Cum de a alege o carte ca un cadou?

Cum de a alege o carte ca un cadou?

Mulți consideră cărțile cel mai frumos cadou. În același timp, majoritatea donatorilor sunt convinși că astfel de cadouri sunt potrivite doar pentru booklers. Cu toate acestea, edițiile moderne a crea nu numai produsele tipărite obișnuite, dar și lucrări întregi de artă. Ei sunt mulțumiți de aspectul (copertele luminoase, designer de lucru, publicații scrise de mână). Conținutul poate diferi de percepția clasică. Prin urmare, în societatea modernă, un astfel de cadou este capabil să devină plăcut și memorabil chiar și pentru cei care nu le place să citească.

Ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți?

Atunci când se decide să-și asume rolul Luminătorul, este necesar să se răspundă la recrutarea de carte. Pentru a face acest lucru, este necesar să se ia în considerare gusturile și interesele persoanei bine crezut. Există o listă de caracteristici, un anumit set de reguli care ar trebui să se ghideze atunci când alegeți. Există o posibilitate de mare noroc în cazul în care o persoană care va fi prezentată în carte, o dată într-o conversație cu dvs. și-a exprimat preferințele cu privire la publicarea tipărită.

Datorită acestui lucru, în cap este posibil să existe o imagine clară a ceea ce va trebui să caute. Cu toate acestea, dacă nu mai este cea mai mică prescripție despre ceea ce preferă o persoană, merită să se acorde atenție edițiilor colecționate sau colecțiilor de mini utile. Ele sunt create pentru a încânta ochii nu scrisori, ci cu imagini.

Pentru a începe, este necesar să se decidă asupra temei:

 • Detectivi sau ficțiuni+

 • romane sau dramă+

 • Biografii, călătorii+

 • Diverse auto-tutoriale+

 • Literatură profesională+

 • Fotografii, modă+

 • Publicații despre a face afaceri.

Fluxuri, genuri și divizii Un set imens. Datorită gamei extinse de literatură propusă, orice persoană poate alege cu ușurință opțiunea corespunzătoare.

În plus, merită luat în considerare normele în vigoare atunci când aleg o publicație, în cazul în care accentul este pus pe conținutul intern. Alegerea unui cadou pentru iubitorii de a citi, ar trebui să acorde o atenție la mai mulți factori importanți.

 1. Trebuie să se uite la capacul. Legarea poate fi moale sau solide, dimensiuni sunt diferite. Există cărți de vânzare de la foarte mici și confortabil (pentru a transporta cu tine) la mari și grele. În primul rând ar trebui să înțeleagă dacă prezentul cadou va fi decorat pentru a decora o bibliotecă acasă și direcționate pentru a citi casa „de șemineu“. Sau o persoană care are un obicei de a lua cărțile sale că interesele cu el (a se citi în transportul public, în parcuri).
 2. Citește mai mult pentru a citi adnotarea la carte, care este indicat pe prima pagină sau la sfârșitul publicației înainte. Citirea acestei scurte descrieri scurte a conținutului intern, se poate presupune dacă cartea va fi utilă dacă intră în cercul de interese ale unei persoane care va fi prezentată.
 3. De asemenea, informațiile despre autor sunt importante. Adesea, oamenii preferă să citească cărțile autorilor care sunt plăcuți pentru ei și biografia lor și gândirea lor. După ce ați studiat informațiile, puteți înțelege dacă autorul este recunoscut și cât de succes este cartea lui.
 4. Font. Acest articol contează în cazul vârstei. Dacă cartea este planificată să ofere unui copil sau unei persoane în vârstă care are probleme cu viziunea, merită să alegeți cărți cu un font mai mare și mai ușor de înțeles.

Nu vă grăbiți cu alegerea cărților. Este necesar să încercați să înțelegeți conținutul. Pentru aceasta, fiind într-o librărie, este important să treceți prin pagini, să evaluați ilustrațiile, să acorde o atenție la silaba autorului, cât de ușor este perceput.

Lista opțiunilor de cadouri Hostess

Dacă sunt înconjurate, există hostess sau mame tinere care se referă la gospodăriile cu pasiune, alegerea poate locui pe mai multe subiecte diferite. De exemplu, poate fi gătit. Acest subiect este potrivit nu numai de tinerii hostess care doresc să învețe cum să creeze capodopere culinare, dar și femei experimentate. Ea se va potrivi custozii vatra care doresc să surprindă lor șapte delicii culinare și noutăți, îmbunătățirea lor de gătit abilități și aducând-o la perfecțiune. Există mai multe cărți populare printre gazde.

 • Ediția Wiki de la Biker – autorul care a reușit să-i spun în cărțile sale despre rețete utile și delicioase de copt, cheesecakes, prăjituri, prăjituri. Înregistrarea publicațiilor acestui autor este atractivă și exterioară și în interior. Acesta va plăti proprietarii cu luminoase și imagini „delicioase“, precum și o explicație detaliată pas-cu-pas de rețete.
Citește mai mult  Ce să dai o femeie timp de 75 de ani?

 • „Enciclopedia gastronomică” Prosper Montan. Această enciclopedie include 12 volume. Aceasta este o publicație foarte veche, care este pe piață din 1938. Enciclopedia diferă costul ridicat, valoarea sa începe de la 3.500 de ruble pentru un volum. cunoscători din bucătăria europeană care doresc să dezvăluie secretele multor rețete tradiționale și exclusive vor fi încântați cu ea.

 • „Cea mai bună zi a anului“ de la Niki Ganic, Acesta este un cadou minunat pentru Anul Nou. Cartea a inclus nu numai rețete festive, ci și modalități de a organiza o vacanță memorabilă și caldă. Sunt descrise tehnologii pentru pregătirea diferitelor feluri de mâncare, metode de servire a tabelelor și chiar jocuri care vor ocupa oaspeții.

 • „Mâncăruri din bucătăria rusă sunt ușor de gătit” de la scriitor și gătesc Oksana Rutan. Această publicație include multe retete delicioase si simple, care gazda va fi capabil de a „adoptat“. Cu o astfel de carte o, nu va trebui să rupă capul și să se gândească la modul în care un fel de capodopere culinare sunt mulțumiți de gospodării sau prieteni.

Alte cărți care vor apărea la gazda, puteți apela publicația cu subiecte de dragoste. Se crede că femeile sunt o dovadă a existenței iubirii, din cauza care sexul feminin este numit frumos. Ei iubesc tandrețe, dragoste și, desigur, povești de dragoste. Caută romane interesante care vor avea timp liber un prieten sau un familiar, este mai bine să înceapă ținând cont de preferințele umane. De exemplu, căutarea de căutare pot fi luate cărți care familiare deja citite, sau anterior vizionat filme romantice.

Dacă o femeie iubește poezia, puteți alege o colecție originală sau rara de poezii ale autorului ei iubit de un contemporan sau clasic.

 • Una dintre cărțile pe care sunt adesea sfatuiti femeilor este o lucrare „Fericirea pe Hyugge“ ISD Edberg. Acesta este capabil de a schimba complet percepția vieții, să-i învețe să aprecieze oamenii apropiați și să rămână bucurie deplină, chiar și în cele mai multe situații dificile de viață. Lucrarea dezvoltă percepția de sine, un sentiment de recunoștință și umple viața cu magie și semnificație.
Citește mai mult  Ce pentru a da o fată de 17 ani?

 • O altă temă populară pentru proprietarii de tineri – Alimentația corectă și stil de viață sănătos. Pentru fete si femei, care subliniază atenția asupra acestui fapt, cartea dovedit Bobby Brown este potrivit. Autorul descrie în căile lui edition pentru a atinge perfectiunea. Aceasta este o carte de nutriție, despre sport, modul de a realiza idealul și întrec-te.

Nu uita despre literatura pentru copii. Mamele tinere sunt adesea publicațiile legate de plecarea și educarea copiilor. Alegerea literaturii pentru copii este foarte diversă, astfel încât să cumpere o carte foarte bun va fi ușor.

ediții de colecție

Dragi publicații de designer sunt un cadou pentru oamenii de rang înalt care doresc să impresioneze. Ei înseamnă original scump și manualul de legare.

 • Rămășițele din piele reală. Pentru cunoscătorii din antichitate. O astfel de carte a este capabil de a decora o bibliotecă mare acasă.

 • De lemn. utilizată atât pentru proiectarea Extensiv legări din lemn și pentru a crea cutii.

 • Design exclusiv. Design-ul frumos al cărții poate fi ales pe cont propriu, după ce a urmat-o în stilisticii vechi, sau comanda ceva ultramodernă.

Conținutul acestor cărți pot fi diverse, variind de la colecții străine sau autohtone clasice rare, care se încheie cu o descriere a armelor, evenimente istorice. Și poate fi directoare. În plus, este popular pentru a comanda o persoană pedigree în legături istorice frumoase. O astfel de cadou o va surprinde ideea, va uimi costul ridicat și va fi foarte solid. Puteți alege seturi de cărți tematice de la un autor favorit.

Ce carte vă poate da un bookmaster?

Există o opinie că găsirea o carte bună pentru bookmakes este mai dificil. La urma urmei, acest strat de oameni are divizii mari și preferințe. Pentru a începe cu, aveți nevoie pentru a decide ce carte este prins exact ce subiecte o persoană iubirile pentru a citi. Acesta poate fi memorii, romane polițiste, science fiction și multe altele. De exemplu, pentru intelectuali, publicații sunt potrivite pentru fizica sau biologie, explicând inițial procesele naturale din punct de vedere științific.

În cazul în care există dificultăți cu alegerea de produse tipărite, puteți opri alegerea dvs. pe alte cadouri alternative, de exemplu:

 • Stand pentru cărți în baie – Mare cadou pentru iubitorii de a lua bai+
Citește mai mult  Cum de a împacheta un cadou de hârtie cadou plat?

 • Bookmark – Pe piata o mare varietate de produse originale și interesante (un mic cadou poate foarte mult pentru a face un om cu forma sa complicat)+

 • lampă sub forma unei cărți, Sub care se poate citi+

 • Lumânări, care miros ca pagini de cărți vechi+

 • Book Flash, în care există 3000 de lucrări electronice+

 • Butoni sub formă de cărți cu numele autorilor și a operelor.

Opțiuni pentru oamenii de afaceri

Business a devenit una dintre cele mai populare subiecte pentru publicare. Cărți despre cum să se îmbogățească sau cum să câștige un milion pe parcursul anului, folted și întinderi ale internetului, și pe rafturile magazinelor. Atunci când alegeți un astfel de gen, trebuie să ia în considerare reputația autorului pentru a vă asigura utilitatea publicației și a înțelege dacă darul ales poate ajuta carierist pentru atingerea obiectivelor sale. Unele cărți au fost deja verificat mulți editori și ocupă funcții de conducere în obiectul de auto-dezvoltare și auto-realizare.

 • „A fi un sef este normal.“. Conținutul acestei publicații poate ajuta o persoană să înțeleagă mai bine și să facem față cu o poziție de conducere. Acesta va învăța relațiile aranjate corect cu subordonații.

 • „Fii cea mai bună versiune de tine“. Publicarea cu privire la modul de a face față crizei interne, pentru a putea găsi forța interioară și pentru a atinge mai mult.

 • „Cum de a deveni cel mai bun ceea ce faci“. Unele ghid pentru a se îmbunătăți. Acesta descrie modul de a organiza în mod corespunzător fluxul de lucru, precum și modalități care să conducă la punerea în aplicare a dorințelor prețuite.

 • Ultima lucrare care merită atenție este numit „Refuz să aleg“. Foarte interesant ediție care vizează un fel de rezervoare de oameni care se numesc „scanere“. Aceștia sunt oameni care sunt interesați de o mulțime – pe care doresc să danseze, să cânte, programul, joaca pe toboșari, trage, se angajeze în rapoarte contabile și multe altele.

Dar toți oamenii par să fie că este imposibil să reușească în mai multe direcții diferite în același timp (pentru două iepuri de câmp nu vor prinde unul). Cu toate acestea, această carte se dovedește contrariul, ea învață să combine diverse sfere și la fel de bine se dezvolta în ele.

Cum de a preveni?

Înainte de a da o carte, nu trebuie să uităm despre câteva lucruri simple:

 • Închiriați eticheta de preț – Fii atent, deoarece este considerat un ton de rau pentru orice cadou+
 • Frumos aranja – cele mai multe ori cărțile sunt date în cutie sau decorate cu hârtie de ambalaj+
 • dorește să scrie și semn (Dacă darul tău nu este o ediție colectivă și rare, puteți scrie dorințele pe prima pagină goală și a pus o semnătură – acest lucru va face un cadou mai memorabil).
 • carte poștală sau bani în interiorul cărții.

Orice altceva depinde doar de imaginatia ta.

sfaturi universale cu privire la modul de a alege o carte ca un cadou, sunt prezentate în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: