Cum de a decora camera de ziua de naștere a copilului?

Cum de a decora camera de ziua de naștere a copilului?

Toți părinții doresc să organizeze un luminos, interesant și vacanță de neuitat în onoarea de naștere pentru copilul lor. Pentru acest eveniment ar trebui să fie pregătite în avans pentru a toate în timp. Trebuie să te gândești prin meniu festiv, aranja o zonă pentru jocuri și fotografii, decora camera si sa faca fata cu alte probleme placute.

Particularități

Înainte de a decora o cameră pentru ziua de naștere a unui copil, trebuie să faceți următoarele.

 • Decide cu privire la tema de vacanță.
 • Pregătiți elemente decorative.
 • Calculați costul bijuteriilor și cumpărați tot ce aveți nevoie.
 • Pregătiți instrumentele și dispozitivele care pot fi necesare în timpul lucrului.

Înregistrarea trebuie să fie colorat și interesant. Copiii iubesc vopsele strălucitoare și o varietate de elemente decorative. Poti cumpara totul pentru acasă sau de apartamente, in magazine specializate. Acestea oferă o gamă bogată de produse la prețuri accesibile. De asemenea, tot ce aveți nevoie poate fi comandat prin Internet. Stabilit decoratiuni tematice concepute special pentru un anumit vacanță de. Având în vedere varietatea mare de decorațiuni, face ca camera cu mâinile tale să nu fie dificilă. Utilizați decorațiuni gata făcute mult mai ușor decât să le faceți singur.

Opțiuni de decor

Fotografie

Pentru a decora inițial camera, puteți utiliza fotografiile celebrării celebrării. Un astfel de decor va fi interesant nu numai copiilor, ci și adulților. Imaginile familiei vor sparge emoțiile plăcute și amintirile luminoase. Această opțiune este recomandată să se utilizeze mai în vârstă pentru copiii care vor putea evalua abordarea creativă. Dacă sunteți îngrijorat de siguranța fotografiilor, este recomandat să faceți copii. Snapshot-urile pot fi lovite pe panglici, frânghii sau ghirlande.

Această opțiune este remarcabil de potrivită pentru băieți și fete.

Panglici

Benzi luminoase, practice și colorate – opțiunea de decorare a camerei bugetare. Puteți utiliza produse de cumpărături gata făcute sau puteți face casete, tăind într-o cârpă (de exemplu, Atlas). Dacă doriți, puteți face arcuri luxuriante și alte figuri.

Flori de hârtie

Mugurile de hârtie artificiale și luxuriante vor ajuta să decoreze camera de naștere a fetei. Astfel de elemente decorative pot fi, de asemenea, cumparat. Trandafiri din carton ondulat se bucură de mare popularitate. De asemenea, acestea pot fi realizate în mod independent,. Este doar necesar să se taie petalele de hârtie și să le combine în flori cu adeziv. Lingourile obținute sunt fixate pe felii de sârmă durabil. Poate picta buton aur sau argint vopsea în cutia.

Ghirlande

ghirlande Shining dragoste adulți și copii. Aceste decorații pot fi utilizate nu numai pentru a satisface Anul Nou. Cu ajutorul lor, puteți decora rapid și doar camera pentru vacanta viitoare. Pentru a obține un efect maxim, vacanță este mai bine să-și petreacă seara. De asemenea, puteți detalia ferestre cu perdele dense sau aproape cu carton. ghirlande moderne fascinează cu o varietate și aspectul original. Veți găsi modele cu becuri mari sau flori în formă de flori. Din Garland puteți posta inscripții tematice.

Citește mai mult  Ce pentru a da un profesor zi de naștere?

Stele

În magazin pentru vacanțe sau petreceri, veți găsi vedete de hârtie în vrac. Ele pot fi de diferite culori și dimensiuni. Este suficient să cumpărați numărul necesar de elemente decorative și să le plasați acasă. Ca rezultat, va fi o decorare fermecătoare. Stelele pot fi completate de alte produse din hârtie.

Baloane

Decorarea bilelor – câștig-câștig. O decorare va fi suficientă pentru a pregăti camera pentru vacanță. Producătorii oferă o mare varietate de produse. Pornind de la bilele de culoare simple și terminând cu produse curly.

De asemenea, puteți achiziționa produse sub formă de diferite figuri sau caractere de desene animate.

Decorarea diferitelor zone

Pereți

Pereții unei sală sau orice altă cameră în care va avea loc o sărbătoare, puteți decora diferite obiecte. Dacă utilizați bijuterii tematice de hârtie, acestea trebuie să fie atașate cu bandă cu două sensuri. De asemenea, utilizați invizibil, dar în acest caz puteți deteriora imaginea de fundal. Spațiul liber poate fi acoperit cu panglici, ghirlande și alte decorațiuni pe care le alegeți. Pentru decor de perete, puteți folosi, de asemenea, postere mari cu imaginea eroilor din filmele sau desene animate pentru copii.

O altă modalitate de a proiecta pereții – utilizarea aplicațiilor de hârtie colorată. Meșteșugurile sau desenele copiilor vor fi minunate. Ele sunt perfect combinate cu imagini de familie, care pot fi, de asemenea, atașate pereților. La rezultatul final arată în mod expres, adăugați mai multe obiecte mari și volumetrice.

Dulap pentru haine

Pentru a lua oaspeții, puteți pregăti o dressing specială. Pentru aceasta Veți avea nevoie de o masă și de diferite accesorii, selectate pentru stilul festiv. Poate fi nasuri artificiale de clovn, urechi pe cercuri, capace, impermeabile și alte elemente. Garderoba festivă va ajuta la crearea unei atmosfere speciale și implică toți participanții la celebrarea în joc.

Când proiectați o zi de naștere pentru un băiat, puteți oferi tipilor să aleagă arme. Poate fi un stil cosmic Blaster Blaster pentru un duel medieval. Pentru fete, puteți pregăti diademele, coroanele și alte decorațiuni. Poate fi, de asemenea, bastoane magice. Principalul lucru este zborul de fantezie.

Tabelul copiilor

O atenție deosebită trebuie acordată nu numai camerei, ci și unei mese festive. Cu cât decideți mai devreme pe această temă, cu atât mai repede puteți cumpăra mâncăruri tematice. Sortimentul bogat vă permite să cumpărați tot ce aveți nevoie. Adăugați elemente și decorațiuni suplimentare. Pune jucării pe masă. Decorează o masă de masă cu panglici colorate. Lega împreună câteva baloane și, atașând o încărcătură, puneți designul pe masă sau lângă el.

Pentru jocuri

Nu uitați de zona de jocuri. Nu numai ca decor este important aici, dar, de asemenea, confort. Atunci când pregătește o vacanță pentru copii mici în locație pentru jocuri și alte evenimente de divertisment, aveți nevoie pentru a face o podea moale (Covor Tight, strat cauciucat speciale și alte opțiuni). Zona trebuie să fie complet aprins. De-a lungul zonei de joc poate fi umplut cu bile multi-colorate umplute cu heliu. Nu uitați să pregătească un număr adecvat de jucării.

Ca decor puteți utiliza o creștere de pluș jucării.

Pentru fotografie

Pentru oaspeții oaspeții din stânga imagini luminoase, este necesar să se emită un Photocon. Acesta poate fi comandat sau de a face-te. Zona pentru fotografia trebuie să se potrivească cu obiectul de vacanță. Dacă pregătiți o sărbătoare pentru printese mici, puteți aranja un arc colorat sau un sistem de blocare magie. Pentru tema spațiu, un stand mare, cu un cer înstelat sau navă cosmetice este minunat. Principalul lucru este că standul este suficient.

Citește mai mult  Zona fotografie Opțiuni pe sărbătoritul

Idei de design tematic

Când alegeți un subiect pentru ziua de naștere a copiilor, concentrați-vă asupra următoarelor caracteristici.

 • Vârsta copilului. Vacanța pe 2 sau 3 ani va diferi semnificativ de la celebrarea timp de 5 ani sau 10. Este demn de remarcat faptul că la vârsta de 7 ani, copiii încep să meargă la școală, din cauza cărora se schimbă preferințele și personajele lor. În 3-4 ani, copiii sunt energici și preferați jocurile active.
 • De asemenea, asigurați-vă că luați în considerare. Există mai multe opțiuni standard pentru a aranja o casă pentru ziua de naștere a unui băiat sau a unei fete. De exemplu, cartoonul „inima rece” a fost recent foarte popular printre micii reprezentanți ai sexului frumos. Băieții, de regulă, sunt interesați de mașini, subiecte cosmice și aventuri.
 • Mulți părinți permit o greșeală, Fără a lua în considerare dorințele copilului atunci când alegeți decorațiuni pentru vacanță. Consultați vinovatul de sărbătoare.

Există, de asemenea, opțiuni universale.

 • Dinozaurii. opțiune minunat pentru celebrarea a copiilor. Acest subiect este recomandat să utilizați pentru copii preșcolari.
 • numerele mari. Ca o fundație, utilizați o cifră care demonstrează cât de mulți ani este copilul. Acesta poate fi decorat cu panglici, bile, flori și alte decor.
 • Filmele preferate și desene animate. Aflați ce este acum la vârf de popularitate. Unele caractere vor potrivi vacanță pentru fata și băiatul. De exemplu, „Alice în Țara Minunilor“, „Tom și Jerry“, „patrulare catelus“ și alte opțiuni.

Pentru fete

Tale pentru printesa

Dacă alegeți stilul de ziua de naștere a fiicei lui, să acorde o atenție la cele mai frecvente și opțiunea populară – triumful prințese mici. Aboneaza-te un apartament sub forma unui castel. Pregătește-te pentru oaspeții de rochii colorate și diverse decoratiuni. Pentru festivitățile pregăti un accesoriu inculpat special, de exemplu, coroana. Ca decor, folosiți flori, panglici și baloane. Principala paleta festivalului este format din flori: albastru, roz, lila.

Puteți folosi, de asemenea, culori luminoase.

LOL de vacanță stil

Recent, popularitatea papusa LOL câștigă rapid. Folosind faimoasa imagine, puteți face o vacanță în acest stil. Este necesar să se cumpere atribute tematice: feluri de mâncare, baloane, cabina cu o imagine de păpuși și multe altele.

Citește mai mult  Cum de a da bani originală?

Pentru băieți

La alegerea subiectului, fiul tău poate fi ales una dintre opțiunile descrise.

Safari și Wild Jungle

Pentru proiectarea camerei aveți nevoie de plante artificiale (pentru a crea desisuri groase), figuri în formă de animale sălbatice (inorog, leu, elefant, etc.), baloane tematice. Puteți pregăti, de asemenea, haine și arme de jucărie pentru solicitanții de aventura. O astfel de idee o este potrivit pentru copii de orice vârstă. Puteți decora pereții cu frunze verzi mari tăiate din hârtie colorată sau din carton.

Pirații

Mulți băieți iubesc pirații. Folosind acest subiect, puteți organiza o vacanță interesantă și interesantă. Abonați un apartament sub forma unei nave de pirat. Montați volanul, navigarea și alte atribute marine. De asemenea, puteți utiliza baloane cu o emblemă pirat (craniu și două oase). Această opțiune este recomandată să alegeți pentru copiii mai mari. Pentru oaspeții pregătesc pălării și salarii pirat. De asemenea, puteți adăuga un costum de jucărie de pluș sub formă de papagal. Oaspeții își vor aminti o astfel de vacanță pentru o lungă perioadă de timp.

Partidul de fotbal

   Dacă copilul dvs. este interesat de fotbal, acest sport poate fi dedicat unei vacanțe. Casa decorează subiecții temelor sportive. În apartament puteți instala poarta și cu ajutorul unui covor verde, puteți crea un efect al unui câmp de joc de iarbă. Ca costume tematice, puteți utiliza un formular de fotbal.

   excursie Spațiu

   Alte subiecte populare. Găsiți elementele decorative necesare nu vor fi munca. Mockats de planete și stele pot fi cumpărate de la orice magazin pentru petreceri. Pentru a da decorul chosency, folosesc baloane cu aer de subiecți cosmice.

   Zi de nastere pot fi emise în stilul „Star Wars“.

   Exemple frumoase

   Drăguț photowon decorate cu hârtie de mare. Atunci când decorarea, o combinație de alb, albastru și albastru.

   decorațiuni strălucitoare și colorate cu bile colorate volumetrice.

   Înregistrarea masa festivă în stilul de desene animate dumneavoastră preferat.

   decor folosind fotografii simple și interesante de familie.

   Cu ajutorul unor astfel de elemente decorative din hârtie colorată și frânghii, puteți plasa o zi de naștere în stilul junglei.

   de vacanță pentru copii Joyful cu dinozauri. Exemplu de decorare de masă festivă.

   Decor simplu de eșantion utilizând stele de hârtie multicolore.

   Frumoasa Photoy. Când elaborează baloanele de stand utilizate, flori artificiale mari, figuri strălucitoare sub forma unei stele și numerele „1”.

   În acest caz, baloanele de diferite culori și dimensiuni au fost folosite ca element principal.

   Un alt exemplu de decor cu bile. Imaginea arată modul în care sunt combinate diferite modele.

   Pentru a face o cameră pentru ziua de naștere a copiilor elegant, buletinele de vot au fost alese sub formă de eroi de desene animate populare.

   Această imagine a demonstrat în mod clar modul în care puteți combina cu succes într-o cameră mai multe elemente de decor: felinare de hârtie, casete de selectare, baloane, țesături luminoase și multe altele. Rezultatul a fost decor luminos și colorat.

   10 Decor rapid Lyfhakov pentru ziua de naștere vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: