Cât de frumos pentru a da bani pentru o femeie?

Cât de frumos pentru a da bani pentru o femeie?

Dacă ați fost invitat la o aniversare sau o zi de naștere a unui prieten, sora, mama, o fată, și chinuit în căutarea unui cadou, acesta poate fi ușor stabilită. facturi monetare în orice situație și în orice perioadă va fi un cadou relevant. Cu toate acestea, rămâne întrebarea cât de frumos și original pentru a da bani la o femeie? Prezentarea cadou de numerar poate fi neobișnuit de originable, astfel încât încadrarea va deveni o altă prezentare spectaculoasă.

Recomandări

Indiferent de eveniment, banii este întotdeauna un cadou de curent, Dar există unele nuanțe care trebuie luate în considerare:

 • Daca nu sunt foarte familiarizați cu cel mic, acesta va fi, probabil, cea mai bună cale de ieșire, dar încă mai merită să fie dat cu atenție modul în care aceasta aparține echivalentul în numerar în loc de un cadou+
 • Nu puteți contacta fata de ziua, dar încearcă să pună întrebări de interes pentru ei cei dragi: soț, copii, rude+
 • Amintiți-vă că un cadou monetară pentru toate cererile sale necesită un tact, este necesar să-l prezinte foarte atent, este imposibil de a obține bani din buzunar și se întind campionat lor de sărbătoare+
 • Asigurați-vă că să se gândească în avans cum să ambalaj și să dea facturile, este mai bine să se evite plicuri banale, și să vină cu ceva neobișnuit+
 • demonstrarea deliberată a darul total al darului este considerat a fi atacat, este imposibil să-l sau recalculeze voce la toate, dacă vă, desigur, nu doresc să se acorde pentru o persoană care este nud absurd+
 • persoanele apropiate sfătui să nu dea bani, mai ales în plic, dar dacă sunteți sigur că o soție sau mama va trebui să facă, este suficient pentru a alege forma originală pentru prezent+
 • Alegerea stilului de înregistrare, treceți de gusturile fetei de ziua de naștere, probabil o fiică și o prietena vă place să se răcească, cu umor, un dar decorat, iar șeful sau soția nu poate aprecia acest lucru.
Citește mai mult  Cum de a lega o panglică pe un cadou?

Opțiuni interesante

Vă oferim câteva metode originale de prezentare a unui cadou în numerar, care pot fi considerate universale și potrivite pentru cazuri complet diferite.

Caster Sunduk

Veți avea nevoie de o cutie sau o cutie stilizată sub pieptul de flibuse, într-un stil de epocă. Apoi, va trebui doar să puneți facturile acolo, bocking-o cu comori imitat: pietricele, pietre, bijuterii, monede. Puteți completa compoziția la dispozitivul de blocare montat.

Caseta pentru decorațiuni

O altă modalitate de a face un design frumos este de a pune facturile legate de tubul și banda legat, într-o cutie alungită de magazin de bijuterii.

Baloane

Locul bani în bile și umfla, iar apoi mână luminos ziua de naștere și cadou de valoare. Bile poate fi prins chiar la celebrarea dacă doriți să stea vizitatori. Puteți, Burda fiecare minge, felicitări și urări Pronunță.

Pusculita

Este în același timp două cadouri – bani și purceluș bancar. Este mai bine să alegeți o opțiune care poate fi deschis, astfel încât pusculita de asemenea, rămâne în memorie este iubita.

facturi fără proclamat

trenuri de dragoste și Shopaholics Să-. Capace și monede sunt plasate sub sticlă, care va trebui să te desparți pentru a obține bani.

ambalare Matryoshka

Destul de simplu, dar un mod foarte interesant de a preveni bani, face mai multe diferite în mărime, dar același lucru sub formă de pachete și de a le aranja singuri într-un alt. În ultima dintre ele va sta pe facturile. Despachetarea și trecerea la un nou pachet va inveseli cu siguranta petrecerea de ziua, iar darul final va fi o surpriza placuta.

Copac cu bani

Acest lucru va combina darul de bani cu un cadou real – plante interioare. Postați bani pe un tufiș de plante, printre frunziș și veți avea un verdeață foarte spectaculoasă în sens literal și figurativ.

Valiză

Este puțin probabil ca o persoană care să refuze o întreagă „valiză de bani”. Trebuie să gătiți un caz sau ceva similar, și, de asemenea, să achiziționați bani imitat sau să le imprimați. Completați valiza prin plasarea facturilor reale între ele ca fiind o facială pe fiecare pachet.

Oul de aur

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o surpriză, mai precis, partea sa de ciocolată, extrasă și deconectată. După aceea, puneți banii înăuntru, conectați jumătățile și înfășurați folia de aur, trageți o panglică frumoasă.

Cutezător utilizare fantezie, aproape orice element poate servi drept un ambalaj pentru bancnote: o varză Kochan, între frunzele care banii sunt prevăzute, un tub de sub ruj și așa mai departe.

metode spectaculoase

Dacă doriți să faceți o impresie de neșters cu darul tau, ia in considerare moduri extraordinare, impresionante pentru a-l împiedica.

Citește mai mult  Ce să dai un frate pentru o zi de naștere?

Umbrelă

Această metodă permite în același timp să dea spectally bani, prezentare si impresii reale. Ia umbrela, să păstreze cel mai bun posibil, înainte de predarea acestuia jumper-ul, și apoi cere să deschidă o umbrelă. Acesta va fi sub ploaia bani reali! Să fie bancnote mai mult, astfel încât impresia va crește.

Ventilator

Același mod este perfect pentru Wair. Conectați o pereche de fani mari, unul cu celălalt, plasează facturile cel mai uniformă. Dă și cere-te jubileului.

Sac cu bani și felicitări

Această metodă se va bucura cu siguranță toate și nu va necesita crearea unui design complex.

Este necesar să existe un sac de tesatura frumos în care poziția facturile laminate.

În plus față de ei, a pus un pliant cu felicitări sau bancnote buttofa, pe care puteți scrie, de asemenea, cuvinte calde. Excelent opțiune – bani cu imaginea fotografiei convingerii celebrării. O astfel de cadou o va avea de a face nu numai ca ea, dar, de asemenea, pentru oaspeți.

Buchet de bani

Flori – un atribut indispensabil al orice vacanță. Dar chiar dacă ați comandat un frumos buchet într-un florar, atunci de ce nu dau 2 compoziții: flori și monetare. Buchete din facturile sunt foarte populare, puteți folosi cel mai simplu clasa de master:

 • Se prepară bancnote, 3 pentru fiecare floare+
 • tesatura verde, puteți utiliza panglici și hârtie+
 • sârmă.

Roll off facturile din muguri neobișnuite, înfășurați firul cu postav verde sau hârtie, imitarea codițe pentru a fixa flori.

Atunci va fi doar pentru a asambla un buchet care poate fi decorat cu iarbă sau ramuri din hârtie, inimi pe un băț și alte decorațiuni spectaculoase.

În cazul în care limba este ziua de naștere se bucură de gherghef, decora un set de broderie, modelarea sau altele de bancnote. Apropo, pasiunea poate spune foarte mult direcția pentru imaginația ta. Cosmetice amatori pot fi prezentate cu o cutie, decorat în parfum sau ceva similar.

Citește mai mult  Cum să sărbătorim ziua de naștere în timpul iernii?

Alternativă la bani

Un cadou pentru o femeie, fie că este vorba de naștere, aniversare, 8 martie, de Anul Nou sau o altă sărbătoare necesită întotdeauna o relație de grijuliu, alegerea atentă. Asigurați-vă că se referă la importanța unui eveniment cu dimensiunea prezentului.

Amintiți-vă că obiectivul principal este de a dori un cadou, aduce emoții plăcute, amintiți-vă pentru o lungă perioadă de timp.

cadouri în bani sunt adesea acuzați de banalitate și absența ingeniozitate. În același timp, este mai bine pentru a obține facturi util decât douăzeci secunde statuetă sau al șaselea uscător de păr.

Originalitatea poate fi exprimată în design – aici vă va ucide doi iepuri de câmp cu o singură lovitură, mână un cadou util, care va fi amintit. Dacă sau vinovat de celebrarea categoric împotriva banilor ca un cadou, există alternative excelente la cadouri monetare, care nu sunt atât de banale, dar lăsați în spatele Gifted dreptul de alegere.

 • Certificat în magazin. Tu cu siguranță nu pierde cu dimensiunea de haine sau marca de parfum, iar fata de ziua va fi lipsit de posibilitatea de a cheltui banii pe prostii.
 • Certificat pentru servicii. Aici domeniul de aplicare pentru fantezie este doar nelimitat. Pe baza intereselor jubiliare, vă pot oferi o excursie la un spa, proceduri cosmetice, o sesiune foto, o clasă de master pe desen și așa mai departe.
 • Gift Card bancar. Multe organizatii financiare au deja servicii similare care vă permit să emită o hartă în numele unei persoane iubite. Locurile donatoare din contul alocat pentru o sumă cadou, după utilizarea care va fi capabil să utilizeze contul în scopuri de acumulare, pentru deșeurile de zi cu zi și în alte scopuri.

Toate aceste opțiuni sunt, de asemenea, de fapt bani, ci o natură virtuală, care este foarte relevant și în cererea în lumea modernă.

Pentru alte idei pentru a face bani cadou, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: