Ce pentru a da un constructor?

Ce pentru a da un constructor?

Selecția de cadouri pentru profesioniști din diferite domenii, în același timp, simplu și complicat. Simplu, deoarece principalele propuneri sunt „evidente“, și este complicată, deoarece din partea de a face soluția potrivită greu. Adică, este foarte important să știm ce să oferim aceiași constructori, concentrându-se asupra recomandărilor oamenilor informați.

Alegeți cadouri pentru ziua constructorului

Sărbătorii profesionale pare a fi un motiv potrivit pentru a da ceva subiect. Dar aici aveți nevoie de un tact mare și o atenție. Mulți oameni primesc sistematic exact astfel de cadouri și, în cele din urmă, este foarte obositor. Poate exista un sentiment de monotonie. Dar totuși ar trebui să faceți mai întâi soluții tematice.

Ocupat în domeniul construcției pentru o vacanță profesională uneori dau Kituri de scule. Trebuie amintit că o astfel de surpriză este cea mai mare parte nouă pentru începători. Profesioniștii cu experiență sunt garantate că au un set adecvat, pe care l-au luat deja. Dacă vorbim despre cadouri practice pentru ziua constructorului, atunci Este greu posibil să devii o cască. Mai ales dacă este decorată cu un motto original – „Nu stați sub cargo” sau o expresie mai distractivă.

O alegere bună va fi Poster tematic. Se pregătește cu propriile mâini sau ordine în tipărirea casei. În al doilea caz, va trebui să plătiți atenția maximă la gândirea de către conceptul posterului. Soluția șablonului este puțin probabil ca cineva. Dacă această soluție este, în principiu, nu este potrivită, puteți încerca să faceți un model al unei clădiri.

Alte suveniruri merită o atenție. De exemplu, „construcții” șah sau alt joc de bord. Terenul corespunzător în acesta este reprezentanți ai diferitelor profesii de construcție care conduc lupte intense cu materiale de construcție și elemente structurale. Setul complet de elemente este selectat individual. Un set exclusiv de cifre ca și cei care sunt deja obosiți de alte surprize tematice.

Darul din ziua constructorului este, de asemenea, important și prezent corect. O idee bună va fi cache-ul de cărămizi improvizate, în interiorul care este plasat ce trebuie. Abordarea nu va trebui să creeze nu mai mult, dar dezmembrați cu atenție „designul”, altfel nu este de a ajunge la surprindere.

Un alt cadou bun va fi acoperirea atipică a mesei. Acesta poate fi afișat feluri de mâncare în formă:

 • turnuri+
 • Macara turn+
 • Casa de mare+
 • Atracții arhitecturale.

Revenind la surprize de afaceri, este de remarcat un set de papetărie. Optim opțiune – Notepad (sau notebook), creioane de fântână și creioane. Dar, în același timp, trebuie amintit că opțiunile foarte ieftine nu se vor potrivi.

O alegere bună poate fi portofel elegant. Deși este deja selectată mai degrabă nu ca o surpriză, dar cu destinatarul înșiși, având în vedere gusturile lor.

Citește mai mult  LEGO Zi de nastere

Subliniați importanța unei persoane pentru ei înșiși și, în același timp, de a rezolva o sarcină importantă, practic, va ajuta Kituri creioane. Cu ajutorul lor, este posibil să trageți rapid schițele, să capturați și astfel să-și salveze gândurile. Acest cadou poate fi îndrăzneț de a da:

 • Designeri+
 • Arhitecți+
 • Designeri de construcții+
 • Inginerii constructorilor+
 • Specialiști de comunicare.

Da, astfel de seturi există un loc chiar și în viața de zi cu zi. Dar zidarii obișnuiți, cragrele, concrete sau chiar interzice că sunt puțin probabil să le placă. Ceea ce unește exact profesioniștii profesioniști, indiferent de profil, aceasta este ceea ce trebuie să se relaxeze periodic. La urma urmei, această activitate se distinge prin tensiuni și anvelopele puternice chiar și persoanele entuziaști.

Prin urmare, merită atenția „grădinilor pietrelor” sau a altor accesorii pentru relaxare. O astfel de surpriză nu stă nu numai a rudelor, prietenilor, ci și colegilor sau subordonatului.

Și chiar pentru a elimina tensiunea va fi utilă Seturi simbolice de ciocolată „Instrumente”. Căci, într-adevăr, entuziaști și nu doar angajați în considerentele materiale, oamenii vor folosi seturile Lego. Cu ajutorul lor, puteți crea, de asemenea, layout-uri vizuale ale clădirilor viitoare. Da, și pentru „rulare” de diverse opțiuni, pentru căutarea creativă a designerului, această decizie este potrivită pentru aproape perfectă.

Opțiune foarte bună: afla în mod discret dacă un instrument s-au despărțit și este și el. Constructorul este persoana care, prin definiție, apreciază practicitatea și nu-i place lucruri nereușite, inutile. Deoarece este recomandabil să le consumăm. Este mai bine să pierdeți ocazia de a face o surpriză decât pentru a permite o eroare. Pentru a exclude acest lucru, puteți naviga și nu pe ocupația principală, ci pentru pasiuni străine de destinatari.

Ce să dai o zi de naștere?

Cadou logic pentru constructor, sărbătorind o zi de naștere sau aniversare, pot fi cursuri de formare sau un alt program de formare. Important: În cazul în care este cunoscut faptul că o persoană este foarte ocupat acum, sau în curând volumul de muncă său va crește, este necesar să se acorde o atenție la literatura de specialitate. Puteți face cunoștință cu ea și aproape fără separare din activitatea principală. Deci, ca să nu cumpere ceva care este deja cunoscut de către destinatar, trebuie să vă familiarizați cu biblioteca lui. Chiar mai bine – să plătească un abonament la o revista de specialitate, va exista cu siguranță informații proaspete.

Orice oameni care sunt de multe ori la site-ul de construcție este de ajutor pentru haine de lucru de cumpărare. La urma urmei, acestea sunt în mod constant în contact cu noroi și chiar expus pericolului. Dar este în valoare de având în vedere faptul că o zi de naștere este în mod clar mai puțin decât o sărbătoare oficială în ziua de constructor. Prin urmare, puteți face focalizarea pe obiecte cu caracteristici neobișnuite. Acestea ar putea avea și rol practic – la fel ca în cazul unei lămpi de birou, care seamănă cu un zgârie-nori sau macara turn.

Citește mai mult  Ce să dai un călător?

Mulți oameni și rodnic lucrat au nevoie de odihnă. Prin urmare, astfel de cadouri sunt adecvate ca:

 • excursii la sanatoriu+
 • tichete în stațiune+
 • Parapantă sau zboruri în aerotube+
 • Abonamente în piscină, în sala de gimnastică+
 • Zboruri pe baloane+
 • Excursie la locurile notabile din apropiere+
 • O vizită în alte băi turcești, exotice.

Pentru a îmbunătăți starea de spirit pot fi folosite sculpturi mici de conținut tematic. Uneori este suficient pentru a da una sau mai multe cifre, și în curând numele de ziua de naștere va începe colectarea de o colecție. O bună alternativă poate fi puzzle-uri tridimensionale. Utilizarea lor, este ușor să întruchipeze abilitățile creative și de a dezvolta logica. Pentru a construi constructorul tot timpul fiind în contact și să nu riște un telefon mobil, el ar trebui să dea titular ceas.

Având în vedere că șantierul de construcții îi lipsește de multe ori prize electrice, va fi util pentru a da Încărcătoare pe panouri solare. Constructori, apreciez umorul, te rog Sicriu cu cutii de conserve. Și să mănânce chiar și calm la locul de muncă, va fi util LANCHBOKS, THERMODS ȘI THERMOSS.

Important: Dă produse din plastic pentru produse nedorite. Acesta este un cadou ieftin, sincer caută mai mult ca o încercare de a scăpa de om.

În timpul lor liber, constructorii vor fi fericit să joace un joc de bord. Acesta va veni la îndemână pe pauză, și case în seara, fie în ziua off. Și este, de asemenea, merită luat în considerare opțiunea cu cadouri „delicioase“, cum ar fi:

 • cutie de bomboane de tip original+
 • alcool Elite+
 • Un set de ceai sau cafea dragă.

Foarte des constructorii trebuie să în aer liber de lucru. Prin urmare, haine de ploaie vor fi utile în vreme brut, și în înghețuri – Termovlary. Aceleași accesorii vor fi îngrijite în viața de zi cu zi și pe drumul spre muncă sau înapoi.

Dar există o altă opțiune: Prezentare în cinematografie, teatru, competiții sportive sau concerte. Principalul lucru este să știți ce anume îi place (sau poate) destinatarul.

Ce să pretindem la Anul Nou?

Sărbători de Anul Nou – doar momentul în care constructorul se poate relaxa și a obține plăcerea maximă, simțiți libertatea. În acest moment, ca într-o zi de naștere, pot veni la îndemână:

 • Puneți+
 • Bilete pentru diverse evenimente de divertisment+
 • Excursii și programe educaționale.
Citește mai mult  Ce pentru a da un adolescent?

Cel mai bun va fi dacă le comandați pentru două sau familii. Apoi se dovedește o adevărată petrecere a timpului liber de familie. Orice organizație angajată în aceleași excursii poate fi comandată cu o dată deschisă.

Prin urmare, alegerea unei soluții adecvate este foarte simplificată. Se dovedește a fi simultan pentru a face o surpriză și nu suportă cheltuieli suplimentare.

Dar unii oameni vor să-și petreacă timpul acasă și să nu meargă undeva pe drumul în mijlocul sărbătorilor. Prin urmare, este util să se ia în considerare o altă opțiune – Aparate de uz casnic și electronice. Dacă o persoană are un telefon vechi, tableta – înlocuirea gadget-urilor la mai moderne apare de la sine. În prezența fondurilor, puteți achiziționa, de asemenea, un laptop sau netbook, o cameră foto, o cameră video. Merită să ne gândim să dați carte artistică.

  Costul unui astfel de cadou poate varia foarte mult. Opțional (deși este de dorit) să achiziționați o ediție de cadouri. Principalul lucru este că darul este selectat este bine și nu a putut gusta o persoană iubită. Revenind la cadouri electronice, merită să indicați următoarele opțiuni, cum ar fi:

  • Winchester extern sau altă unitate+
  • Decorative Big Flash Capacitate+
  • Elegant tastatură sau mouse-ul+
  • imprimante portabile sau scanere (vor fi potrivite pentru lucrul cu documente direct la instalația)+
  • Baterii de rezervă și încărcătoare.

  Surpriza originală poate deveni cursuri de călărie. Acest lucru va face viața mai diversă, pentru a primi competențe suplimentare și mușchii de spin. Dar trebuie amintit că pansamentul are contraindicații. Și va necesita destul de mult timp. Quest original este adecvat de la o singură dată de divertisment.

  La locul de muncă, constructorii trebuie să planifice o mulțime și să ia în considerare (indiferent de specializare). Prin urmare, este în valoare de gândire cu privire la achiziționarea unui jurnal înregistrat. O alegere bună poate fi elegant în căutarea impermeabil, cu ochii și ceasuri de mână de praf. Pentru munca în întuneric sau în locurile greu accesibile lumini de locuri.

  În cele din urmă, de la cadouri practice, puteți apela un sac de sport confortabil.

  suveniruri Cärti

  suveniruri speciale de construcții pot fi chiar mai plăcut decât mai mult de cadouri pur practice. Mai ales că aceste funcții pot fi combinate. De exemplu, foarte bine se va uita la un set de masă de creioane, carti de vizita, realizate din beton. Vizitatorul separat „excavator“ sau stilizate sub alte tehnici. Alternative pot fi:

  • Breaks+
  • Statuetes+
  • Icoane+
  • „Diplome de onoare“+
  • cifrele+
  • medalii de benzi desenate și comenzi.

  idei proaspete pentru un cadou de la constructor aspectul următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: