Concursuri și jocuri de ziua adulților

Concursuri și jocuri de ziua adulților

Vino cu concursuri și jocuri interesante pentru ziua de naștere a adulților – sarcina nu este ușoară. Este necesar să se țină seama de vârsta oaspeților, preferințele lor, interesele zilei de naștere. Jocuri amuzante pentru o companie amuzantă, divertisment la domiciliu, disponibil pentru a ține în interior sau pe stradă, va ajuta la salvarea poziției, vă rog oaspeții la celebrare.

Jocuri amuzante și simple la masă

Inventarea de divertisment ziua de naștere pentru adulți, nu ar trebui să limiteze fantezia ta. Chiar și cu o recuzită minimă, puteți organiza jocuri distractive potrivite pentru o sărbătoare. Programe de divertisment cu bile sau premii, ghicitori amuzant va ajuta la descărcarea atmosferei. În cele mai multe situații dificile, jocuri clasice și moderne vor veni în ajutorul organizatorului de vacanță, care poate fi chiar nerezonabil între ele.

pentru ghicitul

Idei de concursuri în care unul dintre oaspeții vor trebui să ghicească ceva – multe. Pentru ziua de naștere este în valoare de a alege cel mai distractiv și inofensiv dintre ele.

 1. „Ghici cine?”. Pentru concurs veți avea nevoie de autocolante cu dungi adezive și marcatorii. lucrări privind sunt nume sau nume de caractere scrise. Pliantele sunt fixate pe partea din spate. Fiecare oaspete va trebui să ghicească cine este, pur și simplu pune întrebările din jur altora.
 2. „Cântec fără cuvinte“. Competiția de comandă, permițându-vă să introduceți rapid și să raliu oaspeții. Acestea sunt împărțite în grupe, pliante de mână cu numele cântece populare, bine-cunoscute. După o scurtă pregătire, oaspeții vor trebui să prezinte cu ajutorul gesturilor și al expresiilor faciale ale muncii muzicale.
 3. „Seara amintirilor”. Fiecare dintre oaspeți descrie un ofițer de ziua de naștere care le leagă, cu doar 3 cuvinte. Ca bază, puteți lua timp și loc de dating sau alte momente memorabile. Dacă fată de naștere ghici, oaspetele primește un premiu, în cazul unei erori, eroul șef al celebrării va trebui să facă dorința altcuiva.

Întrebare răspuns

Pentru acest joc va trebui să pregătiți un set de carduri cu întrebări și răspunsuri. Ele sunt amestecate separat pentru fiecare grup. Apoi, stivuite în pălării sau pungi. Prezentatorul trage cardul cu întrebarea, iar jucătorul ia la întâmplare un răspuns. Cu cât este mai amuzant și opțiuni neobișnuite vor fi recoltate, cu atât mai mult concurența distractiv va trece. Aceasta este o modalitate foarte bună de a descărca atmosfera la masă, în cazul în care oaspeții sunt încă familiarizați cu fiecare alte.

„Telefon spart“

Un joc clasic, care poate fi folosit pentru a organiza divertisment pe o zi de naștere. Esența ei este simplu: pronunță plumb pe urechea 1 participant în lanțul de cuvântul sau fraza care urmează să fie transmis. De la oaspete la oaspete, este atât de pronunțat că nici alți participanți pot fi auzite. Acesta din urmă în lanțul spune tare că a venit să-l. Mai greu în pronunțarea cuvântului specificat, cu atât mai mult joc distractiv se dovedește.

cântece

Cele mai multe concursuri iubite pe orice sărbătoare sunt conectate cu cântece. Oaspeții în acest caz sunt împărțite în echipe: pe diferite părți ale mesei, familii sau arbitrar, dar astfel încât este convenabil pentru a discuta tactica de joc. Printre idei interesante pentru organizarea concursurilor pot fi distinse.

 1. „Intrebari si raspunsuri”. Oaspeții sunt împărțite în echipe. Prima execută linia de cântec popular care conține întrebarea. A doua echipa de 20-30 de secunde, ar trebui să găsească și să treacă răspunsul muzical. Nu a fost găsit de linie dreapta Oaspetii sunt renuntat la lupta.
 2. „melodii“ în stare de ebrietate. Oaspeții trebuie să ne amintim cât mai multe produse legate de băuturi alcoolice. Menționarea dintre ele în mod necesar trebuie să fie prezentă în titlu. Studiul este realizat pe un lanț cu dispoziția participanților care nu au amintesc lucrarea dorită.
 3. „Ghici cântecul în cele din urmă“. Sarcinile sunt pregătite pe carduri. Ele specifică 1-4 melodii împletit. Sarcina echipei – să ne amintim și de apel toate lucrările.

Aceasta este doar o mică parte din concursuri de cântece populare. Puteți utiliza alte idei, relevante în timpul sărbătorii, pentru a arăta fantezie și ingeniozitate pentru a se bucura oaspeți.

Alte

Chiar stând la masă, puteți petrece un timp distractiv. Suficient pentru a oferi oaspeților divertisment memorabil.

 1. „Felicitări din suflet”. Pentru acest concurs, veți avea nevoie de o bucată de hârtie sau câteva dacă oaspeții au o mulțime, clip de papetărie și stilou. Prezentatorul scrie la fraza totală de vârf numită ziua de naștere. Apoi, foaia este transmisă primului oaspete. El citește dorința, îl îndoaie înapoi în direcția opusă, își scrie fraza, următorii oaspeți fac același – umorul este binevenit, deoarece în final, vinovatul sărbătorii citește felicitarea colectivă rezultată cu voce tare.
 2. „Colectie”. Oaspeții sunt prevăzuți cu un set de articole, se propune să ghicească ce încărcătură semantică pe care o transportă. În mod obișnuit, setul este compilat în conformitate cu numele primului nume al vinovatului de sărbătoare, dar puteți cripta și o poveste mai complexă. Oaspeții care au prezentat o versiune credincios este folosit ca un premiu „trofy” – lucruri din colecția improvizată. Pot fi luate pentru aceste scopuri fructe sau dulciuri.
 3. „Vinaigrette culinare”. Dacă oaspeții s-au plictisit, dar nu sunt încă pregătiți pentru jocuri active, le puteți oferi o nouă versiune la faimosul joc din „Orașe”. Numai că în loc de a utiliza toponime nume de produse sau feluri de mâncare. Acei jucători care nu pot continua lanțul ajunge.
 4. „Laudă”. Oaspeții trebuie să spună complimente proprietarului casei sau jubileului. Toate răspunsurile sunt înregistrate, este imposibil să se repete, dar prezentatorul poate sugera posibile opțiuni. Unul care nu va putea să vină cu un răspuns demnă – scade. Decât magnific și florary vor fi complimente, cu atât mai bine.
Citește mai mult  Cadouri originale la 23 februarie

În cazul în care oaspeții nu sunt familiarizați cu ele, aveți posibilitatea să dețină un blitzkurce, permițându-vă să aflați mai multe despre membrii ansamblului Companiei. Maestrul de care aveți nevoie pentru a face un set de caracteristici pentru fiecare oaspete, faceți-le în cărți. Puteți specifica o profesie, sex, hobby-uri – în avans pentru a intervieva oaspeții, făcând portrete verbale cât mai interesante și non-standard.

Ghici cine se află în partea de sus a topworn, și care, în Mastersul de timp liber de schi de munte, mult mai interesant decât să se așeze și dor, uitând imediat numele vecinilor de pe masa.

divertisment dans vesel

Pentru oaspeții care nu prea plictisit, stând la masă, este în valoare de divertisment diversificarea. De exemplu, pentru a oferi clienților dans concursuri în care acestea vor fi în măsură să se arate de la o cotitură neașteptată.

 1. „Călătorie Dance“. Pentru concurs vor trebui să pre pick-up caracteristică muzica incendiare din diferite țări ale lumii. Sub el și oaspeții vor dansa. Cel mai bine este să se înceapă cu compoziții relativ lent, accelerarea treptat ritmul. Cel care poate trece prin întregul maraton la sfârșitul anului va ieși de câștigător. În plus, numele de naștere poate stabili propriile sale premii: pentru cel mai dans incendiare sau îndrăzneț, pentru sentimentul de ritm.
 2. „Dancing pe ziar“. O pereche sau o singură competiție, în care participanții trebuie să-și îndeplinească calea numai pe suprafața presei tipărite neprietenoase pe podea. Dificultatea constă în faptul că, cu fiecare schimbare de melodie, zona de dans de hârtie scade – este pliată. Cu atât mai mult va fi capabil să dețină participantul, cu atât mai bine.
 3. „Acesta este un dans pereche”. Participanții la concurență sunt împărțiți în perechi, 1 picior este asociat. După aceasta, sunt incluse extrase muzicale scurte, sub care dansatorii nou-cunoscuți trebuie să prezinte fără probleme mișcări adecvate. Cei care nu pot face față – renunțați. Această competiție este deosebit de potrivită pentru companiile în care totul a fost familiarizat de mult între ei.
 4. „Schimbați imaginea”. Oaspeții din format de loterie beneficiază de accesorii și schițe diferite ale dulapului care vor fi folosite în dans. Poate fi o perucă, o pălărie de cowboy, batistă și cizme. Cei mai inventivi și participanți artistici primesc premii.

Concursurile de dans sunt dificil de realizat în încăperi închise. Pentru astfel de divertisment, site-urile închiriate sunt mai potrivite: săli de restaurant sau banchet. În acest caz, oaspeții se vor desfășura.

Concursuri mobile pentru diferite companii

Pentru ca oaspeții care nu ne-au plictisit, ofițer de ziua de naștere sau la cei care au luat rolul conducerii, va trebui să facă anumite eforturi. Cea mai ușoară modalitate este de a oferi participanților sarcini ușoare care nu necesită abilități speciale sau experiență. Schimbarea rapidă a activității, alternarea claselor calme și active vă va permite să faceți o vacanță plăcută și pentru camera de naștere și oaspeții. Cea mai bună opțiune a concursului poate fi găsită în selecție, cu o prezentare generală a celei mai interesante divertisment.

Citește mai mult  Ce să dea soacra la 8 martie?

Pentru mare

Cu atât mai mulți oameni participă la divertisment, cu atât mai bine. Această regulă este ghidată de această regulă atunci când caută concursuri adecvate pentru ziua de naștere.

 1. „Ghici ce”. Pentru acest concurs, o frânghie cu obiectele consacrate pe ea este tensionată. Oaspeții își legează alternativ ochii, oferind atingerii pentru a ghici ce obiecte ating. Ambiguă va fi alegerea obiectelor, cu atât mai bine. Puteți pregăti mai multe frânghii cu diferite seturi pentru a confunda oaspeții.
 2. „SANDOKOZKI”. Oaspeții sunt împărțiți în două echipe, stau într-o mașină, ținând mâinile pe umeri sau talie a participantului anterior. Apoi, ceara primesc sarcini. Le puteți oferi cât mai repede posibil pentru a restabili obstacolul și apoi reveniți la finisaj. Completați sarcina va permite mișcarea de ghemuire sau nevoia de a muta „șarpe”.
 3. „Chelneri”. În această competiție, oaspeții sunt împărțiți în 2 echipe de 5-7 persoane. Acestea sunt emise pe o tavă, un coș mare cu bile este instalat la început. Așezându-le pe o tavă, jucătorii trebuie să treacă distanța oferind un obstacol în calea finisajului și apoi să se întoarcă. Fiecare participant ulterior pune o altă tavă 1 minge, ceea ce complică sarcina.

Cei mai mulți invitați, mai distractiv. Companiile au un joc bun, agilitate care necesită, sau distracție concursuri de benzi desenate cu subtext creativ.

O solutie excelenta va fi un program competitiv într-un spirit competitiv pentru femei echipe bărbați și.

Pentru puțin

Pentru o companie mica, concursuri nu necesită diviziuni pe perechi sau echipe. De exemplu, „musetel“, cu sarcini scrise pe petale. În plus, puteți juca în „crocodil“, sau să aranjeze un concurs pentru cel mai creativ pâine prăjită. Publics includ, de asemenea încă două concursuri.

 1. „Zhmurki cu un clopot“. distracție clasică, în care este posibil să se joace chiar și în interior. Udarea fixat pe haine clopote sau bule sale, restul de jucători cravată ochii. Sarcina lor este de a prinde un om care se mișcă fără dressing, concentrându-se numai pe sunet. Acesta este un joc mobil vesel pentru compania de tineret.
 2. „Sticla nu este conform regulilor”. Toate sarcinile vor atinge ziua de naștere. Oaspeții le scriu pe pliante, transformă în tuburi și apoi puneți sticla în gât. Apoi se rotește. Cel care va indica gâtul ar trebui să scoată sarcina și să o execute.

Ce să joci cu locul de sărbătoare?

Jocurile mobile sau calme frumoase pot avea loc atât în ​​interior, cât și pe stradă. Alegerea unei case de țară sau a unui centru de recreere pentru un astfel de eveniment poate fi un motiv excelent pentru utilizarea unei mari varietăți de idei în organizarea de divertisment. De exemplu, în timpul iernii, puteți utiliza schiuri, sănăpări sau să verificați precizia în miniatura de zăpadă. Vara este un motiv minunat pentru organizarea unei mini-Quest în natură. Cu toate acestea, chiar și în cameră există întotdeauna acolo pentru a distra oasele și o petrecere de aniversare.

Citește mai mult  Totul despre origami pentru noul an

In camera

Casele de locuri pentru divertismentul activ rămâne atât de mult. Dar aici puteți organiza jocuri într-o atmosferă mai calmă. De exemplu, La domiciliu, Fantas sunt întotdeauna perfect organizați – distracție tradițională cu o istorie lungă. În onoarea zilei de naștere pentru a decide care va fi făcut exact proprietarul subiectului, vârsta de naștere va fi.

Mai mult, puteți să vă atârnați asupra participanților, oferindu-le versiuni destul de obișnuite, dar sigure de produse degustare, cum ar fi sosul de soia, tobasco sau suc de lămâie.

In afara

De asemenea, puteți organiza un test sau puteți aranja „Zhmurki”. Distracția interesantă poate fi degustare de băutură „orb”. Pentru ea, cei mai îndrăzneți și mai puternici bărbați sunt aleși. După 3-4 băuturi, chiar și apa obișnuită va fi percepută altfel.

În funcție de sezonul jocului în natură pot include utilizarea celui mai diferit inventar. Oaspeții din copilărie, oaspeții sunt de obicei mulțumit cu plăcere cufundat în atmosfera de distracție fără griji. La cabana sau în curtea unei case de țară, la un picnic în pădure în timpul iernii, puteți organiza un releu cu o sanie. Potrivit „Ice” sau „Wathers”, vanatoare „Volokushi”. Cea mai mare prețul de inventar, cu atât mai bine. Apoi acționează succesiv.

 1. Sanya lega o frânghie lungă. 1 set pentru echipa.
 2. Voluntari sau cel mai puternic participant din fiecare grup merge „pe malul opus“ – el este feribot.
 3. Restul rămân la început. 1 persoană sit în Sani. Farmor-le să se crams.
 4. Lansat Sanya sunt livrate la început. Cine va avea prima dată pentru a transporta toți membrii echipei la linia de sosire, a câștigat.
 5. Dacă în procesul de trecere a cilindrilor cu sania, persoana cazuta iese din joc. Câștigătorul este, de asemenea, determinată de numărul de persoane transportate.

releu de iarnă și de jocuri pot fi considerabil diversificat folosind inventarul corespunzător. Bulgări de zăpadă, mini-schiuri și sănii, puteți crea chiar și un bar improvizat de obstacole sau să-l facă în avans, 2 cetăți de zăpadă, declarând curte curte pentru regat, sau de a construi un labirint de blocuri de gheață.

 1. „Zăpadă Corrida“. Pentru oaspeții sunt preparate prin măștile de tauri. Prezentatorul ia o pânză de țesătură roșie – chiar și o față de masă se va potrivi. 3-4 persoane pe echipa s-au grabit la „toreador“, încercarea de a obține coarne în „deghizați“. Cel care reușește să-l este declarat câștigător, cel mai de succes „tauri“ lupta în rundele repetate.
 2. releu de schi. Oaspeții sunt împărțiți în echipe. Apoi, a pus pe mini-schiuri și începe, încercând să depășească obstacolul cât mai repede posibil, ajunge la linia de sosire. Învinge o echipa care va fi mai rapid decât altele.
 3. Verificați acuratețea. Pentru jocul va avea nevoie de o țintă cu ochelari și bulgări de zăpadă specificate. Participanții sunt date de 5 încercări. Cel care scoruri mai multe puncte decât altele, bulgări de zăpadă aruncare – victorie.

Jocuri în aer proaspăt în timpul perioadei de vară sunt chiar mai diversă. De exemplu, puteți aranja curse pe mături, înarmați cu inventatori janitor tradiționale. Ride cu un astfel de inventar între picioarele nu este prea ușor. Jocul este potrivit pentru organizarea unui releu echipa în cazul în care oaspeții sunt îmbrăcați corespunzător. Doamnele în chilot și ciorapi, pe tocuri este puțin probabil să facă o astfel de divertisment.

    Pentru celebrarea ziua de naștere de vară, cea mai bună alegere va fi căutarea cu ghicitori. Sfaturi se ascund pe site-ul, oaspeții sunt furnizate cu cărți, iar premiul ascuns va deveni un câștigător premiu demn. Pe una dintre etapele se pot aștepta la o petrecere de ziua cu o porție de mistere. Acest lucru îi va permite să se simtă ca un proprietar cu drepturi depline al sărbătorii.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: