Cadouri pentru bunica de 80 de ani: cele mai bune idei și recomandări pentru alegerea

Cadouri pentru bunica de 80 de ani: cele mai bune idei și recomandări pentru alegerea

Bunica la vârsta de 80 de ani îi pasă mai mult latura spirituală a vieții decât materialul, deoarece este vârsta de amintiri, sentimentalism și vulnerabilitate, ca întâlniri frecvente cu mult nepoți, strănepoți și copii. Rețineți că Jubileul sa născut în anii patruzecilea ai secolului trecut, aceasta înseamnă că tinerețea ei a venit la 60 de ani. A fost momentul „lui Hrușciov dezghet“ și un deficit teribil pentru tot, moda pentru toate înregistrările iugoslave și poloneze, cu muzică de jazz, cinematografe în aer liber, visează la o excursie la Yalta și caucazieni Mineralnye Vody.

Idei interesante

În 80 de ani, o femeie îi place să rezolve totul, de aceea este de dorit (pentru a nu fi jignit prin surprindere dvs. scump) pentru a coordona cadouri cu ea sau să vorbească ei pe tema tineretului și cu atenție a asculta nevoile bunica. Asigurați-vă că luați în considerare ceea ce jubileul a visat în tinerețe și cum a trecut tinerețea ei – fie că era angajat al plantei, sectorul serviciilor sau greu lucrat în ferma colectivă.

 • De mai mulți ani, ca un cadou, bunicile este popular cu așa-numitul „coș de locuri de muncă“. Acesta este un set de dulciuri, reviste, înregistrări (dacă există un jucător) într-un frumos coș de răchită de lumină, cu care va fi mai târziu posibil să se plimbe pentru ciuperci sau să depozitați tanguri și ace de tricotat în ea. Persoanele mai în vârstă place de multe ori pentru a da lucruri la a doua viață și de a găsi utilizarea ambalajelor, chiar de la cadouri.

 • Tort cu inscripție sau imprimare foto dulce și portretul bunicii decora o masă și surpriză festive vizitatori. Puteți comanda un restaurant cu un program interactiv scurt timp de 20-30 de minute, ca un cadou, invitat să Tamada (examineze cu atenție programul de plumb și de a face ajustările necesare) și fotograf.

 • Puteți da un șal ajurata, o batistă floppy și un scaun balansoar – Ei vor ajuta la bunica de studiu în offseason și a nu se congela până când este inclusă încălzirea centrală.

 • În cazul în care bugetul va permite, vă puteți da un mic set de produse cosmetice speciale franceză a făcut. La urma urmei, în timpul tinereții bunicii, a rămas doar să viseze de cosmetice franceze, cele mai SHIK au fost smântână și parfum „probabil“ polonez.

 • O prezentare bună va fi o cratiță Pentru gaz sau aragaz electric cu un capac transparent și o inserție detașabilă pentru vase de gătit pentru un cuplu. Un astfel de cadou cu siguranta nu va fi praf în caseta.

 • Arbore genealogic cu imagini sau o imagine într-un cadru cu un pedigree, unde bunicii sunt centrul compoziției, se va aprecia bunicuță dvs.

 • Cu acordul bunica mea, vă pot da un duș, nu cabină de modă nouă și montate în frunze de sticlă și cu un canal de scurgere în podea, care poate fi un pas (nu împiedică o margine ridicată), și nu trebuie să sufere cu bani.
Citește mai mult  Ce pentru a da un cuplu căsătorit pentru noul an?

 • Puteți înlocui instalațiile sanitare, dar mai întâi de acord cu culoarea bunicii, deoarece oamenii din vârsta de vârstă coaptă, de obicei, cum ar fi obiectele sanitare albe. Atunci când achiziționarea dați modelului economic de preferință, de exemplu, două toaletă cu două butoane, robinete cu supape convenționale, duș cu modurile de alimentare cu apă 2.

 • lampa de podea retro, lampa de perete, candelabru Eroul zilei poate aduce înapoi amintiri plăcute ale tinereții sale.

 • Puteți dona și anima. Dar, cu un astfel de cadou trebuie să fie foarte atent: este necesar să se facă în prealabil siguri că visele bunicii despre ea, și să dea doar un astfel de pisoi sau un catelus ca ea vrea. Rețineți că va trebui să fie atenți: spălați tava, alimentarea cu hrană specială. Încercați să luați maxim preocupările cu privire la aceasta: de aprovizionare cu alimente, tren, mers pe jos, și, dacă este necesar, să ia o bunică cu un animal de companie la medicul veterinar. Calculați în avans cât de mult timp pe săptămână sau chiar o zi vă puteți petrece. Poate că bunica visează la un câine ghid instruit special.

Cheltuielile video

Cheltuielile video la aniversarea de 80 de ani cu o fotografie sau fără, la televiziunea locală, va fi un cadou foarte plăcut, iar transmisia va urmări toți prietenii, cunoscuții și Vanzatoarele de la magazinele vecine. De obicei, bunicile în vârstă sunt foarte sociabile si au o relație prietenoasă cu o gamă foarte largă de oameni.

Puteți monta în mod independent, prezentarea și impune muzica fie comanda un mini-film de la un profesionist – astfel de cadou o poate fi suplimentată cu o ramă foto interactiv sau tabletă, și va încânta bunica timp de un an, va fi subiectul de mândrie , și va fi arătată tuturor vecinilor.

Videoclipul Adresarea poate fi inclus în interviul cu dorințele de la rude si de cei dragi – bunica va fi frumos.

Bilet la teatru sau film

Atunci când alegeți un cadou la teatru, cinema sau operă, ia în considerare întotdeauna vârsta camerei ziua de naștere și lucrările ei preferate, nu cumpara bilete pentru producții moderne, în vârstă de 80 de ani, jubileului critică în scamele și praful de directori moderne, așa cum este utilizat pentru abordarea clasică în teatru și cinema.

Biletele la teatru va place bunicii intelectuale, dar rezidentul rustic va trebui să gust ideea de a realiza visul de pelerinaj. Este mai avantajos să cumpere un tur special, cu un traseu specific, produse alimentare și convenabile pentru hoteluri de două și de a face o companie bunicii.

Aparate

Aparate de uz casnic ca un cadou pentru aniversarea, este mai bine să discute în prealabil cu bunica, astfel încât nu va fi zdrobit de costurile ridicate și abundența de butoane de pe unitatea. Trebuie avut în vedere faptul că bunicile sunt obișnuiți pentru a economisi energie electrică și nu includ un bec în exces în casă, să nu mai vorbim de mașina de spălat vase. În dorința noastră de a ușura bunica ta, ne uităm din punctul nostru de vedere, nu ar trebui să punem două plăci în mașina de spălat vase și executați ciclul accelerat, în timp ce persoanele în vârstă vor prefera spăla vasele cu mâinile.

Citește mai mult  optiuni pentru ziua de naștere a zile de naștere băiatului de 1 an

Un aspirator robot poate fi un cadou bun, nu este necesar să se aplece, este economic, este nevoie de puțin spațiu. examineze cu atenție condițiile pentru activitatea unei astfel de agregat, cu piese de uz casnic el nu va putea face față, dar în cazul în care acoperirea la etajele este potrivit, atunci darul va aduce o mulțime de bucurie, pentru a primi un pseudonim blând și răspuns în duș de sărbătorita.

Placi

Bunica poate multumi un nou carouri moale sau halat de baie caldă. Luați în considerare modul în care să-l șteargă, da preferință la modele de lumina super din material natural.

Un cadou bun poate fi, de asemenea, un Uniți, cizme pipăite cu broderie (fara toc), o pălărie nouă blană caldă – bunicile dragoste plimbari cu prietenii și nepoții, dar picioarele bolnave nu permit o lungă perioadă de timp să meargă, astfel încât acestea trebuie să se încălzească. Pot veni în carouri la îndemână și speciale pentru strada. mănuși cu un deget pufoase și calde de lumină în jos jacheta va fi bun pentru drumeții în clinică, magazin și merge cu prietenele.

O trestie exclusivă, făcută în mod special în creștere și un set de zile de naștere, nu numai că va ajuta să se deplaseze cu cel mai mic efort, dar va face bunica cu un design plăcut și confortul ei. De asemenea, puteți cumpăra o trestie frumoasă și fiabilă într-un magazin dintr-o gamă existentă.

Cărți

Puteți da o întâlnire a cărților de naștere a bunicii într-o ediție de cadouri, de exemplu, Agatu Christie sau un alt autor preferat. Poate că jubileisul va fi încântat să primească literatura bisericii ca un cadou: întâlnirea vieții sfinților, a psaltrului sau a Bibliei.

Astăzi puteți comanda pe Internet sau tipografie o carte despre viața bunicii cu ilustrații artistice sau fotografii într-o legătură frumoasă, puteți urmări în mod independent un astfel de produs și imprimați prin imprimarea fotografiilor pe site pe o acoperire tare.

Excursie la sanatoriu

Ca un cadou de la nepoți, vă puteți prezenta un bilet la un sanatoriu cu o alegere liberă a procedurilor medicale sau a unui pachet de servicii specifice sau la pensia de profil pentru modificarea sănătății. Potrivit bugetului său, opțiuni în pădurea de pini sau pe mare ia în considerare, asigurați-vă că pentru a da călătoria cu acompaniament – lasa partenerul, cineva de la copii sau nepoți, prietena, sora.

Persoanele mai in varsta au nevoie de astfel de excursii, dar acestea nu ar trebui să fie singur în vacanță.

Electrohousesager

Unele bunicile în 80 se bucură de diferite electromasters, deci este mai bine să se clarifice modelul și numele exact al unității dorit, și nu încercați să-l aleagă tine. Poate că bunica Vreau un cadou pentru un picior pentru picioare (citiți cu atenție contraindicațiile din instrucțiunile) sau nu sunt electrice, și o bucată de lemn picior multifunctional masaj.

Citește mai mult  Ce simboluri carnaval înseamnă?

Dulciuri sau flori

În cazul în care bunica nu are diabet zaharat, atunci puteți da optzecea aniversare de dulciuri – bomboane obișnuită în caseta. Dacă există probleme cu zahăr din sânge, opțiuni de diabet zaharat sunt adecvate.

Aproape toate bunicile iubesc florile foarte mult. Puteți da un buchet de flori și mai multe în ghivece de la fiecare familie de persoane (în cazul în care bunica îi place să facă fluxul de flori).

Ce altceva puteți alege?

Puteți alege cadouri originale și creative, dar luând în considerare în mod necesar de vârsta și preferințele jubileului. Examinați albumul foto, amintiți-vă poveștile care sunt transferate în familia ta de la gura timp de mai mulți ani, asculta cu atenție toate cuvintele bunicii.

Bazat pe acest lucru, pentru a alege un cadou.

Ce nu trebuie prezentat?

Există o anumită categorie de cadouri, care nu va fi destul de adecvat de cumpărat.

 • Dispozitive medicale: Tensiometru, dispozitiv pentru măsurarea zahărului și a preparatelor (vitamine, medicamente), mai bine cumpăra fără un motiv solemn. Femeile în s-ar putea, de asemenea, nu-mi place aparate electrice, în special saltele și pături încălzite.
 • Certificate în SPA. Nu toată sănătatea vă permite să vizitați sauna, o femeie în vârstă poate fi rușine să meargă pentru un masaj din cauza pielii în vârstă, iar procedura de împachetare a bunicii de ciocolată sau de argilă poate afla nonsens.
 • Certificat de salon de înfrumusețare pe manichiură și coafură. Este mai bine să-mi aduci bunica înainte de aniversare, să o iau pe computer o nouă imagine pe care o va lupta pentru a apărea toți oaspeții săi.
 • Spălarea aspiratorului – La urma urmei, trebuie să fie demontat, clătire și uscat după fiecare utilizare.
 • Nu căutați să schimbați dulapul sau bunul mobilier. Acest dar poate fi făcut numai dacă se confruntă numai dacă se confruntă cu dorința însăși, pentru că pentru jubileu nu este doar un scaun scârțâit, ci o mare varietate de amintiri: Fiul lui Vassenka a ajuns pe picioare pentru picioarele de pe acest scaun, bunicul foarte mult iubit să citească ziare și să fumeze telefonul, pisica Masha a iubit aici pentru a dormi și t. D.

Până la vârsta de 80 de ani, există deja multe daruri și este greu să-mi surprind bunica, dar chiar vreau să o încânte.

Când alegeți un cadou la aniversarea a 80 de ani, urmați întotdeauna dorințele celui mai tânăr și poate că va fi posibil să se implementeze visul ei prețuit.

Despre ce să dea o bunică, să se uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Raluca

  unui cadou memorabil? Ce ar fi apreciat de o bunică în vârstă și cum să facem această aniversare specială pentru ea?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: