într-o pungă de plastic. Acest lucru sugerează că donatorul a petrecut momentul în care darul arată interesant și frumos și nu doar a fugit în cel mai apropiat magazin cu o oră înainte de întâlnire. Hârtia de lână poate ajuta într-o situație în care un cadou ascuns în ea nu este foarte scump sau în sine nu arată festiv. Datorită ambalajului, impresia din prezent va fi mult mai strălucitoare, iar suvenirul însuși va arăta imediat mai prezentabil.

Ambalajul pentru cadouri de Anul Nou creează imediat un sentiment de vacanță. Oricine va fi mai plăcut și mai interesant de a dezlănțui un arc într-o cutie sau deschideți sacul astfel încât, în cele din urmă, să vă vadă prezentul, ce să-l obțineți chiar în mâini. Astfel, este creat un efect surpriză și o anticipare plină de bucurie.

El însuși să deschidă cadouri ca nu numai copii, ci și adulți. Cu ajutorul ambalajului de Anul Nou, vă puteți evidenția propriul dar de la mulți alții, faceți-l mai original și demonstrați o atitudine personală față de persoana care este destinată să fie.

Dacă vă apropiați de design creativ, darul își va aminti o persoană apropiată de mulți ani.

Alegem materialul

În funcție de faptul dacă un cadou este un mare sau mic, copii sau adulți, Există mai multe opțiuni de ambalare.

 • Staniu. Un astfel de material va fi adecvat pentru depozitarea dulciurilor și a altor cadouri comestibile, inclusiv coacerea de casă. În plus, ceaiul, cafeaua și condimentele pot fi puse într-o cutie de Anul Nou de staniu, fără teama că materialul va pierde mirosul sau umed. Magazine oferă ambalaje de tablă în formă de cufere, cutii, valize, bile, cifre de Anul Nou. Se pare că acest design al unui cadou este scump și eficient.
Citește mai mult  sfesnice de Crăciun: acasă decor festiv

 • Textile. Ambalajul din țesături arată cel puțin inițial și interesant. În plus, este sigur, astfel încât să puteți adăuga cadouri pentru copii mici. În magazine există următoarele soiuri de ambalaje din materiale textile: rucsaci, genți, șosete de Crăciun, pungi. Și jucăria de ambalare este ca este imposibil pentru a se potrivi cadouri copiilor. Versiunea Fabric a designului este universală și potrivită pentru cadouri mici și mari.

 • Carton. Opțiunea de ambalare destul de răspândită din cauza prețurilor scăzute. Acestea includ diferite saci de cadouri, cutii, cifre sub formă de pomi de Crăciun sau oameni de zăpadă, cufere. Într-un pachet cadou de carton, puteți pune aproape orice cadou, cu excepția articolelor în special grele sau fragile.

Alegeți stilul

Magazine în Anul Nou se potrivesc abundenței de diferite ambalaje cadou. Pentru a nu se confunda în această galerie genial, merită evidențiate câteva stiluri de hârtie cadou.

 • Clasic. Această opțiune este universală, chiar și acasă. Acest design al designului presupune prezența culorii roșii și verzi, simbolic pentru această sărbătoare. Ca decorațiuni au folosit arcul de mătase cu clopote sau chiar jucării. În același timp, hârtia în sine ar trebui să fie un monofonic, dungat sau verificat.

Acest stil implică absența foliei.

 • Luxos. Acest stil admite un ambalaj strălucitor, a simțit hârtie cu panglici de satin sau margele. Este mai bine să utilizați o umbră de hârtie de aur sau de argint. În ceea ce privește casetele, ele pot fi combinate în siguranță și combină mai multe culori într-un cadou. Principalul lucru nu este să-l exagerez.

 • Plin de farmec. Acest design va fi cel mai mult ca semi-urile feminine. Ambalajul implică tonuri pastelate, folii, margele și chiar o varietate de figuri strălucitoare. Acest stil arată nevăzut și în ceva jucător.
Citește mai mult  Ce să dați un test de aniversare?

 • Natural. Cadouri sunt ambalate în, nu hârtie lucioasă monofonice, în loc de un arc, ambalajul este livrat cu o frânghie decorative speciale, iar toate acestea sunt decorate cu elemente naturale – de exemplu, umflături sau ramuri de fructe de pădure.

 • Iarnă. Banderola trebuie să fie în alb și albastru, și se decorează cu fulgi de zăpadă, oameni de zăpadă, shine – tot ceea ce este asociat cu iarna si noul an. Puteți tăia cifrele de cerb din hârtie sau de a face fulgi de zăpadă din margele. Totul depinde de abordarea creativă și fantezie.

 • Epocă. Acest stil este foarte personal, asa ca este potrivit pentru cadouri de proiectare pentru membrii de familie sau prieteni apropiați. Ziare, imagini de fundal vechi, dantelă, stofa. Aici capacitatea de a coase, tricot, trage – cu alte cuvinte, ambalajul ar trebui să fie cu adevărat manual, amintesc stilul retro și se dovedesc a originalului.

 • țesut. Cine a spus ambalajul festiv trebuie să fie făcută din hârtie? Puteți aborda designul prezent de celelalte produse textile laterale și utilizare. De exemplu, înfășurat într-o țesătură de mătase sau flanelă, în timp ce panglici și arcurile trebuie să fie, de asemenea, din țesătură.

Adăugarea de diverse jucării sau elemente eco-asemenea, este binevenit. Un astfel de pachet moale va surprinde cu siguranță și încântare proprietarul său.

Cum sa faci un sac de cadou?

În cazul în pungi de cumpărături și cutii nu provoacă entuziasm, vă puteți angaja în scrapbooking și să facă un sac de cadouri. Prin urmare, Sub Anul Nou, veți fi în măsură să prezinte în prezent ca un adevărat Moș Crăciun. O astfel de sac o este perfect pentru cadouri dulci. Pentru fabricarea necesită o mașină de cusut, iută, conducător de fir, fire, ace, creta, foarfece, țesături de bumbac, ace și bosals.

Citește mai mult  fapte interesante despre noul an

instrucțiuni pas cu pas pentru a face o pungă de material textil arata ca aceasta.

 • În primul rând aveți nevoie pentru a decide cu privire la dimensiunea. De exemplu, că spirele sac din 24 x 23 cm, este necesar ca țesutul sculptat este următorii parametri: Lățime – 26 centimetri, înălțimea – 57 centimetri.
 • Fabric trebuie să fie pliat în jumătate, în timp ce partea facială ar trebui să fie în interiorul. Din laturile trebuie să PIN-ul pe pinul.
 • Apoi, cu ajutorul unei mașini de cusut, o linie larga de overclocking este făcută, iar cusătura este fluturau.
 • Subiect în final trebuie să fie fixat sub forma unui nodale.
 • După aceea, trebuie să se aplece o bucată de interior tesatura afară, bine lipite, acest lucru se face pentru a procesa uppercut.
 • Pânza trebuie să fie ajustată în funcție de aproximativ 4,5 centimetri și de a folosi din nou fierul de călcat.
 • Muchiile trebuie să stabilească pinii și flash cu o mașină de cusut.
 • Este nevoie de o altă linie paralelă inițială. Distanța dintre ele poate fi orice.
 • Apoi sacul se dovedește, unghiurile sunt aliniate.
 • Cu ajutorul acului, un fir se face ieși în afară, papion la sfârșitul anului.

7

Fotografii

  Așa că pachetul nu arata plictisitor, puteți face un decor elemente de aici, de exemplu, decora punga de margele, pietre, appliques cu oameni de zăpadă, cerbi sau fulgi de zăpadă. Rămâne doar pentru a pune un cadou acolo!

  Fie ca va exista un ambalaj cadou achiziționat în magazin sau făcut cu propriile mâini, în orice caz, acesta va deveni un excelent plus față de orice surpriză și va da o stare de spirit festiv celor dragi.

  a se vedea în continuare unele mai multe idei pentru ambalare cadouri în ambalajul original,.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: