Cum de a alege un mâner ca un cadou?

Cum de a alege un mâner ca un cadou?

Mânerul este una dintre cele mai populare opțiuni pentru cadouri care transporta neutru, de afaceri sau o promisiune prietenos. Acest accesoriu este adesea prezentat persoanelor care sunt menționate cu respect și respect. Luați în considerare ceea ce ar trebui să fie luate în considerare, prezentând un mâner ca un cadou pe care acest dar nu arata banal și plictisitor.

Caracteristicile de alegere

La prima vedere, pen-ul prezentat ca un cadou poate părea destul de primitiv de decizie și obișnuită. Așa că suvenirul nu face o astfel de impresie, acesta trebuie să respecte următoarele criterii, cum ar fi:

 • individualitate+
 • respectabilitate+
 • Originalitatea+
 • calitate superioară.

Individualitatea unui astfel de cadou poate fi reprezentat în unele caracteristici care îl deosebesc de accesorii similare. Deci, pentru a sublinia unicitatea acestui suvenir folosind inscripții, anumite simboluri, modele. Acesta poate fi de marcă (marcă), referindu-se la numele destinatarului darul, înfățișând semnul său zodiacal sau inițialele, cu o dorință de despărțire. De obicei, desene și inscripții similare sunt aplicate pe corpul produsului cu gravura.

Este nedorit de a folosi ca un cadou un stilou cu inscripții, realizate prin metoda uzuală tipărite, care sunt șterse cu ușurință și a dobândit un aspect non-primare.

Respectabilitatea unui astfel de suvenir, în cele mai multe cazuri, asigură faima companiei-producator. Lider pe piața de date a accesoriilor este cunoscut bine Marca Parker. În ciuda faptului că acest producător are opțiuni de buget destul de în sortiment, nu achiziționez un mâner ca un cadou, costul care este sub 1500 de ruble.

Citește mai mult  Cum de a împacheta un cadou de hârtie cadou plat?

Originalitatea auto suvenir depinde de designul lor. Planificarea pentru a preveni vinovat de celebrare, într-adevăr, darul original este merită atenție mânere frumoase, cu un design neobișnuit. Foarte uite minunat penele, care sunt de obicei utilizate nu atât de mult pentru scrisoarea, cât de mult pentru a sublinia statutul special al proprietarului. Pen-ul într-un astfel de accesoriu poate fi un oțel și chiar de aur.

Mânerul destinat darul trebuie să fie neapărat de înaltă calitate. Acest lucru se aplică și la rezistența acestui accesoriu, și cât de bine își îndeplinește funcția principală. Din acest motiv, este important să se verifice în avans cât de bine este scris un astfel de produs la fel de convenabil și plăcut să-l folosească.

Cine sunt prezentate?

Acest suvenir este cel mai adesea dat la colegi, manageri, parteneri de afaceri, medici, profesori, scriitori, reprezentanți ai profesiilor creative. Și, de asemenea mânere originale și neobișnuite sunt adesea prezentate ca un cadou de la rude cu rază lungă și noi cunoștințe interesante.

Ca parte a relațiilor de afaceri, nu este recomandat să ofere partenerilor de afaceri ale mânerului cu logo-ul companiei lor. Astfel de accesorii de suveniruri acceptate numai la schimb ca un semn de respect unul pentru celălalt.

Ce să acorde o atenție atunci când cumpărarea?

Pentru a selecta și a da un accesoriu cu adevărat de înaltă calitate, care merită o atenție, ar trebui să fie luate în considerare mânerele având o garanție de producător. Brandurile mari (în special, parker menționate) furnizează astfel de garanții pe produsele lor. De obicei, perioada de garanție pentru produs este de cel puțin doi ani.

Citește mai mult  Ce să dați o femeie însărcinată pentru noul an?

Dar trebuie, de asemenea, să acordați atenție ambalajului produsului. Brandurile autoritare însoțesc în mod necesar produsele lor prin cazuri de marcă cu zăvori sau încuietori rezistente.

Înainte de a cumpăra, este important să vă asigurați că cazul atașat la mâner este suficient de durabil și convenabil de utilizat.

Nu este necesar să ocolească țara și producătorul. După cum știți, mulți oameni au mai mult respect pentru statele europene, mai degrabă decât țările din Asia. Dacă o persoană care este destinată să fie un astfel de cadou se caracterizează prin scrupulozitate în această problemă, Este mai bine să dea întâietate mânerul produs în Marea Britanie, Germania, Italia sau Franța.

Chiar și mingi foarte abrupte, cu o cutie din plastic pierd în mod semnificativ produse, a căror locuință este realizată din metal. Este cunoscut faptul că plasticul este considerat materialul cel mai de scurtă durată, se va rupe cu ușurință, și cu un Naja puternic poate sparge. Mânerele cu carcase metalice servesc in mod semnificativ mai mult, iar aspectul lor nu se schimbă cu timpul. Ei nu se estompeze face, nu pierd prezentarea lor. În plus, o astfel de mâner este foarte dificil de a rupe sau daune. Singura lor, dar dezavantaj nesemnificativ – greutate mai tangibile în comparație cu produsele din plastic.

O idee destul de interesant și non-trivial pentru un cadou poate fi un mâner cu un corp copac. suveniruri similare sunt cele mai bune pentru a le oferi tinerilor – elevi sau studenți.

Cunoscătorii de soluții non-standard aprecia mânerul multifuncțional, echipat, de exemplu, termometru sau barometru. O altă idee de succes este un mâner confortabil și practic echipat cu un pedometru. Un astfel de cadou va avea cu siguranță cu oamenii care sunt îndrăgostiți de sport și preferă un stil de viață sănătos.

Citește mai mult  Cum de a decora camera cu bile de balon?

Soluții suplimentare

Dacă donatorul pare că mânerul dobândit ca un cadou nu pare foarte impresionant, acesta poate fi întotdeauna completat cu accesorii auxiliare. De exemplu, este posibil să se achiziționeze astfel de elemente ca:

 • Suport pentru organizator+
 • calculator+
 • Jurnal+
 • calendar+
 • caiet.

Oamenii care apreciază o literatură bună pot fi prezentați cu o carte interesantă cu un mâner. Și, de exemplu, cei care sunt pasionat de ezoterism vor aprecia colecția de horoscoape pentru fiecare zi.

De preferință, accesoriile auxiliare sunt efectuate în același stil și spirit ca darul principal, sau a avut caracteristici similare.

  În etapa finală, ar trebui să alegeți ambalajul original sau sac cadou elegant.

  Despre modul de a alege un mâner dragă în mod corect, puteți afla din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: