Cum de a decora camera de ziua de naștere a fetei?

Cum de a decora camera de ziua de naștere a fetei?

Ziua de naștere a copilului – o vacanță în care nu există nici o mai mică. În fiecare moment al celebrării viitoare este planificată și pregătită în conformitate cu ideea generală. decorarea camerei este unul dintre punctele-cheie de preparare. De la cât de mult se potrivește cu noul decor de atmosfera de sărbătoare, starea de spirit a copilului va depinde de. Mai ales sensibile la astfel de manifestări vizuale ale fetei.

Elemente de proiectare

Decorați ziua de naștere a fetei și fără decoratori atragerea. Fa-te pentru a face destul de simplu, mai ales atunci când la îndemână. Există cel puțin 3 puncte de la care se pot împinge.

Mingi

Ce o vacanță fără bile: acestea vor fi întotdeauna un atribut de bucurie, celebrare, distracție. Numărul lor este limitat la adulți privind înregistrarea. Schema de culori poate fi, de asemenea, cele mai diferite.

Una dintre cele mai căutate opțiuni pentru azi: multicolora bile într-un singur pachet. Acesta poate fi ambele bile heliu și ordinare.

Puteți aranja o cameră și bile de formă alungită, din care cifrele de flori și animale fac de multe ori. Cu toate bilele clasice sunt considerate cele mai opțiunea win-win. Apropo, aceleași bile va fi un mod minunat de a diversifica sesiunea foto festiv. Chiar și doar în picioare, cu un pachet de bile în mână – deja un motiv pentru a face o fotografie memorabilă.

Dar fata bile poate fi legat la vârfurile impletituri: ei vor ridica codițe în sus, și o fotografie foarte amuzant va ieși.

Desigur, puteți folosi bile cu imaginea eroilor favorit copilului. Decât fata mai tineri, cu atât mai mare probabilitatea ca ea va dori această opțiune.

Flori

Flori – Zi de nastere constantă Atribut. Și nu este adevărat că florile vor aprecia numai fete si femei adulte. Cu cât tatăl începe mai devreme să dea flori copilului său, cu atât mai multă iubire va primi și capacitatea de a se bucura nu numai util, ci și lucruri frumoase, atingând semne de atenție. Prin urmare, un mic buchet este un ofițer de ziua de naștere.

O altă soluție remarcabilă – Flori de hârtie. Astăzi în florile de modă imense care sunt pereți decorați elegant sau stau pe rafturi speciale. Ele sunt perfecte pentru fotoconi. Dar puteți face și mai multe opțiuni mai modeste. De exemplu, faceți trandafiri de hârtie din hârtie de hârtie – mai întâi, un astfel de decor nu începe și se va bucura de o fată de mult timp. În al doilea rând, este foarte emoționant și neobișnuit.

Master Classes Cum de a crea o astfel de frumusete pe internet foarte mult.

Decor de hârtie

Astăzi, în vânzare, care hârtie nu este: ondulată, catifea, metalizată, predate, designer. Puteți folosi în cele din urmă tipăriri pentru a găsi aceeași textură. Și apoi din această lucrare puteți tăia o multitudine de elemente mici care vor fi baza ghirlandei. Ele sunt ușor de legat împreună, doar lovind aceste elemente omogene.

Ceea ce o ghirlandă de hârtie poate consta din:

 • Cercuri+
 • Triunghi+
 • Steaguri+
 • Dreptunghiuri+
 • Lanterne+
 • Navă+
 • Urși și paturi+
 • Flori+
 • Firme de figuri într-o fustă+
 • Flowflakes (dacă ziua de naștere a fetei cade pe sărbătorile de Anul Nou).

De la hârtie texturată frumoasă pe șabloane, puteți face un farmec de zână, care va fi donat de o petrecere de aniversare și va deveni o nouă suspendare la copii. Această zână va păzi fetița de vis. Puteți face acest lucru: mănâncă felicitări vechi și faceți un mozaic din aceste fragmente pentru a fi utilizate în schița de zână. Dorințele bune ale oaspeților, celor dragi, rude, nu vor fi doar depozitate undeva într-o cutie, ci „Woakut” outfit pentru zane.

Va deveni un cadou cald care este folosit și ca un decor de hârtie pentru o zi de naștere.

Idei de decorare pentru diferite vârste

Este logic că decorul depinde de câți ani este ziua de naștere. Ce va aprecia fetele mai vechi, nu înțeleg copiii (și dimpotrivă).

1-2 ani

La aceasta varsta, copiii sunt deja conștienți de faptul că o astfel de frumos, luminos, amuzant. Ei nu vor observa unele nuanțe mici, dar, în general, va fi fericit la atmosfera de sărbătoare. Ce poate fi designul camerei pentru fetele de această vârstă:

 • Figuri foarte simple ale eroilor iubiți de animale, chiar primitive, care nu sunt complicate de un stil special+
 • culori plăcute, de preferință, nu foarte contrastante și țipând, astfel încât să nu pună copilul la sistemul nervos+
 • Întregul decor trebuie să fie ecologic și în siguranță pentru fata (astfel încât să nu poată fi rănită, înăbușită)+
 • Nu ar trebui să fie o mulțime.

Opțiunea standard pentru proiectarea sălii sau a casei de copii: ghirlande de hârtie (care pot fi admirate, nu pentru a trage și dansa), bile (de asemenea, sub tavan și dacă jucați cu ei – numai sub supravegherea adulților), Figura de titlu a personajului său preferat în centrul camerei.

3-5 ani

În 3, 4, 5 ani, copilul are deja personaje preferate de basme și desene animate. Și prezența lor în decorarea camerei este întotdeauna percepută ca un fel de magie. De aceea Este doar în valoare de calculul, ce caracter va face o fată mai concretă. Ei bine, ghirlande de hârtie cu siguranță nu va fi de prisos.

La această vârstă, copilul va fi bucuros și Baru Baru, care poate fi deschis în onoarea sărbătorii. Ce fel de dulciuri vor fi acolo, părinții decid.

6-9 ani

Dacă în 6 ani vă puteți bucura în proiectarea de „Mașa și Ursul“ copii stil, apoi, în 9 și chiar 8 prioritatea copilului poate în mod semnificativ schimbare. Apoi va ajuta design-ului în stilul temei, care este selectat de către baza părții Nume. De exemplu, sa decis să organizeze o vacanță Hawaii: aici sunt flori și verdeață vor deveni principalele atribute vizuale.

Fata de la vârsta de 7 ani va dori subiectele romantice: păpuși, sirene, personaje de desene animate pentru fete școlăriță.

Este posibil să se aranjeze o surpriza la acea vârstă și nu neapărat, nu numai că se poate cere ideea unui copil, dar, de asemenea, pentru a atrage viitoarea eroina a celebrării de înregistrare. Ea va Aștept cu nerăbdare să atunci când roadele creativității ei vor aprecia oaspeți.

10-14 ani

Adolescenții sunt mai critici, iar mai puțin independența este în valoare de părinți care arată. Înregistrarea ar trebui să se bazeze strict gusturile și atracțiile sarbatoritei. Ei temele preferate, culori, preferințele estetice. Puteți urmări selecția de Internet cu fata, găsiți opțiunea corespunzătoare.

Ca o regulă, la o astfel de vârstă, subiectele florale și tropicale aleg mai des, ceva neutru și deja departe de subiecte de desene animate. Deși steaguri, ghirlande și iluminare sunt întotdeauna în onoarea.

Ceea ce îmi place în 11 ani poate provoca o reacție diferită la 13 și chiar și la 12, deoarece este necesar să se consulte cu copilul. Deci, ca să nu se simtă enervarea de roz si unicorni nepotrivite, de exemplu,.

15-16 ani

Dacă doriți să faceți exact o surpriză, apoi lăsați-l să fie ghirlande de casă, țesute generos pe camera. Să fie o grămadă de astfel de număr de bile, cât de vechi este fata fiind executata. Și flori vii neapărat într-un buchet delicat, delicat. Si inapoi Familie poster sau felicitare cu numele colaj – opțiuni Wineware.

Recomandări

Mai multe sfaturi pentru proiectarea cameră va ajuta să nu facă ratări enervant și greșeli inutile. Consiliile de decorator.

 • Are sens să facă un accent pe ceva unul. Dacă este hârtie, apoi lăsați cea mai mare parte decorul să fie de la ea. Dacă Aerodesign, atunci spațiul principal îl umple.
 • În cazul în care camera în sine este încadrată viu (în termeni de finisare), nu aveți nevoie pentru a încerca să reluarea ei decor festiv. În acest caz, ar trebui să fie neutru, blând. Și invers – în pereții albi, o cremă rue în design va fi adecvat.
 • Stiluri nu ar trebui să se amestece. Puteți face o prejudecată spre vintage sau o temă clară, nu încearcă să se conecteze. Sau, de exemplu, o greșeală frecventă: Ziua de nastere în timpul iernii, în vacanța de Anul Nou, și se pare că decorul de Anul Nou este amestecat cu ziua de naștere. Dar bilele pot lua ghirlande albe si argint, – în aceleași culori, și totul va fi organic.

Decor trebuie să fie stocate și după utilizare: în cutii, pachete, cufere. Poate că se va aplica nu a fost încă pe un festival și va deveni ceva de genul valoare de familie, tradiții.

Exemple frumoase

În plus față de sfaturi – ilustrații care arată ce plăcere poate crea un decor festiv.

 • Garland strălucitor de cani și flori pufoase dintr-o hârtie puternică.

 • Barul de culoare albă, roz și de aur – de lux și fotowon.

 • Pentru o zi de naștere în stilul Hawaiian este foarte simplu, dar o opțiune frumoasă.

 • Acest design este potrivit în cazul în care birthdaynice este deja vechi de 8-9 ani.

 • Hârtie ghirlande sub formă de înghețată – în mod neașteptat și drăguț.

 • Doar, luminos, rapid și drăguț – dacă nu există posibilitatea de a decora întreaga cameră.

 • Opțiune adorabilă pentru ziua de naștere de primăvară.

 • Real atmosferă fabuloasă.

 • Nu aranja în mod necesar un design prea luxuriante, totul poate fi modest, dar luminos.

 • Like Lovers Pink dedicat.

Cum de a decora o cameră de ziua de naștere, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: