Ce să-ți dai iubitul pe 23 februarie?

Ce să-ți dai iubitul pe 23 februarie?

În ciuda faptului că 23 februarie este considerată Ziua Ziua Apărătorilor Patriei, în această zi se obișnuiește să se dea daruri tuturor oamenilor, fără excepție: tații, bunici, frați, prieteni, colegii de clasă și colegii de clasă, și, desigur, lor iubiți jumătate.

Cele mai bune cadouri standard

Desigur, există o anumită listă de lucruri care au devenit mult timp opțiuni tradiționale pentru Ziua Apărătorilor Patriei. Astfel de obiecte includ șosete, lenjerie de corp, precum și tot felul de seturi de igienă: șampoane, geluri de duș, spume de ras și mult mai mult.

În ciuda faptului că aceste daruri sunt adesea supuse la ridicol, iar unii oameni chiar le consideră indecente, este de multe ori tocmai fetele lor cu băieții lor.

Pe de o parte, o alegere similară nu provoacă dificultăți mari, și, de asemenea, nu atinge portofelul, iar pe de altă parte – este practic și necesar.

De exemplu, fiecare om va fi bucuros să primească un set de bărbierit de înaltă calitate: mașină, gel de ras, precum și loțiuni aplicate înainte și după procedură. Dacă tânărul este proprietarul unei barbe groase, atunci tot felul de uleiuri, geluri și mouss, concepute pentru a avea grijă de barbă devin un cadou excelent. Ceara pentru stiluri și barbe sunt, de asemenea, potrivite pentru stiluri.

Nu mai puțin populare cadouri sunt concluziile unui dulap: atât cele mai mici (șosete, lenjerie), cât și mai mari (tricouri, bluze). Dacă favoritul este un fan al unui stil de afaceri, el va fi încântat de un nou fluture sau o cravată, precum și cu manșete.

Darul comun este atât parfum de sex masculin. Cu toate acestea, atunci când alegeți apa de toaletă pentru tânărul său ar trebui să fie atent și atent.

Este recomandabil să se pronunțe preferințele aromelor calme. Puteți merge, de asemenea, mai ușor și să cumpere doar spiritele tale preferate unui tânăr.

Gadget-uri și accesorii pentru ei – o altă categorie comună de cadouri. Căști noi de înaltă calitate, un mouse-ul de joc, un sac de laptop sau un capac de smartphone nu va fi niciodată inutil. Vor fi accesorii adecvate de automobile sau lucruri aparținând hobby-urilor și hobby-ului (Brățară de fitness pentru sportiv, tija de pescuit pentru pescar sau bastoane de tambur pentru muzician).

Citește mai mult  Ce nu se poate face într-un an de salt?

Grupul de cadouri clasice și așteptate pot include, de asemenea, ceasuri și bijuterii. Dacă un bărbat poartă astfel de accesorii, ele pot fi un cadou destul de bun.

Pentru a da „evidențierea” lucrurilor standard, puteți comanda o gravură personală personală.

Idei romantice

La 23 februarie, omul tău preferat poate da nu numai lucruri materiale, ci și impresii romantice.

De exemplu, un iubit se poate trezi un mic dejun delicios în pat. În funcție de preferințele personale ale unui soț sau de o persoană tânără, puteți găti un mic dejun dulce (clătite, cheesecakes, croissante) sau alegeți o versiune mai tradițională – ouă amestecate sau toasturi. În plus față de micul dejun, puteți aranja o cină romantică.

Principalul rol în timpul cina ar trebui să fie jucat în setare intimă: puteți aprinde lumanarile, bastoanele aromatice, inclusiv muzica neobișnuită.

De asemenea, merită acordarea atenției la masa de servire. Ca o cină, este mai bine să vă pregătiți mâncărurile tinere preferate.

Dacă relația este destul de aproape, un masaj sau un dans erotic va fi o completare excelentă a unei serii romantice similare.

O altă categorie de cadouri romantice constă din tot felul de certificate. De exemplu, puteți da certificatului dvs. preferat într-un centru spa pentru două sau aranjați o mică călătorie romantică pentru doi la orașul viselor.

Dacă un cuplu tânăr se află într-o relație de mult timp și are copii obișnuiți, atunci copiii pot fi lăsați pentru o vacanță de la părinții lor, iar două ar trebui să meargă pe o dată romantică. Pentru a da o dispoziție specială a zilei, puteți merge la locul primei întâlniri sau prima dată.

Prezentări originale și neobișnuite

Cadou creativ pentru ziua de apărător al Patriei – o modalitate excelentă de a surprinde și de a vă bucura de cea iubită și, de asemenea, evitați banal și deja ordinea unor cadouri plictisitoare.

O opțiune interesantă și neobișnuită poate fi un certificat de casă. Ca parte a unui astfel de certificat, puteți oferi soțului dvs. un masaj sau o pregătire a felului său preferat. Pentru cuplurile amuzante care iubesc cadouri reci și originale, este potrivit un certificat, ceea ce îi permite soțului ei să gestioneze întreaga seară pentru a gestiona telecomanda sau pentru a merge pe întregul weekend cu prietenii pe pescuit.

Uimitor, dar bărbații, cât și femeile pot fi oferite buchete. Dar, de preferință, nu culori. Astăzi, multe ateliere cumpărate oferă așa-numitele „seturi de bărbați“, care includ pește sare, cârnați afumați, fructe și legume, precum și băuturi. Opțional, un astfel de cadou poate fi cel mai individualizat.

În cazul în care este necesar ca în prezent a fost mai emoționantă, atunci este mai bine pentru a crea un buchet similar cu tine – un tânăr va fi de două ori.

Opțiunea Win-Win va fi imprimarea fotografiilor. O fotografie comună poate fi aplicat la o cană, un tricou, o pernă, puzzle sau orice alt subiect.

Citește mai mult  Ce să dea bunicul timp de 80 de ani?

Dacă fata are talente, el este interesat de creativitate și este o persoană creativă, mai degrabă, ea ar trebui să-și folosească abilitățile sale de a crea un cadou – Puteți scrie un portret sau un cântec, cravată eșarfă cu propriile mâini.

Pentru a diversifica sărbătorile fostabile plictisitoare, merită să creați o adevărată căutare pentru iubitul tău. De exemplu, dimineața pe masa de noptieră, lăsați-i o mică scrisoare cu vârful în care ar trebui să continue. În locul următor – o altă notă. Ca rezultat, mini-ul său călătoresc pe un tânăr trebuie să-și detecteze darul.

Diferitele cărți poștale la radio și televiziune rămân, de asemenea, relevante.

Puteți să vă ordonați compoziția dvs. muzicală preferată a tipului dvs. și să scrieți o felicitare mentală. În plus, puteți merge mai departe, de exemplu, scrieți un videoclip întreg pentru un tânăr. De asemenea, merită să cereți prietenilor generali să spună câteva cuvinte despre jumătatea dvs., iar apoi într-un editor video pentru a conecta un astfel de videoclip împreună. Cele mai recente și mai calde felicitări ar trebui să fie un videoclip al familiei sale iubite.

Ideea inițială a darului din 23 februarie va fi, de asemenea, diverse seturi asortate. În orice calitate (poate fi, de exemplu, o cutie sau un coș de cumpărături), colectați lucruri mici, dar plăcute mici. Astfel de cadouri pot fi produse comestibile, cum ar fi cafeaua sau o sticlă de băutură iubită, obiecte de garderobă și orice alte lucruri la Will.

Cu un astfel de cadou cuprinzător, fata nu este cu siguranță pierdută: cel puțin câteva lucruri dintr-un set de tânăr vor fi cu siguranță.

Cum să faci o surpriză tip?

Desigur, alegerea corectă a darului este destul de importantă, dar nu mai puțin importantă este modul de prevenire.

În primul rând, trebuie să alegeți un ambalaj frumos. Poate fi o cutie de carton sau o hârtie specială. Astăzi, multe servicii specializate sunt oferite pentru a împacheta un frumos și eficient pentru a împacheta un cadou, cu toate acestea, puteți face față acestei sarcini. Pentru a face acest lucru, ambalarea hârtiei de cadou sau folie, panglici, margele, margele și alte elemente decorative.

Noi trebuie să încercăm să respecte o singură paletă de culori.

Pentru a aranja o adevărată surpriză cu un tânăr, un cadou similar este recomandat să-l trimită prin e-mail (în cazul în care fata nu vii cu el) sau cere curier pentru a livra prezent la iubita sa de muncă.

Citește mai mult  Ce să dea un om de 70 de ani?

Dacă vă place pentru a sărbători vacanța de zgomotoase și în compania prietenilor, este în valoare de încercarea de a aranja surpriza petrecerea preferată cu bile. Și dimpotrivă, dacă tipul iubește tăcerea și a vieții private, atunci puteți lega ochii și se îndepărtează pe acoperiș sau un alt loc confortabil și retras și numai la sosirea ochii mei pot fi dezlegat.

Sfat util

La alegerea și planificarea un cadou, este important să se ia în considerare natura și dorințele unui tânăr. De exemplu, în cazul în care nu-i plac petrecerile zgomotoase, atunci este mai bine să stați acasă în această zi împreună.

În plus, încercați să vă amintiți indicii că a dat tipul în ajunul sărbătorii – probabil, tânărul a privit deja după ea un cadou sau a fost mult timp visând orice lucru.

De asemenea, este recomandat pentru a merge pentru achiziționarea unui cadou în avans. Acest lucru ar trebui să fie făcut din două motive principale:

  • În timpul sărbătorilor, magazinele sunt pline de oameni, astfel având grijă în prealabil cu privire la achiziționarea prezent, în acest fel, pentru a te proteja de stres inutil+
  • Multe produse, in special aceasta se referă la cadouri clasice pentru bărbați la 23 februarie, rupe destul de repede.

În cazul în care perioada de panificație de conferințe a relației este deja de peste, ai devenit o adevărată familie și au planuri mari de materiale, de exemplu, copiați într-un apartament sau o mașină, nu este în valoare de cheltuieli o cantitate mare de fonduri pentru felicitări pentru această vacanță.

Astfel, există un număr nelimitat de moduri și oportunități să îl felicit pe persoana iubita Ziua Ziua Apărătorilor Patriei. De fapt, fata limitează doar fantezia: vă puteți prezenta ca o prezentare standard si aranja o seara romantica reala.

Dacă nu știi ce să dea iubita ta la 23 februarie, apoi a se vedea idei curente despre orice buget în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: