Ce să dai o femeie timp de 35 de ani?

Ce să dai o femeie timp de 35 de ani?

35 de ani – Vârsta minunată. Pe de o parte, o femeie este destul de adultă, pe de altă parte – încă tineri. Un cadou pentru această dată ar trebui să ia în considerare atât aceste calități – să nu fie solid-monumental și, în același timp, să nu vorbească cu friptura excesivă. Să încercăm să ne dăm seama ce să oferim o femeie la aniversarea de 35 de ani.

Recomandări pentru alegerea

Orice dar trebuie să corespundă gusturilor pe care le este înmânată. Prin urmare, chiar dacă vă pare că acesta este un cadou lipsit de sens, dar știi sigur că va încânta fetița de ziua de naștere – nu se simte liber să prezinte.

De la cele mai apropiate femei vrea întotdeauna să obțină cadouri amețitoare, ilogice, de lux, pentru că în zilele lucrătoare și atât de suficientă pragmatism și rutină.

Ce să-i dai fata iubită sau soției tale?

Fetele care poartă metale prețioase susțin întotdeauna bijuteriile. Dacă femeia dvs. este indiferentă față de metalele prețioase, opriți bijuteriile de stare (care uneori arată și costă mai mult decât bijuterii). În prezent, alegerea este foarte mare – pentru un iubit de declarație mare – bijuterii, cumpărați un inel sau colier dacă fata este un fan al lucrurilor etnice, reface colecția de bijuterii africane sau indiene. Și dacă colecția sa și astfel are dimensiuni impresionante, prezintă o masă specială pentru aceasta – cu casete și departamente diferite. Perfect dacă în stil se va armoniza cu decorațiuni.

Portret realizat de fotografie – de asemenea, un cadou minunat. Alegeți imaginea preferată a zilei în sine, pe care îi place cel mai mult și consultă un artist. Rețineți că portretul este necesar în medie 1-1,5 luni, primerul de pânză și stratul de portret finit al lacului sunt, de asemenea, incluse, deci trebuie să începeți aceste lucrări în avans.

Dacă femeia ta poartă blană, prezent sub forma unui produs de blana va fi foarte de modul. Nu este neapărat predarea o haină de blană în podea, puteți da un Manto lumină. Sau, poate, ea a măsurat o haină cașmir superb, cu un rând de blană? Acesta este, de asemenea, un cadou excelent. Ventilatorul de gadget-uri de-a lungul temperamentului va avea o tabletă de transformare într-un laptop și înapoi. Este deosebit de convenabil pentru cei care petrec mult timp la calculator, datorită specificului muncii – copywriteri, jurnaliști, bloggeri, scriitori și femei care iubesc doar în timpul lor liber cu confortul de „surf“ pe Internet.

La aniversarea a femeii iubite indezirabil pentru a da parfum, dacă numai el nu este foarte scump și nu este mai puțin frecvente. Dar dacă femeia ta este un expert și un colector de arome, un rar, eventual, a trimis un balon de la producerea unui exemplu la colecția ei vor fi luate cu mari mulțumiri. Desigur, în spatele lui va trebui să „vâneze“ pe piețele de vechituri on-line de parfum și, cel mai probabil, nu va fi ieftin (mai ales în cazul în care parfumul este livrat dintr-o altă țară), dar rezultatul este cu siguranta merita.

Citește mai mult  Idei Cadouri Director la aniversarea

Daca iubita ta la parfumuri este indiferentă, cumpără unele băuturi spirtoase în sezonul (sau mai mulți ani cu fidelitate o aromă și o folosește numai), ar trebui să nu fie în aniversarea a începe brusc să se dezvolte gustul ei parfum. Cel mai bun caz, va fi perceput cu surprindere.

cina romantica intr-un loc nu mai puțin romantic (pe acoperiș, pe iaht, într-una dintre cele mai locuri la modă din oraș) va fi un cadou excelent, dar încă ar trebui să aibă grijă de culorile pe care le prezintă ziua de naștere și despre un mic (sau mare) de prezentare de material, pe care le dau pentru desert.

Înainte de a muta oriunde în părinte, specificați gusturile sale. În caz contrar, seara poate fi răsfățată, de exemplu, faptul că fata are o teamă de înălțime și ai condus-o la acoperiș.

Dar salută din 35 de Volleys – un cadou pentru cu adevărat regal și, dacă vremea nu se lasă, o astfel de surpriză va face o impresie de neșters pe aleșii tăi. Acest cadou va spori imediat nivelul de romantism în relația dvs. și va face o zi de naștere de neuitat. Careline, călărie sau zi într-o cameră nou-născută într-un hotel de lux va face ca orice femeie să se simtă un superstar. Plimbarea de weekend în străinătate va avea o realitate „resetare”, va provoca un val de rezistență și, desigur, vă va actualiza relația.

Rețineți că chiar și cel mai ales buchet nu este un dar pentru cea de-a 35-a aniversare. Poate fi o adăugare, una dintre cadouri, dar nici un trandafir, nici 501 de trandafiri nu vă vor înlocui femeia „altceva” pe care o alegeți personal pentru ea, punând puțin mai mult efort decât vizitarea celui mai apropiat magazin de flori. Și 101 trandafir dau pe 8 martie sau pentru Ziua Îndrăgostiților.

Cadouri pentru prietena

Dacă prietenul tău devine 35 de ani, cel mai probabil, industria de frumusețe și industria cosmetologică nu mai este „Terra incognita”. Prin urmare, un certificat pentru un curs de masaj în salonul respectiv, pe care intenționa mult timp să-l viziteze, va fi un mare cadou. Zi în spa (poți pentru doi cu tine) – un mod minunat de a petrece timp împreună și de a vorbi, să treacă fața și corpul. Certificat pe o clasă de masterat pentru artistul de machiaj sau stilist – excelent, mai ales dacă talentul și-a menționat dorința de a-l vizita. Sau poate că visează la o școală de cofetărie? Deci, dați-i o astfel de ocazie și lăsați-o să-și îndeplinească visul.

Dacă ea visează vizita concertul grupului favorit, da bilete ei, iar dacă ea este un teatru de intrare, apoi abonamentul în teatru său favorit ei vor plăti mai mult decât orice material prezent. În cazul în care un prieten este un partener pasionat și un iubitor standas, un cadou poate fi amuzant – de exemplu, bilete la reședința ei preferat sau pentru a efectua un DJ la modă în clubul în care se întâmplă de multe ori.

parfum rar, geanta originala, palet de lux pentru fata sau ochi – Răsfăț pe această prietenă zi, da-i ceea ce este puțin probabil să decidă să cumpere ea însăși. În același timp, nu uitați că un dar ar trebui să fie util, și nu a abandonat pe raft departe din cauza incoerența gusturile bine-cunoscute.

Daca prietenul tau este un pragmatic și minimalist, da-i un portofel din piele scump, un suport pentru cărți de vizită și o moleculă de zi cu zi. Aceste cadouri, ea va aprecia cu siguranță.

Prezent de la rude

Tete, sora sau Kuma la aniversarea a 35 se va potrivi același lucru care poate fi înmânat unui prieten. O decizie interesantă va fi înregistrată capace pentru un smartphone și o tabletă inclusă. În cazul în care ziua de nastere fata foloseste un laptop, atunci acesta poate fi comandat un caz. Buna cuplu ceai din porțelan os (sau doar neobișnuite, lucru bine), și poate chiar serviciul este un excelent prezent. Un set de pahare pentru vin, șampanie, Martini – într-un cuvânt, o băutură alcoolică iubit, sărbătorita va trebui să gust. Menținerea astfel de cadou poate fi o sticlă, de fapt alcool. Setul poate fi atât din 6 și din 3 și de la 2 pahare. Nu da un pahar simplu, cumpăra fie rafinat ceva din sticlă scump subțire sau cristal.

Citește mai mult  Quest-uri pentru ziua de naștere a unui copil

Pentru sora, un mare cadou va fi o sesiune foto de la un fotograf profesionist – studio sau natura. Desigur, cu condiția ca ea iubește să fie fotografiat și vise frumoase fotografii profesionale. Cadoul original este un scaun agățat de hamac, în care fată de naștere se poate bucura de o carte bună și o ceașcă de cafea.

Dacă darul face părinții la aniversarea fiicei sale, ei pot preda ceva de la aparatele de uz casnic, cafeaua sau setul de ceai (cu mai multe pachete de cafea sau ceai de înaltă calitate), așternuturi scumpe, antichități, dacă fiica este interesată sau colecționează aceasta. Puteți da certificate în salonul de bijuterii, magazin de îmbrăcăminte.

Dacă o rudă este o nora, sora sau Kuma – se află într-o poziție interesantă și așteaptă nașterea unui copil, dă ceva care nu va fi destinat unui copil, nici pentru familie, doar personal pentru ea. Acesta poate fi un certificat într-un salon de înfrumusețare pe un curs de masaj sau înfășurarea unei acțiuni prelungite, de exemplu, în cursul anului, astfel încât să o poată folosi atunci când pare o astfel de oportunitate. Sau poate fi ceva de la aparate de uz casnic, care este util pentru ea – o multicooker, o mașină de cafea, wafflenitsa, dar aceasta este numai cu condiția ca sarbatoritei place să gătească.

Ce să prezinte colegul?

În cazul în care colegul dvs. se execută 35 și doriți să-l predea ceva mai puțin banal și mai memorabil decât o cutie de bomboane sau o cana cu inscripția „La mulți ani!“Alegerea este destul de mare. În primul rând, un cadou ar trebui să fie bugetul, în timp ce nu o impersonală. Prezent prea scump va face un simt ciudat ziua de nastere.

Deci, ce cadou va fi destul de bun? De exemplu:

 • ceai China sau ceramica+
 • Cartea autorului iubit sarbatoritei (aici trebuie să se clarifice dacă are deja o astfel de colectare a)+
 • ceai bun sau cafea, în funcție de ceea ce bea ea preferă+
 • mâner frumos sau jurnal elegant+
 • Încărcătorul wireless pentru Smartphone+
 • Flash purtător în design interesant+
 • floare original din oala – Gerbera, Ranunculyus sau orhidee, dar acest dar este necesar, în cazul în care flowerflower iubit în duș.
Citește mai mult  Crăciun decorare copac cu jucării de aur

Și cel mai bun, atunci când toți colegii sunt resetate treptat și să dea ziua de naștere la un convertor frumos, în cazul în care au pus o anumită sumă de bani. Pentru a dilua funcționarii uscate, comandați o felicitare pe radar, care asculta la locul de muncă, și să sarbatoritei auzi un cântec preferat prezentat de echipa..

În această situație, relevanța darului este determinată de atmosfera care domnea la echipă, și gradul de sale oficiale

Ce se poate face cu propriile mâini?

Un cadou facut de tine este valoare numai dacă sunteți cu adevărat în ceva profesional. Dacă tricot la nivelul de tricotat profesionale, vă rugăm ziua de naștere a unui pulover, o secvență sau un set de capace, fular și navele. Sau puteți face un album cu fotografii memorabile in tehnica scrapbooking, introduceți diferite dorințe și citate pentru a reaminti fata de ziua despre faptul daca totul a început „- prietenia ta (daca esti prietena ei) sau romanul dvs. (dacă sunteți un soț sau iubit ).

În ceea ce privește copiii, li se permite să dea mama la aniversarea a 35-a oricăror cadouri de ață: de la cutii și carduri pentru prăjituri. Totul depinde de vârsta copiilor și a intereselor lor. Orice mama va fi fericit pentru a da un cadou făcut de mâinile unui copil.

Ceea ce nu poate fi dat?

Nici o femeie în această zi vor aprecia aceste cadouri Cum:

 • Igiena obiecte – săpun, geluri de dus, sampoane, deodorante+
 • cadou adresat întreaga familie, nu o zi de naștere personful+
 • Un animal de companie este un cadou prea supărătoare, pentru a da un pisoi, un catelus sau o pasăre poate fi acordată numai în cazul în care bine plecat-a cerut acest lucru+
 • Orice produse cosmetice care vizează combaterea imperfecțiunile feței și corpului – creme anti-agricole, geluri anti-celulită, acnee și alte mijloace+
 • lucruri de bucătărie utilitare, cum ar fi o nouă tigaie sau un set de cratiță – în vârstă de 35 de ani, aniversare nu în acea zi, atunci când o femeie vrea să obțină similare ca un cadou+
 • O doamnă superstițios nu ar trebui să predea ceas, mănuși, papuci și alte lucruri legate de semnele rele+
 • fleacurile, figurine, jucării de pluș – ele nu poartă nici un sens practic+
 • cadou comestibile ca un tort sau un set picaturilor, unul amintiri va rămâne rapid+
 • Cartoi, caricaturi, orice fel de cadouri reci, cu o bătaie de joc sau ironie de mai sus au crezut: Chiar daca camera este ziua ta un râs și un băț, în aniversarea ta ea este puțin probabil să vrea să devină un obiect de glume+
 • Lucruri prea practice ca o centură din lână de câini sau perne ortopedice+
 • o floare – nu suge pe un buchet bun în această zi, pentru că este o aniversare!

Faptul că încă mai puteți da o femeie timp de 35 de ani, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: