Cadouri și băieți de clasa întâi pe 23 februarie

Cadouri și băieți de clasa întâi pe 23 februarie

23 februarie, în ziua apărătorilor Patriei, nu numai bărbați, ci și băieți. Clasa întâi nu înțeleg încă ce este legată de această sărbătoare, dar darul așteaptă nu mai puțin decât părinții și bunicii lor. În ajunul sărbătorii din fiecare clasă apare întrebarea – ce să dea băieților? Decizia finală trebuie să ia un profesor sau un comitet părinte.

Particularități

Firește, alegerea cadoului este discutată nu numai cu adulții, ci și cu copiii.

Pentru ca darul să fie o surpriză, numai fetele iau parte la discuții – colegii apărătorilor viitoare, deoarece rovels sunt cel mai bine cunoscute să știe că le pot dori la un an.

Fondurile pentru achiziționarea de cadouri sunt colectate de la primele clase de primăvară. De asemenea, în unele școli se obișnuiește să se facă cadouri pentru băieți Fă-o singur. De regulă, în lecția muncii în ajunul sărbătorii, fetele sunt reținute și învățate să facă selectați Suvenir, de exemplu, o medalie sub forma unei stele sau a unui marcaj care ilustrează atributul de vacanță corespunzător. 23 februarie fiecare băiat devine pentru o astfel de prezentare interesantă.

În unele clase, alte reguli – fiecare fată dă un cadou unui vecin de pe birou. Cu toate acestea, în acest caz, în comisia mamă, adulți decide care categorie de preț și subiecte ar trebui să fie un cadou.

Este important ca cadourile să fie similare, iar în sala de clasă nu au avut neînțelegeri și resentimente, deoarece la vârsta de 7 ani, copiii se potdă serios din cauza faptului că cineva are un cadou mai bun.

Cel mai adesea, copiii de la această vârstă sunt acceptați să dea Colorat, jucării, accesorii școlare. De asemenea, băieții vor fi bucuroși și Cadouri dulci. Mai bine, dacă darul este material, adică o excursie la tipii cinematografiei la vârsta de 7 ani nu poate fi capabil să perceapă ca un cadouși va aștepta un lucru care poate fi ținut în mâini.

Citește mai mult  Aplicații interesante pe 8 martie

Top lucruri utile

Alegerea unui cadou Primul Greder, puteți combina calitățile plăcute și utile ale prezentului. Mai jos sunt cele mai multe Opțiuni populare pentru cadouri practice.

 • Halbă. Pentru un student de primă clasă, nu va fi ușor să faceți o cană albă – trebuie să fie o copie strălucitoare. În mod ideal, dacă arată eroii iubiți de desene animate sau jucători ai echipei sale preferate de fotbal. Puteți face o cană exclusivă în centrul foto. Apoi puteți descrie o fotografie a primului elev sau scrieți cuvintele de felicitări.
 • Unitate flash. În zilele noastre, copiii de la început încep să înțeleagă computerele. O unitate flash este un element care va fi foarte util pentru un școală. Puteți alege un atribut în unele forme bizare.
 • Pusculita. Copiii moderni iubesc să economisească bani. Ei am amânat cadourile și instrumentele de buzunar într-un loc izolat, apoi obțineți jucăriile preferate. Prin urmare, fiecare copil va fi încântat de o bancă piggy. Mai bine alege acest lucru că nu este nevoie să renunțați la umplere, ar putea fi în mod repetat.
 • Breloc. Destul de popular prezent pentru băieții de la colegii de clasă. Este mai bine să alegeți un accesoriu sub forma unui rezervor, aeronavă, arma. Keychain va decora cheile, telefonul sau unitatea flash a primului elev. Cererea specială pentru băieți se bucură de inele cheie sub formă de felinare.
 • Accesorii pentru școală. Este posibil să existe un notebook, acoperă și marcaje cu imaginea de mașini, rezervoare, arme. Fancy Design Mânere, Notepads vesel, seturi de desen – o listă de bunuri școlare oferite este imensă și donare au ceva de ales.
 • Mouse pad”. Accesoriu util la care orice copil va fi încântat. Computerele sunt acum în fiecare casă, astfel încât un astfel de cadou va fi întotdeauna adecvat. Pentru un copil este mai bine să alegeți niște design distractiv, luminos și colorat.
 • Calendar. Acești cadouri băieți de multe ori primesc de multe ori de la colegii de clasă. La această vârstă, copiii sunt puțin dezasamblați în date, așa că calendarul nu este doar un lucru plăcut, ci și util. Mai ales prima față se va bucura dacă calendarul se face cu imaginea propriei sale fotografii sau super-erou.
 • Cutie pentru prânz. În clasa întâi, mulți copii aduc prânzul la școală cu ei. Reîmprospătarea containerului de mic dejun de multe ori, astfel încât noua cutie de prânz va avea întotdeauna apropo.
Citește mai mult  Idei de cadouri de la fotografii

Ideile de cadouri neobișnuite

Pentru a surprinde primul elev, trebuie să veniți cu o prezentare originală pentru el. Adevărat, majoritatea acestor cadouri costă donatorul nedlyozy, Dar copilul va fi sincer fericit.

 • Set de lansare a rachetelor. Înainte de a preda un cadou, puteți face un mister al rachetei sau puteți spune despre ce fel de rachete pentru protecția țării sunt. Aceasta construiește încă o dată sentimente patriotice în copil, și ia o mare de bucurie în timpul lansării.
 • Certificat de participare la divertisment. De obicei, toți băieții de la 7 ani sunt îndrăgostiți de jocuri sportive, astfel încât să puteți da un certificat pentru o subvenție de a face o sabie. Divertismentul plăcut pentru băiat va fi împușcat într-o linie sau o căutare militară. Astfel de cadouri primul grand va fi fericit, în plus, toți sunt limitați la Ziua Apărătorului Patriei. Este necesar doar să se prevadă că, la sfârșitul zilei de divertisment copilul a fost de așteptare pentru un premiu, de exemplu, a câștigat într-o jucărie cratimă.
 • Arma de ciocolată. Un alt cadou tematic. Având în vedere arma, arată ca un real și va trebui să guste toate sacramentul. Cu toate acestea, este important să clarificați părinții băiatului, dacă copilul nu are contraindicații pentru utilizarea acestui produs.
 • Săpun de mână. În unele clase, profesorii organizează campanii de fete pentru clasele de masterat pentru copii pentru fabricarea acestui produs. În clasă, fetele se pot pregăti în mod independent, săpun, și în ziua sărbătorii, da un cadou de la mamă. Acesta va fi interesant dacă tinerii meșteșugari pot gestiona produsul în formă de stea, rezervor sau grenade.
 • Fotografia. O lovitură a unui destinatar tânăr descris pe fundalul echipamentului militar prin Photoshop, inserat într-un cadru frumos, – un cadou minunat pentru viitorul apărător al Patriei.
 • Robot. Acest lucru, desigur, este un cadou destul de scump, dar va fi fericit primul Greder pentru a obține această jucărie! Și chiar dacă băiatul are deja un astfel de robot, o nouă jucărie nu va fi niciodată inutilă și perfectă în colecție. Puteți da un câine robot pentru un copil care a visat mult timp la un animal, dar părinți împotriva membrilor familiei cu patru picioare.
 • Manipulați 3D. Atribut popular pentru student de primă clasă. Costă costisitoare, dar băieți la această vârstă imi place să desenez cifrele care vin bizar.
Citește mai mult  Ce pentru a da un tip?

Mai multe opțiuni pentru cadouri pentru băieți vor învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: