Ce să dea părinților?

Ce să dea părinților?

Selectarea unui cadou pentru părinți pentru Anul Nou, mulți oameni sunt concentrate pe un cadou general. În acest caz, este important să se ia în considerare interesele și mame, și Tatăl, fie să dobândească elementul să fie capabil de a utiliza ambele. Desigur, în cazul în care o zi de naștere, 08 martie și la 23 februarie, situația este diferită.

Cadouri o fac singur

Dă părinților pentru ziua de nastere sau aniversare, puteți un tort original, realizat de personal. Înregistrare Ar fi frumos pentru a face mai personalizate care vor participa nu doar inscripția solemnă, dar, de asemenea, de exemplu, cifrele din mastic, simbolizând momente importante din viața lor.

Cea mai bună prezentare pentru data aniversară este Predupportized și decorate carte pedigree, care va fi o adevărată relicvă de familie. Pentru vacanțe mai puțin semnificative, puteți preveni Topiaria sau compoziții florale, perne decorative și tapiserii. drăguț jucărie va fi, de asemenea, un suvenir plăcut.

Separat pentru mama, un control excelent va fi Fabricația de produse cosmetice naturale, cum ar fi balsam de buze sau crema parfumat. Părinte, cel mai probabil ca Handmade Jurnal, decorate într-un capac de piele laconică.

Adăugarea dreptul la orice prezentare va fi o carte poștală creată folosind un tehnician neobișnuit, de exemplu, quilling, scrapbooking sau colaj.

Opțiuni bugetare

Dacă nu există bani mari, darul simbolic pentru părinți este încă în valoare destul de, La urma urmei, în această situație, principalul lucru – atenție. De exemplu, noul an cumpăra de multe ori un set de ceaiuri de diferite arome sau ambalare de cafea măcinată, împreună cu o cutie de bomboane preferate. Darul general poate fi și Set de bunătăți: Cașcaval, fructe exotice, brioșe decorate tematic sau combinație de Anul Nou de șampanie și caviar.

În cazul în care este încă în curs cu privire la un cadou pentru noul an, care este, are sens pentru a adăuga o cana, un magnet sau un calendar cu simbolurile vacanta viitoare.

Personal, mama poate da plante de interior într-o oală sau doar un buchet de culori preferate – un astfel de cadou nu va fi mult mai scump. Puteți alege întotdeauna ceva de la produse cosmetice sau de îmbrăcăminte, și pentru ambii părinți. Ca un cadou pentru Tatăl, cartea a placut autorul ca unele sau este uneori aleasă lucruri utile pentru un hobby, de exemplu, un accesoriu de pescuit.

Prezentări utile

beneficiază întotdeauna de cadouri în casă sau la cabana, de exemplu,, Ceva de la aparatele de uz casnic, obiecte de decor sau un set de feluri de mâncare. Alegerea este de fapt foarte mare, dar ai nevoie pentru a alege ceea ce se va mulțumi cu siguranță ambii părinți, și ceea ce ambele vor putea folosi. În plus, este necesar să se ia acele obiecte, fie că acestea sunt în general absente, sau cele care necesită deja înlocuirea operațional.

Citește mai mult  Cum inițial da cadou de ziua de nastere?

În prezent, nu trebuie să fie neapărat practic, puteți face o alegere și în favoarea ceva sentimental, provocând emoții plăcute.

Mama cu tata poate fi prezentat Modern blender, capabil să ajute în prepararea oricăror feluri de mâncare – de la omletă la tort de carne. O astfel de cadou o va facilita foarte mult procesul de gătit, care este deosebit de important, dacă vorbim despre persoane cu varsta.

În cazul în care părinții le place să se răsfăța cafea, dar utilizate pentru fabricarea berii-l în turcul, atunci este timpul pentru a le preveni filtru de cafea multifunctionale, permițându-vă pentru a găti câteva soiuri de băutura preferată. Un pat bun surprizăt aspirator robot, care va efectua toate munca grea pentru ei. Cu siguranță sufletul va trebui să și wafflelnica, care oferă posibilitatea de a-și diversifica pur și simplu delicios dieta obișnuită.

Prin utilizarea Storcator Mama și Tata va fi capabil să se bucure de sucuri naturale sănătoase în fiecare zi. Multivarka reduce în mare măsură timpul de ședere în bucătărie, pentru că acest dispozitiv realizează mai multe funcții: bucătari, cartofi prajiti, coace, se pregătește pentru un cuplu și se încălzește feluri de mâncare.

percepută perfect astfel de dispozitive originale Înghețată și dispozitiv pentru hot dog de gătit. În principiu, în cazul în care acest lucru este relevant, părinții pot fi prezentate Serviciul de bucătărie nouă, Actualizați clatite in varsta cu prăjirea, Înlocuiți placa, cuptorul cu microunde sau frigider.

Dacă doriți să alegeți un fel de element pentru a decora casa, atunci merită să ne gândim Rama foto electrică, Inclusă cu o unitate flash cu imagini ale tuturor membrilor familiei. Cu siguranță, vor apărea ceasul elegant sau o imagine calitativă trasă.

În ultimul caz, puteți să ne limităm la o imagine neutră și să comandați un portret al unui cuplu sau peisaj căsătorit cu un fel de loc pentru ei. Nostalgic și frecvent utilizat Gramofon, dotat cu plăci de tineri parentali.

Proprietarii pot fi administrați ca elemente pentru îmbunătățirea la domiciliu și diverse corpuri de îngrijire a terenurilor: sere, mașini de tuns iarba, instrumente noi.

Rudele vârstnice relevante pentru Anul Nou sau aniversare Cadouri pentru sănătate. Acesta poate fi un umidificator de cameră al dispozitivelor de măsurare a aerului, masajului, al presiunii și zahărului, un abonament la piscină, o bicicletă sau un set de vitamine.

Citește mai mult  Cadouri la profesor la 8 martie, o faci singur

În principiu, nu este interzis să plătiți pentru părinți ca cadou Inspecție completă de la medici, sesiune de masaj sau proceduri terapeutice necesare. Pătură de încălzire Vă permite să împiedicați răceli în timpul sezonului rece și să faciliteze senzațiile dureroase la persoanele cu reumatism sau boli comune. Aplicarea la această prezentare se va găsi atât în ​​condițiile apartamentului orașului, cât și în oraș.

Plăci cald cu mâneci va da, de asemenea, căldură în sezonul rece, creând un sentiment special de confort. Cu același scop este achiziționat și Mai cald pentru picior.Lampa de sare Curăță aerul, mărește imunitatea situației în interior și, în plus, decorează interiorul. Masaj pentru picior vă permite să faceți față durerilor cronice și să reduceți umflarea. În cele din urmă, este considerat un cadou excelent Saltea ortopedică, Ridicarea de la senzații dureroase în gât și spate.

Va fi util pentru orice lucru despre care mama cu tatăl său a visat mult timp, dar nu și-a putut permite. New candelabru, mașină de spălat, excursie în orașul vecin la rude, imagini de fundal schimbare în coridor – Toate acestea pot fi predate la Anul Nou, nu uita de prezentarea originală, de exemplu, cu versuri sau scene. De ziua mamei lui are sens pentru achiziția certificat la magazinul de produse cosmetice și de parfumerie, haine sau bunuri pentru casă și la ziua de naștere a Tatălui – la magazinul de pescuit sau bunurile sportive.

Cum să faci surpriză?

Pentru părinți surpriză, le puteți prezenta Certificat comun sau bilete pentru orice eveniment. Implementat în acest cadou Cele mai neobișnuite idei sunt capabile. În plus față de campaniile clasice din cinema, un concert sau un teatru, există o posibilitate Plătiți o masă într-un restaurant sau chiar un week-end într-un sanatoriu, sau chiar în străinătate.

Mama și Tata va fi curios pentru a vizita ceremonia ceaiului, să învețe cum să pregătească feluri de mâncare din bucătăria exotice, vizita clasa de master pe Tango sau Walsa sau pentru a afla cum să sculpta din lut produse ceramice frumoase. rudele avansate vor dori și vizita în comun spa.

Tinerii părinți ca niște cadouri de abur, de exemplu, perechea Aromele de parfumuri, umbrele de la o singură colecție, set de căni în pulovere tricotate sau tricouri cu inscripții amuzante. Thermokes va fi potrivit pentru rude active indispensabile atunci când călătoresc pentru oraș, hit-uri pentru picnicuri sau plimbări doar activi. O idee bună va fi Tabla de joc, care este în mod clar util pentru mese de familie și întâlniri cu prietenii.

Citește mai mult  Top cadouri simbolice mici pentru noul an

Masa de emoții plăcute vor oferi album foto realizate manual, cu fotografii din întreaga familie de peste ani lungi. Instantaneele pot fi imprimate pe mai multe perne sau aranja panoul de forma originală. În primul caz, aceasta este în valoare luând în considerare atât opțiunea de fotografii individuale și colaje.

În cazul în care ambii părinți place să citească cărți, dar nu dispun de fonduri suficiente pentru a vizita în mod regulat librării, toată lumea poate fi prezentat pe un e-carte cu elemente noi deja încărcate. Supliment astfel de cadou este un bun de atributele unei seri confortabil, de exemplu, o pătură, papuci pereche sau un nou set de lenjerie de pat.

În cazul în care părinții nu au o cabana, iar dorința de a crește ceva personal prezent este prezent, atunci ele pot fi prezentate componente ale gospodăriilor, care va fi amplasat pe pervazul ferestrei sau loggie. Acesta poate fi ca un set de vase, semințe, sol, drenaj și alte dispozitive auxiliare, și grădină „inteligente“ cu verdeață.

cadou minunat pentru părinții vor fi Sesiunea foto Familie cu copii și nepoți. Pentru a-l ține, toată lumea poate cumpăra același rezultat din dulap, de exemplu, pulovere, și după rezervare un loc în studio foto cu decoruri și plată potrivit pentru servicii de fotograf profesionist.

Dupa sedinta foto, cadrele ar fi plăcut mai bine imprimate și să prezinte mama cu Tatăl, în cadrul.

Natur Creative va încânta Imaginea care poate fi vopsit împreună cu numere Sau un model de bloc pentru asamblare obiective turistice sau tehnologie. Există, de asemenea, neobișnuit Designeri pentru adulți, reprezentând diferite camere de dimensiuni mici, care trebuie să fie furnizate de mobilier colectate.

Acesta nu va da rudelor Set de șah sau dame, efectuate manual, În cazul în care, desigur, ei joaca acest tip de jocuri de masă. călătorii Void se va potrivi cu o cartelă de reîncărcare, care trebuie să fie sărbătorită puncte deja vizitate ale globului.

Că părinții da pentru noul an, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: