Ce pentru a da un băiat de 11 ani?

Ce pentru a da un băiat de 11 ani?

Cadou de selecție pentru vierme de 11 de ani, nu este o sarcină ușoară, deoarece poate părea la prima vedere. Acest lucru nu mai este un copil, dar încă pe un adult nu arata ca. Din această vârstă, faza de pubertate începe, astfel încât există o mulțime de nuanțe pe care ar trebui să fie luate în considerare, alegerea unui copil de această vârstă un cadou de la unul sau altul de vacanță.

Ce merită luat în considerare?

Băieții moderni la vârsta de 11 ani nu sunt deloc ca strămoșii lor, când aveau vârsta de 11 ani. Acestea sunt foarte dezvoltate, toate copii de înțelegere, bine informați și savvy, care nu au dificultăți în obținerea de informații. La vârsta de 11 ani, părinții observă adesea asta Copilul schimbă stilul de comportament, apar credințe complet noi, opinii.

Băiatul începe să crească, de aceea cadouri pentru el pentru ziua de naștere, noul an sau 23 februarie ar trebui să-și sublinieze începutul său de sex masculin, masculinitatea, dorința de a fi independentă, mare.

Băieții din 11 ani încep să se schimbe rapid pentru a se schimba în exterior – sunt trase oasele scheletului, începe creșterea în greutate corporală, începe o generație activă de hormoni sexuali. Toate acestea sunt percepute de copil oarecum ciudat – se simte deja adulți, dar privindu-se la reflecția din oglindă, vede un copil neconfigurat și neconfigurat, imaginea căreia nu este legată de auto-permisiuni interne, indiferent de cât de încercați.

Toate acestea generează percepția dureroasă a deficiențelor aspectului său, care luptă cu dorința de a vă plac fetele. Și pe fundalul unei astfel de contradicții interne, copilul apare deja primii trăsături caracteristice pentru adulți. În primul rând, băiatul vrea să fie adulți în ochii celor dragi și prieteni, este gata să-și stabilească dreptul la orice metode.

Dați cadoul corect și selectat în mod rezonabil – o modalitate excelentă de a sublinia semnificația, adulterul, independența. Pe baza acestui lucru, ar trebui să vă alegeți. Și nu va fi în mod clar în favoarea urșilor de pluș.

Ce să-i dai fiului?

Părinții își cunosc prietenul mai bine decât restul. Ei își pot permite niște cadouri „intim“ care sunt relevante numai de cei dragi. Pentru astfel de daruri care scot în evidență faptul că băiatul este deja un adult, următoarele pot fi atribuite:

 • Frumos, dar modeste de baie acasă nominală – Papa are propriul său, mama ta are timp și fiul poartă propriul halat de baie, în care el este foarte similar cu tata+
 • telefon și (sau) caz pentru el – Nu este în valoare de cumpărare un smartphone de ultimul model, deși se pare cool, copilul nu știe cum să fie cumpătat și se poate rupe, pierde un astfel de gadget, astfel încât mai bine să acorde o atenție la categoriile de preț de mijloc+
 • Interesant Piggy-safe– Băiatul va fi capabil de a veni cu propriul său cod de acces la ea și a economisi bani pentru ceva, ceea ce a fost mult timp visez+
 • Ceasul de alarmă neobișnuit – viermi vechi de 11 ani sunt, de obicei, foarte reticenți în dimineața de la semnalul de alarmă, astfel încât trezirea poate decora și, în același timp, a stabilit starea de spirit pentru intreaga zi un ceas cu alarmă interesant, care va fi tăcut numai după ce este prins (o versiune de zbor) sau de arma cu laser pe țintă pe perete+
 • arme jocuri – opțiune excelentă pentru a sublinia stăpânirea viitorului Defender a Patriei + Blaster NERF, Lazertag, Apă Pistol, ceapă și săgeți, Crossbow și Machine Gun fotografiere mingi moi – Toate acestea vor trebui să băiat+
 • câine-robot de– un cadou potrivit pentru băiat, la care părinții nu pot face un animal de companie+
 • ceas de mână (Electronice, mecanice sau „inteligente“, care au acces la Internet, cu posibilitatea de a trimite mesaje scurte)+
 • Jucărie pe radio de control – aceasta este o opțiune excelentă, deoarece copilul va putea să se simtă ca un adevărat pilot, șofer, cascadener și călăreț.
Citește mai mult  Revizuirea de concursuri și jocuri pentru noul an

Având în vedere că băieții de la zorii unei perioade de pubertate sunt mari românești și visători, puteți să-mi prezentați fiul proiector, Ce proiecte pe pereți și harta plafonului cerului înstelat. Într-o astfel de atmosferă, băiatul va fi capabil să se simtă un astronaut real și un cuceritor neînfricat de spațiu. Din moment ce băieții de la această vârstă sunt foarte curioși și curioși, dar nu mai iau orbește tot ce le spun adulții, puteți să-i prezentați pe fiul meu un set pentru experimente – Set de chimist, fizică, microscop sau telescop.

Merită să acordăm atenție unor astfel de cadouri excelente ale fiului de 11 ani, cum ar fi:

 • Mp3 player+
 • Căști, Inclusiv wireless, deoarece toți băieții de la această vârstă iubesc să asculte muzică+
 • aparat foto Pentru iubitorii de a fotografia+
 • Bun wireless Mouse-ul PC (Dacă fiul este pasionat de jocuri, programare)+
 • Power Bank – un dispozitiv care va fi întotdeauna ajutor reîncărcare un telefon mobil, indiferent dacă există o sursă sferă de energie electrică sau nu este.

Părinții care fac oferta principal pe dezvoltarea intelectuală a Fiului, Puteți recomanda astfel de cadouri ca:

 • enciclopedie sau carteSubiectul de interes pentru copil este mai mult decât altele+
 • Mâner 3D, care va crea figuri tridimensionale din plastic preîncălzit+
 • Puzzle – plat, în vrac, jocuri, desktop, puzzle-uri.

Copiii de la această vârstă deja cu suficientă atenție se referă la modă și știu foarte bine că acum popular și ce – nu. Bazat pe acest lucru, da, fiul lui blugi, tricouri și alte articole de îmbrăcăminte nu sunt prea corecte, pentru că nu este un fapt că mama și tata știu exact că este acum că în vârstă de 11 ani.

Dar certificatul cadou în magazin de îmbrăcăminte adolescent va fi destul de modul în care, împreună cu fiul poți merge acolo, astfel încât copilul să se alege în suma alocată de lucruri la modă, care va fi cu plăcere.

Din părinți cadourile originale Puteți alege următoarele opțiuni:

 • Scuter electric+
 • Bilet la concertul cântărețului iubit, pe un meci de fotbal sau hochei (în funcție de copil este interesat)+
 • lanternă funcțională cu moduri de masă și baterii încăpător+
 • un animal – Până la 11 ani, copiii sunt, de obicei în imposibilitatea de a avea grijă de un catelus sau o pisicuta, hamster sau pește, dar de la această vârstă, puteți sublinia adulterul și independența Fiului, încrederea în el grija de creaturi vii+
 • Neobișnuit, rucsac elegant+
 • consolă de jocuri – cu privire la o astfel de prezent, care păcatul să-și ascundă, în secret visele și tata, astfel încât copilul va juca cu cine.

Se întâmplă ca copilul să aibă tot ceea ce visează. Ce să facă în acest caz? Nu disperați, pentru că puteți cumpăra întotdeauna ceva care dă un lucru vechi o noutate tentantă, de exemplu, Lumina de fundal pentru roțile de biciclete, probleme proaspete de benzi desenate pentru colecționari de povestiri trase despre aventurile super-eroilor, Caz nouă sau stați pentru gadgetul vechi, dar iubit. Oricare ar fi ideea darului, este necesar să nu continuați din ceea ce considerați că este necesar și util pentru un adolescent, dar din ceea ce consideră că este necesar pentru el însuși.

Poate fi înmânată și carte dacă copilul iubește să citească, dar același dar va fi complet inadecvat dacă băiatul citit nu este obișnuit și nu-i place.

Cadou pentru frate

Nu mai aproape decât omul decât fratele. Nimeni nu înțelege toate dorințele secrete ale celebrului vinovat de unsprezece ani, ca și fratele. Pe baza acestui fapt, este un frate care se poate ridica într-adevăr un cadou adolescent rece, cel mai bun dintre toate cadourile. În cazul în care frații au o mică diferență în vârstă, atunci suprafața de interese sunt similare. Senior Brother este capabil de a face un cadou minunat, complet echipat cu un frate, și cel mai tânăr poate spune ideea uimitoare a prezentului.

Fratele nu poate fi astfel de oportunități financiare mari, cum ar fi părinții, dar în acord prealabil cu ei totul este posibil.

Merită atenție Următoarele idei pentru darul unui frate pe 11-a aniversare sau o altă sărbătoare.

 • Keychain-fluier – acesta este atașat la un pachet de chei și vă permite să le găsiți rapid opunându-se un semnal suspendat (fluier, bumbac), cu un fluier tare vesel, astfel încât pierderea de chei în adâncurile apartamentului sau din clasa nu va fi o mare problemă, pentru sunetul unui adolescent fără probleme vor găsi o pierdere.
 • prieten Tengu Interactive – un personaj care va zgâria singurătatea și va înveseli dacă copilul devine trist. Se conectează la USB, locuiește în apropierea calculatorului, trezește-o cu ușurință: doar turnați-o pe ea. Caracterul reactioneaza la sunete, muzică, vorbire, imites cu atenție sunetele, construiește o mare varietate de fata emoțională.
 • Fratele cu o conștiință curată poate alege Pentru frate un nou joc de calculator sau un joc pentru prefix, deoarece fratele este mai bun decât părinții știe ce genul este interesat de un adolescent cel mai mult.
 • Kit-ul Creatorului – Tabletă pentru desenul luminii, apa, accesorii de desen, dacă adolescentul îi place să atragă, desenând o masă pentru desenul nisipului, un set pentru arderea pe un copac de băut.
Citește mai mult  Servirea masa de Anul Nou

Fratele poate alege o versiune de design foarte reușită. În plus, el va fi fericit pentru a ajuta vinovatul în vârstă de 11 ani de celebrare a ceva util collect. Cei mai buni designeri – Lego, Castelul Cavalerilor „,” City of Masters „. Poti cumpara un constructor care va ajuta la construirea de propriul robot.

Niciodată nu pierde relevanța cadou dulce. Și din mâinile fratelui, care reloved tot timpul (sau se straduieste) pentru a lua bomboane sau ciocolată, o astfel de cadou va fi de două ori mai plăcută.

În plus față de seturi convenționale de bomboane și ciocolată, puteți comanda bomboane nominală, ciocolată cu dorințe, bomboane cu predicții pe bomboane.

Cum să felicit un prieten?

Dacă trebuie să felicit un prieten cu o aniversare a 11 sau o altă sărbătoare, problema de a alege un cadou este, de asemenea, de două ori, de asemenea, pentru că nu există oportunități financiare mari pentru colegii pentru a da camarad ceva, în opinia lor, foarte valoroase. Acest lucru nu este necesar.

Într-un cadou de la un prieten, un adolescent este o atenție importantă, atitudine atentă față de interese și hobby-uri, pentru scopurile și aspirațiile făptuitorului celebrării. Un prieten poate da un cadou ironic, rece, a făcut cu propriile mâini. Primul loc vine de la toate costurile, dar originalitatea ideii si stralucitoare sufletul.

Un cadou excelent va fi următoarele opțiuni:

 • minge de fotbal cu fotbal stele autograf sau fără ea+
 • Termos, circuitul termic+
 • cerc cool Cu un model plin de umor, acesta va fi în dimineața pentru a ridica o stare de spirit adolescent chiar și într-o vreme tulbure și încruntată+
 • Scaun pliabil Pentru jocuri și „călătorie“ în natură+
 • Universal briceag Cu opțiuni – Punch, Fillet pentru unghii, Plicing și Little șurubelniță.
Citește mai mult  Ce să dea un tip de 20 de ani?

cadou excelent, în cazul în care posibilitățile părinților donatorului vă permit să-l ajute să felicit un prieten, va Aerofootball, fotbal de masă, hochei, La urma urmei, acesta va avea în continuare să se joace împreună. O atenție specială pentru același motiv pentru prieteni ai făptuitorului în vârstă de 11 ani a celebrării este în valoare de plată pentru jocuri de masă, gama de care astăzi este doar colosală. Printre cele mai bune jocuri pentru băieți de această vârstă și camarazii lor, este demn de remarcat „turnul“, în care jucătorii să ia transformă ieși din design format din bare de lemn, o cărămidă. Sarcina nu este să-și încheie întreaga proiectare, demonstrează, astfel, dexteritate și ingeniozitate.

Și, de asemenea, interesante sunt jocurile „Dixit“, „Swints“, „Găsiți un spion“.

Această prezentare prietenos poate fi un certificat sau un bilet de participare la un tip de eveniment, care va oferi o masă adolescent în vârstă de 11 ani de emoții pozitive și va lăsa mai multe afișări. Pentru divertisment, în cazul în care, de altfel, prietenii pot merge împreună cu o petrecere de aniversare, Puteți atribui următoarele:

 • Karting+
 • Lectie de condus pe Quad+
 • Flying în Aerotruba+
 • rând de cai însoțiți de adulți+
 • O vizită în Bowling+
 • Participarea la căutarea spectaculoasă tematică (Multe companii organizatoare de trimestru oferă o selecție destul de mare de opțiuni pentru adolescenți).

in afara de asta, cadouri tradiționale de la prieteni pot fi luate în considerare următoarele:

 • brelocuri, chei de boltă+
 • bratara cu design elegant de sex masculin – piele, metal+
 • tricou ilustrând lui preferat atlet, muzician, grup sau doar un rece tricou cu un teren plin de umor+
 • Strălucind în întuneric dantelă pentru pantofi+
 • săgeți+
 • lumânări neobișnuite Pentru un tort festiv care nu poate fi suflat – va fi o distracție și non-fructuoasă glumă+
 • Fotocollazh – Made de propriul lor colaj din mai multe fotografii, pe care este prezent cu prietenii in diferite setari + colaj pot fi plasate într-un cadru de încredere confortabil vinovatul celebrării, astfel încât el poate atârna pe perete sau să instalați pe masa de student camera+
 • cadou muzical (Cântecul convertit realizat de echipa de tovarăși de prieteni), precum și un clip video, pe care prietenii îl colectează înainte de cadrele video cu o petrecere de aniversare și sub cheltuielile video preferate de la prietenii apropiați și prieteni ai prietenilor Sărbătoarea celebrării.

Un cadou excelent de la un prieten va fi ceva și ceva care, cu el, cu el, puteți încerca să încerci cazul, de exemplu, Icewall pentru role de rulare, bulgăre de zăpadă, o pereche de pistoale de apă pentru a aranja o bătălie de apă distractivă pe stradă, o unitate flash cu o selecție de cântece preferate.

Despre ce altceva să dea un băiat timp de 11 ani, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: